manga_preview
Boruto TBV 08

Elite Six - 3 kapitola - L2-Satake

Elite six
Kapitola třetí

„Satake, prohledej je prosím tě jestli u sebe nemají dokumenty, které mi ukradly.“ poprosil ho Revan. Satake se dal do prohledávání mrtvol, ale ani Byakugan neobjevil žádné dokmenty... nic, co by nepatřilo do běžné výzbroje řadového Shinobi. "Tak co? Máš tam něco?" zeptal se po chvíli Revan. "Ne. Škoda, že je Ichigo všechny naporcoval ještě před tím, než jsme se jich mohli zaptat, kde to schovali. Není umění někoho rozsekat, ale porazit ho tak, aby byl schopný ještě mluvit.... že jo, Ichigo!" řekl Satake a tvářil se posměšně. Ichigo se už už chytal vyslovit pár peprných nadávek, když ho Revan zbrzdil.

"Je docela možné... že cestou sem ty dokumenty někomu předali... Satake, rozhlídni se a řekni, co vidíš." Satake bezeslova nahodil Byakugan a jakoby stuhnul. Ichigo i Revan s napětím čekali výsledek pátrání. "Jo... vidím je. Malá skupina. Dokumenty jsou u nich... počkat. Zajímavé. Oni se vůbec neobtěžují nachystat nám pasti... mají je předpřipravené." Ichgo se zatářil jako bůh pomsty po deseti pivech. "Hehe. Taže očekávali pronásledovatele. Tu bude ještě zábava. A nebo pěkná nuda." řekl nakonec a všichni mu dali za pravdu.

Satake pokračoval: "Revane, nechci nějak ohrozit tvé vůdčí postavení na misi.... ale mám návrh na průběh pronásledování. Ichigo je bude pronásledovat, protože pro něj nebude problém vyhnout se pastím. Jak koneckonců už předvedl. Ichigo..." Satake se podíval na svého týmového kolegu. "... hlavně je nenapadej. Jsou už blízko Zvučné a pokud se něco pokazí, tak by tě to mohlo stát krk. Revan tě bude sledovat pomocí té tvojí věci n R, nevím, jak se to jmenuje, a já ho budu doprovázet a pomůžu mu vyhnout se pastím. Jsou docela komplikované, takže bude zadobře, když je vyřadíme z provozu." "Revan kývl a taktéž i Ichigo. "Tak já jdu. Zatím hoši!" řekl Ichigo a vznesl se nad stromy.

Revan a Satake zůstali chvíli na místě a Satake vyňal z batohu plány zvučné. Roztáhl je na zemi a Revana to dost zaskočilo. "Odkud to máš?" zeptal se nechápavě. "Byl jsem skoro měsíc u Zvučné zamaskovaný na stromě. Samozřejmě ve speciální přístřešku, ať tam mám nějaké to pohodlí. Pomocí Byakuganu jsem zkoumal podzemní část vesnice a zakrelil je na papír. Jsou zde aji pasti. Hlavně v těchto chodbách" Satake naznačil prstem místa s největší hustotou pastí. "Celá Zvučná je se změnila. Už to není jen díra v zemi. Na povrchu vznikla obrovská kasárna a sklady na zbraně. Chystá se něco velkého a já věřím, žety víš co."

Satake očima probodával Revana. "No. Má to spojitost s těmi dokumenty.Je tam zašifrována poloha jednoho historického svitku, který obsahuje zakázané techniky. Tyto techniky byly tak zrůdné, že se lidé rozhodli svitek schovat tak důkladně, aby se vypařila z povědomí všech i vzpomínka na ně." řekl Revan a tvářil se vážně. Satake si povzdychl..."Jako by Orochimaru těch nechutných technik neměl už dost." Revan se zasmál a dal mu za pravdu. Satake si se zájmem prohlížel Revanův bágl. "Ty, Revane, a víš, že ten obsah nebude stačit?" Revan vyvalil oči."Co to meleš? Tímhle bych vymazal z mapy celý ostrov!" Satake se zamračil a pravil: "No však uvidíš. Bude to taková malá válka a budem pořebovat posily." "Ty už mám zajištené. Tým Kakashi se výdá na cestu zítra ráno." "Dobře. Takže nás na to bude...7." Revan se zasmál: "Ty neumíš počítat? 6 nás je!" "Nééé. 7! Já, ty, Ichigo, tým Kakashi... to jsou 3... a Luchia. Vidíš. Je nás sedm." "Kdo že byl ten poslední?" zeptal se Revan a Satake se tvářil jako neviňátko.

"Aha... hehe. já se nezmínil?" "Ne." "Hehe. Aha. No, já jí říkám Terorista, ale je to milá holka. Její specialitou je hromadná destrukce za vyšším účelem. Třeba odvedení pozornosti a tak." Všechno bylo OK, tak se vydali na cestu. Satake dal ještě vysílačkou vědět Luchie a Ichigovi, kde se sejdou.

Jak uháněli směrem ke Zvučné, Satake se zeptal: "Ichigo asi není rád, že se na tom podílím i já... ne?" Revan pokrčil rameny "Nevím. Pokud ale máte nějaký nedořešený spor, tak ho netahejte do mise. Zbytečně by to narušilo týmovou spolupráci."

Celou cestu sledovali Ichigovu stopu a likvidovali pasti. Nebylo to nějak zvlášť obtížné. Když se začalo stmívat, propracovali se až k ohništi, u kterého již čekali Ichigo a Luchia. "Tak jo, konečně pohromadě!" zaradovala se Luchia a začala všem přítomným nabírat polévku, kterou vlastoručně uvařenou polévku. Nikomu to dvakrát nejelo, ale všichni se donutili k úsměvu a pochvale i se slzami v očích. "Než se rozední, musíme se dostat do skrýše. Tam, nezpozorováni, si nachystáme vše potřebné pro útok a počkáme na tým Kakashi." řekl Satake a Revan ho doplnil: "Všicni máte hodinu na odpočinek. Potom vyrazíme." Ichigo se marně snažil všechny přesvědčit, že odpočívat není třeba a že má energie dost, načež chytil tři rány do hlavy (jen tak na uklidnění).

Hodina uběhla jako nic a cestováni nocí nebylo z těch nejhorších, protože měsích byl v úplňku a krásně jim svítil na cestu.Došli až k jednomu vcelku gigantickému stromu. Jedříve se ujistili, že je nikdo nesleduje a pak skočili nahoru mezi listí. Nahoře byla postavená budka ze dřeva podobná těm, jež používají myslivci jako posed. Až na jeden malý detail. Tím detailem byla dvířka v podlaze, ketrá vedla do... vykotlaného kmene stromu. Revan s Ichigem nechápali, kde se ve srome vzaly schody, nábytek na míru a 3 poschodí. Nutno ještě jednou podotknout, že se jednalo o opravdu velký strom. "Tohle tu pro nás přichystal jeden ANBU ovládající Mokuton. Chtěli jsme něco nenápadného a on nám nechal vyrůst ze země prakticky observatoř." Jakmile vešli do stromu a zavřeli za sebou dvírka, přišlo jim zde neuvěřitelně útulně. Sedli si kolem kruhověho stolu, na kterém plápolaly dvě svíce. "Vítejte za neřátelkou linii. A pozor na ty svíce. Neradi bychom tu vzpláli." řekla Luchia a odporoučela se o patro níž.

"Máš to tu pěkný!." řekl Ichigo a poklepal na dřevěnou stěnu. "Jen je tu málo místa." dohodil nakonec. Satake bez jediného podledu odpověděl: "Tohle už nedělej" "Co jako?"opáčil se Ichigo. "Nepoklépávej na ty zdi. Když tu mluvíme, nemělo by to být ven slyšet, ale když tu budeš něčím mlátit a někdo půjde okolo, tak nás prozradíš." Ichigo už na to neměl co říct, ale Revan spustil další rozhovory o támové spolupráci. A ke konci vyvstala další otázka. Vleze se tu i tým Kakashi? Odpověď byla taková, že tento "umělý" strom pojme až 10 lidí v životaschpých podmínkách. Dvě poslední patra byly v podzemí, takže prostorz bylo hodně. Z posledního patra byl vybudován muniční sklad a Revan dostal nakázáno, že si tam má vybalit ten btoh s výzbrojí. Vzal batoh a hodil ho tam bez nějakého vybalování. "Tos tam nic jiného neměl?" zeptala se Luchia, když to viděla. "Ne. Jen bomby a zbraně.".

Při briéfingu se vypracoval plán na následující den.
1. počkat na tým Kakashi
2. pobrat co nejvíc vybavení z muničáku
3. naplánovat uder -> plánování přesunuto na začátek seznamu
4. akce

"Takže..." začal Satake. "S pomocí map a nákresů jsme s Revanem vypracovali plán útoku. ude se jednat o jemnou operaci bez jakýchkoliv bojů a čí destrukce... až na pár malých výjimek v průběhu mise."

Slovo dostal Revan. "Musíme odlákat pozornost. Od toho je tady Luchia, takže vyhodí do vzduchu tyto čtyři budovy. To jsou sklady zbraní." během popisu poťukával na obdelníčky vyznačené na papíru. "Z této části..." nakreslil na papír červeným fixem šišoid, jež měl vyznačit oblast "...to odvede pozornot všech až na dva strážné hlídající vchod. Sice by měli dost času vyvolat poplach, ale my je vyřadíme oba najednou. O to se postará tým Kakashi pomocí shurikenů. Taky se postarají o zabezpečení vchodu. Pak příjdem na řadu my tři, tzn. já, Satake a Ichigo. Mi budeme údernou jednotkou uvnitř Zvučné. Pokud se nějak prozradíme a venku si všimnou našeho plánu, spoléhám na Luchiu, Kakashiho, Sakuru a Naruta." Pak Revan udělal efektní pauzu a pokračoval: "Uvnitř Zvučné již máme zmapované pasti a chodby. Postup nebude problém. Rozdělíme se tady na tom rozcestí. Satake mý Byakugan, takže může jít sám, a já s Ichigem půjdeme druhou chodbou. Všichni již jistě víte, co je náš cíl a co by představoval neúspěch." Nastalo hromadné přikyvování a souhlasné mručení.

Jakmile ukončili briefing, šli si lehnout. Stejně už bylo pozdě.

Poznámky: 

Doplněno pro úplnost všech dílů zde na konoze v souladu s nepsanými pravidly E6.

4.666665
Průměr: 4.7 (18 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Ne, 2010-06-13 16:32 | Ninja už: 5519 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

je to pekné. Jen mi někdy vadí slovosled, musím si to přebrat a to je škoda, protože se to vyvíjí velice dobře.

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Po, 2008-06-16 21:10 | Ninja už: 6026 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

hm, aj som premýšľala, kde sa tá kapitolka stratila Eye-wink a už je tu Laughing out loud


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Po, 2008-06-16 21:15 | Ninja už: 6013 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Někdo to sem musel dát, když to tu všechno Satake pomazal. Doufám, že ostatní díly jsou stále na konoze Laughing out loud

Obrázek uživatele Satake
Vložil Satake, Po, 2008-06-16 21:17 | Ninja už: 6012 dní, Příspěvků: 945 | Autor je: Prostý občan

na povidky by se mel vztahovat copyright