manga_preview
Boruto TBV 09

Týmová partnerka 3

Mezítím na cvičišti

Sakura s Narutem stojí opřeni u kůlů a dívají se někam do dálky. Oba dva drží v ruce katany od krve. Kolem nich nezavane vítr, nezpívají ptáci ani nepoletuje hmyz. Všichni se bojí krutosti, odrážející se v jejich očí. Po chvíli se Sakura pohne a prolomí ticho svým hlasem:
„Už zase nám dali dalšího ubožáka do týmu.“ Naruto se dál dívá do dálky, jako by snad nikdo nic neřekl. Po chvíli ale promluvil stejně nelítostným hlasem, jako před chvílí jeho týmová partnerka:
„Ano. To znamená, že budem zase zabíjet.“ Oba dva se zadívali na své krvavé katany a začali se smát. Smáli se neradostným smíchem, při kterým tuhne krev v žilách.

Kapitola 3.

Tanaka zmateně následovala Kakashiho, který se proplétal mezi lidmi, přelézá zdi a jednou dokonce prochází i domem. I přes to, že s měla za chvíli setkat s těmi vrahy, byla docela. Dalo by se i říct, že byla smířená se smrtí.Kakashi se najednou zastavil.
„Teď musíme přebrodit řeku a těsně za ní vlézt do stromu.“ Tanaka vykulila na Kakashiho oči:
„Vlézt do stromu?! Věděla jsem, že jsem divnej, ale že až tak?!“ Kakashi se jen zašklebil a vypadal, že to bere jako lichotku. Zase se otočí k k Tanako zády a pokračuje v cestě. Po chlíli skutečně dorazí k řece, kterou přebrodí. A za ní uvidí strom. Kakashi se na ni otočí, znovu se zašklebí a vleze do toho stromu. Tanaka si jenom povzdechne, zakroutí hlavou ve stylu -já už tu nic nechápu- a odevzdaně vleze za ním. Uvnitř stromu uviděla tři věci naráz.
Vedle sebe Kakashiho, za sebou řeku a před sebou nějakou louku. Najednou si všimla, že Kakashi už vedle ní nestojí. Lekla se a rychle skočila do té louky. Pád je dlouhý a doprovázený křikem.
Nakonec s hlasitým žuchnutím dopadne přímo na hlavu. Chvíli tam jenom tak leží a pak ucítí, že ji spadla na hlavu nějaká kapka. Protře si hlavu dlaní a podívá se na ní. Při pohledu na svou krvavou dlaň ji málem chytne hysterický záchvat.
Začne opět ječet a rychle se chce postavit. Ale sotva trochu zdvihne hlavu, praští se do něčeho tvrdého.
Odsune se trochu dozadu a konečně se bez menšího problému zvedne. První, co ji padne do oka, jsou dvě katany, ze kterých odkapavají kapky krve. Druhý pohled je snad ještě horší. Dva páry neuvěřitelně zlých a chladných očí, které ji upřeně pozorují bez jakékoliv známky citu.
Sakura a Naruto. Najednou se za Tanako ozve významné odkašlání.
Tanaka se ohlédne a spatří Kakashiho, který stál celou dobu za ní. Musí na sebe ale upozornit podruhé, protože Sakura a Naruto se stále vražedně dívají na Tanako a ani zdaleka mu nevěnují pozornost.
„Tak Tanako, tohle jsou moji poněkud silnější studenti, Sakuro, Naruto, tohle je vaše nová týmová partnerka Tanaka. Přišla k nám k oblačné. A mimochodem, byl bych docela rád, kdyby jste si ty katany, ze kterých vám odkapává krev schovali,“ řekl Kakashi.
Sakura s Narutem se na něj vražedně podívali, otočili se zpět na Tanaku a katany jí hodili přímo na ni. Tanaka věděla, že nestihne uhnout, tak rychle zavřela oči a očekávala smrt. Ta ale nepřicházela. Pomalu otevřela oči. Vedle ní stál zmatená Kakashi, který ji chtěl nejspíš zachránit. Ohlédla se. Za ní stála Sakura a obě dvě katany držela v ruce. Tanaka se zmateně podívala zpět na kůly. Sakura s Narutem tam pořád stáli. Najednou s hlasitým PUF zmizeli. Tanaka si až teď všimla, že z druhé strany stojí Naruto a drží v ruce nějaké dvě rolničky. Kakashi si zmateně sáhl za svůj pásek, ale nic nenahmatal.Pak se začal smát. Tanaka nic nechápala.Nejdřív se jí Sakura s Narutem snaží zabít, pak ji Sakura zachrání a nakonec se tady sensei směje. A Naruto drží v ruce dvě rolničky. Když se Kakashi dosměje, povídá:
„Pěkně jste to na mě narafičili. Už dopředu jste věděli, že vás budu zase zkoušet rolničkami, tak jste se naklonovali a odvedli jste pozornost tím, že jste hodili na Tanako katany. Já jsem se jí mezitím snažil zachránit, ale předběhla mě pravá Sakura a Naruto mi sebral rolničky. Nemám pravdu?“
Naruto a Sakura stroze přikývnou. Tanaka se podezíravě zeptá:
„A co má jako být?“ Sakura pohdavě zakroutí hlavou:
„Že jsme prošli, ty trdlo!“

Poznámky: 

Tak další díl na světě.Doufám,že se vám líbí.Prosím o komentáře. Smiling

5
Průměr: 5 (15 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Čt, 2008-09-11 22:26 | Ninja už: 6043 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Noo, prídu mi akýsi moc milí xDD Že len tak Kakashiho oklamali, bez postranných úmyslov xD
No už som veľmi zvedavá na pokračovanie, a na tú trojicu Laughing out loud
Naozaj dobrá časť Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele mik
Vložil mik, Po, 2008-09-08 23:02 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 151 | Autor je: Prostý občan

moc pekne honem dalsi pls Smiling