manga_preview
Boruto TBV 11

Bratři navždy 1.část

,,Nezabíjej ji."vykřikl ze spaní Sasuke a v tu chvíli se probudil.Byl celý zpocený.Posadil se a vyplašeně se podíval kolem sebe.Potom se zase pokusil usnout,ale nešlo to.Stále musel myslet na sen,nebo spíš noční můru,která se mu zdála.Proto vstal,převlékl se a šel se projít.Byly teprve 2 hodiny ráno.
,,Sasuke,Sasuke !!"poznal hlas Iny.Ino se mu vrhla kolem krku.
,,Pusť mě,co tady vlastně děláš tak brzo."vyjel na ni podrážděně.
,,Šla jsem natrhat květiny."
Sasuke její odpověď ignoroval.
,,A co tady děláš ty?"zeptala se Ina,Sasuke se na ni otráveně podíval.
,,Chci bejt sám."řekl a pokračoval.Ino se na něj stále dívala.Sasuke pořádně nevěděl kam chce jít,prostě šel,šel kam ho nohy nesli.Stále byl zahleděnej do země takže si ani nevšiml že už je u území kde býval Uchiha klan.Sasuke se zarazil.Do očí se mu tlačily slzy,ale Sasuke je zadržel.Ani sám nevěděl proč,asi ho táhla zvědavost,ale vstoupil dovnitř.Podíval se kolem sebe.Když zahlídl nějakou postavou.Teda byl to jen stín,ale Sasuke bezpečně poznal že tam někdo stojí.Vytáhl kunai a pomalu se přibližoval.Osoba si ho ale zřejmě všimla a dala se na útěk.Sasuke tu postavu doběhl a shodil ji na zem.
,,Itachi!!!"řekl překvapeně ale zároveň naštvaně a trochu vyděšeně.Itachi zavřel oči.Sasuke úplně ztuhl.Mangekyou Sharingan blesklo mu v hlavě.Sasuke se nemohl pohnout.Ani nevěděl proč,nebylo to tim že by byl tak vyděšenej,nebo snad ano?
,,Sasuke?"ušlyšel najednou hlas svého bratra.V Itachiho hlase bylo něco zvláštního.Až teď si toho Sasuke všiml.Itachi měl probodlé břicho.Itachi se na Sasukeho podíval.Ten měl nechápavej výraz,byl zmatenej.
,,Někdo tě přeběhl."pokračoval Itachi,trochu sípavým hlasem.V Sasukeho očích byl vidět strach,nenávist,ale překvapeně i smutek,lítost a zoufalství.Itachi znovu zavřel oči a těžce oddechoval.Sasuke nebyl schopnej ze sebe vydat ani slovo.
,,Co,kdo,kdy..."vykoktal ze sebe nesouvisle.Itachi se uchechtl,v tom okamžiku se ale na jeho tváří objevil bolestný výraz.
,,Kašli na to."řekl Itachi.
,,Co když se mi to jenom zdá,co když to je sen."pomyslel si Sasuke.Ale všechno bylo až moc jasné.Sasukeho srdce se sevřelo zoufalstvím a bolestí.
,,Kdo?"vyhrkl ze sebe už hlasitěji.Itachi na něj upřel svoje oči.Sasuke v nich viděl zase svého staršího bratra,svoji oporu.
,,Orochimaru."
Sasukeho oči se rozšířily překvapením a zuřivostí zároveň.
,,Cože?!"řekl rozuřeně.
Iachi zase zavřel oči.
,,Itachi!! Itachi!!"

Poznámky: 

No tak napiště jak se vám to líbí a jestli mám psát dál. =)

5
Průměr: 5 (7 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Alea
Vložil Alea, St, 2008-05-14 23:18 | Ninja už: 5996 dní, Příspěvků: 950 | Autor je: Prostý občan

no, vyzerá to zajimavě =D sem vědavá, co se bude dít dál =D Itachi by ale umírát nemusel..píšeš, že zavřel oči, třeba si dal enom šlofíčka, že jooo? Laughing out loud

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, St, 2008-05-14 23:08 | Ninja už: 5994 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Piš dál, je to zajímavej nápad. Eye-wink
Jen se mrkni do pravidel pro psaní FF a pokus se podle nich aspoň malinko řídit. Eye-wink Díky.

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie