manga_preview
Boruto TBV 13

New generace 47 - Neprohraju!!!!

Kopne mě ostře do tváře. Na špičce nohy neudržím rovnováhu a pak už jen padám… padám k jisté prohře!!!

Neprohraju!! Prostě nemůžu!!! Nechci!!!! Neprohraju!!!!
„Neprohraju!!“ vykřiknu a vyndám svitek. Co nejrychleji začnu skládat pečetě až mě zavalí hustý, bílí kouř a já začnu prudce pohybovat prsty. Zavřu oči a prudce zvednu ruce nahoru a pak je e vzduchu překřížím. Když oči znovu otevřu visím asi metr nad vodou v náruči Angela který má křídla ponořená ve vodě. Po vodě ke mně přiběhne Moegi. Chvilku na mě kouká a pak se otočí k hledišti.
„Nedotýká se vody!! Pokračujem!!“ Dav propukne v jásot a já si oddychnu tak hlasitě že to slyší i Jashi který se pousměje. Pomocí několika pohyby ukazováčkem se dostanu znovu nahoru. Odvolám loutku a s úsměvem se na Jashiho podívám.
„Takhle lehce se mě nezbavíš!!“ vypláznu na něj jazyk. Jashi se ušklíbne a napřáhne proti mně ruku se sítí. Pak jí na mě hodí. Koukám na něj jako by se zbláznil. Přece si nemůže myslet že se do toho chytim ne?? Se zavrcením hlavy proti tomu hodím kunai. Už jen založím ruce do kapsy když….
„Cože???“ vykřiknu a nevěřícně koukám jak se od sítě kunai odrazí. Na poslední chvíli se odrazím a odskočím na druhou stranu. Ladně přistanu na vedlejším kůlu a zvednu oči k Jashimu.
„Co.. jak… co??“ koktám a nevěřícně koukám na kunai který se nezadržitelně potápí ke dnu.
„Ále… takhle lehce se mě nezbavíš!!..... je to speciální síť tvořena chakrou… nějaký kunai nebo katana tu jsou k ničemu!“ usměje se na mě.
„Stejně jako tohle!“ ušklíbne se ještě a ukáže na trojzubec ve své ruce.
„To je taky chakrové! Přece jsi si nemyslela že jsem se dostal do druhého kola jen tak!!“ dodá.
„Hm… jsi dobrej…ale já budu lepší!“ usměju se. Hm.. líp se to říká než dělá!! Vůbec nevím co dělat!! Jen tak stojím a čučím na něj. Voda kolem víří rychle až se kůly podrývají. Je vidět že Jashi na něco takového vůbec není zvyklí a jen tak tak stojí na nohou. Když se pořádně podívám zjistím že se drží chakrou v chodidlech. Jasně!!! Mám jeho slabinu!!!! Nemusím vyhrát!! Jen ho shodit do vody!!! Nic v tom není!!! Vyvolám angela a hodlám se vznést do vzduchu ale Jashi přiskočí těsně ke mně a jedním dobře mířeným pěstím rozdrtí Angelovi tělo. Hlava mu svisle spadne na hladinu vody a začne se potápět. Tělo se rozdrobí na maličké kousíčky. Spadnu na kolena a vezmu do dlaní několik kousíčků. Nevěřícně na ně koukám. On… zničil mi loutku…. Mou nejoblíbenější loutku!! Nejstarší!... jestli to tak mohu nazvat… nejvěrnější! Byla to skvělá loutka! Obraná ale zároveň útočná!! Byla…. To jediná loutka kterou jsem měla po prababičce!!! Něco jako… její odkaz!... nikdy jsem si nemyslela že o ní příjdu a brala jsem jí jako dalších sto které mám v zásobě ale… byla něčím výjimečná! Prakticky jsem jí měla už od narození!
Sevřu dlaně v pěsti a kousky dřeva mi v nich zakřupají. Pomalu se zvednu z místa a nechám z rukou skoro prášek rozlétat kolem sebe. Zvednu naštvaně oči. Můj pohled se střetne s tím tátovým. Vím že to chápe!! Povzbudivě na mě koukne a kývne.
„Hejááááá!!“ uslyším před sebou a pak už jen ucítím kovovou příchuť krve v ústech.. au!! Ztratím rovnováhu a padám dozadu. Prudce otevřu oči a několikrát zamrkám abych se vzpamatovala. Vymrštím ruku a chytím se jednoho kůlu. Trošku sebou mrsknu a vyskočím nahoru. Jashiho ruka je pořád natažená před něj a na kloubech se mu leskne moje karmínová krev. Znechuceně si odplivnu abych se krve v puse zbavila.
„To bolelo!“ řeknu. Když teď vyskočím a provedu původně plánovaný útok už se nestihnu vrátit na kůl… jinými slovy… když to nevyjde prohrála jsem!! Co mám dělat?? Co by jste udělali vy??... už nemám co ztratit… nevím jak jinak ho porazit… jdu do toho!
Z opasku na kalhotách vytáhnu dva svitky. Oba je rozevřu a položím na kolena. Jashi vycítí problém a prkenně se rozeběhne ke mně. Položím na svitky ruce a pak vyskočím co nejvýš do vzduchu. Začnu skládat pečetě tak jak jdou za sebou. Skončím a dám ruce k sobě. Zavalí mě kouř a přede mnou se objeví dva obrysy postav. Zavřu oči a soustředím chakru do rukou z kterých mi jako malé provázky vyjedou modré pruhy. Ty se hned připoutají k oboum postavám. Hned pohnu malíčkem, pak prudce vystřelím prostředníčkem a pak zaháknu palce obou rukou do sebe. Zrcadlově to provedu i na druhé ruce. Oboum stejným loutkám…. neidentifikovatelným pohlavím… vypadnou ruce a zůstanou jen vyset na sotva viditelných drátcích. Ty připevněnými chakrovými vlákny zvednu a ruce utvoří dvě jakési vrtule které začnu pomocí mačkání pěstí a opětnému uvolńování roztáčet. Přidávám postupně chakru a vrtule se začnou otáčet takovou rychlostí že se zvedne vítr. A nabírá na síle. Začne se zabírat do vody v které se utvoří jakýsi vír. Voda se začne stáčet do spirály a začnou se tvořit vlny. Kůly se divoce zmítají na hladině a Jashi se drží i rukama aby nespadl. Pořád je to ale málo. Padám dolů. Mám asi pět metrů než se dotknu vody. Super!! Co budu dělat teď?? Prohraju to budu dělat!!!
„Ake do toho!!!“ uslyším výkřik z hlediště. To snad.. to je…. MINATO!!!! On mě povzbuzuje!! Ten libovej frajírek!!!........ Tak to musim vyhrát!!!!
„Nevzdám!“ zařvu a pošlu úplně všechnu chakru co mi zbyla do loutek. Vrtule se začnou otáčet takovou rychlostí že vidím jen dvě šmouhy. Zavřu oči a dám do toho všechno. To už ale ucítím chladnou vodu na svých zádech a mocně se nadechnu. Spadnu pod hladinu a musím prudce otevřít oči abych se neutopila. Jak jsem udělala ten vír voda je rozbouřená a já nemůžu vyplavat. Zabírám jak můžu ale nic nejde. Začnu se pomalu dusit. Chce se mi křičet. Je to divnej pocit! Jako asi každej člověk jsem zkoušela se udusit… no jako zadržet dech na co nejvíc ale když je to na živo je to strašný!!! Máchám kolem sebe rukama div si je nevykloubím ale je mi to k ničemu. Z mích úst vyjedou bublinky a s nimi i můj poslední vzduch. Chytím se jednou rukou za krk a tou druhou z posledních sil máchnu k hladině. Nic… žádná odezva. Už se smiřuju s tím že jsem skončila a v duchu si představuju jakej bude pohřeb když mě něco prudce chytí za pas a pák mě to sebou vynese nahoru. Jen co ucítím vítr na tváři nadechnu se a začnu strašlivě kuckat. Můj zachránce kterého jsem si jaksi ještě nestihla prohlédnout mě dotáhne ke břehu a vytáhne na schody. Složím se na záda a dál plivu vodu na všechny strany.
„D..*kuck*…děku…*kuck*…děkuju!“ vykuckám a posadím se.
„Deidaro??“ vyjeknu když ho vidím jak si ždímá vlasy.
„Nemáš za co!“ zazubí se. Já se s úsměvem zřítím znovu do polohy spánku a hlubokými nádechy si užívám dostatek kyslíku.
Když se znovu zvednu voda začne prudce klesat. Všimnu si Kakashiho jak stojí nad hladinou a pomocí jutsu nechává vodu vypařovat. Když je poslední kapička pryč Naruto máchne rukou a kůly se změní na dvacet kunaiů.
„No…. Tak já jdu na tribunu!“ usměju se na Deie. On povytáhne obočí.
„Na tribunu?? Oni už říkali kdy budeš bojovat?? Sem to nějak nestihl!“ poškrábe se na hlavě.
„Cože?? Jak že budu bojovat! Ty pako já prohrála!“ ušklíbnu se.
„Ne… ty jsi vyhrála!“ zvedne se Dei.
„Prohrála!“
„Vyhrála!“
„Vyhrála!“
„Cože?“ Vedle mě sedí Jashi a drží si na hlavě kus obvazu.
„Vyhrála jsi Ake! Spadl jsem do vody asi desetinu setiny dřív než ty!“ usměje se. Já na něj vyvalím oči.
„Ale…ale…já… spadla jsem do vody a ty jsi ještě stál na tom kůlu!“ vrtím nesouhlasně hlavou.
„Ne… než jsi dopadla zavřela jsi oči a já… spadl no…“ pozvedne ramena.
„Takže…já…já…. Hustý!!!“ zařvu a skočím na Deidaru. Ten se začne smát. Když seskočím s Deie otočím se k Jashimu a políbím ho na tvář.
„Díky!!“ usměju se a jen sleduju jak se Jashimu po obličeji rozlévá červeň. To už ale nějak nesleduju a letím přes tribunu nahoru.
„Ake!!!“ uslyším mamčin výkřik a pak už jen zapadnu do jejích rozevřených rukou. Když se odtrhnu obejmu ještě tátu.
„Holčičko…. Já ani nevěděla že jsi takhle dobrá!!! Jsem na tebe.. ne my jsme na tebe tolik pyšní!!“ usmívá se máma a táta mě pohladí po vlasech.
„Díky!!!“ usmívám se na všechny strany.
„Prosíme všechny soutěžící co vyhráli aby se dostavili do arény!“ ozve se hlas z reproduktorů. Já se ještě usměju na naše a už letím dolů….

Poznámky: 

Je to pozdě a ještě k tomu hrozný ale mám teď nějaký problémy... takže se omlouvám za kvalitu a slibuju že ten další.. aspoň doufám bude lepší -^_^-

Jo a ještě!!! Všichni mi teď říkáte Pili //což mi nevadí xDD// Ale chci aby jste všichni věděli že mi to vymyslelo moje zlatíčko Kaorííí!!! Takže Pilííí je originál od Kaori!!! xDD... vše! děkuji za pozornost!! xDD

5
Průměr: 5 (46 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele HyugaHinata
Vložil HyugaHinata, Ne, 2014-03-16 19:19 | Ninja už: 3879 dní, Příspěvků: 160 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Já se asi zbláznila vážně čtu dobře že je to podle tebe hrozný vždyť je to suproví Ty kámo, co sis dal?!

Oficiálnš jsem Jashinistkou!!!
Říkali mi že žiju fantasií. Skoro jsem spadla ze svého jednorožce
Učitelé tomu říkají opisování. My týmová práce.
Škola není hospoda aby se v ní vysedávalo každý den.
Život je jako žebřík do kurníku. Krátkej a pos.anej.
Otázka: Co škola? Odpověď: Pořád stojí, sv.ně.
Jě těžké být deb.lem, konkurence je příliš veliká.
Kto mlčí, nemusí vždy souhlasit..
Možná jen někdy nemá chuť diskutovat s idiotama.

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, So, 2010-10-23 21:18 | Ninja už: 5684 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

co kecáš vůbec to není hrozný, je to výborný Smiling

Obrázek uživatele sakura171
Vložil sakura171, Čt, 2009-05-21 14:36 | Ninja už: 5815 dní, Příspěvků: 90 | Autor je: Prostý občan

super cast

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, Pá, 2009-04-10 04:20 | Ninja už: 5684 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

Nádhera Laughing out loud.

Obrázek uživatele seia uchiha
Vložil seia uchiha, Út, 2008-09-30 12:28 | Ninja už: 6092 dní, Příspěvků: 212 | Autor je: Prostý občan

jupiik new diel new diel........bolo to nice strasne kawai a nevim co vsetko.....jaj:D

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Po, 2008-09-29 00:59 | Ninja už: 6151 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

No Pili to bylo mňamózní...super že vyhrála! Já to tušila (jistě že musím dělat chytrou xD)

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele love_kakashi
Vložil love_kakashi, Ne, 2008-09-28 21:49 | Ninja už: 5980 dní, Příspěvků: 305 | Autor je: Prostý občan

hezkej boj, super diil xD Smiling

Obrázek uživatele Emilie
Vložil Emilie, Ne, 2008-09-28 21:34 | Ninja už: 5845 dní, Příspěvků: 206 | Autor je: Prostý občan

Iba teraz som prišla na to že je new časť < 3 xD vrhla som sa na comp a prečítala som to na jeden dúšok xD naozaj vierohodné posisovanie súbojov xD *ticho závidí* teším teším na pokračko Laughing out loud

Obrázek uživatele Akasuna no Pilika
Vložil Akasuna no Pilika, Út, 2008-09-30 19:12 | Ninja už: 6178 dní, Příspěvků: 230 | Autor je: Prostý občan

Hahááá Pilča se naučila dělat Spoiler xD


Dodatek ^^

Obrázek uživatele Kaori n_n
Vložil Kaori n_n, Ne, 2008-09-28 11:55 | Ninja už: 5897 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

Pilíkůůů!!! <-- chooo new přezdívka, jsem originální! xDDD
Je to super, nečekaně xD Jsem ráda, že jsi Jashimu neudělala velkou ujmu na zdraví Laughing out loud Těšim se na další díl. n_n

Obrázek uživatele Flying_Nikass
Vložil Flying_Nikass, Ne, 2008-09-28 10:15 | Ninja už: 6041 dní, Příspěvků: 309 | Autor je: Prostý občan

Pili, je vidět, jak vážně bereš komentáře! =)
Minulej díl jsem ti nedala úplně čistou jedničku a co uděláš teď?!
Naprosto čistá jednička! ^^ Miluji tvoje popisování soubojů, už jen proto, že bych to sama takhle nezvládla! xD
A mužeš si být jistá, že to myslím vážně, já se totiž nebojím psát kritiku, ať je sebekrutější! Eye-wink

Obrázek uživatele shun
Vložil shun, Ne, 2008-09-28 00:07 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 72 | Autor je: Recepční v lázních

tak a teď ta nehnusnější část čekat na další díly

Obrázek uživatele Lali
Vložil Lali, So, 2008-09-27 23:10 | Ninja už: 5909 dní, Příspěvků: 501 | Autor je: Prostý občan

Teď sem dočetla všech 47 dílu *pohled naprostýho závisláka* a nezanechala sem snad ani jeden koment. Stydím se za sebe Puzzled *Stydí se, dokonce dvojnásobně, za nezanechanej koment a za to, že to čte až tak pozdě*
Je to naprosto skvělý. Všechny díly se mi líbí a celkově celá FF je super, úplně mega krutáá Laughing out loud. A taky myslim, že máš snad rekord v nějvětším počtu dílu na Konoze.
Líbí se mi povaha Ake a všech, hlavně Minata Smiling .. teda, ten Aki se mi nelíbil, ani nevim proč Tak teď ti nevím... A taky Naruto je úžo Hokáge.
Píšeš úžasně, teším se na další díl. Sticking out tongue

jo a ještě btw... všechno nejlepší k 333. dni tady Eye-wink


Komu nešibe s námi, tomu s největší pravděpodobností šibe s někým jiným... Smiling

Obrázek uživatele Tomsen
Vložil Tomsen, So, 2008-09-27 20:55 | Ninja už: 6115 dní, Příspěvků: 307 | Autor je: Prostý občan

super, po dlhej dobe ďalší diel, ja hádam otvorím šampus či čo
ak máš problém s inšpirácio, postačí ti jeden ľahký liek, ktorý treba užívať denne a to aspoň hodina sledovania jetixu

FanFiction by Tomsen
môj pokus o poviedky, poprosím ak by sa dalo prečítať a potom okomentovať

Obrázek uživatele anja-chan
Vložil anja-chan, So, 2008-09-27 20:37 | Ninja už: 5854 dní, Příspěvků: 265 | Autor je: Prostý občan

teraz budem opakovat. konecne dalsi diel! uz som sa nevedela dockat....a to uz chcem zase dalsi. joj. budem musiet pockat. no nadherne a pekne...fakt


Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), So, 2008-09-27 20:35 | Ninja už: 19994 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Pili, rozhodně nechápu za co se tu omlouváš, protože tohle bylo grandiózní!!! Laughing out loud A já to přece musím vědět jako expertka na souboje nebo ne?!!! Sticking out tongue (No, aspoň to o mně všichni tvrdí!!! xDDD) Úplně jsem to viděla před očima!!! Smiling Skvělá práce, ale jsem teda zvědavá na další díl, když tvrdíš že bude lepší!!! Eye-wink

Obrázek uživatele Mio_Chiaki
Vložil Mio_Chiaki, So, 2008-09-27 20:16 | Ninja už: 5910 dní, Příspěvků: 143 | Autor je: Prostý občan

Konečne ďalší diel! To ako Ake vyhrala bolo dobré!