manga_preview
Boruto TBV 09

Konečný duel 5: Tuhé boje - část druhá : První pomoc

V minulém díle byli naši hrdinové úspěšní v boji s prvními pěti nepřáteli. Jak si povedou další, se dozvíme v dnešní epizodě. Dnes se v boj předvede Neji, Kouta, Saya, Shikamaru a Kankuro.

Neji vs. Kazim:
První Narutův přítel, který dosáhl hodnosti jounin, stanul proti mohutnému Kazimovi. Nebyl snad ošklivější člověk na tomhle světě - sliny kapajíci z úst, vlasy trčející z hlavy jako ostny ježka, ploché ruce připomínající lopaty, vystouplé ostré lícní kosti. Kazim pocházel ze Zvučné vesnice, ale jeho speciální technikou bylo hlavně taijutsu, což mohlo Nejimu vyhovovat. Neji na nic nečekal a aktivoval Byakugan. Když potom pohlédl na svého nepřítele, jeho optimismus klesl o pár stupňů níž, protože soupeřova kůže byla podporovaná masivním množstvím chakry, které drželo stálý tvar a bránilo tak jakýmkoliv zraněním. Talent klanu Hyuuga ovšem nikdy nevzdával své zápasy a pustil se do boje. Jeho první útoky naráželi na tvrdou obranu svalové hmoty a proto Neji začal vymýšlet novou taktiku. Jeho soupeř mu ale nedal mnoho času a sám udeřil velmi tvrdě. Nečekaný první úder odhodil Nejiho do veliké vzdálenosti od nepřítele, ale ten se neuvěřitelně rychle přibližoval. Neji nemohl hýbat s levou rukou a pro Kazima teď nebyl rovnoceným soupeřem. Kazim byl sice velmi silný a překvapivě rychlý, ale úhybné manévry Nejiho si brzy vybrali svou daň. Nepříteli ubývala chakra nezkutečnou rychlostí a Neji zareagoval. Pomocí Hakke Rokujuyon Shou chtěl Neji uzavřít přívod chakry do jeho tvrdé svalové obrany, ale díky zranění, které utrpěl, nemohl využít sílu tohoto jutsu naplno. Přesto se dvěma úderům povedlo přerušit dodávku chakry do míst okolo srdce. Na tuto příležitost Neji přesně čekal. Postavil se do své obvyklé pozice a chystal se provést svojí novinku. "Hakke Hyaku Nijuuha Shou" zvolal Neji a všech 128 úderů směřovalo na nekrytou oblast srdce. Kazim nebyl schopen obrany a údery jeho protivníka ho téměř zabily. Neji nechtěl Kazima nechat žít a připravoval další útok. Předvedl několik Juukenů v rychlém sledu a to Kazima konečně odrovnalo. Neji padl úplně vysílen na zem a sbíral sílu na regeneraci.

Kankuro vs. Poerak:
Souboj dalších dvou ninjů z Písečné vesnice. Poerak byl jedním z žáků Yondaime Kazekage. Zjevem byl trochu podobný Gaarovi, ale chybělo mu nejen znamení na čele, ale také určitá jiskra v oku. Měl dlouhé havraní vlasy, což bylo na kluka dost podivné. Měl tak 190 cm, tmavě hnědé oči a vypracované tělo. Byl vychován pro jedinou věc a tou bylo zničení Gaary, ale nebyl zrovna příliš silný na provedení tohoto úkolu. Proto v tomto boji vlastně Kankuro nezápasil o svůj život, ale i o jméno a čest Gaary. Kankurův protivník vzal otěže boje do svých rukou, když vyvolal několik písečných klonů a poslal je do boje. Kankuro nečekal na výzvu k boji dlouho.
"Karakuri Engeki - Karasu, Kuroari, Sanshouo!!!" zvolal Kankuro a hned se vynořili tři Kankurovi stroje. Rázem byla Poerakova výhoda pryč a Kankuro se nechtěl dále zabývat takovým slabým ninjou. Dalšími tahy svých nitek dostal svého rivala do pasti. Kuroari ho uzavřel do sebe a ostatní dva se rozdělili na několik kůlů, u kterých se vytvořili ostré hroty.
"Teď to skončím. Karakuri Engeki - Kuro Higi Ippatsu!!" zakřičel Kankuro a ostré hroty zajeli do těla Kuroari. Z tohoto dřevěného stroje se nyní valila krev plným proudem.
Kankuro zvládl svůj zápas zatím nejsnadněji.

Kouta vs. Fudo:
Dva specialisté na genjutsu. To byla sestava dalšího souboje mezi našimi hrdiny a Orochimarovými poskoky. Fudo pocházela ze Zvučné vesnice a stala se oblíbencem samotného Orochimara, který tuto dívku učil mnoho zajímavých druhů ganjutsu. Dívíte se, že mluvím o holce??? Ani se nedivím. Její jméno je mužské a přesto je to opravdu děvče. Dlouhé stříbrné vlasy sahající po pás, růžové tváře, dlouhé svůdné nohy, vypracovaná postava a šibalský úsměv. Milá dívka nebo vypočítavé stvoření zneužívající své krásy??
Konkurenti se do sebe pustili pomocí taijutsu. Ani jeden ovšem nezískal potřebnou převahu a když se Fudo chystala předvést nějaké své genjutsu, tak Kouta po rychlé serii pečetí předvedl jednu ze svých technik, které ho učil sám Kakashi. Kouta skočil na hladinu řeky, řekl: "Suiton, Suiryuudan no Jutsu" a na Fuda se valila obrovská vodní stěna. Ta překvapivě tuto vlnu proskočila a hodila na Koutu několik shurikenů. Kouta se jim se štěstím vyhnul, ale najednou se jeho tělo přestalo hýbat. Když otevřel oči, tak zjistil, že je lapen v genjutsu svého soupeře. Za normálních okolností by dokázal z této situace snadno vyklouznout, ale teď bylo něco špatně. Všiml si pak řezné rány na ruce a v tom mu došlo, že shuriken, který ho zasáhl, byl zřejmě otrávený. Padl na kolena a celé jeho tělo se začalo třást. Fudo se pomalu blížila s kunaiem v ruce a Kouta přemýšlel, jak z téhle situace utéct. Pak si představil, že zranění na ruce a jed v jeho žilách je také výmysl genjutsu. Začal proto koncentrovat svou chakru do nohou a když se mu to povedlo, byl volný. Kouta se znovu ocitl na původním bitevním poli, ale už nestačil zjistit, že jeho soupeř používá další pečetě.
"Ninja způsob - Zvuková břitva!!" ozvalo se za našim hrdinou a začala se na něj řítit obrovská vlna chakry. Kouta neuhnul dostatčně rychle a útok ho vážně poranil na noze a ruce. Fudo vycítila příležitost dorazit svého soupeře a taky se do toho pustila. Pomocí taijutsu se vrhla na rivala. První útoky ještě nebyly úspěšné, ale po chvilce Kouta dostal několik přesných zásahů. Kouta byl naprosto bezmocný, ale vzpomněl si na slova svého mistra.
"Kouto, jsi jediný, kdo může vytvořit legendární genjutsu, které vymyslel samotný Mizukage Mlžné vesnice. Toto jutsu uzamkne nepřítele ve světě mrtvých a ti, kteří byli zabiti tvým protivníkem ho budou mučit. Když s ním skončí, tak se tvůj soupeř vrátí mrtvý. Ale pozor, toto jutsu je velmi náročné a když se ti nepovede udržet chakru, tak zemřeš i ty." ozývala se slova mistra v Koutově mysli.
Kouta ihned provedl potřebné pečetě a v jeho očích se začalo něco točit. Fudo se podívala do očí jen jednou, ale i to stačilo na aktivaci tajné techniky. Fudo se objevila ve světě mrtvých a co horšího začala poznávat některé z přítomných. Všichni, kdo zemřeli její rukou, jí začali trhat na kousky. Kouta už nemohl déle držet svého protivníka v tomto genjutsu a raději ho pustil. Naštěstí i ta chvilka strávená v tomto vězení dokázala zabít Fuda. Kouta padl k zemi naprosto vysílen a následkem vážných zranění pomalu umíral. Kolem jeho těla se začala z ničeho nic tvořit podivná koule, která mu začala hojit jeho rány. Tento podivný úkaz se velice podobal lékařským technikám Oblačné vesnice, ale kdo to mohl udělat, tak to je veliká záhada.

Shikamaru vs. Olokun:
Ninja, který byl známý jako nejlínější člověk ve vesnici, se hodně změnil. Když si totiž Shikamaru vzal Temari, musel často cestovat z Písečné vesnice do Konohy, protože byl stále ninjou Listové venice a plnil mise od Tsunade. Přesto trávil mnoho času se svou ženou v Písečné a tam poznal svého dnešního soupeře. Olokun byl jediný koho Shikamaru nejmenoval do hodnosti chuunina. Olokun byl velmi nadaný, ale cítil ve všech konkurenci a tak zabil několik ninjů při trénincích. Byl to velice silný mladík, kterému bylo teprve 16 let, ale i tak už měl ve svém srdci ďábla. Jeho oči toho byly dokonalým důkazem. Měly v sobě náboj temnoty a smrti, přesně takové, které si Shikamaru vybavoval a které se staly prokletím Olokunovi duše.
Dnes stanul Olokun proti Shikamarovi s jediným cílem a tím byla pomsta. Olokun velmi dobře znal techniky stínové techniky svého protivníka, ale po svém odchodu už nemohl vědět, že Shikamaru zapracoval i na něčem jiném. Stínový mistr se začal věnovat taijutsu, které ho učil Lee s Gaiem. Olokun poslal proti Shikamarovi několik svých klonů, ale ti narazili zase na klony Shikamara. Shikamaru se nechtěl dlouho zdržovat s tímto ninjou a rychle se přesunul za svého rivala. Serií rychlých úderů ho nejdříve překvapil, pak vyskočil a provedl Konoha Senpuu. Poslední útok odhodil Olokuna na blízký strom a když padal po nárazu k zemi, tak ho Shikamaru zachytil pomocí Kage Kubi Shibari no Jutsu. Tuto techniku ovšem použil jeden klon a pravý Shikamaru mezitím letěl k nepříteli. "Gouken" zakřičel Shikamaru a tvrdý náraz jeho ruky zlomil žebra kolem srdce svého soupeře. Olokun byl na místě mrtvý a Shikamaru byl překvapen svou silou a pak si vzpomněl na svou oblíbenou hlášku: "To je otrava!"

Saya vs. Orin:
Raikage Oblačné vesnice stanula proti chlapíkovi ze Zvučné vesnice. Temné oči, nateklé tváře, silné ruce a nohy, roztřapené vlasy a křivá záda byla vizitkou Sayina nepřítele. Tento muž ovládal pouze taijutsu. Když se podíváme, jak tuto nevýhodu dokázal Lee proměnit ve svou výhodu, tak bychom zřejmě neměli Orina podceňovat a to samé si myslela i Saya, která raději nechala Orina zaútočit jako prvního. Orin se vrhl na Sayu neuvěřitelně rychle a dokonce jí i dvakrát zasáhl přímo do břicha. Saya vyplivla trochu krve a naštvaně se podívala na nepřítele. Orin uviděl v jejích očích vzek a trochu odcouval, aby udržel bezpečnou vzdálenost. Ta mu byla ovšem k ničemu, protože Saya byla po legendě Oblačné vesnice nejrychlejším ninjou severu. Ve chvilce se přesunula za svého soupeře, vytvářela ninjutsu: "Kaliera no jutsu" a obloha zčernala. Pak Saya rukou udeřila do země a z oblohy se snesl blesk, který Orina sice nezasáhl přímo, ale i tak ho na chvilku znehybnil. Saya nechtěla tento duel, tak rychle ukončit a dala Orinovi chvilku na vydechnutí a to byla velká chyba. Orin najednou vybuchl a bylo jasné, že Saya celou dobu bojovala s klonem. Pravý Orin se bez problémů dostal za záda Sayi a tvrdým kopem na hlavu ji odrazil do velké vzdálenosti. Než se stačila Saya vzpamatovat, tak jí Orin dalším těžkým zásahem způsobil vážná vnitřní zranění v břišní oblasti. V obou koutcích jejích rtů se objevily dva pramínky krve. Saya upadla na zem a jen tak tak se držela při vědomí. Orin vytáhl kunai a rozhodl se zápas ukončit. Když zabodl kunai do Sayina těla, tak do něj uhodil další blesk, který ovšem nepokračoval skrz kunai do Sayi. Orin odpadl, ale Saya naopak měla znovu dost sil na boj. Saya provedla další znamení a pečetě. "Kora, Nourou no jutsu" ozvalo se z úst Sayi a v rukách se jí tvořila věc podobná Raikiri. Saya ho pevně uchopila do ruky, rozběhla se s ním k Orinovi, který zrovna vstal a udeřila ho s novou technikou. Saya se svou rukou projela skrz tělo svého protivníka a zabila ho. Pak ale sama upadla na zem a sama sebe se ptala, kdo jí to vlastně pomohl.

Dalších pět vítězných soubojů našich přátel, ale tentokrát jsou i vážná zranění. Bude zbylá pětice stejně úspěšná?? Tak to se dozvíme příště v díle:

Konečný duel 6: Tuhé boje - třetí část : Mrtvý přítel

https://konoha.cz/?q=node/25692
- další díl

5
Průměr: 5 (19 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, So, 2010-12-04 15:17 | Ninja už: 5533 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

jsem ráda, že jsem se mohla znovu vrhnout do čtení téhle skvělé FF, která mě zase vtáhla a myslím, že mě do konce nepustí Smiling

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, Ne, 2009-03-08 18:44 | Ninja už: 5533 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

ÁÁ pokračuju dál .. ale Minato xD

Obrázek uživatele Shun
Vložil Shun (bez ověření), Út, 2008-06-24 20:52 | Ninja už: 19843 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

to se zapomělo na Zemana jako neošklivější tvoření na světe??

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Po, 2008-04-21 22:28 | Ninja už: 5935 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

To je skvělý! Tvé druhé spisovatelské já se konečně projevilo. Jedna tvá polovina je talent a nápady, ta druhá styl. A dnes se styl parádně vytáhl, gratuluju! Jen víc popisů, barev a souvětí! Jak řekla jedna konoží kolegyně - jsi díl od dílu lepší. A já říkám - dattebayo! Smiling

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Po, 2008-04-21 22:21 | Ninja už: 6186 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

dobře teda já jsem alespoň druhý

dobrý příběch už aby tady byl další díl už se nemůžu dočkat

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, Po, 2008-04-21 21:47 | Ninja už: 5965 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

Tak jo no, trochu slabší boje než minulé, ale ty poslední budou stát za to.

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Po, 2008-04-21 21:31 | Ninja už: 6027 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Hahá jsem první a musím říci, že je to senzace. Laughing out loud