manga_preview
Boruto TBV 09

Samotářův příběh 4.kapitola

Kapitola 4 Nová hračka
Druhý den ráno se Volen probouzí spokojený, že se stihl všechno naučit, co potřeboval k životu ninji. Venku krásně svítilo slunce a byl jasný den. Volen chtěl ještě chvíli ležet, ale když mu do očí začalo svítit slunce (které kvůli tomuhle neměl moc rád), tak přeci jen vstal. Dal se do snídaně a přemýšlel, co bude dělat teď. Podíval se na svůj objemný batoh, ze kterého zatím vytáhl jen oblečení, jídlo a zdravotní potřeby.
Myslím, že je už na čase. Stále se díval na batoh a ukousl si kus chleba. Měl bych tu někoho takovýho najít, kdo to pro mě dá dohromady., a rozhodl se. Po snídani se ještě osprchoval a potom se vydal do města i s batohem. Pátral po celém městě, až od jednoho vesničana získal informaci, kterou hledal.
Muž ho poslal do odlehlejší části města, kde to už nebylo tolik udržované jako v centru. Byl tu větší bordel okolo popelnic, malý výrostci v rozdrbaných šatech se praly o kousky jídla. Volen jim věnoval jen malou pozornost a ve svých šatech sem prostě… nepatřil. Procházel takovýmito uličkami a přivolával na sebe značnou pozornost. Byl ve střehu, protože nikdy svého soupeře nepodceňoval, protože věděl, že jsou lidi schopni všeho, když jde o přežití. Došel k zřejmě nevětší budově v této čtvrti. Čekal u dveří a rozhodoval se, co má udělat, aby dal o sobě vědět, z jeho přemýšlení však vytrhl hlas, který vyšel z druhé strany dveří.
„Co tu pohledáváš?“ Zněl hlas, pravděpodobně někoho staršího věku a Volena to z prve vyděsilo, ale hned se dal dohromady.
„Hledám Amarasana, prý se tu má někde vyskytovat.“ Řekl a čekal na odpověď. Po chvilce ticha se ten hlas ozval znovu.
„A co mu chceš?“
„Mám pro něj práci,“ Odpověděl Volen a ušklíbl se. „,za kterou dostane dobře zaplaceno.“ Po těchto slovech se ozval zvuk odemykání dveří, které se v zápětí otevřely. Volen nejistě vkročil dovnitř.Byl v menší hale s mnoha regály plných všelijakého harampádí, kusů železa a dalších věcí. Jak předpokládal, starý muž stál u dveří a díval se na něj skrz brýle chladným pohledem.
„A co by to jako mělo bejt, panáčku?.“ Zeptal se chlápek a Volen si byl jist, že to je Amarasanu, nejlepší zbrojmistr Listové vesnice, který se už několik let ukrýval v těchto končinách.
„Udělejte mi perfektní zbroj. Co nejlepší dokážete. Nic víc, nic míň.“ Odpověděl Volen a sundal si bágl ze zad. Otevřel ho a vytáhl z něho několik plátů kovu, které položil na nejbližším stole. „Z tohohle.“, dodal a ukázal na pláty. Amarasanu přemohla zvědavost a přistoupil ke stolu a začal prsty zkoumat pláty,. Obtěžkával a prozkoumával je jako nějakou vzácnost.
„To neznám. Co je to?“ Zeptal se po chvíli ticha zbrojmistr a Volen chladně odpověděl.
„Titan a wolfram. A k té zbroji mám i náčrtky.“ Podal Volen Amarasanovy několik papírů, ten je převzal a chvíli na ně zíral, pak promluvil.
„A za jak dlouho by to mělo bejt hotový?“ Volenovy se v koutcích úst vyloudil úsměv.
„Co nejdřív, jinak tu žádné omezení není.“ Amarasanu se podrbal na bradě a po chvilce zvažování přikývl.
Následující dny Volen chodil po vesnici a s pozoroval týmy a ninji, kteří trénovaly, aby se něčemu novému naučil. Také chodil k Amarasanovy pomáhat s jeho budoucí zbrojí. Podle nákresu, který Volen přiložil s žádostí, se měla zbroj skládat ze dvou částí. První, která byla vespod, měla být z wolframu pro ohnivzdornost. Druhá, vnější, měla být z titanu pro odolnost a pro další odolnost vůči ohni. Volen si během výroby také z zvláštní tkaniny ušil jakousi kombinézu, rukavice a boty, které měly udržovat jeho tělesnou teplotu za každého počasí. Zbroj se poté měla skládal z torza, trupu, helmy, nárameníků, ramenních, loketních, stehenních, lýtkových chráničů, chráničů na chodidla (takže boty), chránič na hřbet ruky a nakonec chrániče na jednotlivé články prstů rukou. Do helmy měla být po dokončení vsazeno černé poloprůhledné (z jedné strany ano, z druhé ne) plexisklo a nainstalován mikrofon, sluchátka a reproduktor, aby mohl komunikovat s ostatními i s nasazenou helmou. Na loketní chrániče měl být nakonec být namontován jeho elektronická souprava a mechanizmus pro vystřelování šipek.
Trvalo to dohromady šest dní a nocí, ale nakonec Amarasanu dokončil zbroj. Když ji Volenovy ukázal, divem mu nespadla čelist. Celá tahle zbroj byla dělána proto, aby byla co nejodolnější a zároveň nejlehčí, aby Volenovy moc nepřekážela v pohybu a v boji. Byla celá šedá, ale Volen si už koupil lak, takže už brzo měla vypadat velmi dobře. Zaplatil zbrojmistrovy tučnou odměnu a ještě k tomu přidal bonus za rychlost. Se svou novou zbrojí se vydal zpátky do svého bytu přes střechy a když dorazil, hned se dal do barvení.
Po několika hodinách si otřel pot z zbarveného čela a byl pyšný nad svou prací. Jeho zbroj teď měla zlato-šedou barvu, takže byla velmi zřetelná. Protože je na zakázku, tak je jedinečná a okamžitě se dá rozeznat, kdo je v ní navlečený.
Fajn, takže co teď budu dělat?

5
Průměr: 5 (2 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, So, 2008-05-17 14:16 | Ninja už: 5910 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

pokracko!

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele Voltér
Vložil Voltér, Ne, 2008-05-18 15:32 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 170 | Autor je: Prostý občan

dobře, dobře, takže hodím sem další pokráčko, ale upozornění, až dokončím tuhle část mého díla, tak to zřejmě přesunu na blog Riky, takže tady to už asi přestanu dávat, ale do té doby...

Obrázek uživatele Voltér
Vložil Voltér, Čt, 2008-05-01 20:19 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 170 | Autor je: Prostý občan

děkuji za komentáře

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Čt, 2008-05-01 14:06 | Ninja už: 5910 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

je to dobré, ako vždy

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele Hanako
Vložil Hanako, Út, 2008-04-29 06:50 | Ninja už: 6034 dní, Příspěvků: 257 | Autor je: Prostý občan

Zdá se mi to trošku... špatně zasazené do děje(?).
Píšeš o sobě, viď? Toho by ses měl vyvarovat. nadno pak vytvoříš takzvanou MS(Mary Sue)víc o ní najdeš zde-> http://www.potterpovidky.cz/web/viewstory.php?sid=15

Obrázek uživatele Voltér
Vložil Voltér, Út, 2008-04-29 16:36 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 170 | Autor je: Prostý občan

píšu o sobě, ale je to děláný jako bych byl někdo jiný, takže tam jsem tam někdy ve 3. osobě

Obrázek uživatele Hanako
Vložil Hanako, Út, 2008-04-29 17:02 | Ninja už: 6034 dní, Příspěvků: 257 | Autor je: Prostý občan

3.osobě se říká er forma... nejspíš si nepobral co jsem měla na mysli,ale to nevadí. piš dál. třeba to bude pořád lepší a lepší

Obrázek uživatele Voltér
Vložil Voltér, Út, 2008-04-29 19:30 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 170 | Autor je: Prostý občan

to bude ještě chvilku trvat, než se dostanu k originálnosti