manga_preview
Boruto TBV 14

New generace 48 - Minato!!!

„Takže… do dalšího kola postupují… Minato Uchiha, Orohime, Akasuna no Akako Haruno, Leila Kamizuki, Dosute Namitsu a Suna no Mariko !... Podle plánu bude první bojovat Uchiha versus Namitsu, Pak Haruno versus Mariko a nakonec Orohime a Kamizuki! Jasné?? Bojující tu zůstanou.. zbytek na tribuny!“ Zavelí Naruto a sám se odebere ke schodům. Zachytím Minátův pohled a povzbudivě na něj kývnu. Na okamžik zahlédnu na jeho znuděné tváři jakýsi úsměv. Pak se seberu a vylezu nahoru. Sednu si do první řady. Opřu lokty o zábradlí a koukám.
Minato si vyndá ruce z kapes a z pouzdra na zádech vytáhne lesklou katanu. Dosute se hlasitě rozchechtá a stoupne si proti němu.
„Ty myslíš že mě tím nožíčkem dostaneš??“ ušklíbne se. Pak zhluboka nasaje vzduch do plic a chvilku ho tam zadrží.Složí několik pečetí a na krku mu zazáří jakési znamení. Pak zakloní hlavu a otevře pusu. Začne jakoby ječet ale takovou hrozně divnou, vysokou vlnou. Minato si stejně jako spousta dalších lidí zacpe uši a zavře oči. Já si zacpu uši ale pořád koukám dolů. Řev se stupňuje a já musím zavřít i ty oči protože je to něco nepředstavitelně hrozného! Začne se se mnou všechno točit. Zvědavost mě Ale přemůže a já oči otevřu. Minato právě kolísá na roztřesených nohou. Najednou jekot přestane a Minato spadne dozadu.
„Co to…“ Začne ale Dosute ho se smíchem přeruší.
„Pěkný jutsu co?! No jo… výška tohohle tónu je tak vysoká že tvé centrum rovnováhy v uchu si připadá jako by do něj někdo píchal! Což se mu samozřejmě nelíbí že?..... a to jsem ještě nepoužil jutsu které má takovou frekvenci že dokáže přeseknout strom vejpůl!! Dobrý co??“ ušklíbne se Dosute mezitím co se Minato pokouší zvednout. Když se konečně s pomocí katany postaví a chvilku balancuje Dosute začne skládat další pečetě. Znovu zazáří onen znak a Dosute pootevře pusu. Strčí do ní dva prsty a hlasitě začne pískat. Je to vyšší a ostřejší než normální pískot. Minato se narovná a vyskočí do vzduchu protože se před ním začnou utvářet jakési bílé, malé čárky. Ty ho tedy minou a letí dál. Když doletí ke stromu jednoduše ho přeseknou tak rychle že to snad ani není možný!
„Hustý!“ ozve se za mnou.
„Hm…. Tenhle zápas bude asi nejlepší!! Slyšel jsem že ten Uchiha je nejlepší z Konohy a ten Dosute je hned po Orohime nejinteligentnější. Šel jsem sem vlastně kvůli němu!... Jo a pak ještě kvůli tý holce… tý z akatsuki!! Říká se že je fakt dobrá a bojuje s loutkami jako její otec!“ řekne ten chlap co prve mluvil.
„No.. a teď bude bojovat s tou jak se to jmenuje?? Hm… jo! Suna no Mariko!! Je to dcera naší Matsuri a Kankura! Několikrát jsem jí viděl bojovat! Taky loutkařka a lepší než její táta!!“ odpoví mu druhý vedle. Takže já… budu bojovat s loutkařkou?? Mno… tak to bude hustý.
Znovu otočím zrak k boji. Minato právě letí přes půlku arény až narazí do zdi a sjede po ní dolů.
„Minato!!“ zařvu a nakloním se přes zábradlí. Minato se pomalu postaví, plivne vedle sebe rudou tekutinu a naštvaně se otočí na Dosute.
„Hahahahahaha… tak co?? Nechápu jak se něco takovýho jako ty mohlo dostat až sem!“ zařve na něj vysmátě a ušklíbne se. Minato opět nasadí svůj chladný, rozvážný výraz. Asi přemýšlí.
„No.. když nic neděláš ty udělám to za tebe!!!“ zařve Dosute a mocně se nadechne. Zase ten řev ale snad ještě intenzivnější. ¨Minato vyskočí na strom a z něj se saltem dostane za Dosuteho.
„Uchiho!! Tomuhle neutečeš!!! To bys musel být ve vesmíru!! Jedině ve vakuu se totiž zvuk nepřenáší!!!“ zařve Dosute ale to už Minato padá na kolena a chytá si uši. Dosute znovu přestane.
„Tohle udělám ještě desetkrát… až to udělám po poté zblázníš se, a až po osmé.. ohluchneš.. a po desáté zemřeš!!!“ ušklíbne se Dosute a zase se nadechne. Minato se s velkými obtížemi postaví ale to už zase padá k zemi s ohromným řevem. Musí ho to hrozně bolet!!
„Minato!!!“ otočím hlavu. Několik řad za mnou sedí Hinata se spícím Sarutobim v náručí a vypadá že se každou chvíli rozpláče. Sasuke sedí vedle ní a se stejným klidně ledovým výrazem se na to kouká. Otočím se. Dosute vezme téměř nehybného Minata za triko a zvedne ho do vzduchu.
„Vychutnám si tě pěkně pomalu… ještě budeš prosit abych tě zabil!!“

Poznámky: 

Jo jo jo... máme new díl i když krátkej.. ale nelíbilo se mi k tomu dát pokračování... tohle skončí tak že si musíte přečíst další část xPPP

5
Průměr: 5 (40 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele HyugaHinata
Vložil HyugaHinata, Ne, 2014-03-16 19:28 | Ninja už: 3901 dní, Příspěvků: 160 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Musim na další díl ! Laughing out loud

Oficiálnš jsem Jashinistkou!!!
Říkali mi že žiju fantasií. Skoro jsem spadla ze svého jednorožce
Učitelé tomu říkají opisování. My týmová práce.
Škola není hospoda aby se v ní vysedávalo každý den.
Život je jako žebřík do kurníku. Krátkej a pos.anej.
Otázka: Co škola? Odpověď: Pořád stojí, sv.ně.
Jě těžké být deb.lem, konkurence je příliš veliká.
Kto mlčí, nemusí vždy souhlasit..
Možná jen někdy nemá chuť diskutovat s idiotama.

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, So, 2010-10-23 21:24 | Ninja už: 5707 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

krása a minata je mi vážně líto a strašně se těším na boj aKE

Obrázek uživatele Flying_Nikass
Vložil Flying_Nikass, So, 2008-10-04 18:32 | Ninja už: 6064 dní, Příspěvků: 309 | Autor je: Prostý občan

Grr tohle nesnášim! x(
Odesláno dvakrát....

Obrázek uživatele Flying_Nikass
Vložil Flying_Nikass, So, 2008-10-04 18:31 | Ninja už: 6064 dní, Příspěvků: 309 | Autor je: Prostý občan

Boje ti jdou prostě geniálně... A úplně si dokážu představit tu Hinatu, jak má na krajíčku a vše ledově sledujícího Sasukeho... =)

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Pá, 2008-10-03 15:51 | Ninja už: 20017 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Teda Pili, a pak mi vyčítej že končím povídky blbě!!! Laughing out loud Je to fakt parádní, boje ti jdou přímo skvěle!!! Eye-wink No, a už se nemůžu dočkat na boj Ake a Mariko!!! Sticking out tongue Těším se na příští dílek!!! Smiling

Obrázek uživatele seia uchiha
Vložil seia uchiha, Čt, 2008-10-02 22:15 | Ninja už: 6115 dní, Příspěvků: 212 | Autor je: Prostý občan

daleeeeeeeej.....heh...chudak minato

Obrázek uživatele Akasun
Vložil Akasun, Čt, 2008-10-02 20:24 | Ninja už: 6153 dní, Příspěvků: 403 | Autor je: Prostý občan

^^ máš podobný nick jako já Laughing out loud jinak pěkný díl Smiling

Obrázek uživatele Tomsen
Vložil Tomsen, Čt, 2008-10-02 20:21 | Ninja už: 6138 dní, Příspěvků: 307 | Autor je: Prostý občan

znova perfektný diel, takže toto bude ešte poriadny zápas

FanFiction by Tomsen
môj pokus o poviedky, poprosím ak by sa dalo prečítať a potom okomentovať

Obrázek uživatele Mio_Chiaki
Vložil Mio_Chiaki, Čt, 2008-10-02 20:14 | Ninja už: 5932 dní, Příspěvků: 143 | Autor je: Prostý občan

Kawai! Som veľmi zvedavá ako to dopadne! Napínavé!

Obrázek uživatele Lali
Vložil Lali, Čt, 2008-10-02 20:02 | Ninja už: 5932 dní, Příspěvků: 501 | Autor je: Prostý občan

Super dílek, chudák Minato, jestli ho zabiješ tak .... asi nic no, možná se zblázním ... těšim se na pokráčko Smiling


Komu nešibe s námi, tomu s největší pravděpodobností šibe s někým jiným... Smiling