manga_preview
Boruto TBV 07

Zrádci

,,Jste mi odporní. Jak se vůbec můžete divit, že vás nenávidí? Každý kdo věří své krvi, by se proti vám obrátil," usykla se zlobou v hlase.
,,Ale on je zrádce! Musí být popraven!" vyřkl starý muž rázně a prudce se postavil. Prstem ukázal do Itachiho tváře.
,,Ne! On není zrádce!" vykřikla Mira rozhořčeně a zabodla krvavou katanu prudce do stolu.
,,Byl to váš příkaz! Vy jste mu přikázali vyvraždit všechny Uchihy!"
Muž nevěřícně zalapal po dechu.
,,Jak se opovažuješ?! Vůbec nic o tom nevíš!" vykřikl.
,,Vím toho dost!" překřikla starého muže rozhorčeně, ,,Dost na to, abych věděla, že kořeny Konohy jsou prohnilé až do základů," ucedila o mnoho tišeji.
,,Museli jsme to přikázat, Uchihové se chystali vzbouřit, museli jsme chránit lid Konohy!" povstal další z nich.
,,Ale oni jím také byli!" rozkřikla se dívka nepříčetně, ,,Složili slib věrnosti, plnili vaše příkazy a jak jste se jim odměnili? Nechali jste je zabít!"
Kakashi celému fiasku němě přihlížel. Teď už chápal. Chápal pocity Miry i Sasukeho. Dokonce chápal i postoj Itachiho a musel říct ... že cítil obdiv. On by nikdy nedokázal vykonat tak strašlivý příkaz, ačkoliv by byl od samotné rady. Tohle poznání se mu začínalo nevratným způsobem příčit. Nebylo to poprvé, co ho lidé Konohy zklamali. Nebyl si ale jistý, co z toho bylo horší.

,,Uchihové začali být příliš nebezpeční, museli jsme je nějak zaopatřit," promluvil mladý muž naléhavě.
,,Tím, že jste je nechali vyvraždit?! Kvůli vašemu strachu zemřelo desítky nevinných lidí. Jen kvůli vašemu strachu jste začali Uchihy tlačit do rohu, chtěli jste nad nimi získat kontrolu, jako nad nějakými zvířaty!"
,,Tak dost!" ozvel se mohutný výkřik, Mira zabodla oči do ženy, která si stoupla.
,,Chápeme tvoje postavení Miro, ale pokus se chápat naší situaci. Tehdy nebylo jiné řešení," promluvila konejšivým tónem. Mira si odfrkla a ironicky se usmála. Její oči se náhle změnily.
,,Vidíte? I já jsem Uchiha," upřela na ženu rudě žhnoucí oči, ,,jen kvůli vám se stal Sasuke zrádcem. Jen kvůli vašim cílům budou naše děti vyrůstat v opovržení."
Žena rozevřela sivé oči dokořán, mezi radou se vznesla vlna vzrušení.
,,Učíte nás, že shinobi musí své vesnici věřit ... ale věřili jste někdy nám? Věřila vůbec někdy Konoha nějakému Uchihovi?" přešla dívka pohledem po každém přísedícím, ,,Protože pokud ano, pak jste jako vesnice zradili. Zradili svůj lid, své shinobi, kteří za vás kdykoliv ochotně položili životy."
Několik žen a mužů se po sobě neklidně podívalo. Kakashi jasně viděl, že Mira ťala do živého. Svými slovy rozhrábla vyhaslý popel staré rány, pod nímž se ukrývaly stále žhavé uhlíky.

,,Když jsem přišla do Konohy, nepřijali jste mě právě s otevřenou náručí. Myslela jsem, že je to tím, kdo jsem, ale poté jsem se tu seznámila s chlapcem. Dost zvláštním chlapcem, který byl jiný, než ostatní a jeho jediným přáním bylo, aby ho lidé uznávali," začala Mira podstatně klidněji. Její rudé oči přitom nabraly temně modré barvy, která byla jejich vlastní. Nedlouho poté se však znovu začaly měnit.
,,Jako jedinou cestu, jak toho dosáhnout, viděl v cestě shinobi, který se jednoho dne stane Hokage. Neměl k tomu žádné předpoklady, přesto byl právě on tím nejvhodnějším kandidátem, protože i jeho otec patřil mezi vůdce Listové. Nejsilnější shinobi všech dob, Čtvrtý hokage, jenž se stal legendou. Hokage, který dokázal ochránit vesnici před úplným zničením tím, že objetoval svůj život a syna, do něhož zapečetil devítiocasého démona."
Všichni v místnosti věděli, o kom Mira mluví. Nechápali však souvislosti s tím, co právě řešili. Ani jeden z nich ji však nepřerušil. Jako by chtěli slyšet, co má ta dívka s planoucími oči na srdci.

,,Přál si, aby se jeho syn stal v očích Konohy hrdinou, ale kvůli strachu ostatních lidí z něho byl někdo bez přátel a bez rodiny. Osoba, jíž nikdo nevěřil. A přesto si své místo a uznání nakonec vydobyl. Teď už není v Listové člověka, který by nevěřil, že se Naruto Uzumaki jednoho dne stane Hokage, aby šel ve šlépějích svého otce. A já chci vědět jediné ..." odtrhla oči od pohlahy a pohlédla na všechny očima divoké šelmy. Radou projelo čiré zděšení.
,,Dokázali byste věřit Uchihovi s démonem v těle?"
,,Jak je tohle možné?!" vyskočil z křesla muž s očima barvy laguny.
,,Není podstatné jak, není podstatné proč nebo kdy," trhla Mira odmítavě hlavou do strany a zavřela oči. Když se její víčka znovu rozevřely, opět zářily barvou noční oblohy.
,,Od chvíle, co jsem se stala kunoichi, snažila jsem se být co nejlepším ninjou pro Skrytou vesnici. Mnohokrát jsem vám dokázala, jak vážně svou oddanost Listové myslím a nikdy jsem vám nedala jedinou záminku, proč by jste mi neměli věřit." V dívčině hlasu zazněl naléhavý tón. Kakashi téměř nevědomky pokýval souhlasně hlavou. Říkala pravdu, byla skvělou kunoichi. Odhodlaná chránit své blízké i vesnici dala v sázku vlastní život nespočetněkrát.

,,Tak mi řekněte ... můžete mi věřit i teď, když mám v sobě tohle a znám celou pravdu? Pořád mi věříte, nebo se vaše důvěra rozplynula ve chvíli, kdy jsem prošla těmihle dveřmi s Itachim za zády?"
Kancelář ovládlo naprosté ticho, žádný z mužů, ani žen se neodvažoval promluvit. Kdyby upustili špendlík, slyšeli by ho dopadnout. Mira uhodila do desky stolu.
,,No tak proč jste tak potichu?! Proč konečně nepřiznáte svou chybu a nesnažíte se ji napravit!" vyhrkla prudce. Mladá žena, sedící po levé straně, zděšeně vytřeštila na Miru oči.
,,Donutili jste Itachiho k zmasakrování vlastního klanu! Vypudili ho pryč a udělali z něho sprostého zločince jen díky tomu, že byl oddaným shinobim, který věřil ve svojí vesnici! Zavinili jste sejití z cesty Sasukeho a nedokázali jste ani Naruta uchránit od role vyvrhele! Pořád si myslíte, že jste se rozhodli správně?? Zostudili jste celou vesnici!"
Kakashi nemohl uvěřit tomu, co vidí. Vážně to byly jenom tři roky? Dívka, kterou objevil v lese a dívka, která stála před ním, byly úplně rozdílné. Přitom ale pořád stejné. Už nebyla dítě. Byla z ní téměř žena.

,,Věřím ..." promluvila Mira zase o něco víc klidně, ,,... že pokud se všichni dozví, jak to tehdy bylo doopravdy, mnoho z nich se k vám obrátí zády a možná i Konohu nadobro opustí. Tím odstraní ten pomyslný cejch na jméně každého Uchihy, kteří jsou tu pomalu známí už jen jako zrádci ... Ale my nebudeme těmi, kdo jim otevřou oči. Ať si dál žijí ve sladké nevědomosti a my je budeme chránit," vytáhla katanu jediným pohybem z dřevěné desky a zasunula ji nazpět do černé pochvy na svých zádech.
,,Pro nás bude odplatou vědomí, že už nikdo z vás nezamhouří oči bez myšlenky na den, kdy se všechna tahle špína vyvalí na povrch a lidé z Konohy se vám společně s potomky Uchiha klanu pomstí za prolití nevinné krve a zradu, kterou jste se na svých lidech dopustili," došla k židli, kde seděl svázaný Itachi a jediným rychlým pohybem zničila veškeré provazy.
,,A ten den přijde ..." pohlédla naposledy do očí oněmělých členů rady, ,,Jen jak se Naruto stane Hokage. Teď nás omluvte. Máme další misi ..."

Poznámky: 

Sate, Sate, Sate.
Přiznám se ... že vůbec netuším, co má tohle být Puzzled
Popřála jsem dobrou noc Nyoko - chan, ale namísto toho, abych šla spát také, jsem si otevřela wordpad a začala psát nějaké nesmysly, co mě prostě napadly.
Nemám vlastně ani potuchy, co jsem tam psala za bláboly, takže pokud to bude naprosto nesmyslný, nebudu se ani divit Smiling a nadpis bude také úplně od věci. Snad vám tím nezpůsobím nějaké duševní újmy, pokud si to snad budete číst a popravdě se příšerně zdráhám napsat, že to někomu věnuji, jelikož nechci nikoho urazit Laughing out loud
Já to ale přeci jen zkusím a naťukám, že to je pro tebe Molly Smiling
Snad se ti to bude líbit ...

4.842105
Průměr: 4.8 (19 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Psycho-chan
Vložil Psycho-chan, St, 2009-01-07 22:57 | Ninja už: 5936 dní, Příspěvků: 774 | Autor je: Prostý občan

Michi, tak som sa k tomu konečne dostala Laughing out loud Trvalo mi to, čo?? LAe som veľmi rada, pretože som neľutovala ani sakundu času, čo osm to čítala.

DJ.OZURA & MC.ELIZABETH = ZURA RAP!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Joy ga Joui !!!
Joy ga Joui !!!

Obrázek uživatele Kamie
Vložil Kamie, Pá, 2009-01-02 20:48 | Ninja už: 5699 dní, Příspěvků: 761 | Autor je: Prostý občan

Moje psychická stránka je mimo -.- ! Úžasný děj...tohle na mě vážně hodně zapůsobilo a vidím, že tady na Konoze je další talentovaný človíček Smiling Super příběh! Uchiha klan forever -.-

Protože mi většinou zabijí postavy, které si oblíbím, tak už to nedělám. Ale Utakata byl prostě fešák!Laughing out loud

Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, Út, 2008-12-30 14:44 | Ninja už: 5853 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

Toto som čítala s takým napätím až to neni možné...hltala som každé slovo, úplne si to vychutnávala... A musím ti povedať...závidím ti. Píšeš takým zvláštnych originálnym štýlom, a zároveň zaujímavo a pútavo...Táto poviedka sa mi neskutočne páčila. Nielen pre to, že som zástanca Itachiho ale...ty si to proste úžasne napísala. Ty si všetky tie udalosti, pocity dokázala dostať do priamej reči ktorú Mira hovorila. Toto nedokáže hocikto...veľakrát som sa o to pokúšala ale...proste mi to nejde. Ja som skor na iný tip písanie...Na taký ktorým píšu všetci.
Ale ty máš svoj originálny štýl, tak nech ti ho nikto nezoberie:P Píš píš nech mám zase čo čítať...
Úžasné to bolo:)

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)

Obrázek uživatele Ero Michi
Vložil Ero Michi, Út, 2008-12-30 14:59 | Ninja už: 5666 dní, Příspěvků: 640 | Autor je: Pěstitel rýže

fuh, tak toto je koment, že wuá ^-^ hanbím sa Laughing out loud a moc moc dakujem Smiling a ako som došla k tej vete? to vobec netušim, mna napadne dačo a už písám a toto cele bolo take rychle a bez rozmyšlanie, prsty samy písaly Smiling taže vlastne neviem :D

SAJRAJTI!

Na pana S a na pana K nám nesahejte! Jsou výhradním majetkem dvou nezbedných úchylů :3

Obrázek uživatele petricka-chan
Vložil petricka-chan, Ne, 2008-12-28 20:32 | Ninja už: 5794 dní, Příspěvků: 798 | Autor je: Prostý občan

Páááni klobouk dolů.....Téda tak takhle povídka byla naprosto úžasná!!!Spíš než úžasná tak pravdivá....Jo shinobi z rady jsou pěkně proradní hajzlíci....Super....Budu držet palečky při sepisování další povídky....Smiling

Obrázek uživatele Yamaha.Satoshi
Vložil Yamaha.Satoshi, Ne, 2008-12-28 13:20 | Ninja už: 5653 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Pěstitel rýže

moc pěkná povídka...ale na konci bych byl zastáncem radikálnějšího řešení (kill them all!) než je nechat ve strachu z potupy Laughing out loud

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, Ne, 2008-12-28 00:23 | Ninja už: 5839 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Opravdu úžáasné... Já zírám...
Pěkně jim to holka vmetla do tváře... Opravdu skvělá povídkla Eye-wink

Obrázek uživatele Kaori n_n
Vložil Kaori n_n, So, 2008-12-27 22:49 | Ninja už: 5712 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

Vždyť je to úžasný! Já nejsem schopna napsat smysluplný rozhovor na půl stránky a tys napsala celou povídky na základě psycho mluvení do duše! *_* Je to dokonalý a jak říká Sora, chtělo by to pokračování, protože se mi to hodně líbí n_n
____________________
Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars

Motta: Nejdříve skoč, potom přemýšlej, co dělat. xD
Smrt je jen vykoupení do nového života...
Tím se řídím já!!

Smeťák s mými FeFes xDD
Můj blog xP

Obrázek uživatele Ero Michi
Vložil Ero Michi, So, 2008-12-27 21:42 | Ninja už: 5666 dní, Příspěvků: 640 | Autor je: Pěstitel rýže

já nevěřím vlastním očím a slavnostně si začínám slibovat, že takhle mimo a napůl rozespalá začnu asi vážně psát Laughing out loud
sorafay - tohle sice zůstane jako jednodílovka, nicméně bych vás asi měla seznámit s tím, že převážná většina mých jednorázovek nějakým způsobem doplňuje či rozšiřuje mé série - u téhle jde zrovna o Tajemství Smiling - takže tam tuhle situaci určitě zaznamenáte Eye-wink já tuhle informaci vepíšu někam v tom svém seznamu, ať si to můžete všichni podrobně přečíst Laughing out loud
Lalija - aspoň vidíš, že nemusí být jenom černoši XD
Kikulines - jak říkám, čtěte Tajemství Laughing out loud
Kumiko - chan - máš pravdu, že to je myšlenka ze série, kterou jsem pouze jako jednorázovku rozepsala, ačkoliv při její tvorbě jsem nad tím doopravdy nepřemýšlela a prsty mi psaly sami co chtěly Smiling takže pořád jsem za to, že je to blábol, ačkoliv nejspíš docela dobrý XD
Jaden - díky nii-chan :D

SAJRAJTI!

Na pana S a na pana K nám nesahejte! Jsou výhradním majetkem dvou nezbedných úchylů :3

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, So, 2008-12-27 20:19 | Ninja už: 5881 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

to bylo hustý Smiling
super Neechan!!! Laughing out loud


Obrázek uživatele Kumiko--chan
Vložil Kumiko--chan, So, 2008-12-27 20:10 | Ninja už: 5703 dní, Příspěvků: 1389 | Autor je: Prostý občan

Michi... ty moje pomelačko Laughing out loud tohle bylo moc pěkný. poslední dobou se ze mě stává silný Uchihafil a bránim je kde můžu... tady to za mě obstarala Miro. je to fakt jenom blábol? mě se to zdálo jako část promyšlené série. bylo to moc pěkné a já si myslím, že na tohle můžeš být víc než pyšná Kakashi YES




2 roky... já už tu jsem 2 roky právě dnes 17. srpna 2010 :)

Obrázek uživatele Kikulines
Vložil Kikulines (bez ověření), So, 2008-12-27 20:02 | Ninja už: 19810 dní, Příspěvků: 9579 | Autor je: Prostý občan

Shocked.. Michi, ja ti dám, že nezmysli!! To je úplne úžasné a súhlasim so Sorinkov.. my chceme POKRÁČKO.. ŠUP sem sním xD!! To je rozkaz, jasné? xD

Obrázek uživatele Lali
Vložil Lali, So, 2008-12-27 20:01 | Ninja už: 5725 dní, Příspěvků: 501 | Autor je: Prostý občan

Tohle je zajímavý pohled na věc. Chudáci Uchihové. Sad
Skvělý, Michi... modrooký Uchihové 4ever xD


Komu nešibe s námi, tomu s největší pravděpodobností šibe s někým jiným... Smiling

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, So, 2008-12-27 19:27 | Ninja už: 6007 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ale noo, to akože bude len jednorázovka? No to nie, ja chcem k tomuto pokračovanie. Prosíííím Smiling
Lebo je to vážne moc dobré a zaujalo ma to. Myslím, že by z toho bola skvelá sériovka Laughing out loud


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.