manga_preview
Boruto TBV 09

Konečný duel 11: Dávný slib

Jsme zpátky v Konoze a Sasuke je opět doma mezi přáteli. Jak přijme zprávu o Itachiho návratu??? To a jiné se objasní dnes. Hezké čtení.

V nemocnici se u Sasukeho střídaly návštěvy jak na běžícím pásu. Přišli všichni jeho přátelé z akademie, někteří jounini a nakonec přišel i Gaara. Když viděl Sasukeho na posteli, vybavila se mu vzpomínka na okamžik, kdy chtěl zabít Leeho před třetí zkouškou chuuninů. Sám pro sebe si mumlal, že je dobře, že se změnil a nyní má i plno přátel. Když byl Gaara na odchodu, tak se tichými krůčky vkradla do pokoje Sakura, která nechtěla, aby jí někdo viděl vcházet dovnitř. Pak uviděla Gaaru, její tváře se zbarvily do ostře ruda a Sakura nenacházela slov. Přemýšlení jí usnadnil Gaara, protože beze slova s úsměvem na rtech odešel. Dokonce se možná i trochu nahlas zasmál, ale to Sakura ani nezaznamenala, jak byla zaskočená. Po Gaarově odchodu si Sakura přisunula židli blíž k Sasukeho posteli, ale než se usadila, tak Sasuke pomalu otevíral oči. Pokusil se zvednout, ale zastavila ho bodavá bolest v hlavě. Sakura ho ihned uchopila za ruku a snažila se jeho bolest nějak zmírnit, ale nešlo to. Sasuke obrátil pohled na Sakuru a když jí uviděl v plné kráse, tak mu bolest byla úplně ukradená.
"Sakuro, co tady děláš????" ptal se potichu Sasuke, jako by se bál odpovědi.
"Přišla jsem tě navštívit a taky na tebe dohlídnout, aby si nám znovu nezmizel." řekla Sakura a usmála se na něj.
"Proč si přišla do této vesnice Sakuro???" ptal se znovu Sasuke.
"O čem to mluvíš Sasuke?? Naruto s Kakashim tě přivedli zpět do Konohy a zabili Orochimara." odpověděla mu Sakura, ale něco bylo špatně, protože se v Sasukeho očích objevil Sharingan. Ohlédla se za sebe a tam uviděla postavu v černém plášti a tím dotyčným byl Sasukeho bratr Itachi.

Mezitím Šakran s Minou dorazili do nového sídla klanu Kareon hned vedle komplexu Hyuuga klanu. Šakranova nervozita stoupala krok po kroku víc a víc. Bohužel po příchodu do domu nalezla Mina lístek od Kazukiho, že dnes bude spát u kamaráda. Šakranova trpělivost přišla v niveč a teď už neměl náladu vůbec na nic. Po chvilce ovšem zazvonila zvonkohra ohlašující návštěvu. Mina šla otevřít a když otevřela dveře, tak v nich uviděla Kakashiho a Sayu. Pozvala je dovnitř a dovedla hosty do kuchyně, kde jim něco malého připravila k pití a jídlu. Kakashi se Sayou nejdřív nevěděli, jak se mají Šakrana zeptat na záležitosti ohledně postu vůdce Mlžné či Oblačné vesnice. Pak Kakashi sebral odvahu a spustil:
"Víš asi proč jsme přišli, že příteli????" zeptal se velice opatrně.
"No doufám, že jste si přišli jen povídat o životě a tak, protože nemám chuť řešit to, jestli od vás přijmu post Mizukage nebo Raikage" řekl Šakran a přesně udeřil na hlavičku hřebíku.
"Přesně o tom chceme s tebou mluvit. Musíš přece sám dobře vědět, že v Oblačné vesnici jsi považován za největšího hrdinu všech dob a co se týče Mlžné, tak tam je to stejné." vložila se do toho Saya.
"Jsi moudrá žena, která si dokáže vytvořit respekt a uznání. Navíc si velmi silný ninja a moje učitelka, tak není důvod, abych tě střídal. Je sice pravda, že jsem v minulosti uvažoval o tom, stát se Raikagem, ale teď určitě ne. Mlžná vesnice byla můj domov, ale mám z ní i špatné zážitky a vzpomínky. Do této vesnice přijedu jen tehdy, až pojedu na návštěvu pravého Mizukage." vysvětloval svůj postoj Šakran.
"A co budeš teda dělat??? Pokud nechceš tento titul, tak budeš žít jako každý jiný ninja." reagoval na to Kakashi.
"Kakashi já chci už jen v klidu žít s rodinou. Dostal jsem již třetí možnost napravit své chyby a to chci také splnit. Pokud bude Mina a Kazuki chtít, tak zde zůstanu, nahlásím se jako řádný jounin Hokagemu a nabídnu mu své služby. Nejradši bych ale chtěl odejít na místo zvané Křišťálová poušť. Chci tam svého syna učit technikám, které jsem nedávno objevil a dívat se, jak z něj roste silnější shinobi, než jsem já byl nebo budu." mluvil o svých plánech Šakran.
"Jsi můj přítel a dokonce jsme i ze stejného klanu. Proto respektuji tvoje plány a přeji ti, ať se vyplní." řekl Kakashi a poklepal Šakranovi na rameno.
"Děkuji Kakashi. Já věděl, že se na te........." chtěl poděkovat, ale něco ho zastavilo.
"Co se děje Šakrane???" ptala se nervózně Saya.
"Sasuke s někým bojuje a já se obávám, že když je teď tak silný, mohl by udělat největší chybu svého života." odpověděl Šakran a pohledem dal najevo důležitost jejich reakce. Šakran, Kakashi a Saya nyní míří do nemocnice.

Právě v nemocnici se Sasuke se Sakurou bez slitování pustili do jeho bratra. Itachi neměl aktivovaný Sharingan a proto se výpadům dvou ninjů vyhýbal jen se štěstím. Sasuke tuto zkutečnost zaregistroval a v boji se zastavil.
"Proč se nebráníš pořádně?? Chceš mě snad urážet?? Já už ale nejsem ten malej usmrkanec, kterého můžeš ponižovat." křičel na bratra Sasuke.
"To jsem si o tobě nikdy nemyslel Sasuke. Chtěl jsem, aby si se nevázal na mě a dokázal zlepšit své schopnosti sám." ozval se zadýchaný hlas Itachiho.
"Proto si zabil naše rodiče??? Našeho otce jako vůdce klanu a silného ninju bych pochopil, ale proč si mi vzal mou matku??? Jsi pro mě zrůda a slibuju ti, že z tohoto místa odejde jen jeden z nás!!!!" řval na Itachiho vytočený Sasuke.
"Ale já jsem naše rodiče nezabil Sasuke" opáčil Itachi a tato slova přejela po Sasukem jako ten nejnepříjemnější pocit chladu.
"Lháři!!!!!!! Stál si nad jejich těly a řekl si mi, že si je zabil." vykřikl Sasuke.
"Byl jsem hlupák a myslel jsem si o sobě příliš moc. Den před tím masakrem mě navštívil Orochimaru s nabídkou ke vstupu do Akatsuki. Chtěl po mě smrt rodičů, ale já jsem odmítl. Vyhrožoval mi, že zabije tebe, když neudělám, co chce. Ten večer jsem šel po ulici v plné zbroji, ale všimli si mě stráže hlavního domu. Musel jsem s nimi bojovat a proto jsem je zabil. Když jsem ale dorazil k našemu otci, tak už ležel na zemi a Orochimaru držel naší matku pod krkem. Když mě zahlédl, tak jí probodl kunaiem. Rozběhl jsem se k němu úplně vzteklý, ale on zmizel a v tu chvíli si přišel ty. Pak tě jen chtěl využít proto, abys mě zabil a on měl volnou cestu k Akatsuki. Musíš mi to věřit Sasuke, takhle to vše bylo." vyprávěl události Itachi.
"Nevěřím ti ani slovo!!!! Připrav se na boj bratře a ty Sakuro raději odejdi!!" řekl klidně Sasuke a vrhl se na Itachiho.

Rychlý výpad, nepřipravenost Itachiho a obrovská nenávist způsobila, že Itachi proletěl oknem a dopadl až na ulici před nemocnicí. Sasuke rychle seskočil a už za letu chystal pečetě.
"Katon, Goukakyuu no Jutsu" řekl Sasuke a na Itachiho se neřítila jen tak malá koule. Byla obrovská a pravděpodobně i silnější než Itachiho. Z koule navíc vyletělo mnoho shurikenů a Itachi neměl možnost k útěku. Jediná věc, která v této situaci byla možná, bylo dostat se pod zem. Itachi tak učinil, ale přesně to očekával. Jeho past vyšla a on mohl po provedení dalších znamení předvést další techniku.
"Noujou, Koguera no Jutsu" - místo, kde byl Itachi pod zemí, se začalo hroutit a propadat do rozžhavené řeky lávy. Mezi kusy země už Itachi ale nebyl. Než to Sasuke zjistil, tak ho Itachi uchopil za levou ruku a přiložil mu jí za záda, aby se nemohl hýbat a provádět další techniky. Sasuke ovšem nepotřeboval ruce na vyvolání dalšího jutsu a to se mohlo stát Itachimu osudným.
"Chidori Nagashi" zakřičel Sasuke a po celém jeho těle projížděla elektřina, která se svezla až do Itachiho těla. Silný vůboj udělal své a Itachi se rázem octl na zemi. Sasuke neváhal a vytvářel další techniku.
"Katon, Ryuuka no Jutsu" - další ohnivá technika mířila na nehýbajícího se Itachiho. Když narazila, tak Sasuke jen na chvilinku přestal být pozorný. Toho využil Itachi a rychlým útokem ze země Sasukeho odkopl na zeď. Sasuke po dopadu obrátil svůj zrak na místo, kde ještě před chvílí jeho bratr ležel, ale tam viděl jen tři ohořelé klády. Teď už měl velitel Akatsuki svůj Sharingan aktivovaný a nevypadal dvakrát vesele. Jeho rychlosti se nedokázaly přizpůsobit Sasukeho oči a proto úder na zátylek a dvě rány do břicha ho trochu přibrzdily. Sasuke si znovu všiml, že po úspěšném útoku se Itachi vždy vrátí zpátky.
"Co když má pravdu a naše rodiče opravdu nezabil on. NE!!!!! Chce mě jen nahlodat, aby mě pak zabil. Musím ho zastavit teď a tady." říkal si pro sebe Sasuke a opatrně si přeříkával pečetě a jednou rukou hlas kopíroval. Toho si Itachi hned všiml a provedl to samé, ale bez Sasukeho vědomí.
"Amaterasu" se ozvalo z obou stran a začaly se tvořit dva černé proudy ohně. Ani jeden nebyl překvapený z toho, co dělá jejich konkurent. Teď byla ovšem situace dost vážná. Amaterasu je technika, která v provedení dvou členů Uchihů mohla zlikvidovat celou Konohu. To pochopili i ninjové, kteří tomuto souboji jen přihlíželi. Pokusili se oba zastavit, ale chakra, která byla koncentrovaná do tohoto jutsu, je nepustila blíž než na dvacet metrů. Tomuto boji přihlížel i Kazuki se svými kamarády a je sledovala Narutova dcera Kushina. Itachi a Sasuke vyslali své démonské útoky vpřed. Nad celou Konohou se ale z ničeho nic zatáhlo. Itachi velmi dobře věděl, co se děje. Pomalu rušil své jutsu, ustupoval zpět a modlil se v úspěšný zásah blížícího se útoku.
"Goraka Raikiri" ozval se hlas ze vzduchu. Před Sasukeho Amaterasu dopadl veliký a mocný blesk, který démonické jutsu zničil. Za několik vteřin Itachi i Sasuke leželi na zemi. Nikdo neviděl útočníka, ale on sám se nakonec ukázal.

Mezi Sasukem a Itachim stáli dva muži v černém plášti s tmavě modrými znaky.
"Kdo jsi a proč se pleteš do naší záležitosti???" ptal se zvedající Sasuke.
"Jsi hlupák, jestli to nevidíš. Toto jutsu mohlo klidně zničit celou vesnici. A proč??? K vůli nenávisti, která není ani na místě. Bojuješ s mužem, který mě dostal zpět k životu a já ti nedovolím ho jen tak pro nic zabít." řekl tvrdým hlasem Šakran.
"Můj důvod nestačí?? Zabil naše rodiče a to je málo?? Nevím, kdo je tu větší hlupák." řval Sasuke.
"On je nezabil!!!! Když jsem byl mrtvý, měl jsem možnost mluvit s velkými muži a shinobi své doby. Jedním z nich byl i tvůj otec, Fugaku Uchiha" povídal Šakran a sledoval vytřeštěný pohled Sasukeho.
"Ty jsi Šakran Kareon, že? Orochimaru o tobě hodně mluvil a chtěl tě jako spojence, ale ty si byl mrtvý. Pokud mluvíš pravdu, tak je vrah našich rodičů už mrtvý a já jsem zklamal." řekl Sasuke a pomalu se otáčel.
Šakran zrušil svůj klon a rychle se přesunul před Sasukeho, který byl velice překvapen takovou rychlostí.
"Poslouchej Sasuke!!!! Neodcházej z vesnice, zkus se s bratrem dát dohromady a nezapomeň, že máš přátele a lidi, kteří tě milují." řekl Šakran a pohledem ukázal na nervózní Sakuru.
"Máš pravdu. Já jsem si to neuvědomil dřív, ale zradil jsem své přátele a udeřil ženu, kterou nejspíš miluji. Ale mám takový pocit, že jsem prováhal svůj okamžik štěstí. Byl jsem příliš dlouho pryč a nevím, co dál." přiznával se Sasuke.
V okamžiku, kdy domluvil, byl Sasuke pryč a Šakran zůstal stát s úsměvem na rtech, protože si byl jistý, že Sasuke znovu neuteče.

Z davu lidí, kteří sledovali celé dění, vystoupil malý chlapec. Jeho oči byly zalité slzami a když ho Šakran uviděl, tak k němu ve vteřině přiskočil.
"Copak se děje chlapče??? Snad tě to tolik nevystrašilo." řekl Šakran a utíral klukovi slzy, které se mu nalily pod oči.
"TATI!!!!!!!!!!! Konečně jsi doma!!!!" vyhrkl ze sebe chlapec a objal Šakrana.
Šakran byl zaskočený, ale neváhal ani vteřinu a svého synka zvedl do vzduchu. Byl teď velice šťastný, že konečně potkal svého syna i z důvodu, že ho syn tak kladně přijal. No konečně uvidíme v budoucnu, jaká dvojka z nich doopravdy bude.

To je konec dnešního dílu. Pokud budete něco chtít vysvětlit, tak neváhejte a ptejte se tady v komentech nebo mě na icq 463-732-606. Jinak příští epizoda bude takový ero-díl se Sasukem a Sakurou, tak se těšte. Další díl tedy ponese jméno:

Konečný duel 12: Sblížení

https://konoha.cz/?q=node/28669
- další díl

Poznámky: 

Trochu zvláštní díl no. Lidé, kteří nesnáší Itachiho, mě budou asi proklínat, ale co nadělám. Hezký čtení.

4.96875
Průměr: 5 (32 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, So, 2010-12-04 21:44 | Ninja už: 5547 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

no prostě úžasné, nemám slov, en tak dál a já se vrhám na další Smiling

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, Ne, 2009-03-08 21:17 | Ninja už: 5548 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

Dokonalé ... božské nemám slov .. Itachi .. SasuSaku bože ... NaruHian ááá Laughing out loud b

Obrázek uživatele Tez
Vložil Tez, Ne, 2008-06-22 16:15 | Ninja už: 5898 dní, Příspěvků: 30 | Autor je: Prostý občan

Krásné, a konečně i pár sasusaku. Náhodou, Itachi je super Eye-wink

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Pá, 2008-05-23 10:32 | Ninja už: 5936 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Kam se ztratil můj komentář ? Ahá, chyba v Matrixu, vidím nové datum vydání Smiling Takže, asi tak : ty ses divil, proč jsi ode mne získal body v soutěži o nejlepšího autora. Protože jsi dobrý a lepšíš se. Těší mě, že jsem tvůj tvůrčí potenciál odhadla správně Smiling

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Čt, 2008-05-22 22:21 | Ninja už: 5950 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Ten souboj SasuIta neměl chybu. Eye-wink A ero-díl? NO teda! Smiling Ty se nezdáš, už jsem zvědavá. Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie