manga_preview
Boruto TBV 08

Ráj v pekle

Nekonečné planiny skal pokrývaly celou oblast. Nikdy zde nevycházelo slunce, s kterým by přicházela naděje. Tisíce ohňů osvětlovalo rudě celou scenérii. Miliony úpějících duší, které trpěly za své hříchy. Nekonečná bolest pro všechny, bez rozdílu.
Stál tam a klidně pozoroval celou tu scenérii utrpení. Vybral si to sám. Přijal svůj neblahý osud a teď bude jeho duše rvána na kusy.
Byl tu s ním i jeden z těch menších. Propaloval ho očima černými jako uhel. Taková prázdnota v těch očích. Takový vztek a nenávist a zároveň radost, která byla již patrná na tom jeho úšklebku. Sasukeho čas končil.
„Jdeme.“ vřískl menší ďábel astrálním hlasem na Sasukeho, který musel za ním.
Poslední let, střemhlav dolů na ty pláně. Poslední možnost, myslet ještě iracionálně. Přemýšlel, proč to všechno. Proč se to stalo, že musel skončit tady. On si to vybral. Přijal svůj osud. Ďáblova ruka vystřelila po Sasukeho těle. Nemohl se hýbat. Jenom čekal, jak dlouho bude trvat, než se zblázní přichystanou bolestí, jako ty miliony duší vedle něj. Milimetr, přesně takový kousek ještě zbýval ďáblově ruce k dotyku Sasukeho těla, v tom se čas zastavil.

Uchiha hleděl na trosky kdysi krásné vesnice jménem Konoha. Mohli to dokázat jenom s ním. Dostat se sem a všechny zabít. Už to věděl, jak byl využit. Jako malé dítě bez rozumu. Svíral katanu v ruce tak pevně, až mu z prstů odkapávala krev. Příliš pozdě pochopil, o co v téhle hře jde. Pomalu překročil mrtvolu Uchihy Madary, který vše zavinil. Stále slyšel zvuky boje. Věděl, že nepřítel, kterého sem přivedl, může vyhrát, jenom když jim on sám pomůže.
Sakura, která seděla kousek od něj, stále kašlala krev. Měřil ji svým chladným pohledem.
„Přežije,“ pomyslel si, „ale já ne.“
Dostat se zpět k nepříteli a nechat se zmanipulovat. Nechtěl to riskovat a i kdyby nepodlehl, ostatní z Konohy by jej stejně chtěli zabít. Určitě by se našlo pár lidí, kteří by byli proti. To on nechtěl. Měl svou hrdost a nestál o lítost ostatních.
Hluboce litoval svých činů a věděl, že je jenom jediná možnost, jak to vše odčinit. Pozdvihl katanu proti sobě. Ona, která tolik trpěla kvůli němu a jeho hlouposti. Trápilo ho to tak, že každá chvíle na tomto světě byla nesnesitelná. Ta, která ho milovala celým svým srdcem a udělala by pro něj cokoliv, teď ležela ve vlastní krvi. Spáchal tolik hříchů a špatných rozhodnutí, že prostě nemohl jít nikam jinam, než do samotného pekla. Přesto byl však na pochybách, aby poslední činy, kdy zachránil Konohu před úplným zničením, nepřevážily misky pomyslných vah. Sebevražda ho tam dostane určitě. Není pochyb. Se stále pohrdavým výrazem ve tváři, který v sobě měl smutek a lítost nad tím vším, co spáchal. To vlastní sebeopovržení, když sám sebe nenáviděl. Bodl vší silou. Katana projela tělem jako nůž máslem. Probodla srdce a vyjela ze zad. Sasuke vyplivl krev. Stále však se stejným výrazem na tváři. Nenáviděl se.

Ďábel zarazil ruku do Sasukeho hrudi. Vždy je to srdce. První věc, kterou vytrhnou z vašeho těla. Ta bolest, když mu ho vytrhával z těla. Dlouhý červený jazyk z ďáblových úst olizoval krev, která odkapávala z orgánu. Sasuke ochromen bolestí nemohl omdlít. Cítil tu bolest. Ďábel zahryzl své špičáky do srdce a ukousl si. Poté srdce zahodil a jal se dělat svoji práci. Sasukeho vnitřnosti padaly s pleskáním a syčením na rozpálenou skálu. Pálila ho chodidla. Čekal, kdy začne hořet.
Když už měl Sasuke vytrhané všechny orgány, vydloubnuté oči a vyrvaný jazyk, vydala věc předním zvláštní chrčivý zvuk.
Uchiha opět viděl. Sledoval svého trýznitele, který se náramně bavil. Další bolest. Vše začalo znovu. Taková agónie.
„Ha-ha-ha!“ Nikdy se v pekle neozval smích. Nikdy se neozval smích od oběti. Sasuke se smál. Ta bolest, kterou teď zažíval, nebyla nic ve srovnání s tím, co zažíval za svého života.

Poznámky: 

Další fatální emo-povídka napsaná z dlouhé chvíle Smiling

4.375
Průměr: 4.4 (16 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Áža-chan
Vložil Áža-chan, Po, 2012-11-26 20:14 | Ninja už: 4227 dní, Příspěvků: 48 | Autor je: Pěstitel rýže

paráda Laughing out loud taky se pokoušim psát ale na tebe prostě nemám

Blog o anime a všem okolo Mrk
aza-anime.blog.cz

Obrázek uživatele Deidara O_o
Vložil Deidara O_o, Čt, 2011-12-01 09:13 | Ninja už: 5478 dní, Příspěvků: 46 | Autor je: Prostý občan

dobře mu tak Smiling) jinak skvělá povídka na můj vkus moc emo ale jinak úžasně napsaný jak jinak samozřejmě :DD

ItDeiHid--Itachi, DEIDARA, Hidan :)aneb máme rádi sprosté lidi :DD

- Deidara is the best!!!

UMĚNÍ JE VÝBUCH!!! KATSU!¤

Mým úkolem je pomoct další generaci a dát jim dobrý příklad. Pro ně klidně s úsměvem položím život..." Jiraiya

"Nestojíš ani za to abych tě zabil. Bláznivý bráško." -Itachi

"Jako ninjové musíme jít za ideály listové a chránit je!" -Neji

"Jestli mě chceš zabít, opovrhuj mnou, nenáviď mě a žij si špatně... Uteč a opatruj svůj život. A jednou, až budeš mít stejné oči jako já, přijď za mnou." -Itach

"Ninjové, kteří porušují pravidla a předpisy jsou nazýváni špína, ale ti, kteří se nestarají o své společníky jsou mnohem horší než špína."-Uchiha Obito

"Tam kam odešel ho nemůžu následovat. Ne, je to jiné místo kam každý z nás jde. Nevím o vhodnějším osudu pro zlého ninju. "-Zabuza

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Čt, 2008-08-14 18:05 | Ninja už: 19833 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Dlouhý červený jazyk z ďáblových úst olizoval krev, která odkapávala z orgánu. - mňaaam!!! Laughing out loud Na Tvý horory fakt nikdo nemá!!! Eye-wink A zase padající orgány a zase samá bolest... Ty seš prostě ten nejlepší!!! Sticking out tongue Skvělá práce!!! Smiling

Obrázek uživatele Ayashiki
Vložil Ayashiki, So, 2008-08-09 19:59 | Ninja už: 6031 dní, Příspěvků: 485 | Autor je: Prostý občan

Na budúci rok máš zakaázané ísť na zraz... Pretože ak tam pôjdeš, tak je o šancu menej že sa budeš nudiť a keď sa nebudeš nudiť, nebudú žiadne fatálne emo-poviedky. Táto bola naozaj... Eeee... Vzdávam to. Nenájdem vhodné slová, smola. Bolo to zaujímavé. Chudák Sasuke, ale aspoň to nie je poviedka kde si z neho autor robí len srandu, alebo je len zlý... Konečne poviedka, kde ho niekto ukázal takého aký je! Trikrát hurá Vodymu! Ale jednu vec mi vysvetli: "Ta, která ho milovala celým svým srdcem a udělala by pro něj cokoliv, teď ležela ve vlastní krvi." To bol kto?

Obrázek uživatele Sico
Vložil Sico, St, 2008-08-27 12:01 | Ninja už: 5787 dní, Příspěvků: 73 | Autor je: Prostý občan

Příště na sraz jet musí, protože tam možná nalítnu a donutim ho psát obchodníky! Smiling

Obrázek uživatele Vody
Vložil Vody, So, 2008-08-09 20:33 | Ninja už: 6146 dní, Příspěvků: 553 | Autor je: Pěstitel rýže

Sakura tam leží ve vlastní krvi, ne? Laughing out loud
jo a dík Smiling

ó 2164 dní, su mocné (:
http://tokyhorecenze.blogspot.cz/

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, So, 2008-08-09 16:45 | Ninja už: 6030 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Vodynko, to je skvelá vec Laughing out loud
No Sasanko mal jednoducho smolu, že je taká naivka... Teraz trpí za to, čo všetko spôsobil... A to trpenie si fakt dobre popísal...
Ale že si mi zabil Madarka Sad


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Vody
Vložil Vody, So, 2008-08-09 18:17 | Ninja už: 6146 dní, Příspěvků: 553 | Autor je: Pěstitel rýže

neměl to celé zavinit Sticking out tongue

ó 2164 dní, su mocné (:
http://tokyhorecenze.blogspot.cz/