manga_preview
Boruto TBV 09

Konečný duel 14: Odchod

Dnes budeme svědky velkolepé bitvy mezi Šakranem a Narutem a zjistíme, kdo je silnější. Hezkou zábavu.

Slunce pomalu vychází nad Konohou a její obyvatelé a tisíce dalších se třesou nedočkavostí před soubojem dvou nejsilnějších ninjů tohoto světa Shinobi. Nově jmenovaný Hokage z Konohy proti Blesku z Oblačné vesnice. Místo boje vybral sám Kakashi. Tam, kde se měl odehrát legendární souboj, začala Narutova cesta ninji. Krajina se hodně změnila za ta dlouhá léta. Z rovné planiny se stala vlnitá louka hustě porostlá vysokou trávou, kterou ohýbal příjemný vánek. Západní a severní část louky omývalo kobaltově modré jezero, které lákalo mnoho poutníků a cizinců k odpočinku. Jižní část ohraničovala stezka vedoucí do Lesa Naděje, který uchvacoval svými monumentálními stromy dosahující až padesáti metrů. Pouze východ byl přístupný z Konohy a už od časného rána se k tomuto místu scházely zástupy zvědavců. Když bylo slunce přímo nad místem boje, tak se na jednotlivé strany dostavili oba velcí aktéři:

Naruto v oranžovém plášti s černými plameny na rukávech a spodním konci pláště. Černé triko, černé sandály a béžové kalhoty. Páska Konohy třpytící se z pod dlouhých žlutých vlasů. Zářivé modré oči, široký sebevědomý úsměv, pravá ruka opřená o pravý bok a druhá volně svěšená podél těla. Pouzdro na shuriken a kunai přivázané na pravé noze. Nakonec ještě musím zmínit zelenou mašli na pravé ruce, která symbolizovala nového potomka Uzumaki klanu.

Šakran byl oblečený v černém plášti s tmavě modrými znaky, černých kalhotách, rudém volném tričku a na nohou měl stejné černé sandály. Jeho páska Oblačné vesnice byla omotaná kolem krku. Dlouhé černé vlasy sahající k ramenům vlály v lechkém vánku. Jasně zelené oči plné soustředění, klidu a rozvahy. Levá ruka opřená v pas a pravá podpírající pochvu svého meče. Pouzdro na shuriken na levé noze a pochopitelně bílá páska na celé levé ruce.

Oba proti sobě stáli velmi hrdě a s odvahou v očích. Lidé si prohlíželi Naruta a Šakrana velmi pozorně a netrpělivě očekávali začátek souboje. Děti a ženy těchto dvou ninjů seděly vedle sebe a bedlivě hlídaly pohyb toho druhého, aby snad stačily varovat svého drahého. Kazuki se velice těšil na otce v plném boji, ale Kushina se místo podpory vlastního táty pustila do sledování Kazukiho. Kazuki si Kushiny všiml a ve stejnou chvíli jako ona uhl pohledem. Syn Šakrana a dcera Naruta zrudli a cítili se tak trochu trapně. Toho si všiml Šakran a promluvil hned na Naruta:
"Jestli to půjde takhle dál, tak z nás bude jedna rodina Hokage-sama." řekl Šakran a začal se smát.
Naruto obrátil pohled na Kushinu, pak na Kazukiho a prohlásil: "To potom budu něco jako bratr Kakashiho!! Tak to je super. Budeme hodně početná rodinka." Šakran se začal s Narutem smát a jejich smích musel probudit i mrtvé. Do této velmi vtipné atmosféry vsoupil Kakashi slovy:
"Lidé spojených národů světa Shinobi, dnes budeme svědky velikého souboje mezi Šestým Hokage a Šakranem Kareon z Oblačné vesnice. Nechť je souboj čestně a poctivě veden oběma aktéry. Z A Č Í N Á M E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Když byla tato slova minulostí jen pár vteřin, tak to všechno začalo.

"Tajuu Kage Bunshin no Jutsu" ozval se Naruto a kolem něj bylo hned několik desítek klonů. Šakran podobný začátek očekával a hned reagoval svou bojovou technikou Raora. Jeho útok odrazil všechny klony na zem, ale překvapivě nezničil. To Šakrana trochu překvapilo a Naruto udeřil. Vyvolal malý Rasengan a hodil ho po Šakranovi. Pak vytáhl kunai z pouzdra a koncentroval do něj svou chakru vzdušné podstaty. Hodil kunai a ten přeťal Rasengan na mnoho menších částí, které se řítily na cíl ze všech stran. Těsně před dopadem provedl Šakran znamení a posléze ho i provedl.
"Doton, Kouka Jutsu" útok Rasenganu narazil přímo, ale neprošel vůbec skrz. Zpevňující technika se teď Šakranovi hodně hodila. Naruto se jen lehce pousmál a znovu se dal do pohybu. Přihlížející viděli pouze záblesky ostrého světla ze střetů dvou ninjů. Z ničeho nic ale Naruto letěl směrem k zemi. Tvrdý náraz Naruta trochu přibrzdil a to byla dokonalá šance pro Šakrana.
"Suiton, Suiryuuben" ozval se hlas Šakrana, který stál na hladině jezera. Šakran sáhl do vody a malou část vody vyhodil do vzduchu. Z vody najednou vystřelila vodní střela, která ve vzduchu vytvořila velký bič. Ten se omotal kolem Narutovi pravé nohy a hodil nového Hokage do jezera. Sasuke, Sakura, Hinata i překvapený Kakashi se zvedli ze svých míst a vyhlíželi Naruta. Naruto se ovšem nemohl dostat z vody, protože ho tam drželo Šakranovo jutsu. Pak své jutsu Blesk z Oblačné zrušil a chystal další útok. Po dokončení znamení přiložil pravou ruku k hladině a řekl:
"Suiton, Suikoudan no Jutsu" ve vodě se najednou objevilo pět žraloků. Gai poznal toto jutsu ihned a bylo mu jasné, že Naruto bude muset předvést něco velkého, aby se vyvaroval rychlé porážce. Naruto začal s pečetí, ale to už byl zasažen dvěma žraloky. Tyhle útoky doslova kradly Narutovu chakru a teď si někteří lidé mysleli, že je konec. Naruto jejich pocit vyvrátil svou další novinkou.
"Fuuton Ninpou, Kamikaze" voda se pod Šakranem začala točit do obrovského víru. Tohle ninja z Oblačné vůbec nečekal a proto se propadl do víru. Technika Božského větru totiž normálně vytáří tornáda, ale ve vodě má mnohem silnější účinky. Naruto nyní mohl vyskočit z vody a chystal další překvapení pro svého protivníka. Šakran se jen velmi těžce dostával z vodního víru a když se mu to povedlo, tak znovu vyhledával Naruta. Ten dokončil přípravu vyvolávací techniky.
"Kuchiyose no Jutsu" Naruto se nyní objevil na hlavě Gamabunty. Šakrana tento tach vůbec nepřekvapil, protože se nyní boj dostal na vodní plochu. Naruto doufal ve výhodu a začal být trochu nepozorný. Gamabunta poslal na Šakrana několik vodních koulí. To byla proti ninjovi ovládajícímu vodní techniky veliká chyba. Začali se zvedat obrovské vlny, které Gamabuntu vyvedli z rovnováhy. To využil Šakran a aktivoval svou oční techniku. Pohybem, který nezaregistroval ani pronikavý zrak Nejiho, se dostal pod Gamabuntovi nohy a vyskočil k jeho břichu. Přiložil ruku na kluzké břicho velké ropuchy a lehce s ní promáčkl směrem dovnitř.
"Masui Sejutsu" Gamabunta se přestal úplně hýbat a Naruto byl donucen ustoupit. Narutův žabí přítel byl neschopen boje, protože na něm Šakran provedl tajnou anestetickou techniku. Pak Šakran udeřil žabího válečníka tvrdým úderem do břicha a obrovská žába se v mžiku vypařila a na hladině jezera znovu v klidu stáli a hleděli na sebe oba dva shinobi.

"Tak co Šakrane, to je všechno, co umíš????" ptal se sebevědomě Naruto.
"O mě se nestarej a laskavě si uvědom, že na tebe kouká celá tvá vesnice. Nechceš přece prohrát hned svůj první zápas jako Hokage." odpověděl mu s klidem Šakran.
"Jsem jenom zvědavý, jak dlouho mě tady chceš zdržovat, příteli???" zkusil být vtipný i Naruto.
"Ty my snad čteš myšlenky!!! Přesně to samé jsem chtěl říct já tobě, ty lenochode!!" uzemnil Naruta dalším výrokem Šakran.
"Moc mluvíš příteli. Nejsem tak slabý jako dříve." řekl Naruto.
"To doufám, jinak bych byl zklamaný!!!" dodal Šakran a pomalu nakročil pravou nohou vpřed. Boj znovu začal a další úžasné útoky přišli ve stejnou chvíli:

"Katon Ninpou, Hibashiri" a "Fuuton, Kami Oroshi" ozval se Naruto i Šakran. Šakran vypustil silnou vlnu ohně, která se řítila na Naruta, jako by byla úplně živá. Proti tančícímu ohni Naruto použil další vzdušnou techniku, která ho úplně uhasila a nakonec se sama vytratila. Naruto a Šakran nemohli přijít na způsob, jak získat výhodu a toho druhého nějak překvapit. Naruto byl už trochu netrpělivý a chtěl zápas ukončit. Pečetě, které vytvářel, každý poznal a teď byl lid Konohy přesvědčen o blížícím se vítězství svého Hokage. Naruto vyvolal Fénixe a začal vstřebávat jeho chakru. Šakran přesně tohle chtěl, poklekl a začal se svou pečetí. Naruto ho bedlivě sledoval a dával pozor na svého protivníka.
"Kakibumin, Nagashi no Jutsu" tuto techniku nikdo neznal, ale během chvíle jim bylo jasné, že jde do tuhého. Kolem Šakrana se začala tvořit Blesková koule. Po několika minutách měl Naruto pod kontrolou veškerou Fénixovu chakru, ale sám si všiml, že koule kolem Šakrana praská. Když praskla, tak všichni marně hledali Šakrana, protože se z koule vyřítil neznámý tvor. Zářil mnohem víc než slunce a to nemluvím o tom, jak dokonale zaskočil Naruta. Naruto se pustil do zvířete, které připomínalo draka, veškerou silou. Jeho útok byl velice přesný a ohnivé údery tvrdě zasáhli okřídleného obra. Drak padl na zem, ale když se prach rozvířil, tak Naruto koukal do prázdného kráteru. Za jeho zády se objevil Šakran s Raikiri v obou rukách.
"Goraka Raikiri, Suiton Mizu Kamikiri" dvě techniky najednou vyvolané byla příliš i na Fénixovu ohnivou obranu. Úder blesku silného jako celá bouře a útok bleskové vlny podpořené silnou vodní krájecí vlnou. Tyhle dvě techniky Naruta odhodili do jezera. Velice chytře provedený útok měl za následek to, že se chakra Fénixe jednoduše vypařila. Všichni přihlížející byli úplně mimo z posledního útoku a pohledem hledali možná úplně zničeného Naruta. Šakran věděl, že není hotovo, přistoupil k jezeru, provedl znamení ruky a udeřil znovu rukou do vody.
"Suishuu Gorugon" voda v jezeře se začala zvedat do dvou stran a uprostřed tvořila poměrně širokou cestičku, na které ležel Naruto. Šakran pak srazil ruce a ve stejnou chvíli se obě vodní stěny zřítily na Naruta. Teď nikdo nedýchal a nevěřil vlastním očím, že Šakran zašel tak daleko. Ani Šakran neměl zrovna klidný výraz v obličeji, ale ne k vůli svému útoku, nýbrž k vůli Narutově chakře, která znovu nabírala na obrátkách. Z vody proti Šakranovi vyletěl silný proud elektřiny. Ten narazil přímo do Šakranovi hrudi a pravé ruky. Elektřina se svezla do celého těla a udělala své. Šakran se mohl sotva pohnout a proto jen přihlížel, jak se Naruto z vody řítí velikou rychlostí s nějakou koulí v ruce.
"FURAIGAN" zakřičel Naruto a udeřil s ním do Šakrana. Tento útok by obyčejně zabil každého, ale Šakran znovu použil zpevňující techniku. Tentokrát mu pevná obrana pomohla jen na půl. Udržet tak masivní chakru mimo tělo dohnalo Šakrana na úplné dno. Na obranu vypotřeboval Šakran veškerou chakru a sám ještě odletěl do lesa. Naruto a Kakashi hned zamířili do lesa, ale museli hodně hluboko do jeho středu. Když pak Šakrana objevili, tak si nejdřív Naruto myslel, že svého přítele zabil, ale hodně se spletl. Šakran si v klidu vyspával, protože byl příliš unavený.
"Co to dělá????!!!! Jak může spát??!!!!!!" zuřil Naruto.
"Uklidni se Naruto. Ty sám toho máš dost." uklidňoval ho Kakashi.
"Co mi to tady říkáš??? Já jsem pl......." chtěl něco říct Naruto, ale ve vteřině byl na zemi vedle Šakrana.
"Jako bych to neřekl" řekl Kakashi, pousmál se a podrbal na hlavě. Zvedl oba bojovníky a nesl je k bojišti.

Lidé všech národů uviděli Kakashiho, jak nese na zádech Naruta i Šakrana. Bylo to velmi úsměvné vidět velké shinobi této doby úplně vyřerpané. Naruto padl vyčerpáním, ale Šakran měl i drobné oděrky na těle. Sakura s Ino raději vzaly Šakrana s Narutem do nemocnice, aby se ujistily, že ani jeden nemá nějaká vnitřní zranění. V nemocnici se oba podrobili kompletním prohlídkám a naštěstí všechny byly pozitivní. Naruto vyvázl jen s otřesem mozku, když se uhodil do hlavy a Šakran měl pár naražených žeber, které ho měly na nějaký čas limitovat.

Uběhlo mnoho dní a Naruto vykonával svou práci energicky a poctivě, ale pomalu mu docházelo, proč byla Tsunade ve své kanceláři vždy tak otrávená. Za svého zástupce si Naruto zvolil Sasukeho, který byl i druhým velitelem nově zřízených ochraných sborů Konohy. Prvním velitelem byl zvolen Sasukeho bratr Itachi, který navázal na tradici klanu Uchiha. Uchiha klan totiž vždy sloužil jako ochraná zeď mezi Konohou a zbytkem světa. Naruto díky své práci neměl mnoho času na přátele a uvědomoval si stále sílu Šakrana, ale neměl pro něj dostatečné využití.

Jednoho dne přišel Neji do jeho kanceláře a předal mu svitek od Šakrana, protože už několik dní Neji se Šakranem tvrdě trénovali u vodopádů nedaleko města. Naruto se obával, že Šakran bude něco tvrdě požadovat, ale jeho instinkt se spletl. V dopise totiž stálo následující:

Ctěný Šestý Hokage
Pokud čtete tuto zprávu, tak jsem zřejmě už mimo Konohu.
Po dlouhém přemýšlení jsem se rozhodl odejít z této vesnice a vést život úplně jinde.
Odcházím s celou rodinou, svými žáky a nevím, jestli se někdy vrátím, ale mohu Vám slíbit, že můj syn se ve věku třinácti let vrátí a pokusí se složit zkoušku.
Váš předchůdce Tsunade již mého syna uvedla do hodnosti genin a já budu jeho schopnosti a sílu sám zlepšovat.
Pokud se rozhodnete mě vyhledat, tak nejdřív navštivte mého bratra v Mlžné vesnici. On velice dobře ví, kam mé kroky směřují.
Jste vítán jako nejváženější host z celého světa. Budu se těšit na Vaši návštěvu.
Pozdravujte ode mne všechny, co mě znají a hlavně přeji Vám i Vaší ženě Hinatě mnoho štěstí a dalších potomků.

S ÚCTOU VÁŠ PŘÍTEL A SPOJENEC
Šakran Kareon, Mina Kareon, Kazuki Kareon a Kanae Kareon

Takhle končí můj příběh o Konečném duelu. Doufám, že jsem Vás moc nenudil a nezabral mnoho času. Jsem sám překvapený, jak se všechny mé kroky dotýkají tolika lidí. Nemohu slíbit, že se objevím i v dalším vyprávění, protože je čas, abych předal štafetu svému synovi. Buďte dobří a nashledanou příště.
Šakran Kareon

Poznámky: 

Konec mé serie!!! Doufám, že vás to moc nenudilo. Brzy se vrátím se svým novým dílkem, který ponese název: "Vzkříšení temnoty", tak snad navážu s dobrým výkonem na tuto serii a vytvořím ještě lepší. Zatim se s váma loučím. Jo užijte si prázdniny podle libosti.

4.95122
Průměr: 5 (41 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, So, 2010-12-04 22:25 | Ninja už: 5547 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

tenhledíl, ten souboj no to bylo fantastické, nádherně a zářivně jsi popsal celý souboj, který mě nenechal v klidu sedět, tenhle díl se ti moc povedl. Jinak celá serie byla poutavá už od začátku, zase jsem ráda, že se tu objevil Šakran, také jsem šťastná, že jsi tam tak skvěle zajkomponoval Itachiho, no prostě všechno je vynikající. Určitě to chce pokračování. A hlavně to chce nepodceňování a další a dašlí díly a příběhy. Hodně štěstí Smiling .

Obrázek uživatele Naruto Uzumaky7
Vložil Naruto Uzumaky7, Po, 2010-06-28 20:15 | Ninja už: 5266 dní, Příspěvků: 364 | Autor je: Prostý občan

Škoda, že zatím není pokračování. Sad
Ono to totiž bylo nádherné, úžasně a skvělé! Těším se dál, dattebayo! Laughing out loud

Obrázek uživatele akai
Vložil akai, Út, 2009-03-17 17:35 | Ninja už: 5674 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Asumův zapalovač

Jen taková otázečka,: Šakran porazil Orochimara a Naruto to nedokázal, takže z toho vyplývá že by Šakran měl být silnější. Ale boj prohrál...
Dobře, hodně se Ti to povedlo...
Nádherný obsah i ostatní..

you wanetd it; chtěla jsi to… tak si sakra nestěžuj!
Tanabata je svátek přání. A tak se ho pokouší najít; třeba i na dně flašky saké.

„What a world we live in, to see such unique idiots…?”

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, Ne, 2009-03-08 23:13 | Ninja už: 5548 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

nEMÁM SLOV, NÁDHERNÝ, HNED ZÍTRA SE DÁM DO ČTENÍ XD DALŠÍ SÉRIE XD

Obrázek uživatele ladovy kral
Vložil ladovy kral, Út, 2008-09-23 23:22 | Ninja už: 5781 dní, Příspěvků: 154 | Autor je: Prostý občan

shakran- meno pre stareho dedka Laughing out loud to ma len nasralo Laughing out loud inak celkom dobre Laughing out loud

Photobucket

hladam ludi do teamu:adminov,moderatorov,grafikov !!! - na web o narutovi
napiste mi ss alebo na icq alebo na skype:
skype:deidro90
icq:443104609

http://147.32.8.168/?q=node/64086
http://147.32.8.168/?q=node/67293
http://147.32.8.168/?q=node/77768

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, Po, 2008-08-11 21:52 | Ninja už: 5784 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Tak jsem dneska přečetl všechny tvé série od "Kyuubi nebo Naruto" až po tuhle. Opravdu vynikající díla, je až neuvěřitelné jak se v takto rozsáhlém psání čím dál zlepšuješ. Už teď se těším na sérii, která přijde. Máš mé velké uznání.

Obrázek uživatele Krian
Vložil Krian, Út, 2008-08-05 17:04 | Ninja už: 5859 dní, Příspěvků: 83 | Autor je: Prostý občan

nemam slov... je to... je to ... proste uzasne... tesim se pokud bude pokracovani... tak vytečný talent na psaní jako ty má malokdo

Obrázek uživatele kasper-x
Vložil kasper-x, Ne, 2008-07-20 19:07 | Ninja už: 5785 dní, Příspěvků: 4 | Autor je: Prostý občan

dufam ze toto neni koniec.je to az prilis super aby si to len tak skoncil.chcelo by to aby sa z toho urobilo anime Smiling

Obrázek uživatele Shun
Vložil Shun (bez ověření), Pá, 2008-06-27 14:05 | Ninja už: 19858 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

ale jinak good

Obrázek uživatele Shun
Vložil Shun (bez ověření), Pá, 2008-06-27 14:04 | Ninja už: 19858 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

všechny byly pozitivní.

oni jsou těhotný když to maj pozitivní??Smiling

Obrázek uživatele Tez
Vložil Tez, Ne, 2008-06-22 16:40 | Ninja už: 5898 dní, Příspěvků: 30 | Autor je: Prostý občan

Uf, konečně sem se típ přelouskala a musím uznat, že z tebe fakt něco bude. Píšeš opravdu překrásně. Těším se na další sérii

Obrázek uživatele mik
Vložil mik, So, 2008-06-21 22:22 | Ninja už: 5841 dní, Příspěvků: 151 | Autor je: Prostý občan

uz mam docteno a tesim se na novou serii, je to uzasne Smiling

Obrázek uživatele mik
Vložil mik, Čt, 2008-06-19 20:30 | Ninja už: 5841 dní, Příspěvků: 151 | Autor je: Prostý občan

udelas pls taky ten seznam toho cos napsal? si opravdu dobry autor a myslim ze by to uvitali i ostatni...a uz se tesim na dalsi serii pises skvele ff Smiling

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Čt, 2008-06-19 18:06 | Ninja už: 5936 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Takže to není konec, vrátíš se ty a další hrdinové - to bude paráda Laughing out loud Jsem ráda, že se psaní věnuješ, protože to umíš. Malé chybičky se najdou, ale když porovnám "Klan mnoha tajemství" s tím, jak píšeš teď, je to velký pokrok. Ještě trošičku obrousit hrany, vyvarovat se takového trošku strojeného vyjadřovacího stylu, kterým někdy tví hrdinové hovoří a bude to ještě lepší. Také pěkné léto a hodně dobrých nápadů Eye-wink

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!