manga_preview
Boruto TBV 09

Vzkříšení temnoty 06

Vzkříšení temnoty 6: Tragédie dvou vesnic - třetí část

Pěkně vás zdravím u dnešního dílu, ve kterém budeme sledovat poslední dva souboje. Přeji hezkou zábavu a klidné čtení!!!!

Gaara vs. Hikari:

Kazekage Písečné vesnice nám přišel na řadu a jeho soupeřem se stal ninja, který byl hlavní spojkou mezi shinobi, kteří dezertovali z různých vesnic a organizací Akatsuki. Jeho akce proti spravedlnosti a cti neunikly pozornému pohledu aliančních jednotek, ale ať už jejich plán na polapení zrádného ninji byl výtvorem těch nejchytřejších, tak se ho nikdy nepodařilo zadržet. Původem je Hikari z Mlžné vesnice a vyniká ve vodních a vzdušných technikách. Je zhruba 176cm vysoký, sportovní postavy, černé havraní vlasy, tmavě hnědé oči a na sobě má modré kalhoty, černou vestu a pod ní bílé tričko, dále pak hnědé sandály a pouzdro na kunai na pravé noze. To je asi na začátek vše, tak tedy začíná boj!!

Gaara si velmi chytře vybral bojiště s velkými zásobami písku, to znamenalo suché místo s malým množstvím vody a to z poloviny mohlo oslabit jeho nepřítele. Hikari ovšem není žádný zelenáč a rychle se s touto situací vyrovnal. On i Gaara začali hromadit svou chakru a připravovali se na souboj. Jako první udeřil Hikari, aby si vyzkoušel sílu svého oponenta.
„Fuuton, Jizu no Kairou“ příjemný vánek kolem Gaary se začal hrozivě proměňovat. Zvedl písečného ninju do vzduchu a svými okraji začal řezat Gaarovu kůži. Zdálo být se rychle hotovo, ale ze vzniklých ran na jeho těle nevytékala krev, ale padaly zrníčka písku. Pak se Gaara úplně vytratil a z pod Hikariho techniky začal Gaara tvořit své tělo za pomoci písku. Hikari nebyl nijak překvapen a jen se tak ledabyle pousmál.

„To nebylo špatné, lorde Kazegake!! Ale ani vaše schopnost dokonalého ovládání písku vám stačit nebude!!!“ okřikl Gaaru namyšleně.
„Hm, to je zvláštní, že to říkáš takhle.“ zareagoval chladně Gaara.
„Co tím myslíš???“ ptal se trochu překvapeně Hikari.
„Když mi vykáš, není to známka toho, že se mne bojíš??? předložil Gaara další otázku s úsměvem na rtech.
„Cože, jak se opovažuješ mi říct, že se bojím takového ubohého ninji, jako jsi ty!!!!!“ rozzuřil se Hikari a vrhl se na Gaaru, který byl už ovšem připravený na jakýkoliv útok.

„Fuuton, Yami no Shiba“ další vzdušná technika se blížila ke Gaarovi. Nepohnul ani prstem a písek pod jeho nohami se zvedl a vytvořil kolem něj neprostupnou zeď, která odrazila protivníkovo jutsu. Když ale písek opadl, tak se za naším hrdinou zjevil Hikari a vrhl po něm kunai. Kunai se nejdřív zasekl do Gaarova ramena, ale potom jím proletěl a zastavil jej až kámen za Gaarou. Hikari nyní nezůstal už tak klidný jako před tím. Nikdy v minulosti takovou věc neviděl, a proto se zamyšleně zadíval na Gaaru a jeho hojící se rameno.
„Co se děje??? Nevíš, proč mě tvůj kunai nezabil, proč se má rána hojí tak rychle, že???“ ptal se Gaarův hlas ze všech stran. Když se totiž kolem sebe Hikari rozhlédl, uviděl alespoň dalších deset klonů svého rivala.
„No nebudu dělat, že si mě nedostal, ale musíš přiznat, že kromě vyrábění klonů a věčného odbíhání z boje, nic víc neumíš.“ odvedl řeč Hikari. Na jeho drzá slova odpověděl Gaara svým prvním útokem.

„Fuuton, Mugen Sajin Daitoppa“ kolem Hikariho se zvedl prudký vítr a ten rozvířil obrovské množství písku kolem celého jeho těla. Písek pak na Gaarovo znamení ruky zavalil nepřítele písečného vládce a celou svou vahou ho začal drtit. Z pod tunami písku se ozýval Hikariho řev, ale Gaara věděl, že jeho protivník neumírá, ale pouze trpí velikou bolestí. Potom se ale z moře písku vyřítil rozzuřený Hikari a jeho ruce tvořily další pečetě.
„Cože??? Jak to může provést???“ zhrozil se Gaara při pohledu na dokončenou pečeť. Blížící se vteřiny totiž mohly naprosto změnit průběh boje. Hikarimu se podařilo aktivovat svou druhou část chakry.
„Suiton, Mizu Kamikiri“ vodní laviny ostré jako břitvy byly oproti Gaarovo písečné obraně už víc než dobré zbraně. Gaara věděl, že jediný zásah mu zničí brnění a schopnost vést útok pískem. Bylo velmi těžké se vyhnout všem útokům a jak se i ukázalo, tak se stalo nemožným. Dvě vlny si našly cestu ke Gaarovi a zasáhly ho plnou silou. Gaara se zhroutil na zem bez obrany před dalším útokem. Hikari však udělal velikou chybu a nechal Gaaru oddechnout příliš dlouho. Gaara měl dost tohohle souboje a proto srazil obě ruce a zvolal.

„Ryuusa Bakuryuu“ zmáčená země se začala pod oběma ninji bortit. Pak se z mezer po odpadlých kusech vynořilo velké množství nového kamene, který obsahoval minerál, jenž byl vhodný pro kontrolu Gaarovou schopností ovládání písku. Tím však Kazekage Písečné vesnice neskončil.
„Sabaku Fuyuu, Gokusamaisou“ kombinace dvou technik uvěznila Hikariho hluboko do laviny písku a přirazila ho až na zem. Když se nemohl protivník Kazekageho ani pohnout, pustil se Gaara do poslední techniky.
„Sabaku Taisou“ z celého hrdla zakřičel, udeřil rukou do země a ta se otřásla. Písek se pak po několika minutách začal vstřebávat zpět do země. Když byla vidět už zem, tak Gaara konečně zahlédl svého nepřítele. Teď už mohl být však klidný, jelikož byl protivník roztrhán masivním útokem písku. Takhle skončil jeho boj a musím říct, že mě Pátý Kazekage vůbec nezklamal.

Naruto vs. Kakuzu:

No a máme tu souboj, na který všichni již čekáme. Naruto, nebo raději Šestý Hokage, se utká s nepřítelem, který je víc než nebezpečný. Kakuzu je partner Hidana a oplývá mnohými smrtícími technikami a pověstí, že se snad nedá vůbec zabít. Kakuzu je také zapleten do jedné z nevyřešených vražd v Listové vesnici a to tím, že je odpovědný ze smrti Prvního Hokage. Kakuzu je trochu nedočkaví a snadno se rozčílí. Jeho snem je zabít jednoho dne Hidana a pomstít se tak svému partnerovi za léta urážek a hanby. Teď se však vrhněme na boj, který může rozhodnout o osudu světa.

Kakuzu na nic nečekal, jelikož si byl vědom síly mladého Hokage. Z jeho rukou vylétly černé nitě přímo na Naruta a ten jen rychlou reakcí ušel útoku nepřítele. Nitě začaly kroužit kolem svého pána a mladý Hokage si uvědomil, že zasáhnout tělo přes takovou obranu bude víc než složité. Naruto se hluboce nadechl, utáhl si čelenku na hlavě a jistým krokem vyrazil vpřed. Kakuzu poslal své nitky do protiútoku, ale než dolétly k Narutovi, tak se Naruto před Kakuzem úplně vypařil. To však nezůstalo nadlouho a za pár vteřin už letěly první kunai nože na Kakuza z pozic za jeho zády. Nitě si s nimi rychle poradily, ale Naruta opět ztratily z dohledu. Mladý vůdce se tentokrát objevil nad svým protivníkem a provedl svůj obvyklý tah.

„Kage Bunshin no Jutsu“ pět klonů trochu Kakuza zaskočily, ale jen na malou chvilku. Kakuzu se totiž před Narutem a jeho kopiemi rozpustil ve vodu. Zjevil se ze překvapeným Narutem a prudkým útokem všechny klony, včetně pravého Naruta, zasáhl. Kakuzu odhodil Naruta na zem a vychutnával si pocit vítězství, když se ale najednou ukázalo, že všechny zásahy schytaly pouze klony. Pravý Naruto přiskočil k nepříteli a prorazil mu hrudník Rasenganem. Z rány začala tryskat krev a sám Kakuzu se zřítil na zem. Chvíli se mu ještě cukalo tělo, ale pak ležel bez sebemenšího pohybu na zemi. Naruto sklopil zklamaně hlavu a pomalu odcházel. Z ničeho nic pak ucítil nějakou věc, co se mu omotává kolem nohy. Když se ohlédl, tak uviděl Kakuza na nohou a ve stejném okamžiku letěl přímo proti skále stojící opodál. Naruto před sebe natáhl ruku, sepnul ji v pěst a tvrdým úderem ji prorazil. Jen co se pak zvedl na nohy, tak si všiml, jak povolují nitě jeho soka a z jeho těla se snaží cosi vylézt ven.

Neuběhla ani půl minuta, kdy se Naruto upřeně díval na Kakuza a jeho čtyři černé přátele s maskami. Něco bylo však špatně s jednou neznámou bytostí. Její maska byla rozpůlená a samotné monstrum se nečekaně potácelo, až definitivně spadlo na zem. Pohled Kakuzových očí vypovídal o velikém zájmu. Naruto se snažil pochopit situaci, ale jeho protivník mu nedal moc času.
„Raiton, Gian“ jedna obluda otevřela ústa a z ní k velkému úžasu vyšlehl blesk na trochu zaraženého Naruta. Ten naštěstí stačil včas uskočit, ale při pohledu na kráter po útoku neznámého stvoření mu bylo jasné, že je zle. Kakuzu se poté sám vydal na Naruta a zaměstnával ho svým taijutsu. Když se pak Narutovi povedlo odrazit Kakuza dál od sebe, tak se pokusil ukončit souboj a vytvářel znovu Rasengan do své pravé ruky. Než však stačil soustředit svou chakru, tak se stalo něco neočekávaného.

„Fuuton, Atsugai - Katon, Zukokku - Raiton, Gian“ ze tří stran se k Narutovi přiblížily černé potvory a nezávisle na sobě podnikly útok. Útoky byly příliš rychlé, srazily se proto v místě, kde Naruto stál a poté došlo k mocnému výbuchu. Síla nárazu však s postupujícím časem neslábla a Kakuzu neměl zdání, proč jeho útok nevyšel. Důvod byl přesto velmi jednoduchý. Narutovi se těsně před zásahem povedlo vyvolat dva své klony a pomocí nich mohl vytvořit dostatečné množství chakry, která kolem něj začala rychle rotovat. Tím dokázal držet útoky monster pod kontrolou, ale klony pomalu slábly a hrozilo zhroucení ochranného víru. Naruto proto provedl rychlé ruční znamení a po jeho dokončení praštil rukou do země.

„Doton, Tsuchi Kairou“ země pod Narutem se začala malinko propadat a mezery, která tím vznikla, mezi odpadlými kusy dokázal Naruto využít k úniku. Těsně poté, co Naruto unikl, se jeho klony vypařily a útoky tří Kakuzových monster se střetly. Kakuzu nevěděl, že je Naruto v zemi a připravuje svůj vlastní protiúder, a proto upustil na ostražitosti. Tohoto zaváhání Naruto využil překvapivým výpadem ze země. Tvrdým kopem na obličej protivníka odkopl, za letu pak následovalo rychlé vytváření Rasenganu, kterým Naruto opět zasáhl bezbranného Kakuza na srdce. Po dopadu se země pod tlakem silného jutsu trochu promáčkla a Kakuzu zůstal nehybně ležet. Naruto se pak postavil na nohy a obrátil svůj pohled na zbylá tři monstra. Ačkoliv doufal, že budou tyto příšery podobné stínům trochu dezorientované, tak se projevil pravý opak. Tři stvoření přeskočila Naruta a vrhla se přímo do nitra Kakuzova těla, které se začalo opět trhaně pohybovat. Kakuzu se pak pomalu zvedl a při pevném postoji začal rozkládat své ruce. Ty se rozdělily na tři části a z každé mezery se vyvalilo velké množství hustých nití šedé barvy.

Naruto za svůj život nic tak hrůzného neviděl a teprve nyní si uvědomil, že v Akatsuki jsou ninjové s ďábelskými schopnostmi nad možností lidského chápání. Kakuzu poté dokončil svou proměnu tím, že další husté nitě vyšlehly z jeho úst a zad. Upřeně se podíval na Naruta a promluvil.
„Uzumaki Naruto, jsi po dlouhé době někdo, kdo dokázal zničit dvě má srdce.“ a sledoval jeho reakci
„Ty nejsi člověk!!! Co si sakra zač a co myslíš tím, že jsem zničil dvě tvá srdce???“ ptá se Naruto
„Každá tato maska představuje jedno srdce. Ty jsem získal vstřebáním nějakého významného ninji do svého těla. Jedním z nich byl i První Hokage, ale jeho srdce jsi už dávno zničil“ chvástá se Kakuzu
„Tak to ty jsi zavraždil zakladatele naší vesnice!!!! Za to mi zaplatíš, ty zrůdo!!!!“ rozčílí se Naruto
„Tak do toho, ale vezmi na vědomí, že až s tebou skončím, tak si vezmu tvé srdce“ reaguje klidně Kakuzu, ale jeho slova už Naruto úplně ignoruje. Místo toho se Naruto vzpřímeně postaví a provede sérii ručních znamení.

„Tajuu Kage Bunshin no Jutsu“ kolem Naruta se objeví další čtyři klony a ty se vrhnou na Kakuza. Mezitím co klony zaměstnávají svými útoky démonského ninju, tak Naruto shromažďuje chakru Fénixe. Kakuzu sice zaznamenal prudký narůst chakry, ale klony podnikající jedno jutsu za druhým mu nedávali šanci zjistit zdroj té ohromující chakry. Šestý Hokage během chvíle vstřebal veškerou chakru legendárního opeřence a do pravé ruky začal formovat svou novou techniku. Ze začátku to připomínalo větší Rasengan, ale s přibývajícím časem se modrá barva měnila v jasně zelenou. Narutovi se po tréninku se svým otcem podařilo spojit tři druhy chakry v jediné jutsu. Díky větrné, ohnivé a nyní i vodní čakře, se mu podařilo vytvořit úplně nové jutsu.

„Fuuton, Katomizuyami“ tato technika vypustila do okolí silný vítr, který lámal silné kmeny stromů v blízkém okruhu. Vypadalo to jako Minatův Rasenshuriken jen s přidáním ohně a vody. Kakuzu se nemohl ani pohnout a jen bezmocně sledoval, jak se k němu Naruto rychle přibližuje. Hrůza v jeho očích byla jasně patrná, jelikož si byl vědom síly nového jutsu. Nic méně Naruto přiběhl ke svému nepříteli a napálil svou techniku do Kakuzova hrudníku. Útok byl natolik zničující, že prorazil skrz, roztrhal všechny nitě a Kakuza bezpečně zlikvidoval. Naruto pak vytáhl svou ruku z protivníkova těla a odhodil jej na zem. Sám poodstoupil a po chvilce se zhroutil do kolen. Tím byl boj pro tento okamžik u konce, ale Naruto velmi dobře věděl, že musí nabrat rychle své síly, aby mohl zachránit své přátele.

Poznámky: 

Tím končím dnešní díl a doufám, že jste se moc nenudili. Ikdyž vám boj Naruta s Kakuzem přišel trochu známý, tak mě prosím neodsuzujte. Příště budeme pokračovat v epizodě:

Vzkříšení temnoty 7: Návrat domů

4.92857
Průměr: 4.9 (14 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Ne, 2010-12-05 21:44 | Ninja už: 5537 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

to bylo úžasné ale nesedí mi narutovi elementy když vytvoril vzdusny stit dostal se od tama pomoci zivlu zeme ale pak jsi psal ze spojil vitr ohen a nove vodu, ale tim padem zemi neovlada a nebo ovlada i zemi, ale nepouziva ji k tomu "zmutovanemu" rasenganu Smiling no jsem z toho mimo, jinak opravdu uzasny dil Smiling

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, St, 2009-03-11 22:38 | Ninja už: 5538 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

Zase .. nádherný Laughing out loud .. zase jdu na další ídl xD .. Laughing out loud

Obrázek uživatele wohnout
Vložil wohnout, St, 2009-01-07 19:27 | Ninja už: 5813 dní, Příspěvků: 14 | Autor je: Prostý občan

opět hezký díl

Obrázek uživatele naruto-sempai
Vložil naruto-sempai, Pá, 2008-12-19 22:02 | Ninja už: 5775 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Prostý občan

dobry

Obrázek uživatele helgast
Vložil helgast, Pá, 2008-12-19 21:55 | Ninja už: 6158 dní, Příspěvků: 388 | Autor je: Prostý občan

pekny dil fakt. zda se mi ze tam mas chybu. napsal jsi: Vypadalo to jako Minatův Rasenshuriken jen s přidáním ohně a vody. ale minato umel jenom rasengan a ne rasenshuriken( ten umi naruto). ale je to tvoje ff serie takze to zalezi na tobe.