manga_preview
Boruto TBV 13

Fakta o minulosti 06

Naruto, Hinata, Sasuke, Sakura, Kakashi a Jiraiya stáli u vchodu do tajných chodeb za sochami v Konoze. Naruto se pomalu otočil na všechny a ještě jednou se jich zeptal: „Opravdu do toho chcete všichni jít?“
Podíval se po každém zvlášť a postupně všichni přikývli, a tak se pomalu vydali na cestu, na které měli pozabíjet přeživší Akatsuki.
Večer po týdnu hledání všichni seděli u ohně a probírali, co zjistili a plánovali co dál, když Naruto přišel s nápadem.
„Měli bychom se rozdělit na menší skupinky, protože pokud vím, tak Kyuubi je jediný démon, kterého Akatsuki ještě nedostala. A rozdělil bych nás následovně. Já s Hinatou, Sasuke se Sakurou a Kakashi-sensei s Jiraiya-sensei.“ dopověděl Naruto a odmlčel se.
Sám nebyl s tímto nápadem šťastný, a proto ho přednesl až po třech dnech, co ho napadl. Sledoval ostatní, jak přemýšlejí o jeho návrhu, teda až na Hinatu, která věděla, že to tak dopadne. neboť se jí s tímto nápadem svěřil včerejší noci, a taky jí řekl, že pokud ho ostatní neschválí, že spolu v noci odejdou a nechají ostatním vzkaz. Ať se vrátí do Konohy, a kde ať pomůžou s opravami a podobnými věcmi.
A bylo přesně jak Naruto s Hinatou čekali, všichni se shodli, že jestli mají pokračovat dál, tak jedině všichni dohromady. Naruto se s lítostí otočil na Hinatu a ta přikývla, ale jenom nepatrně, aby to ostatní nepostřehli. Naruto se přihlásil o první a Hinata o druhou hlídku. Počkali, až všichni spali, Sepsali vzkaz a potom když měla Hinata předávat hlídku, tak probudili Jiraiyu o všem mu řekli a dali mu vzkaz pro ostatní a ihned potom zmizeli a nikdo o nich nějakou dobu neslyšel. Mezitím ráno se všichni probudili a slyšeli někoho vzlykat, když se otočili uviděli Jiraiyu, který seděl opřený o strom a tiše plakal, Sakura k němu přišla všimla si vzkazu co ležel vedle Jiraiyi, a tak se sehnula a sebrala ho, když dočetla podala ho Sasukemu a z očí jí začali téct slzy, Sasuke to četl a během čtení zesmutněl a podal vzkaz dál Kakashimu a ten na sobě nedal nic znát, protože něco takového čekal, ale i tak ho to zaskočilo. Sbalili se a vyrazili zpět do Konohy, jak si přál Naruto s Hinatou.
Když dorazili do vesnice, tak si všimli, že se Yamato činil, jelikož už tu stálo tolik domů kolik bylo třeba a taky tu byla jakási obranná zeď. Ihned jak je stráž u brány zpozorovala, běžel jeden z nich za Tsunade a když byli u brány, přiběhla i Tsunade a podívala se na všechny a všichni byli takový přešlí a potom si všimla, že chybí Naruto s Hinatou. Tázavě se podívala na Jiraiyu a ten ji podal vzkaz a dál se díval sklesle.
Tsunade dočetla dopis ne jednou, ale hned dvakrát a pak se podívala na příchozí a zeptala se: „To jste je nemohli zastavit?“
Všichni vzhlédli, slova se ujal Jiraiya.
„Nevím proč si stěžuješ, dyť sama víš nejlíp, že Naruto už plně ovládnul Kyuubiho, i když to nikomu neřekl, bylo to cítit, já to poznal, takže ty si musela taky.“
„No takže by jsme mu nezabránili v útěku, jenom bychom ho zdrželi, asi tak na 10 minut.“ dodal Sasuke.
Kakashi se Sakurou už neměli co dodat, tak jenom kývli, že souhlasí s ostatníma.
Tsunade se na všechny podívala a v očích uviděla, že měli pravdu a sama dodala: „Jo máš pravdu Jiraiyo vy byste ho zadržet nedokázali vzlášť, když s nim je i Hinata. Čekám vás za hodinu u mě v kanceláři.“
Tsunade se otočila a šla někam ulicemi.

Naruto a Hinata
Mezitím vším se Naruto s Hinatou probírali hustým lesem, už to bylo skoro pět dní, co opustili svoje kamarády, a Naruto si to pořád nemohl odpustit. Začalo se stmívat a tak se zastavili a utábořili se. Zrovna když jedli tak Naruto se otočil na Hinatu, která už se jakž takž dostala z toho, jak museli utéct.
„Hin, já sem k nim nebyl, tak upřímný s těmi ocasými démony podle mých zpráv je ještě na svobodě pětiocasý Gobi, chtěl bych jít k němu, pokud teda půjdeš se mnou?“ tázal se Naruto.
Hinata na to odpověděla: „Hmm… já si to hned myslela, že k nim nejsi úplně upřímný. A ano pudu s tebou, ale jenom pod jednou podmínkou, že když ho najdeme, tak ho zapečetíme do mě.“
„Ne, Hinato to po mě nechtěj.“ odpovídal Naruto.
„Promiň, ale Akatsuki si myslí, že Gobi jim neuteče, protože není v nikom zapečetěn a to bude naše výhoda. A …“ povídá Hinata, ale byla přerušena.
„Ne s tím nemůžu souhlasit. Proč já to vůbec říkal.“ stěžoval i Naruto. Hinata, ale pokračuje: „Miláčku, já sem ráda, že si se svěřil sám, a že sem se tě na to nemusela ptát, protože jsem to chtěla zítra udělat. A ty víš kde ho hledat?“ tázala se Hinata Naruta.
„Ano předevčírem jsem vyslal pár klonů na průzkum a ti ho našli, takže se tam můžu transportovat.“
„Takže se tam zítra vydáme, a ty, do mě zapečetíš Gobiho i kdybych tě měla přinutit. Vím, že techniku pečetění znáš, tvůj otec ti ji zanechal ve svitcích. “ trochu důrazně odpověděla Hinata a Naruto si byl vědom, že to bude muset udělat.

Zpět v Konoze
U Tsunade v kanceláři byli všichni příchozí plus Shizune. Už tam byli skoro hodinu a pořád se nemohli dohodnout, jestli se vydají za Narutem nebo ne. Jiraiya byl proti už od začátku a pomalu se k němu přidávali i ostatní z té „expedice“ co byla s Narutem. Po dvou hodinách se rozešli s tím, že prozatím za Narutem nepůjdou.
Naruto a Hinata
Ráno dalšího dne se sbalili a Naruto je transportoval tam, kde se měl Gobi nacházet, ale nenarazili tam na nikoho jiného než na Konan, která stála ve střehu jelikož viděla ten blesk, ale zatím nikoho neviděla a toho využili nový příchozí a zaútočili na ní a začli bojovat. Naruto se s Hinatou skvěle doplňovali a bylo vidět, že Konan nestíhá bojovat s obouma dvouma najednou. I tak to vydržela skoro půl hodiny, ale to už Narutovi docházela trpělivost a potichu řekl Hinatě, ať se nenápadně stáhne a vytvořil klon, který se ihned přeměnil na Hinatu a tak mohla ta skutečná sledovat boj z povzdálí. Naruto chvíli bojoval a potom vytáhl svitek, který neviděla ještě ani Hinata a začal dělat jakési pečetě v rychlém sledu Naruto udělal 65 pečetí a potom se nad svitkem objevila katana, která kdysi patřila jeho otci. Naruto odvolal klon, který vyvolal a posílil se trochou Kyuubiho chakry a vydal se do boje s katanou. Obalil čepel katany chakrou a udělal ostří, aby pronikl vším, co se mu postaví do cesty a zrychlil, skoro ho ani nebylo vidět jenom nějaké neidentifikovatelné žlutooranžové šmouhy. A najednou se šmouha objevila před Konan a za ní potom stál už celý Naruto s jedinou změnou, a to že katana byla od krve a až teprve teď se Konan rozpadla na pět menších.
Hinata k Narutovi doběhla a ptala se ho „Kde si sebral ten svitek, ten sem ještě neviděla a kde si se naučil bojovat s katanou a získal takovou rychlost?“ Naruto byl pod tímto návalem otázek chvíli mimo, a pak postupně odpovídal „Svitek mi včera poslal Jiraiya pomocí své žáby, a bojovat sem se s ní učil, když sem byl s Jiraiyou na cestách a rychlost mám už dlouho.“ s úsměvem na tváři.

Flashback
Večer v Konoze Jiraiya udělal pět pečetí a objevila se menší žabka, dal jí svitek a řekl „Zanes ho Narutovi.“
Uprostřed noci Naruto seděl u ohně a pozoroval Hinatu a najednou před něj hopsla žabka a vyplázla na něj jazyk se svitkem Naruto ho vzal a žabka s tichým „puff“ zmizela. Na lístku stálo „Naruto. Toto patřilo tvému otci, ale teď by měla patřit tobě, snad se ti na tvých cestách bude hodit. A doufám, že se brzo vrátíte. Jiraiya“
Konec flashbacku

Ale pak se zarazil a otočil se, a koho neviděl, mezi stromy se k nim plížil Gobi. Naruto zavřel oči a ocitl se v místnosti, jež utvořil uvnitř sebe pro Kyuubiho když sundal pečet.

Flashback skoro o tři týdny dříve
Naruto sedí u okna a kouká na Sunu, po chvíli se otočí a zjišťuje, jestli Hinata spí. A spala, tak zavřel oči a objevil se před mříží, která dělili Kyuubiho od světa Naruto došel až k ní a povídal „Kyuubi, teď uvolním pečeť, ale jestli někoho zraníš nebo se pokusíš utéct, tak sám víš, že jsem pečetící techniku svého otce zdokonalil, že se za ní nemusí pokládat oběť Bohu smrti.“ Kyuubi otevřel oči a ty jediné svítili ve tmě za mříží. „Naruto, sám víš, že jsem se změnil díky tobě a Hinatě i když ta o tom, zdřejmě neví. Takže neuteču, ale chtělo by to lepší ubytování.“ odpovídal Kyuubi. Naruto s úsměvem „Na to už sem myslel.“ odpověděl a strhl pečeť a soustředil se na potlačení chakry, kterou mu Kyuubi tímto uvolněním dal, a i když se tak snažil, stejně Gaara ve své kanceláři pocítil tu trošku, co prošla ven.
Konec flashbacku

A Naruto povídá „Pojď ven promluv s Gobim, jestli pude dobrovolně, potom nemusím dělat tu pečetící techniku. Která je tak vyčerpávající i s tvojí pomocí.“ Otevřel oči a podíval se ke stromům a Gobi pomalu vylézal a v tu chvíli se tam objevil Kyuubi a promluvil "Gobi pojď a promluvme si o něčem".

5
Průměr: 5 (15 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele narutas
Vložil narutas, So, 2009-11-14 23:58 | Ninja už: 5757 dní, Příspěvků: 93 | Autor je: Prostý občan

lidi proberte se koukněte se na datum.

Obrázek uživatele P1NG
Vložil P1NG, Ne, 2009-12-06 20:40 | Ninja už: 6104 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Prostý občan

jj kouknete nebojte as to dopisu cel tka to sem hodim ae je malo casu jinak pribili asi 4 A4 Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Pá, 2010-08-06 09:13 | Ninja už: 5693 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

a kde se to pokazilo?? x)

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele P1NG
Vložil P1NG, St, 2010-08-18 20:25 | Ninja už: 6104 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Prostý občan

no kde by povidka je skoro dopsana ae nikde neni k mani jenom u me na HDD Laughing out loud

Obrázek uživatele kejt
Vložil kejt, Po, 2009-05-11 21:27 | Ninja už: 5683 dní, Příspěvků: 554 | Autor je: Prostý občan

jj moc pěkný bude něco dalšího



Obrázek uživatele kakashina
Vložil kakashina, So, 2008-09-27 18:47 | Ninja už: 5854 dní, Příspěvků: 268 | Autor je: Prostý občan

je to suprovej příběh ale chtělo by to pokračování!

K&I senseiové s.r.ž- NOVÁ ANIME PŘEKLADATELSKÁ SKUPINA (jíž jsem členem)

...Ponořte se s námi do světa anime ...

Obrázek uživatele Tva-smrt
Vložil Tva-smrt, Ne, 2008-08-10 21:33 | Ninja už: 6184 dní, Příspěvků: 215 | Autor je: Prostý občan

chjo ksy zas bude další díl? Smiling

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Út, 2008-07-29 20:55 | Ninja už: 6089 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Pěkný příběh.

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele P1NG
Vložil P1NG, Čt, 2008-07-17 18:57 | Ninja už: 6104 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Prostý občan

a je to tu po dlouhe dobe pokracko