manga_preview
Boruto TBV 13

New generace 58 - Mrcho!

„No… to že jediná věc jak tě zachránit… jak tě udržet při životě… byla že z tebe tvůj otec udělal to co je on sám. Loutku Ake! Právě se tvé tělo mění od konců rukou a nohou na dřevo! To je ještě dokonalejší než jsem čekala… po této změně bude tvoje tělo tak dokonalé a téměř nezranitelné že budu nejsilnější ninja na světě!!“ objasní. Všechno se se mnou zatočí.
„Cože?“

„To už fakt není možný!! Jste se dneska všichni zbláznili?? Nejdřív naši, pak Minato a pak tohle!!! Už toho mam dost!! Já už na tohle nemam!!
Je mi 15 sakra!! Sakra, Sakra, …. SAKRA!!!! Co jsem komu sakra udělala?? Nesnáším tenhle svět!!! Vlezte mi už všichni na záda!!“ než stihnu doječet to co jsem chtěla přistane mi se známým plesknutím na tváři Orohimina ruka.
„Nech si ten hysterák na někoho koho zajímá!! Sakra chovej se trochu normálně! Jsi shinobi! My nikdy na venek neukazujeme jací jsme! A kord ne ty! Chceš být akatsuki?? Copak tohle je znak akatsuki?? Vždyť by se ti každej vysmál!! Pamatuj si jednu věc! V tohle světě nesmíš nikomu věřit!! Hraješ jen sama za sebe!!“ zaprská mi do obličeje. Já jen mírně mrkající koukám na její ruku ještě pořád výhružně vztyčenu ve vzduchu.
„Díky!“ řeknu tiše.
„E?“ nechápe.
„Díky za to že jsi mi pomohla… teď ale budu dělat to co chci já!“ řeknu a narovnám se. Vytáhnu svitek a vyvolám Kaie. Z jeho paže vytáhnu katanu a postavím se před ní.
„Co to děláš?? Vyhrkne.
„To co jsme ty sama naučila! Bránit sama sebe!“ řeknu tvrdě a připadám si jako bych přes všechny ty události přehodila nějakou černou, neprodyšnou látkou. Je mi to všechno jedno. Jako by najednou všechno to co tak strašně bolí šlo mimo mě. Orohime se na mě trochu poděšeně podívá.
„Takže… hádám že se nevzdáváš?“ prohodí.
„Ne! O něco jako život se má bojovat… naši by s tím souhlasili!“ řeknu tiše. Vezmu katanu, pevně jí stisknu a rozeběhnu se dopředu. Hime vytáhne kunai a postaví se do obrané pozice. Neudělám žádný ostrý výpad, žádný fígl… prostě se napřáhnu a co nejtvrdší ranou švihnu břitvou. Ozve se rána kovů a jakési odfouknutí Orohime. Rychle meč zvednu a s otočkou znovu zaútočím. Opět se střetneme ale tentokrát nevnímám nic okolo a rovnou začnu střílet jednu ránu za druhou. Orohime začne nejistě couvat a já zase sebevědomě postupovat vpřed. Za chvilku už je Orohime namáčklá na zdi a jen stěží stíhá uhýbat. Na obličeji, rukách a vlastně celém tělu se jí začínají obrovskou rychlostí množit šrámy a moje katana se začíná zbarvovat krví. Jeden prudký výpad a Orohimino čelo zdobí nový šrám. Usykne bolestí a s nadějí po mě vysekne kunaie. Ozve se zapraskání, my obě se zastavíme a pak už jen slyším tupou ránu. Zapíchnu zrak do země kde se povaluje kus dřeva. Zvednu oči k rameni kde ještě před chvíli byla moje ruka. Teď mám jen v rameni černou díru. Už ani nekoukám vyjeveně, už ani nebrečím… je to tak jak řekla… za chvilku je ze mě loutka!
„A…Ake…“ pípne Orohime. „I když mě zabiješ… Já… já se vrátím! Jednou… jednou se ještě potkáme! Můj otec mi říkal že…z obyčejného ninji uděláš pravého a silného shinobiho tak..tak že mu způsobíš nepředstavitelnou bolest! Ne jen fyzickou… ale i psychickou! Ber to tak že jsem ti pomohla k nalezení tvého pravého já! Ber to tak že teď máš tělo kterému nic nevadí! Které necítí bolest, chlad…. Věk!! Ber to tak že budeš navždy mladá! Nemusíš mi děkovat!“ pousměje se. Na chvilku zavřu pevně oči protože se mi do nic derou slzy. Musím se kousnout do rtu abych potlačila vzlyky jenž mi vystupují odněkud ze žaludku. V té ruce co mi ještě zbyla ruce sevřu katanu a opět se zaměřím na ní.
„Sbohem v pekle…. Mrcho!“ vykřiknu a prudce jí vrazím katanu na místo kde tuším srdce. Řev, pláč, praskání dřeva a různé další zvuky ostře prořízne bolestiplný výkřik. Její žluté oko mě sleduje a pomalu se začíná zakalovat a slábnout. Její pevný stisk kterým mi svírala ruku s katanou taky slábne. Z úst jí vychází takové podivné chrčení a po třesoucí se bradě stéká proužek rudé, skoro černé krve.
„A…Ake..“ zopakuje moje jméno a roztřese se po celém těle. Rozklepaná kolena se podlomí a ona se zaduněním dopadne na zem. Sehnu se k ní a kleknu si vedle.
„Co jsi vůbec zač?“ vykoktám a spolknu pár slz.
„Podívej.. se na dno své duše! Vidíš? Jsi stejná jako já! Jsi…. Silná….“ Zašeptá a zavře oko. Poslední nádech, poslední zachrčení… povolí stisk a její ruka se sveze vedle nehybného těla.
Je konec.
„Ne Orohime… já nejsem jako ty! Nikdy nebudu!... jsem lepší!“ plivnu na ní a zvednu se. Ze země seberu svou ruku a s trochou trpělivosti jí přidělám zpět. Pohlédnu kolem. Kolem mě se všude válí kusy zdí, dlažebních kostek a louže krve. I moje nedávno čistě bílá nemocniční košile je poseta cákanci krve. Stejně tak i moje tvář, ruce… Z ruky mi vypadne katana a já jako omámená vyskočím na jednu z budov. Skáču z jedné střechy na druhou, vítr mi čechrá vlasy… nevím kam běžím… proč to dělám… ale musím!


Doběhnu až k bráně. Na zemi leží někdo. S kamennou tváří ho otočím. Musím se kousnout do jazyka abych nevykřikla. Na zemi leží totiž Leilin otec, pan Izumo Kamizuki. Radši se hned zvednu a s rukou na ústech vyběhnu před bránu do konožských lesů. Běžím, nevnímá křoví, stromy, kořeny, louže…
„Ake!“ prudce se zastavím až po de mnou zakřupe půda.
„P..Peine?“ zírám na něj jak vyoraná myš.
„Já… no… slyšeli jsme co se stalo a tak jsem…“ řekne ale hlas se mu ztiší a přestane. Už to nevydržím. Látka zakrývající mé city, emoce a bolest se zvedne a mě vyhrknou do očí slzy.
„Peine on… oni… oni…“ koktám ale nejsem schopná cokoliv říct. Nakonec se mu vrhnu kolem krku a zabořím obličej do jeho pláště. Moje ruce se pevně chytí měkké látky a já si na okamžik připadám v bezpečí.

„Ake… neplač! Musíš to vydržet!“ říká konejšivě a nejistě mě hladí po hlavě.
„Když já nemůžu! Nevím co mám dělat!!“ křičím a křečovitě se ho držím.
„Já… no… víš… mám jeden návrh!“ řekne a chytí mě za ramena.

Poznámky: 

Mno... takže vypadá to an předposlední díl první série xDD asi teda budu psát další... a proto se chci zeptat... budete jí někdo číst?? xDD hm?? xDD prosím písněte ju?! xDD

4.92857
Průměr: 4.9 (42 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele HyugaHinata
Vložil HyugaHinata, Po, 2014-03-17 17:41 | Ninja už: 3879 dní, Příspěvků: 160 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Jo Orohime dostala co proto Laughing out loud

Oficiálnš jsem Jashinistkou!!!
Říkali mi že žiju fantasií. Skoro jsem spadla ze svého jednorožce
Učitelé tomu říkají opisování. My týmová práce.
Škola není hospoda aby se v ní vysedávalo každý den.
Život je jako žebřík do kurníku. Krátkej a pos.anej.
Otázka: Co škola? Odpověď: Pořád stojí, sv.ně.
Jě těžké být deb.lem, konkurence je příliš veliká.
Kto mlčí, nemusí vždy souhlasit..
Možná jen někdy nemá chuť diskutovat s idiotama.

Obrázek uživatele Ivík-chan
Vložil Ivík-chan, Po, 2011-01-24 21:53 | Ninja už: 5184 dní, Příspěvků: 121 | Autor je: Prostý občan

Já budu brečet *smrk* ty si je všechny pozabíjela jak si to mohla udělat??????? tak jo du na další snad bude v ději lepší.... Píšeš moc hezky nemůžu se od toho odtrhnout. Smiling

Prosím o přečtení! - http://147.32.8.168/?q=node/89529 Moc pěkná povídka, uřčitě za to stojí!

A zmínit bych se taky měla o této povídce - http://147.32.8.168/?q=node/86767 .
Prosím tedy o to, aby jste si je přečetli.

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Ne, 2010-10-24 12:02 | Ninja už: 5685 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

ta jak jsi ji nazvala mrcha by potřebovala bolestnější smrt než je tahle jinak zase vynikající dílek ale já být Ake tak se zhroutím

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, Ne, 2009-04-12 00:44 | Ninja už: 5685 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

To je na mě až moc smutný ... Smiling

Obrázek uživatele Tomsen
Vložil Tomsen, Po, 2008-12-22 22:39 | Ninja už: 6116 dní, Příspěvků: 307 | Autor je: Prostý občan

úžasné, tak toto som nečakal

FanFiction by Tomsen
môj pokus o poviedky, poprosím ak by sa dalo prečítať a potom okomentovať

Obrázek uživatele akai
Vložil akai, Čt, 2008-12-18 15:57 | Ninja už: 5812 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Asumův zapalovač

samozdřejmě

you wanetd it; chtěla jsi to… tak si sakra nestěžuj!
Tanabata je svátek přání. A tak se ho pokouší najít; třeba i na dně flašky saké.

„What a world we live in, to see such unique idiots…?”

Obrázek uživatele Lali
Vložil Lali, Pá, 2008-12-05 22:06 | Ninja už: 5910 dní, Příspěvků: 501 | Autor je: Prostý občan

Pesimistický moc xD.. Ty´s je všechny zabila, Pilíí.. i Orohime xD.. a Izumíka Sad .. ale to nic nemění na tom, že je to moc super
a další sérii určitě číst budu, s radostí xD


Komu nešibe s námi, tomu s největší pravděpodobností šibe s někým jiným... Smiling

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Čt, 2008-12-04 16:48 | Ninja už: 6151 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Ake je dřevěná a tys zabila Izuma..Sad Ten Izumo...Sad
Ale číst budu Smiling

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele kushina-hime
Vložil kushina-hime, Čt, 2008-12-04 16:10 | Ninja už: 5902 dní, Příspěvků: 504 | Autor je: Prostý občan

Ja to čítať budem to si bud istá Smiling

Stále žijúca nostalgia a začiatky...
Pred konfliktom veľký múr padne,
ten veľký na smrť, smrť náhlu a oplakávanú,
narodený ako nedokonalý: väčšiu časť prepláve,
Územie blízko rieky sfarbené krvou.

Obrázek uživatele Flying_Nikass
Vložil Flying_Nikass, Čt, 2008-12-04 11:58 | Ninja už: 6042 dní, Příspěvků: 309 | Autor je: Prostý občan

No, trochu jsem tě poslední dobou zanedbávala, ale neboj! Vše jsem pečlivě dohnala a nelituji toho! ^^ Ehm... máš tam pár překlepů, tak si je oprav pro budoucí čtenáře. Eye-wink

Chvíli se mi zdálo, že jsou tvé díly takové nejisté a nesmělé... Nevím jestli to bylo něčím ve tvém osobním životě, ale pak vše vzalo rychlý spád a ty ses opět vrátila ke svému skvělému stylu psaní.(Možná ještě trochu posílenému Eye-wink)
Ale, když Ake dostala dopis, zdála se mi tak trochu... No, vše si brala moc osobně a byla hodně přecitlivělá. Sbytečně křičela na ostatní, i když vlastně neměla téměř žádný pádný důvod. Nevím, jestli ještě objasníš, čím to vlastně bylo, že tak vybuchla, a nebo to je jen spisovatelská chybka, takže to nebudu rozpytvávat. =)
Akeiny rodiče opravdu lituji, z akčně-romantického příběhu se rázem stala tragédie. xD No, snad Ake s Minatem nedopadnou stejně jako Romeo a Julie, když chceš psát to pokračování. xDD Určitě si ho přečtu. Eye-wink

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, St, 2008-12-03 23:40 | Ninja už: 5921 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Ty se vrátíš! Laughing out loud A nás se nezbavíš Sticking out tongue číst rozhodně budu. Tohle byl parádní dílek, teď se jen co nejrychleji dozvědět co má Pein za návrh...

Obrázek uživatele Lucishka
Vložil Lucishka, St, 2008-12-03 21:19 | Ninja už: 5817 dní, Příspěvků: 101 | Autor je: Prostý občan

uááá druhá série??? jouky sem s ní.... jinak good dílek... chudák Ake Sad, jsem zvědavá, co jí Pein navrhne

Obrázek uživatele Bibike
Vložil Bibike, St, 2008-12-03 21:18 | Ninja už: 5840 dní, Příspěvků: 137 | Autor je: Utírač Udonova nosu

jasne ze hej ....super FF

Obrázek uživatele Kaori n_n
Vložil Kaori n_n, St, 2008-12-03 21:13 | Ninja už: 5898 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

Číst? A toto? byl by hřích to nečíst!!!! xDD Pilíííííííí Je to dokonalý! *_* Chudák Ake, je z ní dřevák xD T_T Jsem zvědavá, jak to skončí Smiling No tak, na co čekáš?! Máš dávno Psáááááát dál!!!! xDD
____________________
Jsem hrdým členem FC Naruta, FC Sasoríííka n_n, FC Minata a FC Kobylky v pyžámku
FC Kishimoto Masashi xD

Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars

Motta: Nejdříve skoč, potom přemýšlej, co dělat. xD
Smrt je jen vykoupení do nového života...
Tím se řídím já!!

Smeťák s mými FeFes xDD