manga_preview
Boruto TBV 09

Vzkříšení temnoty 08

Vzkříšení temnoty 8: Splacený dluh, konečně smrt!!!!

Dnes nás čeká jeden souboj, který ukončí válku mezi Aliancí a Akatsuki. Kdo nás dnes opustí definitivně, kdo bude konečným vítězem a jak budou pokračovat osudy našich přátel???? To se dozvíme jen a jen dnes, tak se hezky usaďte a užijte si čtení.

„Má smrt je tak blízko. Jaká ta cesta asi bude???? Život, který jsem prožil, život, při kterém jsem bral jiným lidem životy, život prožitý se ženou, kterou nadevše miluji. Pokud mě mají mé činy soudit, tak budiž, já jsem připraven přijmout svůj úděl. Sbohem Natano, miluji tě z celého srdce a sbohem bratře, který si mi otevřel oči.“ loučil se s životem Kakashi, když lačně zařval Hidan po smrti, ozval se náraz kosy a do vzduchu vylétly proudy krve.
„Co se to děje???? Tohle je smrt, nevidím nic. Je tady tma, chlad mi projíždí celým tělem. Jsem snad v pekle???? Musím přijmout to, co mi bylo určeno, musím otevřít oči a pohlédnout hrůze přímo do chřtánu.“ spekuloval Kakashi, pomalu otvíral své oči, když se mu zjevil hrozivý výraz.
„Ty si byl vždycky považován za chytrého a o bezčetného ninju, viď???? Víš, co si ale myslím. Jsi strašně nezodpovědný bratr a muž, Kakashi!!!!“ řekl před ním stojící Šakran, jenž se držel za pravý bok.
„Šakrane, co jsi to udělal????“ ptal se vyděšeně Kakashi a sledoval proud krve stékající z hluboké rány na zem, kde již vytvořila poměrně velikou kaluž.
„Není to snad jasné!!!! Přišel jsem na pomoc svému příteli, svému bratrovi. Jestli si pomoc nechtěl, tak se omlouvám, ale měl jsem pocit, že se ti bude hodit.“ vysvětlil svůj příchod Šakran stojící se stále horší rovnováhou.
„To je tak nádherné!!!!! Přítel tě přišel zachránit Kakashi Hatake, nebo mám raději říct, Mizukage-sama????“ začal se ďábelsky smát Hidan a poté vytáhl svou kosu ze Šakranova těla.
„Ty zrůdo, víš, co tě teď čeká????!!!! Já tě zabiju, ty jedna kreaturo!!!!!“ zakřičel z plného hrdla Kakashi, ale v jeho pohybu vpřed ho zastavil nataženou paží Šakran a se slovy:
„To je v pořádku Kakashi, já se o něj postarám sám.“ otočil se a pustil se do boje.

„Kirigabunshin no Jutsu“ nově vytvořené dva bleskové klony se objevily po Šakranově boku a hned se pustily do boje. Útok kunai noži byl velmi rychlý, ale na odhodlaného Hidan s touhou někoho zabít to bylo málo. Ďábelský ninja hravě všechny nože odrazil svou kosou, ale při rychlých pohybech svého soka kompletně ztratil potuchu o tom, který ze tří Šakranů je ten pravý. Neváhal ani vteřinu a pustil do nejblíže postaveného. Výpad kosou střídal další a další. Jeho tempo bylo neuvěřitelné, ale zdálo být se přiměřené Šakranovým schopnostem s hrozivým zraněním na boku. Při pokusu zlikvidovat tohoto Šakrana si Hidan stále hlídal pohyb zbylých dvou těl a tak nebylo překvapivé, jak zareagoval na blížící se útok.

„Katon Ninpou, Hibashiri“ ohnivý had vystřelený od Šakranových nohou sice dosáhl nevídané rychlosti, ale Hidanovi se i tak podařilo těsně utéct. Hidan si to namířil ke kaluži krve, kterou tam zanechal Šakran při svém rozhovoru s Kakashim. Velice rychle se mu podařilo vytvořit symbol aktivující jeho speciální jutsu. Pak mu stačilo stoupnout si doprostřed kruhu a olíznout jeden hrot vlastní kosy, na které zůstalo mnoho krve. Šakran věděl o této technice a rychle se rozeběhl k Hidanovi. Jeho černá kůže mu již ale pokrývala celé tělo a sám se chystal ukončit souboj a život svého protivníka. Vytáhl svůj stříbrný bodec, napřáhl se s ním, ale najednou ho přestalo poslouchat vlastní tělo.

„Masui Sejutsu“ ozvalo se za jeho zády, kde klečel další Šakran. Bylo jasné, že Šakran chystal svůj útok velmi důkladně a poslal napřed své klony. V okamžiku, kdy aktivoval svou anestetickou techniku, se přerušily všechny nervové spoje mezi Hidanovými svaly a centrálním nervovým systémem. Hidan se nemohl pohnout a toho musel rychle Blesk z Oblačné využít. Šakranovi klony vystrčily Hidana z kruhu obětního rituálu a přidržely ho pravému ninjovi.
„Doton, Tsuchi Kairou“ kolem Hidana se uzavíralo vězení tvořené hlínou, skalami a pískem. Oba klony opustily vězení těsně před jeho uzavřením a pak jen sledovaly, jak dává Šakran pokyn k finálnímu úderu. Země se otřásla, jelikož do sebe začaly narážet obrovské masy zeminy. Něco bylo však špatně, jelikož se neozvalo z vězení ani pípnutí, ani jediná Hidanova obvyklá nadávka. Hidan využil chvíle, kdy Šakran čekal na ústup klonů a zaměnil své tělo se špalky dřeva. Než se stačil Šakran vzpamatovat, tak se za jeho zády vynořil ze země Hidan a hodil po našem hrdinovi kosu. Ta zamířila bohužel velmi přesně a zasekla se Šakranovi do hrudě. Na zem dopadaly nejdříve proudy krve a teprve potom samotné tělo, ale při dopadu na zem se ozval výbuch, který zničil pouze první klon.

Z hustého dýmu se do Hidana pustil Šakran se svým druhým klonem a nic mu nedaroval. Hidan bez zbraně působil dost neohrabaně, jeho pohyby postrádaly jistotu a očím scházel ten sebevědomý výraz, kterým byly vždy přeplněné. Nyní byla výhoda opět na straně našeho hrdiny, ale ne nadlouho. Jeho chakra rapidně ubývala a to proto, že vyvolal dva bleskové klony najednou. Udržení realistického vzhledu a výdrže klonů založených na elektřině totiž vysává obrovskou dávku chakry svému uživateli. Ani Šakran se svým fondem nemohl tento fakt zvrátit a proto byl nyní snadným terčem pro Hidana. Kakashi si byl vědom situace, která tu nastala a chystal se pomoci svému příteli, ale jeho nedostatek chakry mu stále bránil v pohybu. Věděl, že je Šakran v boji sám a že tomu nijak nezabrání. Hidan se proto snadno vrátil do svého kruhu, i když na něj Šakran provedl nějaký útok. Démonovi Akatsuki chyběl opět jen krůček, aby zabil legendárního shinobi válečníka, avšak se objevil další problém.

Šakran při svých marných útocích nepoužil klon. Ten se zaměřil na zrušení Hidanovi techniky a raději se stáhl dozadu a pohyboval se v Hidanově stínu. Když Hidanův bodec byl jen několik desítek centimetrů od těla, tak mu Šakranův klon přiložil na záda rozpečetěný svitek. Ani překvapený Kakashi nevěděl, na co se teď Šakran chystá, ale jeho vnitřní hlas ho vedl k pocitu, že je vše pod kontrolou. Po sérii ručních znamení totiž začala černá Hidanova kůže ustupovat, až úplně zmizela. Hidan nyní přišel o schopnost znovu použít svůj rituál proti Šakranovi. Tímto způsobem byl natolik otřesen, že se nechal chytit klonem svého rivala. Šakran mezitím prováděl další znamení ruky, které připadaly Kakashimu povědomé.

„Raiton, Gorugon no Jutsu“ silný proud elektřiny se začal hromadit v pravé ruce, do toho se začala přimíchávat vodní chakra, která toto jutsu jen umocňovala. Tato technika dost silně připomínala Narutův - Fuuton, Katomizuyami. Rychle rotující chakra teď probíjela ohromnou dávku elektřiny na soustředěném místě jeho těla. Šakran se s touto smrtící zbraní rozeběhl k Hidanovi, aby ho konečně zabil. Jen několik metrů od Hidana však nastala katastrofa. Chakra se vymkla jejímu majiteli z kontroly a jutsu proto Šakran neudržel. Toho využil Hidan a skrytým kunai nožem probodl zbylý klon. Pak se jen otočil a hodil jej po svém bezbranném nepříteli. Kunai si našel svou cestičku a zabodl se Šakranovi přímo do srdce. Kakashi a Hidan pozorovali letící tělo velkého shinobi, ale vyrušil je výbuch v zemi. Z kráteru totiž vyskočil další Šakran, který v ruce držel předešlou techniku. Než stačil Hidan zareagovat, tak jí Šakran napálil přímo do Hidana, kterého tím rozpůlil přesně v pase. Poslední věcí, která zbývala, bylo zničení démonského těla.

„Katon, Haisekishou“ ohnivý proud začal spalovat Hidanovo tělo, až se obarvilo do černa jako spálené maso na rožni. V tu chvíli ještě použil Šakran několik výbušných lístků, které umístil na hlavě a zbylých částech Hidanova těla. Nyní už nebylo pochyb o konečné smrti démona Akatsuki. Kakashi ihned po opadnutí prachu vyšel ke svému příteli, ale když ho chtěl poklepat po rameni, tak se Šakran vypařil.

„Co to má být???? Klon, ale kde je ten pravý????“ ptal se sám pro sebe Kakashi, když uviděl na zemi ležícího Šakrana.
„Šakrane, to mi nedělej!!!! Takhle neodcházej, takhle ti to nedovolím!!!!“ oddaloval nevyhnutelné a otočil svého přítele proti sobě.
„Kakashi, musíš mě nechat zemřít. Jediný úkol, který jsem měl po mém posledním návratu ze světa mrtvých, byla záchrana cizího života. Nemohl to být nikdo vhodnější než můj nevlastní bratr a jeden z nejlepších přátel. Rád umřu s pocitem, že jsem ti pomohl.“ přemlouval Kakashiho se sklopenou hlavou.
„To tady chceš nechat svého syna, rodinu a přátele jen tak???!!!! Proč chceš tak moc umřít???!!!!“ ptal se zlostně Kakashi jemuž pomaličku stékaly slzy po tváři na jeho masky.
„Můj syn umí vše, co se mohl ode mne naučit, má žena bude velmi zdrcená, ale ty se mi o ni postaráš, to mi slib!!!!!“ říká již pološeptem a chytá svého druha za rukáv.
„Já nechci slibovat nic takového právě teď a tobě!!!! A co bude s námi ostatními????“ přesvědčuje tvrdě Kakashi.
„Všichni jste již samostatní a velmi silní. Nikdy jsem na vás neměl vliv, vše jste zvládali úplně sami. Po mé smrti bude svět o jednoho ninju menší, ale další se narodí a nahradí mé místo, tak už funguje na tomhle světě, můj příteli.“ tichým hlasem dokola opakuje, když tu jeho ruka ztrácí sílu a pouští pevně sevřený rukáv Kakashiho vesty.
„Ne, Šakrane!!!!! Ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!“ křičí opakovaně, ale slova už nemají žádný význam v této situaci. Blesk z Oblačné už není mezi námi a tato epocha končí spolu s ním.

Poznámky: 

Myslím, že pro dnešek raději skončíme. Příště se uvidíme naposledy ve spojení se Šakranem Kareon a to na jeho pohřbu v Konoze. Ukončíme tak příběh jeho i Itachiho a Kankura, jež padli za svobodu, přátelství, odvahu a spravedlnost. Další díl:

Vzkříšení temnoty 9: Velké rozloučení

4.894735
Průměr: 4.9 (19 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Út, 2010-12-07 17:50 | Ninja už: 5538 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

měla jsem takové tušení už od sačátku, šakrana je mi velmi líto, proč ho musíš v každé serii téhle FF zabít, jo vím jindy jsi ho znovu oživil, ale teď tomu tak už nebude, alespoň podle mně. Jinak dlší náramný díl, šakran zase ukázal jak je vynikající ninja, bylo to úžasně procítěné, jen tak dál Smiling

Obrázek uživatele Naruto Uzumaky7
Vložil Naruto Uzumaky7, St, 2010-06-30 21:58 | Ninja už: 5256 dní, Příspěvků: 364 | Autor je: Prostý občan

Hezké, ale škoda, že umřel Šakran i Hidan. Sad Já vlastně ani nevěděla, kterému z nich mám fandit! xD Laughing out loud

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, St, 2009-03-11 23:08 | Ninja už: 5538 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

No na mě jich tady umírá nějak moc .. xD

Obrázek uživatele wohnout
Vložil wohnout, St, 2009-01-07 19:55 | Ninja už: 5814 dní, Příspěvků: 14 | Autor je: Prostý občan

Sice to byl hezký díl, ale už umřeli Itachi, Kankuro a teď i Šakran?? To mě trochu štve no.... ale jinak je je to dobrá série.

Obrázek uživatele helgast
Vložil helgast, Út, 2008-12-23 22:06 | Ninja už: 6158 dní, Příspěvků: 388 | Autor je: Prostý občan

vyborne... z kazdym novym dilem se zlepsujes... kdy bude dalsi dil?? ze by zitra??