manga_preview
Boruto TBV 09

Osud opravdového ninji

Je to můj první příběh, možna ho už někdo četl na mém blogu, který už nemám,ale tak nevádí....snad se vám bude líbit =)

Jednoho krásného dne se šel Naruto projít do lesa. Chtěl si od všech odpočinout, tak se šel projít sám. Šel pomalým krokem a zdálo se, že nad něčím přemýšlí. Najednou slyšel z dálky ránu, jakoby od někud padalo stovky kamenů. Naruto se rozběhl směrem, odkud se ozvala další rána. Namířil si to rovnou ke skále, která stála u kraje lesa. Jeho tušení bylo správné, ze skály se sřítily balvany. Hned si všiml lidské ruky, která ležela nehybně pod zřicenými balvany. Naruto byl v šoku, nevěděl, co má dělat. Najednou se ruka trochu pohnula. Naruto viděl, jak se od člověka prsty na skoro zasypané ruce pohly. Neztrácel čas a začal odsouvat kameny, pod kterými je živý člověk. Po několika minutách vyhrabal člověka, na kterého se pravděpodobně tyto balvany ze skály zřítily. Vytáhl mladou dívku asi stejně starou jako byl on. Tekla jí krev z hlavy, na které měla stejně jako Naruto přivázanou ninjovskou čelenku.
Tato dívka ale nebyla z Listové vesnice. Pocházela z vesnice vln. Naruto neměl čas pátrat po tom, jak se dostala do jejích vesnice, věděl, že jestli ji okamžitě nedostane do nemocnice, může umřít. Vzal dívku do náruče a rozběhl se zpátky z lesa do vesnice. Musel si pospíšit, protože nevěděl, kolik času dívka má, nechtěl, aby mu zemřela v náručí. Za deset minut se dostal do nemocnice. Dívku si hned vzali doktoři a vezli ji na operačni sál, protože se obávali, že může vnitřně krvácet. Naruto zůstal před operačnim sálem. Sakura kolem něj prošla, Naruto si ji nevšiml. Sakura ho pozdravila a zeptala se, co tam dělá. Naruto ji všecko vysvětlil. Sakura ho chápala, tak ho nechala samotného.
Jen co odešla, vyšel z operačního sálu doktor a řekl mu, že dívka bude v pořádku, že neměla žádné vnitřní krvácení a že měla velké štěstí, že skončila jenom s otřesem mozku. Dívku odvezli na pokoj, ve kterém byla sama. Naruto byl rád, že se dívce nic nestalo a rozhodl se, že ji navštíví, ale že to nechá na další den.
Odešel z nemocnice a tam už na něho čekala Sakura a zeptala se ho, jestli nechce jít na rámen. Naruto s úsměvem přikývl. Sakura byla ráda, když viděla že Naruto je zase jako dřív, trochu si o něj dělala starosti, když ho v nemocnici viděla.
Další den Naruto přišel navštívit dívku, kterou včera zachránil. Když vešel do jejího pokoje, tak ho dívka nevnímala. Nevnímala vůbec nic, jenom se dívala z okna na nebe. Zdálo se že nad něčím přemýšlí, vypadala totiž zamyšleně. Najednou tichým hlasem na Naruta promluvila, ale zůstala pořád otočená k oknu. Naruto si sedl vedle ní a řekl jí, že ji nerozuměl.
Dívka se pomalu otočila k Narutovi, měla obvaz kolem hlavy a její ninjovská čelenka ležela na stolku vedle postele. Usmála se na něj a tentokrát řekla hlasitějším hlasem: ''Děkuji.''
Naruto se na ni taky usmál a pak mlčel, nevěděl, co jí má říct. Dívka chvíli mlčela, za chvíli sebrala odvahu na něj promluvit.
,,Proč jsi mě přišel navštívit?"
Naruto se začal červenat vůbec nevěděl, co jí na to odpovědět. Za pár sekund se uklidnil.
,,Chtěl jsem vědět, jestli jsi v pořádku."
Dívka se trochu začervenala.
,,Jsem v pohodě." řekla s úsměvem ve tváři. I Naruto se usmál.
,,Jak se vlastně jmenuješ?" řekl zvědavým hlasem.
Dívka dělala, jako že ho neslyšela, ale Naruto svou otázku po pár minutách zopakoval. Dívka se Narutovi podívala do očí viděla v nich přátelství. Svoje oči zavřela a otočila se zase k oknu, aby viděla nebe a pak mu odpověděla: ,,Rin."
,,Cože?" řekl nechápavě Naruto.
,,Tak se jmenuju," vysvětlovala, ,,a jak se jmenuje můj zachránce?"
,,Ou, promiň, já se nepředstavil? Jsem Naruto Uzumaki." řekl s úsměvem.
Rin se usmála.
,,Je mi to hloupé, ale chci se tě zeptat... ukážeš mi vaši vesnici?" zeptala se stydlivě.
Naruto se zamyslel.
''Jak ses dostala do naší vesnice, když jsi z vesnice vln?''
Rin se na něj koukla smutnýma očima a pak řekla: ''Právě jsem se do této vesnice přistěhovala, protože z vescnice vln mě vyhnali.''
Jen co mu to řekla, tak ji z oka vytekla slza, kterou hned setřela a rozhodla se odejít z nemocnice, protože se už cítila dobře. Naruto byl rád, že se tak rychle uzdravila.
Seznámil Rin i s ostatními ve vesnici. Všichni si Rin oblíbili, nejen za to, že uměla lidi rozesmát, ale hlavně proto, že všem pomáhala.
Uplynul asi rok a Rin se stala Chuuninem, stejně jako ostatní. Tentokrát ale dostala ninja čelenku Listové vesnice, už nemůsela nosit ninjovskou čelenku z vesnice vln. Za pár dní zaútočili na listovou vesnici zlí ninjové, kteří slouží Orohimarovi. Rin s ostatními se hned pustili do boje.
Ninjové, kteří na listovou vesnici zaútočili, byli velmi silní. Naruto, Rin, Sakura a ostatní ninjové, kteří chránili Listovou vesnici a bojovali s ninji, které poslal na Listovou vesnici Orochimaru, je porazili.
Ale jeden zlý ninja přežil. Nikdo si toho nevšiml. Naruto procházel mrtvé ninji a díval se, jestli někdo nepřežil. Když se dostal až k tomu, který ještě žije, tak ninja na něj zaútočil. Naruto to nečekal. Neměl šanci se bránit, protože celý strachy ztuhnul. Ninja na Naruta vytáhl svůj meč a namířil ho na něj. Naruto zavřel strachy oči. Meč do někoho bodl, Naruto si myslel, že bodl jeho a že to vůbec necítil. Otevřel pomalu oči.
Před Narutem stála Rin, která vrazila zlému ninjovi svůj nůž do jeho krku. Ninja zemřel. Jenže Rin nestihla uhnout jeho meči, který ji probodl. Rin nehybně stála. Ostatní byli v šoku, když viděli, že jejich kamarádka hrozně krvácí z rány, kterou ji udělal meč nepřítele. Rin se po chvíli neudrží na nohách a padá na zem. Naruto ji rychle chytí do náruče.
Rin umírá.
Sakura k ní rychle běží a chce její ránu ošetřit. Rin z posledních sil chytne Sakuře ruku a zakroutí hlavou.
''Sakuro, nemá to cenu, je už příliš pozdě.''
Sakuře se objeví slzy v očích. Ostatním taky, všichni stojí u Rin se slzami v očích, protože ví, že to nepřežije.
Naruto Rin drži v náručí. Rin se s ním chce naposledy rozloučit, ale nestihne to, stihne jenom otočit k němu hlavu. Naruto Rin zavře oči a pak se rozbrečí. To co si nepřál bylo, aby Rin zemřela v jeho náručí, ale stejně se to stalo.
Celá vesnice udělala Rin pohřeb, který je jen pro hrdiny, jako byla ona. Rin bude všem chybět, všem bude chybět ten její andělský smích a její dar všem lidem pomáhat a rozveselit je. Všichni z Listové vesnice ví, že jim bude dlouho trvat, než si zvyknou, že už tam s nimi Rin není. Její pohřeb končí a všichni pomalým krokem odcházejí. Naruto tam jediný zůstává nehybně stát. Jeho kamarádi věděli, že nemá cenu ho utěšovat, tak ho tam nechali samotého.
Naruto se dotkl náhrobku, který patří Rin a pak zvedl hlavu směrem k místu, kam se Rin dívala nejčastěji a ráda. Směrem k nebi. Pak zavřel oči, když je otevřel, vytekla mu slza, pak se otočil a šel pryč ze hřbitova. Jak se vzdáloval od Rinina hrobu, zase mu vhrkly slzy do očí. Pak se naposledy podíval na její náhrobek.
Rinin duch tam stál, měla slzy v očích, utřela si je podívala se na nebe, potom na Naruta a usmála se. Kývla na něj hlavou a řekla: ''Budu na tebe i ostatní čekat.'' a pak zmizela.
Naruto se usmál, zavřel zaslzené oči, pak si utřel slzy, které mu stékaly po tváři. Rin se s ním nestíhla rozloučit před smrtí, tak se rozloučila jako duch.
Naruto je u jejiho hrobu každý den a ještě dlouho u něj bude denně stát. Rin zatím čeká na svoje kamarády tam, kde za ni zatím nemůžou, a čekala by na ně celou věčnost. Jednou se s níma zase setká na cestě, která vede tam, kam duchové patří. Do té doby bude na své kamarády dohlížet a dodávat jim odvahu a sílu, aby nedopali tak, jako ona.
Protože toto jediné si ona nepřeje.

4.6
Průměr: 4.6 (5 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele kurama1
Vložil kurama1, Čt, 2013-09-05 15:47 | Ninja už: 3910 dní, Příspěvků: 21 | Autor je: Prostý občan

moc dobre

Obrázek uživatele kakuzu.rich.girl
Vložil kakuzu.rich.girl, So, 2010-01-23 22:05 | Ninja už: 5341 dní, Příspěvků: 232 | Autor je: Prostý občan

nadherna povidka...

Obrázek uživatele r6nd99l
Vložil r6nd99l, Po, 2009-08-10 22:33 | Ninja už: 5583 dní, Příspěvků: 536 | Autor je: Prostý občan

dobré to bylo Smiling jednorázovka...

Obrázek uživatele J.e.n.n.y.
Vložil J.e.n.n.y., Po, 2009-08-10 21:52 | Ninja už: 5646 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

ehm..popřemýšlím o tom xD

Obrázek uživatele m134dragon
Vložil m134dragon, Čt, 2008-12-04 15:42 | Ninja už: 5789 dní, Příspěvků: 77 | Autor je: Prostý občan

Suprová povídka, škoda jen že je to jednorázovka ale i ta je hezká. Doufám že další FF sou na cestě Laughing out loud


Sháním nějáké Military anime, za každou radu budu velmi vědčný.

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, St, 2008-12-03 20:31 | Ninja už: 5938 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!