manga_preview
Boruto TBV 09

Konečný duel 7: Překvapení

Konečný duel 7: Překvapení

Naši přátelé uspěli v bitvách, ale je tu pár zraněných a jedna veliká záhada. Kdo pomáhá našim hrdinům?? Je to opravdu Šakran, který zemřel před čtyřmi roky?? Tak to se snad dozvíme v dnešní epizodě.

Chybějící členy skupiny se podařilo rychle najít, ale všichni až na Yondaimeho byli stále ve špatném stavu. Neji měl zlomenou levou ruku, Sayu trápily vážná vnitřní zranění, Kouta upadal do stále hlubšího bezvědomí a Gaara byl stále mimo, protože spotřeboval příliš mnoho chakry. Zranění ninjové teď byli závislí na pomoci jejich přátel. Všichni dělali, co mohli, ale nyní byla absence lékařského ninji dost patrná. V tu chvíli se k naší skupině začala z lesa přibližovat nějaká postava zahalená v černém plášti s tmavě modrými znaky, které začaly Kakashimu být povědomé. Naruto s Asanou přiskočili před neznámého s kunaiem v rukách. Neznámý se zastavil a pak znovu vykročil vpřed. Kakashi se ve vteřině ocitl před postavou a zastavil jí natáhnutou rukou se slovy:
"Nevím, kdo jsi, ale radím ti, aby si odešel!!" řekl potichu Kakashi.
"Já nejsem tvůj nepřítel Kakashi. Nebo tě mám raději oslovovat Mizukage-sama???" reagovala žena, což bylo teď jasné podle hlasu.
"Odkud mě znáš???" ptal se Kakashi.
"Tebe přece zná každý pane. Jsi Mizukage Mlžné vesnice, jeden z nejsilnějších jouninů Konhy a hrdina bojů s Kyuubim a Stíny." odpověděla stále zahalená žena.
"Vidím, že moje popularita stoupla, ale pořád nevím, kdo jsi ty!!" řekl Kakashi trochu trvdším hlasem s nádechem rozpaku ze slov ženy.
"Moje jméno není důležité. Mnohem podstatnější je, abych teď pomohla vašim přátelům Mizukage-sama." uklidňovala ho žena a začala si pomalu sundavat kapuci.

Kakashi a ostatní se nyní dívali na mladou dívku ve stejném věku, jako byla Asana nebo Kai. Byla to velmi krásná dívka. Její černé lesklé vlasy jí sahaly až do půlky zad. Oči se třpytily jako z perletě a stříbra a také se dost podobaly očím někoho známého. Její vůně se nesla do jitřních vánků a šperk, který zajížděl hluboko do výstřihu jejího trička, na jejím chvějícím se krku zářil jako slunce nad vyprahlou pouští. Kai nemohl z této dívky spustit oči. Pohled Kaiovi dívka oplatila a mladý ninja z Oblačné vesnice byl najednou mimo sebe. Kai se víc a víc dostával do tranzu, jako by ho dívka snad hypnotizovala a ani pohlavek od Asany ho neprbudil. Do toho však vstoupil Yondaime a jako těžký kámen spadl Kai na zem. Byla to poněkud trapná chvilka pro mladého ninju.:
"Pořád si nám neřekla své jméno a odkud jsi sem přišla!!! Tak tedy kdo jsi???" ptal se netrpělivě Yondaime
"Promiňte mi Hokage-sama, jmenuji se Kanae a pocházím z Mlžné vesnice, ale již před lety jsem z naší vesnice odešla, abych mohla hledat svého ztaceného bratra. Byla jsem dlouho ve Vesnici ukryté v kameni a nemohla jsem z ní odejít. Teprve před týdnem mě vůdce vesnice pustil a já se vydala opět hledat svého bratra." vyprávěla Kanae.
"Jak víš, že jsem byl Hokage, co to má vlastně znamenat??" položil další otázku Yondaime.
"Z Mlžné vesnice??? V této vesnici není nikdo hlášen jako pohřešovaný." reagoval Kakashi a nepustil raději svého mistra ke slovu.
"No můj starší bratr Myoshi se zřejmě postaral o to, aby mě nikdo nehledal." řekla Kanae, ale to už se dívala do překvapených obličejů všech ninjů.
"Co...co..co jsem řekla špatně???" ptala se trochu vyděšeně Kanae.
"Tvůj bratr byl Myoshi Kareon???" ptal se zase Naruto.
"Ano a proč vás to tak překvapuje???" otočila zpátky Kanae.
"Myoshiho jsem před čtyřmi roky zabil." odpověděl Naruto.
"Myoshi je mrtvý?? To bude mít bráška radost, pokud ho ovšem najdu." říkala smutně dívka.
"O jakém dalším bratrovi to mluvíš???" vykřikl Yondaime.
"No možná ho znáte. Byl moc silný už jako malý kluk, který se o mě staral po smrti naší matky, ale teď už si mě zřejmě nepamatuje." odpověděla Kanae.
"A jak se tedy jmenoval???" ptal se zvědavě Kakashi, ikdyž si pomalu dával souvislosti dohromady.
"Jeho jméno je Šakran Kareon" řekla Kanae a její slova vyrazila všem dech. Pak se zadívala do jejich skleslých výrazů. Něco jí říkalo, že Šakrana znali, ale také tušila, že už je její milovaný bráška taky mrtvý. Po tváři jí začaly stákat slzy a Kanae si vložila hlavu do dlaní. Potom k ní přikročil Naruto, objal ji a začal jí vyprávět o Šakranovi.

Když Naruto dovyprávěl celý příběh o hrdinovi velké Války duší a legendě Oblačné vesnice, tak se srdce Kanae zaplnilo štěstím a spokojeností, že toho tolik její bratr dokázal. Potom mohla Kanae začít s léčbou našich zraněných přátel. Jednoho po druhém uzdravovala s naprostou lehkostí až na Koutu, který byl v bezvědomí a Kanae nemohla vyléčit jeho poraněné plíce, jelikož už jí nezbývalo mnoho chakry. Pak k ní přisedl Naruto a trochu chakry jí propůjčil. Kanae nyní měla dostatek chakry na uzdravení a Koutův stav se pomalu lepšil. Po několika hodinách byl Kouta mimo ohrožení života a nová společnice našich přátel si šla odpočinout. Když se opřela o strom, tak začala vzpomínat na dobu, kdy byl Šakran malý a hlídal svou mladší sestřičku. Za nějakou chvíli si k ní přisedl Kakashi, ale trvalo než ze sebe dostal kloudnou větu.
"Hele Kanae, kolik ti je vlastně let???" ptal se Kakashi.
"Je mi 18." odpověděla mu Kanae.
"Nechci být nezdvořilý, ale jenom jsem chtěl vědět, jak starý byl vlastně Šakran. Víš on nikdy nemluvil o sobě." vysvětloval Kakashi.
"Bratr byl o pět let starší než já." odpověděla Kanae se zpátky Kanae.
"Šakranovi by tedy teď bylo 22?? Ale vždyť to je hrozně málo. V Oblačné vesnici dostal už vlastní tým a měl hodnost Jounin." vytřeštil svůj pohled Kakashi.
"Víte Kakashi, můj bratr už ve čtyřech letech ovládal dva elementy světa - oheň a blesk. Blesk měl díky Raikiri, ale nikdo nemohl přijít na to, jak se naučil ovládat techniky ohně." povídal Kanae.
"Dva elementy ve čtyřech letech!!! Musel být silný už tehdy. Divím se, že Mlžná vesnice nikdy neuvažovala o válce s Konohou. Takový hoch mohl hodně pomoct." přemýšlel nahlas Kakashi.
"Brácha nikdy moc nedával svou sílu najevo, protože se sám obával své síly. Když měl předvést celé vesnici své schopnosti, tak se raději zesměšnil jen proto, aby nikdo nevyužil jeho technik. Když jste mi o něm vyprávěli, tak jste zmínili souboj s Kyuubim. Pomohl vám ho porazit, ale musel použít svého démona, že. Jaký byl než zemřel, měl nějakou rodinu???" ptala se Kanae.
"Šakran unesl při útěku z Mlžné snoubenku svého bratra. Jmenuje se Mina a po smrti Šakrana byla dost na dně. Pomohl jí ale fakt, že čekala dítě právě se Šakranem. Jejich syn se jmenuje Kazuki a jelikož se tento chlapec narodil v Konoze, tak Mina zůstala s Kazukim v mé rodné vesnici. Co se týká mě, tak je to trochu komplikovanější. Šakran mi řekl, že jsem právoplatný nástupce celého klanu. Pocházím totiž z vedlejší větve klanu Kareon." vyprávěl Kakashi.
"Můj bratr má syna??? To byl jeho sen. Pořídit si dítě a cvičit ho. Jsem ráda, že byl šťastný ikdyž třeba jen chvíli." šuškala si Kanae.

Po dlouhém rozhovoru Kakashi vstal, podal ruku Kanae, zvedl jí a společně se připojili k ostatním. Naruto s Yondaimem navrhli, aby se zranění vrátili zpět do Konohy, ale už se nestačili shodnout, kdo z těhle dvou je tam přemístí. Nakonec se hlasovalo a v tomto hlasování vyhrál návrat domů Yondaime. Jako odůvodnění postačilo to, že se Yondaime stále trochu motal a trápila ho neustálá bolest hlavy a také fakt, že na Sasukeho by mohl mít vliv jedině Naruto. Yondaime tedy přemístil všechny zraněné zpět do Konohy. Naše skupina se zmenšila o pět členů, ale Kanae se nabídla, že půjde s nimi. Když se tak stalo, tak se Kakashi trochu ušklíbl a usmál, protože přesně tuhle nabídku od Šakranovi sestry čekal. Všichni s připojením Kanae do skupiny souhlasili a nakonec se vydali na cestu ke druhému úkrytu Orochimara. Po cestě šla Kanae vedle Asany a ta se začala ptát:
"Ty si opravdu sestra mého sensei???" ptala se potichu.
"Ano jsem. A ty jsi byla jeho studentka, že. Máš stejného bojového ducha jako on v mládí." odpověděla Kanae.
"Měli jsme ho rádi, byl naší oporou a všichni ho ve vesnici chtěli přijmout jako Raikage. Je škoda, že zemřel." promluvila znovu Asana.
"Byl to pro mě nejdůležitější člověk v mém životě. Po smrti matky se mě ujal a pomáhal mi i s trénováním. Měla jsem ho ráda." reagovala Kanae
"Víš nechci ti dávat zbytečnou naději, ale podle mě Šakran ještě žije." řekla ještě tišeji Asana.
"Jak to myslíš??? Kakashi mi řekl, že padl v boji s Myoshim." ptala se zvědavě Kanae.
"Když jsem bojovala se svým protivníkem, byla jsem chycená v genjutsu a skoro jsem prohrála. Ve chvíli, kdy jsem měla udělat největší chybu mého života, mě můj mistr zastavil a dal mi sílu bojovat dál. Ikdyž to byla možná jen halucinace, tak mám pocit, že ještě stále žije." vyprávěla o svých pocitech Asana.
Za její slova byla Kanae ráda a teď si teprve uvědomila, co vlastně její bratr znamenal pro jeho studenty a všechny, co kdy potkal.

Mezitím Yondaime dorazil s ostatními do Konohy, kde je u brány našla jednotka Anbu. Koutu, Nejiho a Sayu si vzali lékaři a odvedli je ihned do nemocnice. Yondaime se stále otřeseným Gaarou odešli do kanceláře Tsunade. Tam podali hlášení o situaci a když vše vypověděli, tak je Tsunade poslala odpočívat. V tu chvíli do kanceláře vlétla Hinata, Matsuri a další ženy, které měly v bojích své drahé a začaly se ptát, kde jsou. Yondaime všechny ujistil, že jsou v pořádku a že pomalu pokračují v hledání Orochimara. Děvčata mezi sebou začala krafat, ale jediná Hinata si vzala Narutova otce stranou a ptala se ho na pravdu.
"Je to jak jsem řekl Hinato. Naruto a ostatní jsou v pořádku." řekl Yondaime, ale do jeho slov se vložila Tsunade.
"A kdo se tak skvěle postaral o zraněné?? Nikdo, kdo odešel na tuto misi, neměl lékařské schopnosti." povídala Tsunade.
"Máš pravdu Tsunade, ale naštěstí jsme narazili na jednu dívku, která nám pomohla se zraněnými. Jmenuje se Kanae." reagoval Yondaime.
"Kanae??? Řekl jsi Kanae???" vloudila se do rozhovoru těmito otázkami Mina.
"Ano, řekla, že se jmenuje Kanae Kareon" odpověděl Yondaime.
"Tak nakonec neměl Šakran pravdu. Jeho sestra ještě žije. Když mě odvedl z Mlžné od Myoshiho, tak mi vyprávěl, jak jí vychovával a učil jí. Po svém odchodu na ní potom neustále myslel, ale pak se mu doneslo, že je mrtvá, tak přestal doufat a věnoval se své odplatě a touze zabít Myshiho." vyprávěla Mina.
"Šakran má sestru?? Potom by si měla Mino tuto novinku oznámit svému synovi." řekla Tsunade.
"Asi máš pravdu, ale raději počkám na Kakashiho a ostatní než se vrátí z mise" souhlasila Mina.

Tak je Šakran živý nebo ne??? To už opravdu v příštím díle s názvem:

Konečný duel 8: Orochimaru vs. Blesk z Oblačné

https://konoha.cz/?q=node/26186
- další díl

5
Průměr: 5 (26 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, So, 2010-12-04 15:42 | Ninja už: 5533 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

velice povedený díl a divím se, že tu nejsou komenty

Obrázek uživatele Naruto Uzumaky7
Vložil Naruto Uzumaky7, So, 2010-06-26 21:33 | Ninja už: 5252 dní, Příspěvků: 364 | Autor je: Prostý občan

Je to skvělé! Fakt podařené!

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, Ne, 2009-03-08 20:22 | Ninja už: 5533 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

Pokračuju dál xD .. a sem první xD

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Út, 2008-04-29 20:22 | Ninja už: 5935 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Nevadí, že je to zamotané. Umíš z každé situace pěkně vybruslit, styl vyprávění je čím dál lepší a vůbec - nebudu to prodlužovat - SUPER! Smiling

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, Út, 2008-04-29 19:15 | Ninja už: 5965 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

Další část tohoto příběhu, která je trochu slabšího ražení.

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Út, 2008-04-29 16:44 | Ninja už: 5937 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

ty jo ty to teda zamotáváš Laughing out loud Ale ne je to fakt supr

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, St, 2008-04-30 16:28 | Ninja už: 6186 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

máš pravdu že je to zamotaný ale jinak good díl těším se na pokráčko