manga_preview
Boruto TBV 09

New generace 49 - Fuj!!

„Vychutnám si tě pěkně pomalu… ještě budeš prosit abych tě zabil!!“

Minato zvedne obličej a zpříma se mu koukne do očí. Dosute se ušklíbne a jedním kopem ho odrazí na protější stranu bojiště. Minato proletí jedním ze stromů a zabrzdí se až o zeď. Chvilku zůstane nehybně ležet na zemi ale pak se znovu se značnými obtížemi zvedne. Z úst mu přes bradu odkapává jasně rudá krev. Chytí se za rameno z kterého mu čouhá kus nějakého kamenu nebo tak něčeho. Pak si odplivne krev z pusy a jednu nohu dá kousek před sebe.
„Snad se nechystáš k útoku??“ ušklíbne se Dosute a jedním hvizdem na něj pošle bílou čárku. „Suiton: Suijinheki Jutsu!“ Zařve Minato a i přes zranění udělá pečetě takovou rychlostí že to vůbec nestíhám. Před ním se z vody vytvoří obrovská vodní stěna.
„Cože?? Tohle umí jen Nidaime Hokage a Hatake Kakashi! Co je ten kluk zač??“ promluví za mnou nějaká chlap. Minato postoupí kousek dál.
„Suiton: Suiryuudan no Jutsu!“ zařve a zatímco jednou rukou udržuje vodní zeď pošle na Dosuteho vodního draka.
„Úžasný!“ vypluje mi z pusy. Jak dokáže udržet dvě techniky zároveň?? No to teda nechápu.
„Ale no tak Uchiho!! Nic lepšího neumíš??“ zařve za smíchu Dosute. Bílá čárka drakem jen proletí, stejně jako stěnou a odpálkuje Minata do výšky ze které spadne tvrdě na zem. Dopadne na záda, podivně se prohne a z úst mu vyletí další kvantum krve.
„Cccccccc…. Copak ty neví že vodou se vzduch přenáší ještě rychleji než vzduchem?!“ ušklíbne se Dosute a dojde až k němu.
„Jsi takovej ubožák…. Když mi Orochimaru-sama říkal že si mám dávat na Uchihy pozor asi se spletl! Ty totiž děláš svému jménu jen ostudu.“ Řekne opovržlivě a kopne ho vší silou do břichy. Minato bolestně vykřikne a chytí se za postižené místo. Dosute jen zavrtí hlavou a ďábelsky se usměje.
„Vstaň!“ zařve mu do ucha asi tak z pěti centimetrů. Pak se otočí a odejde kus od něj. Minato se otočí na všechny čtyři a ještě chvilku kašle a plive krev.
„Sasuke… udělej něco!! Vždyť ho zabije!!!“ uslyším Hinaty roztřesený hlas. Sasuke se na ní otočí.
„Nemůžu nic dělat… zastavit to může jen jeho sensei nebo hokage!“ řekne ledově a znovu se otočí na Minata který mezitím vstal.
„V opravdovém boji mu taky nikdo nebude pomáhat… on to zvládne!! Věř mu!“ dodá chladně a založí si ruce na prsa. Zoufale .. stejně jako Hinata… se otočím a doufám že mezitím stihl něco vymyslet.
„Tak co??... jsi připraven zemřít??“ ušklíbne se Dosute. Minato chvilku kouká tím svým klidně ledovým pohledem pak ale nasadí úsměv. Dosute se zamračí.
„Já ti zjizvím tu tvojí hezkou tvářičku!!“ prskne Dosute a rozeběhne se proti Minátovy. Ten začne dělat jakési pečetě a při tom si potichu přeříkává pečetě. Když se Dosute asi pět metrů od něj odrazí a vyskočí do vzduchu Minato se zhluboka nadechne a jakoby vyplivne takovou kouli.
„Fuuton: Renkuudan“ zařve potom a koule se roztáhne a chytí Dosuteho načež ho celého obalí. Minato má jednu ruku nataženou nahoru aby udržel kouli a tou druhou začne zkládat pečetě. Tou rukou co drží kouli si jí přitíhne hodně blízko sobě a udělí v ní maličkou díru.
„Katon: Karyuu-Endan!“ zařve potom a tou dírou do ní vpustí oheň ze svých úst. Dosuteho žár obalí ale nějak nic moc neudělá.
„To nevadí!! Vymysli něco jiného!!“ zařvu na něj. MInato mě asi slyší protože se otočí mím směrem a ušklíbne se.
„To mělo být vše?? Teď tu tvojí kuličku rozmlátim na padrť jako tebe!!!!“ zařve velmi naštvaně Dosute a hvízdne….. nic…. NIC!!! Nic se nestalo!!!!
„Co??“ vydechnu.
„Sám jsi mi dal typ jak tě porazit!... říkal jsi že se zvuk nepřenáší jen ve vakuu což je vzduchoprázdno! Což znamená… tahle koule tě chytila… oheň v ní pohltil všechen kyslík a tím pádem je to téměř jako vakuu!... navíc… jsem zvědav jak dlouho bez kyslíku přežiješ ty!“ vysvětlí Minato a já nestíhám žasnout. Tak to mě teda dostalo. Dosute se zamračí ale je vidět že se začíná dusit. Celí se roztřese.
„Já…. Neprohraju!“ zařve a v kouli to modře zazáří. Najednou ta koule praskne a tlak z ní odhodí Minata na protější strom. Zvedne se strašný vítr a všechen prach z arény se přenese do tribun. Dám si před oči ruce. Ozve se ohlušující zařvání a následné hekání. Znovu oči otevřu a málem začnu zvracet.
Minato se postaví… jeho levá ruka je úplně otočená na druhou stranu.. vykloubený rameno… nic moc ale… v lokti jí má nějak převrácenou a… čouhá mu z ní kost!!! Fuj!! Otevřená zlomenina!! No to je hrozný! Nikdy jsem to na živo neviděla ale tohle je hrozný!! Loket se mu začne zabarvovat do ruda a on ztěžka dýchá a je vidět že jen tak tak zadržuje řev. To musí bejt hrozný!!!!
„Jsem zvědav jak mě teď chceš porazit!“ušklíbne se Dosute a postaví se….

Poznámky: 

Mnoo... tak sem se dokopala k dalšímu dílu... psát tenhle boj bylo něco strašnýho protože jsem si musela zjišťovat hodně informací... ale jako je to dost zajímavý!! všechny věci co tu jsou by měly být pravda!! xDD zvuk je hodně zajímavá záležitost! mno prostě.. napsat tohle bylo něco hustýho xDD

5
Průměr: 5 (44 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele HyugaHinata
Vložil HyugaHinata, Ne, 2014-03-16 19:37 | Ninja už: 3748 dní, Příspěvků: 160 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Tak teď nemá šanci co se asi stane v dalším díle ?

Oficiálnš jsem Jashinistkou!!!
Říkali mi že žiju fantasií. Skoro jsem spadla ze svého jednorožce
Učitelé tomu říkají opisování. My týmová práce.
Škola není hospoda aby se v ní vysedávalo každý den.
Život je jako žebřík do kurníku. Krátkej a pos.anej.
Otázka: Co škola? Odpověď: Pořád stojí, sv.ně.
Jě těžké být deb.lem, konkurence je příliš veliká.
Kto mlčí, nemusí vždy souhlasit..
Možná jen někdy nemá chuť diskutovat s idiotama.

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, So, 2010-10-23 21:30 | Ninja už: 5554 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

já věřím že to minato vyhraje, přece takýto arogantní baka nemůže vyhrát, minta to zvládne jednou rukou a basta , jinak další skvělí díl

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, Pá, 2009-04-10 04:30 | Ninja už: 5554 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

nÁFHERNÝ ...

Obrázek uživatele Tomsen
Vložil Tomsen, Pá, 2008-11-07 21:57 | Ninja už: 5984 dní, Příspěvků: 307 | Autor je: Prostý občan

super a ja som sa k nemu tiež dostal

FanFiction by Tomsen
môj pokus o poviedky, poprosím ak by sa dalo prečítať a potom okomentovať

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, Út, 2008-10-07 16:51 | Ninja už: 5790 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

I když Minato vyhraje, moc z něj nezůstane Laughing out loud
Super díl Eye-wink

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Út, 2008-10-07 10:41 | Ninja už: 19864 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Dobrá práce Pili!!! Eye-wink Teď se ve fyzice učíme o zvuku, a jak tak koukám všechno máš opravdu správně!!! Sticking out tongue Ten boj byl famózní, jenom ty chybičky no...!!! Smiling Teda, ten Dosute to snad nikdy nevzdá!!! Puzzled Koukej ho katnout v dalším díle, už mě začíná štvát!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Kaori n_n
Vložil Kaori n_n, Po, 2008-10-06 18:23 | Ninja už: 5766 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

Pilí T_T Zbij mě! *poddaně si před ní klekne* Udělej mi něco hrozivýho, třeba mě... mno dej facku asi ne xDD Třeba mě bouchni krumpáčem do zátylku! Dej kolenem do tlamy, pěstí do břicha, zlom mi vaz... UBLIŽ MÍÍÍÍ!!! TT_TT A víš vůbec proč mi to chceš udělat?
Teprva TEĎ jsem si přečetla 48. a 49.!!! Bože! Jak jen jsem na to mohla zapomenout.... *další hodiny přemýšlí nad tím, jak by jí Pili mohla zmrzačit* xDD
Mno, jinak je to super, tak nějak mě ten Minato ještě nestačí... Víc krvééé!!! Chci víc krvééé!!! *xicht alá zcvoklej Gaara* xDD
Kyáá! To je zase román xDD Mno nic, končim, je to vážně super, těšim se na to, jak Dosute... eee teda Minato Dosuteho zmrzačí xDD

Obrázek uživatele Mio_Chiaki
Vložil Mio_Chiaki, Po, 2008-10-06 14:49 | Ninja už: 5779 dní, Příspěvků: 143 | Autor je: Prostý občan

ty v**e. toto je dobrý diel.

Obrázek uživatele seia uchiha
Vložil seia uchiha, Po, 2008-10-06 14:30 | Ninja už: 5961 dní, Příspěvků: 212 | Autor je: Prostý občan

jujk........a ja ze dnes mam good den....a ty takto tyras Minata......ale neva podarilo sa ti to......sak keby bol vecne bez skrbanca pripominal by prilis Sasukeho....super diel!

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Po, 2008-10-06 14:57 | Ninja už: 6020 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Právě jsem dokoukala Shippuuden, jsem celá nějaká špatná z

a ty na mě ještě s Minatovo vykloubenou a zlomenou rukou...ach Jashin Laughing out loud to mi nedělej Pili xD
Jsem teda zvědavá, jak to vyřešíš...Byl to peckovej díl

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Lali
Vložil Lali, Ne, 2008-10-05 22:20 | Ninja už: 5779 dní, Příspěvků: 501 | Autor je: Prostý občan

Tý jó. Chudák Minato. Otevřenou zlomeninu sem nikdy neviděla, ale vsadim se, že to musí bolet. Teda doufám, že Minátík vyhraje. Super díl a už se zase těším na další. To, že sem hrozná, vím. Sticking out tongue


Komu nešibe s námi, tomu s největší pravděpodobností šibe s někým jiným... Smiling

Obrázek uživatele Hara Yumi
Vložil Hara Yumi, Ne, 2008-10-05 21:27 | Ninja už: 5743 dní, Příspěvků: 17 | Autor je: Prostý občan

Ty kráso!!! Je mi líto Minata T_T chudášek... snad teda vyhraje! xDD A otevřená zlomenina?! *oklepe se* tfuj! xD