manga_preview
Boruto TBV 08

Obchodníci 21 - Smrt Uchihy

Kimmimaro sundal jeden z prapodivných mečů ze stěny. Zavířil s ním ve vzduchu, aby dal najevo, že není žádný amatér. Haku nechtěl na nic čekat, a tak po něm hodil pár jehlic, aby otestoval jeho schopnosti. Jak čekal, všechny byly odraženy, ale až moc jednoduše.
Při prvním Kimmimarově útoku utržil Haku řeznou ránu do pravé ruky. V další salvě seků meče jenom se štěstím uhnul ostří, jenž mu mířilo na krční tepnu. Při tomto vyhýbání mu soupeř uštědřil kopanec do břicha. Haku se zastavil až o stěnu. Neváhal a sebral také jeden z mečů. To se Kimmimarovi moc nelíbilo. Nesnášel, když někdo šahal na jeho speciální meče.
Tentokrát se Haku velmi lépe bránil, ale i přesto utržil opět několik ran a byl dost zraněný. Kimmimaro se usmíval a myslel na svoje snadné vítězství. Haku však ještě nic nevzdával, i přesto, že byl už notně zmlácený jeho schopnost pro kterou si ho Zabuza velmi cenil měla přijít na řadu teprve nyní.
Kimmimaro znovu zaútočil a tentokrát mnohem zuřivěji. Chtěl mít ten souboj už za sebou. Haku si počkal na vhodnou příležitost. Jakmile odvrátil další útok hodil několik jehlic. Kimmimaro byl velice rozhozený z náhlého útoku a nestihl uhnout všem jehlicím. Dvě mu přistály v rameni. To Hakovi stačilo, aby vyslal další. Kimmimaro stěží odrážel další salvy jehlic. Jeho tělo jich už zasáhlo skoro dvacet. Haku vyrazil s mečem do útoku. Kimmimaro se rozeběhl proti němu. Krev vystříkla na stěny. Kimmimaro vyprskl krev. Meč mu právě projel plícemi. Haku schytal hlubokou ránu do boku, ale i přesto se vypotácel z pokoje. Nechal Kimmimara pomalu umírat a při tom dorazil i Arashiho, který se stále neprobral z Hakuova kopu.

„Kakashi, už vás vidím na monitoru. Jděte pořád rovně a setkáme se přímo u něj.“ Zabuzův hlas byl slyšet z vysílačky mnohem lépe než posledně.
Asuma s Kakashim dorazili k dveřím vedoucí do hlavního sálu. Ujistili se pohledy, že jsou připravení a otevřeli dveře. Orochimaru seděl na trůnu, který si nechal vyřezat. Po jeho pravici stál nehybně Kabuto. Z postranních dveří právě přibíhal Zabuza.
„Je konec Orochimaru. Vzdej se a zabraň zbytečným ztrátám.“ Zvolal Hatake.
„Ha-ha-ha, proč bych to měl dělat? Jestli mě chcete, tak pojďte.“ Orochimaru se vrhl proti dvojici. Odrazil Asumovi rány pěstí a vrhl se na Kakashiho. Ten vytáhl kunai a sekl mu po krku. Orochimaru ho chytil za obě ruce a přitáhl k sobě. Vypadalo to jako by ho chtěl kousnout do krku, ale v tom ho Asuma chytil do kravaty.
„Dělej! Spoutej ho!“ Řval na Hatakeho. Orochimaru ho však odkopl a Kakashi spadl na záda. Dále vytáhl jeden z kunaí a vrazil ho Asumovi do ramene. Ten ho s výkřikem pustil ze sevření a zkrvavený kunai vytáhl.
Kabuto zatím bojoval se Zabuzou.
„Pojď brejloune.“ Provokoval vůdce Mlžné. Kabuto se nechal vyprovokovat a vyrazil. Jakoby úplně zapomněl na veliký meč, který Zabuza třímal. Jedna rána mu rozdrtila rameno a odhodila na jeden ze sloupů. Zabuza mečem zavířil ve vzduchu a usekl mu druhou ruku s kterou ještě mohl hýbat. Neváhal a vyrazil na pomoc v boji s Orochimarem. Ten si nastávajícího problému všiml. Další kunai, který vytáhl skončil v Zabuzovo noze.
Kakashi vyrazil na souboj. Jejich kunaie se srážely v obrovské síle. Poté se stalo něco co Orochimarua značně rozhodilo. Kakashi mu při jednom ze střetů uštědřil hlavičku. To s ním velmi otřáslo. Na chvíli se mu zatmělo před očima a to stačilo na pořádnou ránu Asumovo zdravé ruky. Na jeho boxeru zůstaly kusy vlasů a krve. Orochimaru právě utrpěl vážný otřes mozku. Vyděl dezorientovaně. Všechno pro něj bylo rozmazané.
Zabuza písknul na Hatakeho a hodil mu svůj meč. Kakashi neváhal a jedním mocným švihem připravil Orochimarua o hlavu.
Kabuto, když viděl co se stalo jeho pánovy začal brečet. Celá ta snaha o ovládnutí všeho. Všechno se zhroutilo právě teď. Neměl pro co žít, a tak se rozeběhl proti Kakashimu a nechal se také zabít.

„Tak kde jste kdo?“ Vztekal se Gai. S Kibou probíhali další chodbou. Komplex se zdál být nekonečný, když v tu na někoho konečně narazili. Velký tlustý muž si to běžel přímo proti nim.
„Ustup.“ Řekl Maito Kibovi.
Gai si promnul pěsti. Jiroubou byl připraven skočit na svého soupeře a rozdrtit ho tak svou vahou. Maito vymrštil svojí pěst. Chodbou se ozvalo hlasité křupnutí. Jiroubou se skácel bezvládně na zem.

„Uhni.“ Odstrčil Kisame zase Tobiho. Samehad vyrazil i další dveře. Itachi byl konečně volný.
„Tak pojď kámo.“ Pokusil se Kisame o úsměv. Itachi na něho nepřítomně zíral.
„Nemáme moc času.“ Snažil se Deidara všechny popohnat.
„A sakra, potíže.“ Zvolal Tobi.
Sasuke už stál u vyražených dveří, katanu v ruce. Itachi se belhal na chodbu podpíraný Kisamem. Jakmile ho Sasuke uviděl začal ještě více zuřit.
Kisame odložil Uchihu do jednoho z křesel a vyrazil proti Sasukemu. Za ním už pospíchal Suigetsu s Juugem.
Samehada se střetl s katanou. Zůstali chvíli zaklíněni v přetlačované dokud Kisame Sasukeho nenakopl a neohnal se mečem po Juugovi.
Suigestu skočil na Tobiho a začal ho mlátit hlava nehlava. Deidara těsně uhýbal Juugovým úderům. Ne však na dlouho. Juugo chytl Deidaru pod krkem a přitiskl ho ke stěně. Chytil ho oběma rukama a čekal dokud nepřestane dýchat. Jakmile to Kisame uviděl odhodil Sasukeho na jednu z laviček. Zaútočil na Juuga, který si ho vůbec nevšiml. Deidaru ostříkla sprška krve. Bylo mu jedno, že mu po tváři stékají kousky Juugovo hlavy.
Mezitím Suigetsu dělal z Tobiho jednu velkou krvavou fašírku. Poté co jeho kunai mlátil už jenom do podlahy zvedl se a pozoroval jak se vyvíjí boj ostatních. Celý od krve se vrhl Deidaru, který se ještě pořádně nevzpamatoval ze škrcení.
Deidara včas zachytil jeho útok. Odkopl ho do bezpečné vzdálenosti a snažil se vyhrabat zpátky na nohy.
Kisame stále bojoval se Sasukem. Karin zatím stála u dveří a pištěla na celé kolo nad smrtí Juuga.
Karin přestala ječet, aby se mohla konečně nadechnout. Avšak místo dalšího řevu stále mlčela. Itachi jí zakryl dlaní ústa. Jedním pohybem s ní mrštil o zeď, kde se uhodila do hlavy. Spadla bezvládně na zem.
Deidara byl v šoku. Jeho otravný parťák byl mrtvý. Rozkuchané tělo skrz na skrz. A ten co mu to udělal teď chtěl zabít i jeho.
„Tak to ne!“ Vymrštil se na nohy. Dal do své rány co nejvíc síly. Suigetsu vyprskl krev a zakolísal. Další rána mu mířila na solar. Deidara začal mlátit svého soupeře vším co mu přišlo pod ruce.
Kisame zrovna klesl do kolen. Sasukemu se konečně podařilo ho seknout do nohy. Mladý Uchiha se rozběhl proti Deidarovi. Ten se mu skokem uhnul a proti Sasukemu stanul Itachi. Objevil se před ním z ničeho nic.
Suigetsu klesl na jednu z laviček a díval se na svojí a Tobiho krev, jenž mu stékala po těle. To že se k němu blížil Deidara s nožem v ruce si vůbec nevšiml. O to víc byl překvapený, když mu nůž ho zabodl do ramene. Zavyl bolestí a podkopl Deidarovi nohy. Jakmile spadl, Suigetsu na něj skočil a začal mu dávat jednu hlavičku za druhou. Deidara nahmatal nůž v jeho rameni a začal s ním kroutit. Suigetsu se svalil z Deidary a vytrhl si nůž z ramene. To už však do něj Deidara začal zběsile kopat. Rychle se otočil a vzal jednu z židlí. Začal ho s ní mlátit dokud mu v ruce nezůstaly pouze třísky. Suigestu byl už dávno mrtvý, ale Deidara v záchvatu do něj stále mlátil. Krev mu stříkala do obličeje. Byla tak teplá.
Itachi odkopl svého bratra, který se proletěl chodbou. Přistál akorát u Kisameho. Bez váhání mu zarazil katanu do břicha. Krev mu začala přímo tryskat do tváře. Kisame se chytl za ránu a opřel se o zeď.
Sasuke se rozběhl proti Itachimu. Itachi byl jasně v nevýhodě. Neměl žádnou zbraň a proti němu jeho bráška s katanou.
Sasuke švihl svojí obávanou zbraní. Krev začala stékat po ostří. Itachi se usmíval, i když ta krev byla jeho. Sasuke nemohl s katanou vůbec hýbat. Itachi jí držel pravou rukou i za cenu velkého poranění. Levačkou chytl rukojeť meče a začal se o ní se Sasukem přetahovat.
„Čekal jsem na to takovou dobu. Tentokrát chybu neudělám!“ Itachiho oči plály hněvem. Uštědřil Sasukemu hlavičku a povalil ho na zem. Sasuke se bránil seč mohl, ale nakonec byl přemožen. Katana mu projela krkem. Sasukeho oči pomalu ztráceli život. Itachi si vychutnával tenhle okamžik. Jeho bratříček je konečně mrtvý. Celá jeho rodina! Konečně! Ruka mu ošklivě krvácela. Deidara zhluboka oddechoval a díval se na celou tu spoušť. Každou chvíli musí někdo přijít podívat se co se tu stalo.
„Itachi, dělej.“ Snažil se zvednout Uchihu.
Itachi se naposledy zadíval na svého bratra. Ležel tam tak bezvládně.
Deidara pomohl Kisamemu na nohy. Itachi si hodil Karin přes rameno a vyrazil pryč z Konohy.
Kisame celou cestu vykašlával krev. Přesně u východu z Konohy se Kisame sesul na nohy. Ztratil hodně krve.
„Jděte vy blázni.“ Krev mu stékala z úst.
„Kisame…“ Snažil se s ním Deidara ještě pohnout.
„Jděte! Byli jsme tu pro Itachiho a cíl jsme splnili. Ztráty jsou povoleny.“ Začal kašlat další krev. Už se ani nesnažil držet si ránu na břichu. Krev mu začala téct proudem.
„Kisame.“ Itachi položil Karin na zem a klekl si k umírajícímu.
„Věřím v tebe Itac…“ Kisame naposledy vydechl. Itachimu stékala po tváři slza.
„Deidaro, jdeme.“ Itachi zvedl Karin ze země a vyrazil.

4.133335
Průměr: 4.1 (15 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Sico
Vložil Sico, Út, 2008-06-24 15:19 | Ninja už: 5787 dní, Příspěvků: 73 | Autor je: Prostý občan

Grrrr Grrr kdy už konečně bude pokračovánííííí? Sad

Obrázek uživatele Vody
Vložil Vody, Út, 2008-06-24 17:49 | Ninja už: 6146 dní, Příspěvků: 553 | Autor je: Pěstitel rýže

Tenhle díl jsem psal dva měsíce Smiling

ó 2164 dní, su mocné (:
http://tokyhorecenze.blogspot.cz/

Obrázek uživatele Sico
Vložil Sico, Út, 2008-06-24 18:48 | Ninja už: 5787 dní, Příspěvků: 73 | Autor je: Prostý občan

dv dv dva.. Dvááááááá celýýý měsíce? To mám čekat tak dlouho??
Jupíííí vyrostu tu s Narutem xDDD
Pls pospěš Kakashi YES Laughing out loud Eye-wink

Obrázek uživatele Vody
Vložil Vody, Út, 2008-06-24 20:21 | Ninja už: 6146 dní, Příspěvků: 553 | Autor je: Pěstitel rýže

Tak další díl na světě Sticking out tongue

ó 2164 dní, su mocné (:
http://tokyhorecenze.blogspot.cz/

Obrázek uživatele Sico
Vložil Sico, Ne, 2008-06-22 20:01 | Ninja už: 5787 dní, Příspěvků: 73 | Autor je: Prostý občan

Heh Laughing out loud Začal sem číst včera a dneska uz sem dočetl všechny díly Laughing out loud
Nechápu to, ale zezačátku sem Hidana nesnášel, ale jak ho ty podáváš tak doufám že přežije až do konce a všem uteče, popřípadě někoho zabije Laughing out loud
Takovidle paradní čtení sem dlouho neviděl Sticking out tongue Držim palce do dalších dílů, a hlavne mi nezmrzač Hidana.. je to Jednička Laughing out loud Dobrá práce Eye-wink

Obrázek uživatele Vody
Vložil Vody, Ne, 2008-06-22 20:14 | Ninja už: 6146 dní, Příspěvků: 553 | Autor je: Pěstitel rýže

hehe, dik Smiling
když jsem tohle začínal psát tak jsem o hidanovi věděl jenom to jak vypadá a že má kosu tak jsem si ho vykrslil takhle podle svého Smiling ne, že by chování ostatních vycházelo přesně podle předlohy, ale trochu jsem z ní vycházel
Sám nevím co s Hidanem... jsem ho ze začátku zabít, ale nějak jsem si ho oblíbil... ještě nevím řádně co s ním

ó 2164 dní, su mocné (:
http://tokyhorecenze.blogspot.cz/

Obrázek uživatele Sico
Vložil Sico, Ne, 2008-06-22 20:28 | Ninja už: 5787 dní, Příspěvků: 73 | Autor je: Prostý občan

Takovej masochista a sadista v jednom.. Proste charakter...
Ted si navic nasel čičinku se kterou zaziva ''nevsedni'' chvilky Laughing out loud Moc se mi to libi.. Nech ho zit Laughing out loud
btw: Z originalu sem zatim koukal jen na anime a k hidanovi sem se nedostal, takze o nem vlastne nic nevim Laughing out loud

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), So, 2008-06-21 12:35 | Ninja už: 19833 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Skvěle popsaný souboje!!! Smiling Juchůůů!!! Sasáč natáh brka!!! Laughing out loud A to jak Itachi brečel nad Kisamem...to mě...rozesmálo! xD (neber si to osobně! já se vždycky tlemim u toho kde ostatní řvou!!! Laughing out loud)
Bylo mu jedno, že mu po tváři stékají kousky Juugovo hlavy. - ty se asi už nezměníš viď?! Eye-wink

Obrázek uživatele Vody
Vložil Vody, Pá, 2008-06-27 12:27 | Ninja už: 6146 dní, Příspěvků: 553 | Autor je: Pěstitel rýže

ne ^__^

ó 2164 dní, su mocné (:
http://tokyhorecenze.blogspot.cz/