manga_preview
Boruto TBV 09

Smrt nic neznamená

,,Slíbil jsi, že se vrátíš,“ šeptala dívka svá slova do větru. ,,Nevrátil ses. Proč?“ ptala se. Pamatovala si to, jako by to bylo včera.

,,Ty se s ním vážně chceš utkat?“ hlas se jí třásl strachem. Strachem o něj, o jejich budoucnost.
,,Vybral jsem si to. Ale pokusím se vrátit. Miluju tě,“ zašeptal a zmizel dívce z dohledu.Brečela. Tentokrát se tomu nebránila. Tušila, že už se nevrátí, ale chtěla věřit. Věřit, že se ještě vrátí. Že budou rodina.

Nic se jí nesplnilo. Její život se od základu změnil. Její dcera... Ano, její dcera, která mu byla tak podobná. Podobná jak povahou, tak i silou a schopnostmi. Byly jí pouhé tři roky, ale už trénovala za domem. Neměla na ni čas, jak by chtěla, ale to bylo její poslání. Její jediný cíl. Zemřít v boji za Konohu. Smrt hodná Hokageho. Ano ona byla Šestá Hokage Konohy. Smrt při boji jako Třetí nebo Čtvrtý. Její jediné přání bylo, aby se postarali o Nikki. Tušila, že se dnes už z boje nevrátí.
Položila rudou růži na hrob. Na hrob, na kterém bylo vytesáno:

Uchiha Itachi, zabit vlastním bratrem

Když se rozhodne, nikdo jí to nevymluví. Chtěla zůstat s dcerou, ale osud jí to nepřál. Nasadila si masku ANBU skupiny a vydala se do boje. Zemřela hrdinskou smrtí přesně jako její přítel. Zabil je oba stejný muž a tím jí splnil přání. Mohla se znovu setkat se svou životní láskou.

,,Sešli jsme se tu dnes, abychom uctili památku velké ženy. Zemřela v boji, jako si vždy přála. Setká se s tím, s kým chtěla už dlouho. Nesmíme se vzdát. Nesmíme dovolit, aby její život přišel nazmar. Tak se loučíme s velkou ženou,“ pronesl projev Shikamaru a otočil se na náhrobní kámen, na kterém bylo včera vytesáno jen jedno jméno. Teď tam byly jména dvě. Uchiha Itachi a Kameko Nara. Rokudaime Hokage.
Nikdo se nebránil slzám, hlavně ti, kteří ji znali nějak blíž, ať už to byla rodina nebo přátelé. Jediný kdo se držel a neplakal byl muž stojící na kopci za loukou. Uchiha Sasuke. Konečně vykonal svou pomstu. Ale ještě nebyl vražďění konec. Nikdy konec nebude, ať se lidé budou snažit sebevíc.

Poznámky: 

Tahle jednorázovka mě napadla při psaní mé kapitolovky, kterou tu asi taky uvedu Laughing out loud Takže Andra se s vámi tímto loučí. A prosím výtky jsou vítány

4.88889
Průměr: 4.9 (9 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele K.Iwi the Fox
Vložil K.Iwi the Fox, So, 2008-12-27 17:18 | Ninja už: 5756 dní, Příspěvků: 553 | Autor je: Prostý občan

Hmmm. Donútila si ma k mojej najnechutnejšej úchylke= rozmýšľaniu... Zo začiatku som tomu nerozumela, no potom som si to prečítala ešte raz a to až po tom, čo som mrkla na tú spomínanú kapitolovku... Zdalo sa mi, či tam tak trochu nepredbiehaš, ale zároveň to nemusí mať nič spoločné.. Varovala som, ja premýšľam tuho Laughing out loud ale na druhý raz sa mi to zapáčilo a čo je hlavné, pochopila som tomu XDXDD Deprimpoviedky 4ever!! jedným slovom? Krása, troma slovami? Krásne, no krátke Eye-wink

Paper is dead without words
Ink idle without a poem
All the world dead without stories
Without love and disarming beauty

Careless realism costs souls
- Nightwish (Imaginaerum), Song of Myself

SPOLEK ŽROUTŮ KNIH!!!

Obrázek uživatele Kairi.Ratten
Vložil Kairi.Ratten, Pá, 2008-12-12 12:28 | Ninja už: 5652 dní, Příspěvků: 710 | Autor je: Prostý občan

nechcu být zlá, ale tahle povídka se mi zdála dost chaotická...


omlouvám se za kibic, ale musela sem.. gomene.

Moje úplně první FF: Při západu slunce . . . . . . . . . . . . . . . . Hontoni kawai video ^^
Staň se mým žákem na mybrute.com!

Obrázek uživatele Chiisai kyuubi
Vložil Chiisai kyuubi, So, 2008-12-06 16:18 | Ninja už: 5818 dní, Příspěvků: 1618 | Autor je: Prostý občan

Wuhuuuuuuuuuu, moje obľúbené téma, viem znie to divne, ale tak pani smrtka je fascinujúca istým smerom XD
krásne napísané, talent Ti rozhodne nechýba a je to aj poznať Laughing out loud

Watch out for this crazy shinobi!!!
Sooo sooo... Saiki no saika-tachi nante ii nee xD