manga_preview
Boruto TBV 09

Konoha´s got talent - Druhé kolo

Tvorba této FF by se neobešla bez těchto lidí: Ivetkay, Minnato, Mitsuki, Liang Konehama, Haruko Hime, nettiex a Pary7. Tímto bych jim rád všem poděkoval. Největší dík patří Parymu, páč bez něj by Uchihovci nedělali to, co budou dělat, ale totálně by vybouchli. Zároveň bych se rád omluvil Rice, páč ačkoliv jsem se ani nezeptal, celá FF je psána podobným stylem jako její Debaťák (doporučuji k přečtení Laughing out loud).
**********************************************************************************************

Dibla: Dámy a pánové, vítejte u druhého kola naší velkolepé, jedinečné, originální, geniální, suprové, megáln, galakticko-kosmicko....no to by snad stačilo. Vítejte u naší skromné, nízkorozpočtové soutěžičky s názvem: KONOHA´S GOT TALENT!
V dnešním díle si představíme neuvěřitelně talentované soutěžící.
Po tragické události* na konci minulého dílu, jsme byli nuceni přijmout nového porotce.. eh, vlastně porotkyni. Je všeobecně známá pod jménem San Inuzuka, ale přátelé a známí jí mohou říkat....au, nebij mě, to bolí...dobře, dobře já to neřeknu.

*(Tragickou událostí je myšlen únos naší oblíbené porotkyně Mitsuki dvěma členy Akatsuki. Pár dní na to nám byla doručena videokazeta s dvaadvaceti minutovou nahrávkou. Na pásce byla zachycena Mitsuku klečící v nějaké jeskyni s Tobiho maskou na obličeji. Po dvaceti minutách tohoto výjevu následovalo zhruba dvou minutové Peinovo domácí video, které ve vašem vlastním zájmu nepopisuji. Nahrávka neobsahovala žádnou zvukovou stopu. Druhý den nám byl doručen dopis, ve kterém stálo, cituji:

Sorry, ale nějaký idiot si hrál s kamerou, tudíž nejde zvuk, proto nyní zrekapituluji naši žádost:
Pokud se alespoň dva členové naší organizace nedostanou do semifinálových kol, už vaši milovanou porotkyni nikdy neuvidíte.
S láskou,
váš Pein

Po přečtení dopisu následovala deseti minutová porada ohledně dalšího postupu. Dozvěděl jsem se, že si mám sehnat novou porotkyni a dál se nestarat.)

Nová porotkyně je tedy s námi. Takže teď jí pro začátek položím pár otázek.

Dibla: Řekněte nám něco o sobě jako porotkyni.
San Inuzuka:
Hmm. Jsem totáně nepodplatitelná!!! Nefunguje na mě ani krev, ani morfin, už jsem imunní. Talent čuchám na míle daleko, takže poznám kdy někomu dát šanci a kdy ne. Jste nadaní? Mažte dál, ale jinak sbohem za tisíc let!!! Netoleruju žádný odmluvy!!! Kdo bude mít kecy, letí!!!
Dibla: Co přesně víte o incidentu z minulého dílu?
San Inuzuka: Pokud vim, ti zatracení Akatsuki unesli Mitsuki... jo to byl ten Zetsu!!!
Dibla: Nemáte strach z podobného útoku?
San Inuzuka: Vůbec ne!!! Kdo na mě jenom šáhne už čichá k trávě zespoda!!!
Dibla: Co vás přimělo k tomu být náhradní porotkyní?
San Inuzuka: Zajímá mě co všechno za veteš se v Konoze nachází!!!
Dibla: A poslední. Co by měl mít člověk, aby prošel přes vás do dalšího kola?
San Inuzuka: Určitě talent, mít co nabídnout ze svých schopností a hlavně žádnou trému!!!
Dibla: No nic. Tak toto byla naše nová porotkyně. Nyní se pohodlně usaďte protože začínáme.

Dibla: Krásný večer pánové. Není vám něco?
Soutěžící 1.1: Ne všechno v pohodě mladej. Proč se ptáš?
Dibla: No jen kvůli těm vašim brýlím. Je večer a navíc jsme v budově, tak k čemu sluneční brýle?
Soutěžící 1.1: To je naše image chlape. Brýle k nám patří, jako dva bratři.
Dibla: Ou, aha. No možná kdyby jste vybrali jiné brýle než ve tvaru hvězdiček, tak by to bylo lepší.
Soutěžící 1.2: Neposlouchejte ho sensei, sluší vám.
Dibla: Proboha!
Soutěžící 1.2: Co?
Dibla: Vaše zuby!
Soutěžící 1.2: Co je s nimi?
Dibla: Přestaňte už s nimi házet prasátka nebo způdobíte globální oteplování!
Soutěžící 1.2: ...
Dibla: Dobrá, jak se tedy jmenujete?
Soutěžící 1.2: Já jsem MC Rock.
Soutěžící 1.1: A já MC Maito.
MC Rock + MC Maito: Dohromady ale tvoříme... Young Power Crew!!
Dibla: Wow, tak to bude ještě zajímavý. Tak šup, šup na stage.
MC Rock: Yeah!
***
MC Rock: Zdar děcka, my jsme YPC.
MC Maito: A přišli jsme to tady trochu rozjet!

MC Maito:
Není třeba fitnessu, když máš sílu mládí,
Je třeba se začít bát, když MC Ma1to řádí.
Rozseká tě, rozmlátí tě, rozemele na kaši,
MC Maito, mistr rapu, je lepší než Kakashi.

MC Rock:
I když bude bez deště, vy budete mokrý,
Teď to totiž rozjede velký MC Rock Lee.
Neji, Kiba, Chouji, Sasuke,
zválcuju je, jen to mlaskne.

MC Maito:
Poslouchej hlavně ty, co nás nemáš rád,
Na stagi je mladá krev, tak se začni bát.
Cože se to děje? Kdože to tu řádí?
Hele kámo, přestaň chrápat, je tu síla mládí.

MC Rock:
Hej hou, jou jou,
teď končíme tuhletu show,
Akatsuki ať se třesou,
žádnou cenu si neodnesou.

Dibla: Ano, tak to byla velice zajímavá ukázka veřejného sebe-ponížení. Tak co na to porota?

Minnato: Ehm ehm, takže Duo Maito/Rock Lee.. toto co ste tu předvedli bylo unikátní..taková sehnranost se hned nevidí a text byl taky skvělý .. rád bych vás viděl v dalším kole takže já říkám ROZHODNĚ ANO!! tak a teď si počkám na názory ostatních porotců..
San Inuzuka: Hmm... já jako totální antihip-hoper bych měla říct ne, tohle ani trochu neni můj šálek kafe. Jediný co ocenim je propracovaný text. No dobře, přimhouřim oko nad muzikou a pouštim vás dál, ovšem s odřenými půlkami!!!
Ivetkay: Ehm, velmi sebeztrapňující, ale energické (jako vždy), vystoupení. Líbili se mi fráze a spojení. Proto jsem určite pro to, aby jste postoupili.
Liang Konehama: Fúúú... Človeku to až vybije dych. Keďže hip-hop je môj štíl takže sa mi to páčilo. Hudba bola perfektná, text...
no treba sa ešte trošku odviazať. Napriek tomu však musím vytknúť vaše oblečenie. Tak tento štíl obliekania sa absolútne nehodí. Budete musieť zájsť do obchoďáku a poprezerať niečo čo je teraz v móde!
Máte elán, takže vás určite chcem vidieť v ďalšom kole...
Takže môj hlás máte určite...
Haruko Hime: Jak bych to jenom... No... rap není zrovna... Ale ten text.... ehm... A víte, co? Síla mládí jede! Říkám: Ano.
nettiex: No… stejně jako San, ani já nijak nefandím hip hpu… ani tomu, co by pravděpodobně hip hop mělo být… ovšem, nebudu trhat partu – Jen tak dál! Úchylů není nikdy dost…
Pary7: Maito, Lee vy dva jste borci, já určitě chci vás vidět na konci. Oba jste to rozbalili, pěknou show mi ukázali, a mě tím moc uchvátili. *Drobný úsměv* Dobře už mlčim...Moc pěkný hoši, rozhodně jděte dál.

Dibla: Tak první tagédy..ech myslel jsem soutěžící máme za sebou. Nadešel čas na druhého.

Dibla: Dobrý večer, vy jste zřejmě další soutěžící, že ano?
Soutěžící 2: Přesně tak.
Dibla: Koukám tady do svých papírů a vidím, že tu jsou nejasnosti kolem vašeho pohlaví, eh...slečno?
Soutěžící 2: ...

***Omlouváme se za výpadek. Závada není na vašem přijímači.***

Dibla: OK, tak to jsme si ujasnili. Teď bych snad raději přešel k vašemu jménu.
Soutěžící 2: Deidara.
Dibla: No mohl jste to alespoň trochu víc rozvinout a říct to celou větou. No to už je jedno. Co tedy hodláte předvádět?
Deidara: Striptýz.
Dibla: Ano, další z vašich velice rozsáhlých odpovědí. Chcete nám k tomu ještě něco dodat?
Deidara: Ne.
Dibla: Super, děkuji za vyčerpávající rozhovor. Pódium je vaše.
***

Deidara: Dobrý večer, jméno – Deidara, činnost – striptýz.
Dibla: Jashine, s ním musela být ve škole zábava.
Nuže, začínáme. Pódium se setmělo, úzký prožek světla dopadající na postavu uprostřed pódia, opírajíc se o tyč. První tóny muziky a proužek světla se rozšiřuje v širší kužel. Deidara přechází napříč celým pódiem a natřásá se do rytmu hudby. Zdá se, že lidem se to líbí, ti v posledních řadách si zřejmě myslí, že jde o ženu a tak začali pískat a tleskat do rytmu. Deidara povzbuzen tímto počinem se zastavuje na kraji pódia těsně před stolkem poroty a začíná si svlékat svou koženou bundu. Točí s ní nad hlavou a odhazuje jí do publika. Někteří z diváků se jí zhnuseně vyhýbají jiní se po ní bezhlavě vrhají. Ou chudáci porotci, Deidara se rozhodl, že do toho jde naplno a sundává si i kožené kalhoty. A už jsou taky v davu. No takovouhle rvačku jsem neviděl ani když nám v obchodě zlevnili banány. Tak to potěš koště! On to snad myslí vážně, sunává si i spoďáry, mimochodem taky kožený. Zavolejte ředitele ať to utne. Ochranka!! Jashine smiluj se! Prosím! Oslep mě!! Zdá se, že porotci i někteří z diváků jsou stejného názoru a utíkají ke dveřím. Problém je, že jsou z bezpečnostních důvodů od minula zamčeny. Naštěstí přichází ochranka. A sráží nebohého (díky Jashine!) Deidaru k zemi.

Dibla: Tenhle večer začíná být čím dál tím víc zvrhlejší. Mrkneme na názor poroty na toho exibicionistu.

Minnato: Ehm, dobrý den Deidaro, mno tak vzhledem k tomu že vaše ehm "unikátní" vystoupení bylo předvedeno před 10 hodinou večerní takže je možné že se na to dívali menší děti .. takže já už bych tohle nikdy nechtěl vidět.. ae musím uznat že kuráž máte ae takhle vám teď nepomůže takže já říkám .. NE..
San Inuzuka: Tak jsem si říkala: Co přijde příště? Ovšem TOHLE by mě nenapadlo ani v tý nejhorší noční můře!!! Žádnej talent, nic užitečnýho, leda ta odvaha... Pro mě určitě ne, ještě by se to tu změnilo v noční klub!!!
Ivetkay: Uuuuh, lehce henaiové vystoupení! No myslím, že to byl slabý výkon. Proto jsem pro to, aby dál Deidy už nepostoupil.
Liang Konehama: (Ešte vždy videseny pohľad. Z boku ma niekto šťuchá!)
Aha... ehmmm... (Vrhnem na Diblu udiveny pohľad.) Robíte si zo mňa srandu?! Pretože toto vôbec nie je umenie. Skôr mi to pripomenulo moju rozlúčku so slobodo... Ale nič! (červené líca)
Nechcem byť veľmi hnusná, ale toto absolútne nepatrí do šoubiznisu! Takťe ... NIE!
Haruko Hime: JO! Mám kalhoty, mám kalhoty! Teda... Původně jsem toho chtěla víc, ale... Jen ho pusťte! Já tedy říkám ano! Ano, ano! Bylo to originální a odvážné... No co?
nettiex: *volá, schovaná u dveří, když se neúspěšně pokoušela zmizet* Oh, my Shinigami… já chci zpátky svoje oči! Eh, nebo radši ne… už navždy budu mít před svýma očima tu… ne… z tohohle budu mít trauma… Pryč s tebou, ty rádoby blondýno!!!
Pary7: *otevírá oči* Musím přiznat že jediné, co jsme z vašeho vystoupení viděl byla ta tyč za vámi. Ta se mi na tom také líbila nejvíc. Na zbytek sem zavřel oči a s polovinou poroty zdrhal k zavřenému únikovému východu *mračí se na Diblu*. Takže, chtěl jste jít dál ale já jsem řekl NE *kroutí rukama jako Čtvrtníček z reklamy na Vodafon*

Dibla: Je to tu blížíme se ke konci. Snad poslední soutěžící bude poněkud více soudný a nepředvede něco podobného jako dva předchozí.

Dibla: Krásný večer. Jste náš dnešní třetí soutěžící. Přejdu rovnou k věci. Jak se jmenujete?
Soutěžící 3: Neji Hyuuga. Ale můj pseudonym je Fateman.
Dibla: A co nám dnes předvedete?
Neji: Mystické vystoupení s nádechem osudu.
Dibla: Páááni, to zní zajímavě. Jen směle do toho
***

Neji: Dobrý osudový večer. Jsem Fateman a dnes vám předvedu to nejlepší, co jste kdy viděli.
Nejdříve si vyberu někoho náhodného, který bude mým asistentem. A budeš to TY!
Dibla: Co? Kdo? Já? Já nemůžu, už od mala mám panický strach z očí bez zorniček. Mamíííí!! Ne prosím ne!!
Dobře, dobře. *pro sebe* Za to si nechám zvednout plat. Počkat, já žádný nedostávám.

Neji: Nejdříve vám budu číst z ruky.
Dibla: Když myslíš. *podává ruku*
Neji: Vaši!...ruku.
Dibla: Ou, jasně. *podává svoji! ruku*
Neji: *šeptem*Byakugan* Vy jste muž.
Dibla: Překvapivě...
Neji: Jste mladý.
Dibla: Ano..
Neji: V peněžence máte dvě pětikoruny a dvoukorunu...
Dibla: Špatný plat. Eh, oprava – žádný plat.
Neji: Máte na sobě černé spoďáry.
Dibla: Ano, ano. Eeh, cože?
Neji: S bílým pavoukem na levé půlce hýždí.
Dibla: *zlý pohled* Úchyle...
Neji: Jsou to velice hezké spoďáry..
Dibla: *téměř vražedný pohled* Můžu otázečku? Je opravdu nezbytné, aby jste mi při tom čtení hladil ruku?
Neji: Bohužel ty spoďáry nejsou čisté....
Dibla: Ty jeden..!

Dibla: No tak to by snad stačilo, teď co na to porota. Jestli ho pustí do dalšího kola, tak už rozhodně nechci být asistentem.

Minnato: Ehm ehm, vážený Neji .. jediné co sme se z vašeho "věštění" dozvěděli jaké má Dibla spoďáry a to že má v peněžence 12 Kč..takže já si myslím že vaše "věštění" bylo nevěrohodné ae taky se ovšem můžu mýlit.. ae já tedy říkám Ne.. ae rád si vyslechnu názory ostatních porotců.
San Inuzuka: Bez přemýšlení říkám ne!!! Kdyby tohle byla soutěž o kekkei genkai, to je jiná, ovšem tady to není nic platný!!! Radši nezmiňuju co všechno jsme se dozvěděli... Na neshledanou!!!
Pary7: Také si nemyslím že by jste měl jít dál, je mi líto ale nebudu riskovat že si příště vyberete mě a odhalíté barvu mých tang...trenek!*rudne* Takže říkám ne!
nettiex: Vážně jsem řekla úchylů není nikdy dost? Ovšem, ty nejsi úchyl… ty jsi super-úchyl! Ne, to bych urážela super i normal úchyly… ty jsi… něco úchylně, nenormálně… osudově… orochimarovskýho! No jasně… Přiznej se! Eh... tohle taky nechme na jindy… takže – říkám NE.
Haruko Hime: Hm... Jak to jenom dělá? Musím se přiznat, že rentgenový zrak na mě nějak nezapůsobil... A chudák Dibla se teď třese v rohu a žvýká mikrofon... NE!
Liang Konehama: Musím sa priznať, že som sa tak dobre už dlho nenasmiala. Prepáčte mi to Dibla, ale nemohla som si pomôcť. No aj keď sa to mne osobne páčilo, Hovorím nie! Keďže hľadáme niečo, čo by oslovilo ľudí,  toto veľmi ťažko, nemôžem vás poslať ďalej.
Ivetkay: Podvodné, ale dobré vyspoupení...nevím, co říct....ale jako Copperfieldovský výkon to bylo dobré...líbilo se mi to a jsem pro to, aby Neji postoupil dál.

Dibla: Já to asi ukončím dřív, než se to zvrtne v něco hrozivého. V příštím kole uvidíme poslední tři soutěžící, jejichž talent nezná hranic. Ech, no možná nejen talent. Tímto se s vámi loučím a pokud na mě nebude mít tento díl žádné trvalé psychické následky, tak se uvidíme příště.

Poznámky: 

Další díl naší mega ultra super hyper show je tu. Tak si ho pořádně užijte Smiling.
Já se vždycky nejvíc nasměju u komentů poroty. Laughing out loud Viz třeba koment Haruko Hime pro Deidaru.

4.95652
Průměr: 5 (23 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele EdElric31011
Vložil EdElric31011, So, 2011-09-10 23:09 | Ninja už: 4651 dní, Příspěvků: 93 | Autor je: Prostý občan

Ako všetci zdrhali pred Deidarom (či Deidarou?), ja sa im ale nečudujem, by som konala rovnako... Lebo nechcem vedieť, čo tam má pod tým habitom.. Inak super dielo, super hodnotenia poroty Laughing out loud

Obrázek uživatele Ookami Hime
Vložil Ookami Hime, Ne, 2009-02-08 18:25 | Ninja už: 6016 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Prostý občan

Tak za moc!
Lee a Gai... S tímhle na mě nelezte, na místě popravit! Deidara... No, radši nekomentuju... A Neji a jeho osud... ZAHRAB SE NA DLOUHO A NEVYSTRKUJ ANI NOS TY ... Nebudu říkat co... Ale vtip to má, to se musí uznat XD

Obrázek uživatele Nemehlo-chan
Vložil Nemehlo-chan, Po, 2008-12-01 22:05 | Ninja už: 5843 dní, Příspěvků: 71 | Autor je: Prostý občan

bomba!!doufám že napíšete další!je to supr!

Obrázek uživatele mollyhana
Vložil mollyhana, Út, 2008-09-30 18:25 | Ninja už: 5916 dní, Příspěvků: 548 | Autor je: Prostý občan

Juj, co dodat? Prostě good!

Obrázek uživatele ZikyAcYanto
Vložil ZikyAcYanto, Čt, 2008-09-04 06:59 | Ninja už: 6041 dní, Příspěvků: 46 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud Já sem se válela smíchy při některejch scénkách (a to i v předchozích dílech)! Přišlo mi zbytečné psát ke každému dílu zvlášť - tak to schrnu:
Vy všichni to máte za velikou 1!
Mě se to líbilo, zasmála sem se aa taky se těším na další kolo! (jenom škoda, že Deidara neprošel - sem umírala smíchy...Laughing out loud)

Obrázek uživatele Liang Konehama
Vložil Liang Konehama, Ne, 2008-08-31 13:25 | Ninja už: 5966 dní, Příspěvků: 465 | Autor je: Prostý občan

Ľudia tak toto bol naozaj nárez!... Ešte teraz lapám po dychu... No akosi sme sa zohrali ako pozerám... Ani neviem ako... Laughing out loud
Tento diel je naozaj geniálny. To vystúpenie Diedaru. Keď som si to predstavil...( keďže mám dosť bujarú predstavivosť, a ako náhle niečo čítam vidím to pred očami...) skoro som umrela v kŕčoch...Laughing out loud Takýmto tempom ma dostanete čoskoro do márnice. (..."Príčina smrti: UREHOTALA SA!"...) Krásna smrť!Laughing out loud Už sa neviem dočkať na ďalší diel.
Dibla skladám poklonu... Kakashi YES

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), So, 2008-08-30 13:35 | Ninja už: 19859 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Já se směju ještě teď!!! Laughing out loud Dobrá práce fakt že jo!!! Eye-wink A jsem taky zvědavá na další kolo!!! Sticking out tongue

Obrázek uživatele Alalka
Vložil Alalka, Pá, 2008-08-29 18:28 | Ninja už: 5900 dní, Příspěvků: 1015 | Autor je: Prostý občan

tak tenhle díl byl úplně do kytiček pokládající Laughing out loud
nemohla jsem z Nejiho a těch jeho věšteckých pokusů, i když kastroly byly taky suprový
Kakashi YES

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Pá, 2008-08-29 12:35 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Skvělý! xD Diblo, ty jsi fakt genální xD
no, je fakt, že jsme se už celkem sehráli... (ačkoli jsem byla v pokušení poslat Nejiho dál *tváří se děsně nenápadně xD*)

Obrázek uživatele Minnato
Vložil Minnato (bez ověření), Pá, 2008-08-29 13:07 | Ninja už: 19859 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

hh ← to je k té závorce Laughing out loud

Obrázek uživatele Bzzzz Ketsueki_Gaara
Vložil Bzzzz Ketsueki_Gaara, Čt, 2008-08-28 22:43 | Ninja už: 5828 dní, Příspěvků: 1936 | Autor je: Prostý občan

hehe... super!!! no já nemohla u toho Nejiho... no tak fakt se vám to povedlo!!

Můj Valenth

Obrázek uživatele Dibla
Vložil Dibla, Čt, 2008-08-28 22:22 | Ninja už: 5828 dní, Příspěvků: 193 | Autor je: Prostý občan

Hele lidi, já jsem tak rád, že jste zrovna vy přijali to porotcování, ani nevíte jak... Arigato.

Vééélký návrat, těšte se!
No tak hrozný to zas nebude, bude to jen spíš pokus o návrat a obnovení své dávno zašlé a nikdy nevzniknuvší slávy Laughing out loud.

K nakouknutí Smiling moje tvorba

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, Čt, 2008-08-28 19:28 | Ninja už: 5883 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

já sem ti řikal že to tak bude dobrý!!!! a tak že jo Laughing out loud úža diblo Laughing out loud těším se na další Smiling

[img][/img]

Obrázek uživatele Minnato
Vložil Minnato (bez ověření), Čt, 2008-08-28 19:27 | Ninja už: 19859 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

wow , tak jak se minule mluvilo o tom že nejsme sehraní tak teď sme to uplně vyvrátili..ve všem sme se shodli.. .. jinak pro všechny máte super komenty Cool

Obrázek uživatele Haruko Hime
Vložil Haruko Hime, Čt, 2008-08-28 19:22 | Ninja už: 6219 dní, Příspěvků: 961 | Autor je: Prostý občan

Diblo, píšeš báječně Smiling Moc se mi to líbí, směju se u toho několik minut Laughing out loud
Jenom ty moje odpovědi jsou hrozný. Stála mi za zády sestra a tak jsem musela být stručná. A jak tak koukám, jsem jediná, kdo by nechal Deidaru postoupit, lol Laughing out loud