manga_preview
Boruto TBV 09

Vzkříšení temnoty 03

Vzkříšení temnoty 3: Setkání Velké pětky

Dnes budeme svědky velkolepých soubojů našich hrdinů. Koho konkrétně se to bude týkat nebo proti komu budou vůbec bojovat, tak na to si počkejte na tento díl. Přeji hezkou zábavu a čtení!!!!!!

Měsíc pomalu krouží po noční obloze a v táboře našich hrdinů probíhá malá porada o plánech na úsvit a pravděpodobně nový útok nepřátel. Itachi neustále seděl u svého bratra a nepřestával doufat, že Sasuke zvládne svá těžká zranění. Šakranova sestra Kanae mezitím dělala, co mohla, aby se jí podařilo zachránit život dalšímu ninjovi z Konohy a tím, jak již víme z minula, je Neji. Kanae měla hlavně obavu o neustále zhoršující se pravé oko, které bylo vystaveno obrovskému žáru a nesmírné síle neznámého jutsu. Kritická noc pro Nejiho proběhla celkem rychle a bez problémů, ale jeho zdravotní stav si žádal lepší zdravotní péči, než kterou dostával v těchto ztížených podmínkách. Za ranního rozbřesku se celý tábor vydal na cestu do Konohy.

Procházeli nížinami, kolem horských masívů jejichž vrcholky se dotýkaly nebes, podél mohutných vodních toků i neprůchodnými zelenými junglemi. Celý den bez přestávky, ale i bez sebemenšího odporu. Proč je ovšem nechávají nepřátelé odejít pro pomoc a případné posili??? To je dobrá otázka, ale odpověď nečeká příliš daleko. Protivníci našich hrdinů totiž očekávají vlastní posili a ty jsou pro nás víc než dobře známí. Pět členů Akatsuki: Kisame, Kakuzu, Hidan a novinku v jejich řadách tvoří Hirako a Uuryou.
"Můj pane, vše proběhlo podle vašeho plánu. Co nyní máme dělat????" ptal se maskovaný muž Kisameho.
"Zatím vyčkejte, dokud nedorazí ten Uzumaki a další Kage s posilami." odpověděl s klidem Hidan.
"Proč máme riskovat své životy??? Udeř me teď a budeme mít volnou cestu proti těm zbylým ubožákům!!!" vetřela se do toho ostrými slovy Uuryou.
"Ty jedná stupidní ženská!!!! Itachi a Kakashi nejsou slaboši, jak se opovažuješ je tak nazvat???!!!"zařve na ní zle Kisame, který i po odchodu Itachiho z Akatsuki má svého parťáka v úctě a má z něj opodstatněný respekt.
"Ticho všichni, nebo nás prozradíte. Zapomínáte na to, že je s nimi ten, kdo dokázal zabít Orochimara??? On je pro nás hlavní hrozba a ve spojení s Mizukagem bude ještě silnější." vložil se do celého vzruchu Kakuzu. Všichni pak sklopili hlavy na celou skupinu, která procházela pod jejich nohami. Ostré pohledy však neunikli pozornému Sharinganu Itachiho a šestému smyslu Šakrana. Oba dva se doslova ve vteřině ztratili vetřelcům před očima. "POZÓÓÓÓR!!!!!" - zvolal Hidan.

Členové Akatsuki a jejich posluhovači seskočili z koruny mohutného dubu a vytvořili obranou formaci. Bez sebemenší chybičky se Šakranovi povedlo zabít tři pomocníky starých nepřátel a Itachi zasekl svůj kunai přesně do pravého ramene Hiraka. Kisame byl s ostatními zaskočen rychlostí útoku, ale věděl, jak odpovědět. Zabořil svůj meč do malého potůčku a provedl rychlé ruční znamení. To vyslalo do všech stran vodní stěnu a ta prozradila zbytku přesnou polohu našich dvou hrdinů. Ihned následoval protiútok, který odrazil svou specialitou Šakran. Pomocí vibrační vlny, kterou vyslal prudkým nárazem ruky o vzduch, zničil dvě ninjutsu nepřítele a několik vržených předmětů. To byl ovšem jen trik, jak zlákat pozornost od Itachiho, který již aktivoval svůj Mangekyou Sharingan a uvěznil v něm všechny protivníky. To umožnilo našim přátelům bezpečný ústup, protože než se rivalové vzpamatovali ze smrtelného genjutsu, trvalo jim to zhruba deset vteřin a to bylo víc než dost k úniku.
"Sakra, ztratili jsme je pane!!!" řekl vůdce přisluhovačů Akatsuki.
"To nevadí. Podle zranění Nejiho je můžeme kdykoliv nalézt. Tak tedy do práce" reagoval rozvážně Kakuzu.

Mezitím se Itachi se Šakranem přibližovali k jejich skupině a na jejich tvářích byla poznat trocha uklidnění. Poté dohnali ostatní, ale zde na ně čekalo milé překvapení. Itachiho výpravu našla Narutova skupina, nadšení ze shledání se svým Hokage se nedalo přehlédnout. Brzy po příchodu Naruta dorazili další čtyři výpravy. Gaara se svým doprovodem - Kankurou a Ebiren (jounin zastupující Temari), Kakashi a jeho dva nejlepší ninjové z Mlžné vesnice a několik jouninů z Oblačné a Kamenné vesnice. Nyní měla spojenecká družina přesilu nejen početní ale i výkonostní. Znovu navíc byli spolu, legendární "Pětka" shinobi této doby - Itachi Uchiha, Šakran Kareon, Kakashi Hatake, Naruto Uzumaki a Gaara z Pouště.
Nebylo se tedy čeho obávat, ale i tak se s blížící nocí všichni raději shodli na hlídkách kolem nově zbudovaného tábora. Ihned po večeři se Sakura s Kanae pustili do ošetřování zraněných. Sasuke a další dva ninjové byli mimo ohrožení života a to zvedlo každému náladu o 100%, ale vrásky jim stále dělal Neji. Jeho zraněné pravé oko se vůbec nelepšilo, ba naopak se bolest tríznící Nejiho většila každou hodinou. Sakura nakonec vyzkoušela i svou poslední novou léčivou techniku a po ní se zdálo, že se Neji přeci jen lepší, ale Sakura jen bezmocně pokývla hlavou a naznačila, že bude potřeba mnohem víc vykonat, než co dosud vyzkoušela spolu s Kanae.

Poznámky: 

Tak to byl trochu kratší dílek, ale doufám, že vás aspoň trochu bavil a neuspal vás. Příště se bude bojovat a upozorňuji, že někteří z vás mě možná budou proklínat. Tak se připravte na další díl, který se bude jmenovat:

Vzkříšení temnoty 4: Tragédie dvou vesnic - 1. část

5
Průměr: 5 (23 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Ne, 2010-12-05 18:53 | Ninja už: 5537 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

vážně okouzlující, jsem zvědavá co bude dál, ale podle názvu dalších dílu to nevěstí nic dobrého, jen budu doufat, že to nesymbolizuje smrt vůdců vesnic Sad

Obrázek uživatele Naruto Uzumaky7
Vložil Naruto Uzumaky7, Út, 2010-06-29 21:15 | Ninja už: 5256 dní, Příspěvků: 364 | Autor je: Prostý občan

Mě vážně neuspal, takže jen tak dál!

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, Po, 2009-03-09 17:17 | Ninja už: 5538 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

Suprovej dílek, a opravdu mě neuspal xD (další díl: https://konoha.cz/?q=node/42941)

Obrázek uživatele helgast
Vložil helgast, Čt, 2008-10-23 18:37 | Ninja už: 6158 dní, Příspěvků: 388 | Autor je: Prostý občan

o velmi dobry dil.. jen tak dall...