manga_preview
Boruto TBV 08

You are not alone 8

8. Part
Vzpomínky

Bylo to zvláštní. Mina už se v tom začínala ztrácet. Ještě před chvíli by se Naruto se Sasukem nikdy neusmíří. A teď šla za nimi z vězení a pozorovala, jak se mezi sebou baví. Ale pořád mu nevěřila. Když vyšli z vězení na světlo, stál tam venku Jiraiya.
„Jiraiya-sama. Co tu ještě děláte?“ zeptala se Mina.
„Za Tsunade jsem poslala Kakashiho. Potřebuju ti ještě něco ukázat.“ vysvětlil a pak se obrátil na Uchihu.
„I když, jak vidím, jsi opět s námi, chci tě upozornit, že budeš sledován. Ještě pořád si nemůžeme být jisti tvou oddaností.“ upozornil ho. Sasuke mu to oplatil chladným uchihovským výrazem. Jako vždy. Alespoň něco zůstalo při starém.
„No, ale abych se dostal k tomu, proč jsem tady! Mino, pojď prosím se mnou. Chci ti ještě něco ukázat.“ požádal ji Sannin. Mina přikývla a následovala ho zpět do temných a vlhkých chodeb vězení…

***

Pein stál na palouku, který byl skvěle skrytý stromy a keři. Vypadal jako by na někoho čekal, ale přitom vůbec nevnímal, co se kolem něj děje. Byl ve světě svých myšlenek a úvah. Něco vzcházelo. Jeho týmová partnerka. Už o sobě nedala 2 dny vědět. Jako by jí to nepřipomínal. Hlavně ať se hlásí každý den… Ale třeba se ani ohlásit nemůže. Třeba jí chytili…To radši vyhnal z hlavy.
„Zatracený Madara!“ zaklel v hlavně. Proč ho jen přesvědčil, ať jí tam pošle.
Z jeho myšlenek ho vyrušil čísi hlas. Byl to jeden a ten samí, ale jako by patřil dvěma osobám, které si spolu povídali. Ze stromu „vystoupil“ (Gomen, ale fakt nevim, jak to mam popsat) bílo-černý muž s velkou mucholapkou kolem hlavy.
„Peine.“ pozdravil a mírně pokynul hlavou. Pein udělal to samé a trpělivě vyčkával, co mu Zetsu řekne.
„Prozkoumal jsem celou vesnici, ale nic. Nemohl jsem ani vycítit její charku.“ řekla Zetsuova bíla polovička. Pein opět pokýval hlavou.
„Co je s vámi, Pein-sama?“ otázala se černá polovička. „Od té doby, co o sobě Konan nedala vědět, chodíte, jako tělo bez duše.“
„…“
Zetsu pochopil, že z něj nic nedostane a radši ho nechal samotného a sám šel informovat ještě Madaru.
Tělo bez duše? No jistě! Vždyť jsem slíbil, že se o Konan postarám….

***

„Nagato! Strašně krvácí!“ kvílela vyděšeně modrovlasá dívenka. Jmenovaný chlapec se právě odvrátil od mrtvého muže s kunaiem v břiše. Právě tenhle kunai může za to, že mu teď umírá přítel.Jeho oči zdobící Rinnegan, byly plné bolesti a strachu.
„Nedokážeš ho vyléčit?“ zeptal se smutně Nagato.
„Je to příliš vážné.“ špitla dívenka.
„Zkoušej to dál! Prosím, Konan.“ naléhal. Konan přikývla a začala do Yahikova těla další vlny své chakry. Nagato si k němu klekl a chytl ho za ruku.
Pršelo. Jako obvykle. Ale tento déšť byl ale jiný. Smutný. Jako by samo nebe plakalo. To tuto pochmurnou chvíli nijak nepodporovalo.
„Ko-nan…Nech…toho. Nemá…to…cenu…“ zašeptal Yahiko. Konan zavrtěla hlavou.
„Nemluv. Jen se vyčerpáš.“ řekla a snažila se pod vlásky schovat slzy. Tak mladý. A už umírá. 13 let. Teprve se naučil nějaká jutsu a už to končí.
„Nagato.“ zvolal ke svému příteli. Ten se mu podíval do očí.
„Postarej se o Konan…Víš…že je moc hodná…“ požádal ho.
„Neboj…“ šeptl Nagato. Začal brečet. To bylo naposledy, kdy dal na sobě tolik znát city. Náhle se Konanina chakra rozprskla do všech stran a oba je odhodila od těla. Podlehl zraněním. Konan se rozbrečela a hlavu si položila na jeho zkrvavenou hruď. Nagato odvrátil pohled od kamaráda.
„Ochráním ji! Slibuji!“

***

„Madaro-san. Jen jsem vám chtěl říct, že o Konan, stále nic nevíme.“ obeznámil Zetsu Madaru se situací. Madara přikývl.
„Neviděl jsi Sasukeho?“ zeptal se Madara. Zetsu zakroutil hlavou.
„Hledali jsme ho po celém sídle. Není tu…Musel utéct.“ vydedukoval Madara, ale stále vypadal klidně. Ale byl to takový ten strašidelný klid. Bylo to chování člověka, který měl teď vše ve svých rukou, a tohle ho nedokázalo vyvést z míry. Madara to moc dobře věděl. Sasuke byl nervózní, už když se dozvěděl, že chtějí zaútočit na Konohu.
„Vrátil se do vesnice. To je jasné. A my tím ztratili moment překvapení.“ uvažoval nahlas. Jeho klidný tichý hlas se nesl místností a zanechával takovou zvláštní atmosféru.
„Nezbývá nám nic jiného, než zaútočit na Konohu hned.“ řekl na konec. Zetsu už chtěl něco říct, ale Madara ho zastavil.
„Ano vím, že nás zrovna moc není, ale proti Peinovi nemají šanci.“ uklidnil ho Madara.
„Jak myslíte, pane. A kdy chcete plán uskutečnit?“ zeptal se.
„Zítra vyrazíme. Půjdu já, Pein, Kisame a zbytek z týmu Taka.“ řekl Madara a poslal Zetsua pryč.
Když zaútočí hned zítra, nestihne se Konoha připravit. S Peinem proti nim nemají žádnou šanci. Jestli bude Sasuke opravdu na straně Konohy, zemře jen o něco dřív. I když jeho schopnosti by tu velkou bitvu urychlily. Ale co. Madara se tedy taky zapojí do boje. Konečně uvidí ti známou Tsunade-hime. Vnučku prvního Hokage…Jeho nejlepšího přítele…

Poznámky: 

no...je to krátký...ale snad to nevadí xD

4.9
Průměr: 4.9 (10 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele welushka
Vložil welushka, So, 2011-08-06 18:03 | Ninja už: 4728 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Prostý občan

doufám že napíšeš pokráčko, chtela bych vědet jak to skočí prosím

Obrázek uživatele Kazumi
Vložil Kazumi, Čt, 2009-02-05 18:12 | Ninja už: 5803 dní, Příspěvků: 248 | Autor je: Prostý občan

no kratsi nez to predtim to je ale je to dobre doufam ze dalsi bude delsi a brzo jinak good Smiling