manga_preview
Boruto TBV 13

New generace 59 - Sbohem!

„Já… no… víš… mám jeden návrh!“ řekne a chytí mě za ramena.
„Návrh?“ popotáhnu a snažím se soustředit na to, co říká.
„Víš… jeden náš špeh tady v Konoze zjistil kdo se stane chuninem. Jelikož je vesnice oslabena budou to oznamovat zítra aby měli dost ninjů do boje. Ten špeh zjistil že ty jsi prošla. To znamená že jsi splnila požadavek. Po tom co… no co jsme ztratili dva členy tě chci požádat jménem organizace aby ses k nám přidala Ake! Potřebujeme tě! Tvůj domov je u nás! Vždyť… co ti u nás chybělo? Nic.. byla jsi šťastná! A co jsi našla tady??“ uhnu pohledem a zapíchnu ho do kamene kousek od sebe.
„Ake! Prosím! Vrať se!“ naléhá dál.
„Když… já nevím! Zvykla jsem si tady! Tady jsem byla opravdu šťastná. S mámou a tátou, Deiem… Minátem….“
„A kde je teď tvoje matka? Otec? Deidara?“
„Co mám dělat?“
„To je jednoduché… jdi domů, sbal si pár věcí a za hodinu tě čekám tady!.... přijdeš?“
Ještě chvilku hypnotizuju kámen. Pak zvednu tvář a uslzeným obličejem přikývnu.
***
„Nekoukej na mě tak! Nemůžu za to!! To vy tu teď nejste aby jste mě přemlouvali abych zůstala!“ naštvaně hodím batoh plný věcí na zem a svezu se na křeslo. Vezmu do rukou zarámovanou fotografii a dlouze se na ní podám. Červenovlasý muž, usměvavá žena a rudovlasé miminko.
„Mami nekoukej tak! Já nechci odejít.. ale co mám dělat! Poraď…. Co je? Nic neříkáš… proč se to muselo stát? Je tu tolik věcí co jsem ještě chtěla udělat…. Ale najednou… nejsou pro koho! Tolik bych si přála abys teď přišla, pohladila mě po hlavě a řekla „Ake, holčičko moje malá! Nic to nebylo! Byl to sen! Zlý sen.. co je pryč! Všechno je v pořádku!“… ale není… nic už v pořádku není a nebude!.... Tati máš pravdu už jsem dospělá! Měla bych se už postavit na vlastní nohy! Ale… co když se neudržím a spadnu na zadek? Kdo mi bude foukat na bolístky? Kdo mi zase pomůže vstát?.... myslím že bude lepší když odejdu… měla jsem tři sny! První, najít maminku! Druhý mít rodinu… a třetí být nejobávanější kunoichi na světě! Dva z toho se mi splnili… i když jen na chvíli… no… je na čase zkusit štěstí u toho posledního! Co říkáš Deii? Je to tak správně? Určitě bys řek že jo… no… já jdu! Držte mi palce!“ vezmu rámeček s posvátnou opatrností ho položím do batohu. Ten si hodím na záda, u vchodu si nazuju boty a naposledy se rozhlídnu.
„Musíš jít!“ řeknu si tvrdě když mě pocit vrátit se začíná přemáhat. Nasadím si plášť, ten co se ho všichni bojí a plná smíšených pocitů vyjdu ven.
***
„Obito Uchiha, Minato Namikaze-čtvrtý hokage…“ potichu si přečítám jména a přejíždím prsty po kameni. Ponuré mraky visí nízko u země a začíná se zvedat silný vítr. Ta deska… nevím proč jsem zrovna tady. Něco mě sem přivádí. Jistě! Ještě před pár dny jsem tu stála a kasala jsem se že všechno zvládnu… že mě nikdy nikdo nedostane… a teď? Jsem jak troska! Mou náladu nezlepší ani sníh co se začíná pomaličku snášet z nebe. Jako by ten někdo nahoře chtěl zakrýt krev, ponurost a strach co panuje všude kolem. Maličké vločky se mi usazují na zvedlé ruce a na obličeji, otočenému vzhůru. Na nose mě příjemně studí ale… na ruce už ho necítím…
„Ake… prosím… zůstaň!“ nemusím se ani otáčet. Vím moc dobře komu ten zoufalý hlas patří.
„Minato.. nic mě tu nedrží!Svůj úkol už jsem splnila! Nemám tu proč být… prosím pochop to!“ skloním hlavu a pomalými kroky se vydám pryč.
„A.. a já? To to pro tebe nic neznamená? Zůstaň tu… kvůli mně!“ trochu chraptivý hlas se ztrácí ve větru přesto mě řeže jako žiletka.
„To nejde… prosím… buď,.. buď ticho!!“ řeknu a musím se hodně přemáhat abych se neotočila, neskočila mu do náruče a nerozbrečela se jak malý děcko.
„Ale…“
„Žádný ale! Konec Minato! Sbohem!“
***
Odcházím… pryč…. Vstříc novému životu! Ne.. spíš utíkám před tím starým! Momentálně nevím jestli dělám to co opravdu chci. Spíš jsem přijala první nabídku která mi nabízela zbavit se toho co prožívám….
Pein mi podá slamák a povzbudivě na mě kývne. Vezmu si ho a přitisknu na hruď. Z očí se mi vyhrnou slzy… asi poslední v mém životě…. Stojím na skále Hokage. Konoha je najednu tak maličká, vešla by se mi teď na dlaň. Hledím dolů, do těch polorozpadlých ulic, vykácených lesů a na křičící lidi utíkající hledat bezpečí. Tam někde dole zůstala část mě. Co se rozhodla že zůstane. Moje živá část. Moje rodina… on!
„Sbohem!“ šeptnu a setřu si slzy. Nasadím si klobouk a otočím se. Vím že tohle není poslední chvíle co tu jsem… ale… přece jen… bolí to.
„Jdeme?“ kývne Pein a rozeběhne se. Já ještě naposledy mrknu dolů a pak s kamenným výrazem vyrazím….

Poznámky: 

Tááák konečně jsme se dopracovali k poslednímu dílu xDD... mno.. můžu vám říct že toto byla opravdu moje nejdelší série co jsem kdy napsala.


Páni... se z toho za chvilku složim xDD mno nic... konec keců... nová série bude mít název No future a měla by být už brzy xDD takže doufám že jste nekecali a budete jí číst xDD mno.. toť vše
~Vaše Pilika -^_^-~

4.934785
Průměr: 4.9 (46 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele HyugaHinata
Vložil HyugaHinata, Po, 2014-03-17 18:08 | Ninja už: 3879 dní, Příspěvků: 160 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Suprová série Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

Oficiálnš jsem Jashinistkou!!!
Říkali mi že žiju fantasií. Skoro jsem spadla ze svého jednorožce
Učitelé tomu říkají opisování. My týmová práce.
Škola není hospoda aby se v ní vysedávalo každý den.
Život je jako žebřík do kurníku. Krátkej a pos.anej.
Otázka: Co škola? Odpověď: Pořád stojí, sv.ně.
Jě těžké být deb.lem, konkurence je příliš veliká.
Kto mlčí, nemusí vždy souhlasit..
Možná jen někdy nemá chuť diskutovat s idiotama.

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Ne, 2010-10-24 12:15 | Ninja už: 5685 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Nemám slov. Tenhle díl byl tak emocionálně nabitej jak ještě žádný díl téhle série. Moc se ti povedl a vůbec nevím jakýma slovama to hodnotit, protože takovéto slova snad ani neexistují, no vlastně teď mě jedno podobné napadlo briliantní. Je mistaršně líto Minata a budu doufat, že se jednou dají dohromady n oa jak jednou Ake v jednom díle odpovídala na minatovu otázku "jsme skoro jako naši rodiče" ake se vzepřela že není loutka neni v akatsuki a jak vidím tak se to plní ještě chybí aby se spolu vyspali a měli dítě ale to snad v další serii. A teď k celkové serii je to velice výborný nápad, který by mě nikdy nenapadl, úkázala jsi jinou stránku akatsuki a to se mi moc líbilo, ani u jednoho dílu jsem se nenudila, bylo to humorné, veselé, smutné a procítěné. Celý tenhle příběh byl krásně vymyšlenej a tak si myslím že tych pár nehtů a několik nervů za to stálo. Jsi velice výborný spisovatelka a řadíš se mezi mé oblíbené, budu doufat, že se psaním nesekneš a určitě si přečtu tvoji druhou serii. Hlavně nepřestávej psát, to by byla totiž velikánská chyba, co víš třeba z tebe bude jednou spisovatelka. No myslím, že jsem to trochu přehnala, když se dívám na délku tohohle komentu, ale ty si to zasloužíš Laughing out loud . Jen tak dál.

Obrázek uživatele M.i.n.a
Vložil M.i.n.a, Pá, 2009-11-06 16:31 | Ninja už: 5701 dní, Příspěvků: 44 | Autor je: Prostý občan

Tudle serii ctu po druhe..ovsem ted na jeden zatach..je super jako moje oblibena knnizka..rada sem se k ni vratila a nekdy se urctite znova rada vratim..paradne promyslene kapitoly, nic uspechaneho..patri mezi me hodne oblibene!!

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, Ne, 2009-04-12 00:50 | Ninja už: 5685 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

Konečně jsem to dočetla .. chudinka a chudák Minato .. Sad. No co je pkráčko se mrknu Laughing out loud.

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, Ne, 2009-03-15 15:25 | Ninja už: 5685 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Vážně famózní série. x) Obdivuju tvoji trpělivost, tolik kapitol se podaří napsat jen málokomu. xP Jaksi jsem postřehla postupný vývoj v týhle povídce. Nejdřív to ušlo, pak to bylo docela povedený, dobrý, a nakonec se to dokopalo až k genialitě. xD Poslední díl je oproti tomu prvnímu upé jiný, o hodně lepší. x) Skvělý zápletky, skvělá rozřešení, a dokonalý obrázky. ^^ Zkrátka úžasná povídka...

Obrázek uživatele Ailin-san
Vložil Ailin-san, St, 2009-02-25 21:52 | Ninja už: 5694 dní, Příspěvků: 25 | Autor je: Prostý občan

Táto séria je naozaj...ja nemám slov...
Skvelý námet, úžasný príbeh premyslený do posledného detailu, spojenie vtipneho s vaznym (výbuchy smiechu/slzaé údolie neboli nič nezvyčajné), technicky veľmi vysoko...
vážne je to jedna z najlepších sérioviek aké som čítala Smiling

kedysi som tu bola (ne)známa, ako ailin, ale zabudla som heslá, takže chtiac-nechtiac, chcelo to nový účet Smiling
Takže som o 274 dní starší ninja ako mám napísané Smiling a FF-ky "Výlet" a "Gaara" patria k mojim výtvorom Smiling

Obrázek uživatele 88Gaara888
Vložil 88Gaara888, Ne, 2009-01-04 22:55 | Ninja už: 5757 dní, Příspěvků: 20 | Autor je: Prostý občan

waaaw thaq thu uplne suprowa FF jadna s tyych naj ... uz sa tesiim na neww seeriu

Obrázek uživatele Uchiha_Itami
Vložil Uchiha_Itami, Po, 2008-12-29 18:58 | Ninja už: 5808 dní, Příspěvků: 26 | Autor je: Prostý občan

Pilíí... TY SEŠ PROSTĚ GENIÁLNÍ!!! xD xD tahle série.. já ani nemůžu napsat jak se mi líbila pač NEMÁM SLOV.... Prostě a jednoduše.. Ano, než jsem se dokopala ke komentáři tak jsem přečetla celou sérii (celkově asi za 5 hodin xD) ale je to prostě SUGOIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jsi prostě dobrá!! Ten konec mě málem dohnal k slzám! (a to jsem se chtěla stát spisovatlekou?! pche - strčila bys mě do kapsy hned!!!) prostě.. ne, já prostě nemůžu najít vhodná slova k tomu, abych vyjádřila skvělost tý série.. Prostě a jednoduše..: S-U-G-O-I Smiling

Obrázek uživatele Mariah-taichou
Vložil Mariah-taichou, St, 2008-12-24 22:50 | Ninja už: 6021 dní, Příspěvků: 207 | Autor je: Prostý občan

Chudáček Minato Sad Já tak fandila páru MinaAke, už úplně od začátku... No nic, jde se na No future Smiling

Jo, víte... já už tu stejně nejsem. FF jsem smazala. Česká FF nečtu, na Naruta se nedívám. A taky nelituju. A pochybuju, že někomu chybím.
Snažila jsem se pomoct s napravením té "japonštiny" tady, byla jsem ignorována. Já už se do vašich věcí míchat nebudu, klidně se to učte špatně. Bye.

Obrázek uživatele Tomsen
Vložil Tomsen, Po, 2008-12-22 22:49 | Ninja už: 6116 dní, Příspěvků: 307 | Autor je: Prostý občan

dikes za poďakovanie, ale ja musím poďakovať tebe za to, žesom to mohol čítať

FanFiction by Tomsen
môj pokus o poviedky, poprosím ak by sa dalo prečítať a potom okomentovať

Obrázek uživatele Blackeretthiae
Vložil Blackeretthiae, So, 2008-12-13 23:19 | Ninja už: 5900 dní, Příspěvků: 195 | Autor je: Prostý občan

Heh 59, škoda že si to nedala až na 60 xD ale musím říct, že to je úžasná série a poslední díl je o to lepší Kakashi YES

Obrázek uživatele Rinushqaaa
Vložil Rinushqaaa, Ne, 2008-12-07 23:40 | Ninja už: 5926 dní, Příspěvků: 109 | Autor je: Prostý občan

a to už je koniec celej serie..nie...mohla byt dlhsia.. Sad( ale inaq wellmi kawii powiedka rada som ju citala

Obrázek uživatele Gloria Uzumaki
Vložil Gloria Uzumaki, Ne, 2008-12-07 16:11 | Ninja už: 5891 dní, Příspěvků: 291 | Autor je: Pěstitel rýže

To je Kawai konečně jsem se dokopala až sem ,ale šlo by i pokračování třeba ,že přišla na to jak vrátit śvé tělo do živé podoby ,ale zůstala u Akatsuki a ta Orohime se vrátila atd.... Jinak překrásńoučkééé . Smiling

Vlčí smečka – rodina má,
jedině ona a žádná jiná.

Poběžím s ní, zemřu pro ni,
ona je ta, jež mě chrání.

Vyjeme ve dne, vyjeme v noci,
my jsme totiž Konožští Vlci!!!

WÁÁÁÁÁÁÁÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!

Obrázek uživatele Mio_Chiaki
Vložil Mio_Chiaki, Ne, 2008-12-07 12:09 | Ninja už: 5910 dní, Příspěvků: 143 | Autor je: Prostý občan

Smutný koniec, ale super! Je super, že ťa to drží až do teraz a neukončila si to skôr, čo by bola škola. Teším sa na pokráčko!

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, So, 2008-12-06 13:33 | Ninja už: 5921 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Takže tak... Smutný konec jednoho famózního příběhu a to jak délkou, tak obsahem. Dokázala jsi toho do svého díla vložit opravdu hodně a za to ti patří náš dík. Bylo to vážně moc krásné a jsem rád že hodláš psát dál

Obrázek uživatele Krian
Vložil Krian, So, 2008-12-06 01:06 | Ninja už: 5997 dní, Příspěvků: 83 | Autor je: Prostý občan

Good Serie... Cte se to prijemne... skoda ze je konec:-( ... ale pokud bude pokracovani novou serii uz se tesim Eye-wink

Obrázek uživatele Lali
Vložil Lali, So, 2008-12-06 13:19 | Ninja už: 5910 dní, Příspěvků: 501 | Autor je: Prostý občan

Tak teď budu vážně brečet Sad .. protože je konec a skončilo to strašně smutně.. chudák Minato i Ake Sad .. to je doják xD
A nějak nevim, co říct, už jsem všechno napsala dřív xD.. moc Ti děkuju za tuhle sérii Smiling .. je tam vážně všechno Smiling Svělý postavy, děj, skvěle se to čte a super s super zápletky.. ještě by to chtělo pokráčko *skoro 60 dílů jí nestačí xD*.. ale já vždycky budu fandit MinaxAke xD Kakashi YES
Takže ještě jednou dík..


Komu nešibe s námi, tomu s největší pravděpodobností šibe s někým jiným... Smiling

Obrázek uživatele seia uchiha
Vložil seia uchiha, Pá, 2008-12-05 21:17 | Ninja už: 6093 dní, Příspěvků: 212 | Autor je: Prostý občan

NIEEEEEEEE este nie konieeeeeec prosiim....nemohla si to aspon trochu natiahnut nech uz je tych dielov 60???? chjooooo ale tesim na novu seriu

Obrázek uživatele Hikari-chan von Original
Vložil Hikari-chan von..., Pá, 2008-12-05 18:16 | Ninja už: 5929 dní, Příspěvků: 298 | Autor je: Prostý občan

¨Jéé.. kone.. néé.. proč ?
Neplánuješ něco jako 2.řadu ? Je to opravdu kváásná povídka !!
Jsem moc ráda,že jsem ji přečetla jsem moc ráda jsem jsem ji napsala.
Ab moc ti za to děkuji !!!

> Všechno bude ..až na ten můj rozum.>.<
>Nedůvěřuji velbloudům a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít!.
>Miluju svůj Avatar.. Miluju Ikuta a tady mu to sluší :***** Z lásky_Z lásky
> Neumim kreslit ,neumim psát,ale za to umim pěkně nas*at xDD
> Spam Netrpělivost a Pomelej Net Forewáá


Obrázek uživatele kushina-hime
Vložil kushina-hime, Pá, 2008-12-05 17:49 | Ninja už: 5902 dní, Příspěvků: 504 | Autor je: Prostý občan

Takže to mám toho čo povedať :

Stále žijúca nostalgia a začiatky...
Pred konfliktom veľký múr padne,
ten veľký na smrť, smrť náhlu a oplakávanú,
narodený ako nedokonalý: väčšiu časť prepláve,
Územie blízko rieky sfarbené krvou.

Obrázek uživatele Flying_Nikass
Vložil Flying_Nikass, Pá, 2008-12-05 13:33 | Ninja už: 6042 dní, Příspěvků: 309 | Autor je: Prostý občan

Dialogy trochu moc dlouhé, ale jinak byl tento díl moc pěkný, jako ostatně většina posledních dílů. Eye-wink Konečný obrázek hodnotím na výbornou a celou serii? Však ty víš, už jsme se o tom bavily. Eye-wink
Víš, jak jsou občas na zadním přebalu knížek komentáře na ono dílo od ostatních známých spisovatelů? Tady máš můj komentář(Můžeš si ho někam strčit k popisu FF xD):
Ehm... Komentář známého(ha ha ha) spisovatele: I když se vám tento příběh třeba bude zdát, jako pubertální kravina, dejte mu šanci. Protože jak jednou začnete číst, už toho nebudete litovat.

Flying Nikass.

Obrázek uživatele Shiwa
Vložil Shiwa, Pá, 2008-12-05 11:00 | Ninja už: 5966 dní, Příspěvků: 209 | Autor je: Prostý občan

Cože,Co?? KOnec??? A Já se těšila nadalších hafec dílů.. no nevadí. Tenhle konec je přesto úplně úžasnej.. Smiling lepší snad bejt ani nemoh Eye-wink

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Čt, 2008-12-04 23:43 | Ninja už: 6151 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Prosím, omluv mě, ale na proslov nějak nemám čas xD
Zkrátka jen...dobře se mi to četlo, moc dobře...a určitě mě uvidíš u toho pokračování Smiling

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Zoey
Vložil Zoey, Čt, 2008-12-04 21:43 | Ninja už: 6035 dní, Příspěvků: 459 | Autor je: Prostý občan

táák...za1.úplný súhlas s Kaori
aa bola to úplne geniálna FF na ktorej som bola závislá....bolo tam všetko čo to malo mať (boj,vtip,láska, smútok,krv atď)...bola super napísaná ja som vždy všetko prežívala s Ake (to sa potom odrážalo aj na mojej nálade xD) nádherná FF a už sa teším na ďalšiu sériu!!! Kakashi YES
a tomuto dielu...zase super ako inak...bol úplne krásny..ten koniec som fakt nečakala..a trochu mi vyhrkli slzy (nj citlivka xD)



Naděje nemůže umřít, dokud ji jistota nezabije!!
KUI KUI KUI!!xD

Obrázek uživatele Sukey Hosokoawa
Vložil Sukey Hosokoawa, Čt, 2008-12-04 21:35 | Ninja už: 5922 dní, Příspěvků: 1055 | Autor je: Pěstitel rýže

konečně sem se dočkala už se těším na novou serii

http://www.youtube.com/watch?v=sBWPCvdv8Bk&feature=related - 22 000 fotografií ukázalo nejkrásnější div světa v Rusku u města Kirkenes.

Obrázek uživatele Kaori n_n
Vložil Kaori n_n, Čt, 2008-12-04 21:26 | Ninja už: 5898 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

Pilííííííííí!!!!!!!!! Já....


No.... Asi tak xD Arigatou za tuhle FF knihu -^.^-
_____________________
Jsem hrdým členem FC Naruta, FC Sasoríííka n_n, FC Minata a FC Kobylky v pyžámku
FC Kishimoto Masashi xD

Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars

Motta: Nejdříve skoč, potom přemýšlej, co dělat. xD
Smrt je jen vykoupení do nového života...
Tím se řídím já!!

Smeťák s mými FeFes xDD

Obrázek uživatele Lucishka
Vložil Lucishka, Čt, 2008-12-04 21:18 | Ninja už: 5817 dní, Příspěvků: 101 | Autor je: Prostý občan

chudák Minato a Ake Sad .... těším se na novou sérii Smiling