manga_preview
Boruto TBV 08

Elite Six - 12.kapitola - Kotatko Hatake

ELITE SIX – 12. KAPITOLA – KOTATKO HATAKE

Všichni vyděšeně koukali na Konohu. Nikdo se neodvážil ani promluvit. Bylo ticho, které přerušovalo akorát jejich hlasité přerývavé dýchání.
Najednou se ozval výkřik a do Kotatčina nosu udeřil pach krve.: „ Ne….,“ Vydechla „ Už začali zabíjet….musíme rychle!“ Zavelela a začala si chystat démonickou chakru a ani Naruto nebyl pozadu.
Náhle se z Konohy vyvalil obrovský mrak kouře a zakrátko se tam objevili tři hadi a jeden slimák. Po chvilce sledování bylo možno vidět i jejich majitele. A to Orochimaru, Kabuta Sasukeho na jedné straně a Anko a Tsunade na druhé. Naruto to jaksi už nevydržel a rozběhl se tam. Nikdo ho nedokázal zastavit. Blonďák se kousl do prstu a zařval: „ Kyochiose no Jutsu!,“ a ŠUP! Už tam byla i žába!
No a ostatním nezbylo nic jiného než se za ním vydat.
Satake se okamžitě vydal k sídlu Hyuuga klanu. Tam už bylo plno zvučných, kteří se snažili zajmout někoho z majitelů Byakuganu. Ovšem marně. Byli vždy přesnými ranami složeni k zemi. Satake se k nim okamžitě přidal a za chvíli tam přiběhla i Luchia se spoustou klonů. Ti se přehnali přes valnou většinu zvučáků a tak to pak pro Listové bylo lehčí.

Kakashi, Revan a Ichigo byli u Brány do Konohy a likvidovali nově příchozí.
Vlastník sharinganu je věznil do Genjutsu- které pak kolika některé ze šptně mířených ran sounderů, nebo některý z našich přátel. Jeden z učňů Yondaimeho, likvidoval své nepřátele rasenganem a Shinigami se oháněl mečem a kosil každého kdo byl zrovna kolem.

Sakura procházela vesnicí a léčila raněné a když tak poslala pár nepřátel na onen svět. Zrovna se shýbla k nějakému vážně raněnému a zabrala se do něj natolik, že si nevšimla několika katan, jenž se na ní řítili. Náhle se jí něco černého mihlo před očima a na nos jí dopadlo černé pírko. Teprve teď zjistila co to je. Nebo spíš, kdo to je. Byla to Morituri. Máchla rukou a útočník byl rázem na dvě půlky. Na lampě seděla Kotatko. Měla nohu přes nohu a usmívala se na celé kolo. Sakura dvakrát zamrkala a chtěla jim chtěla poděkovat, ale už tam nebyly. A tak se vrhla na další léčení zraněných.

Satake se sehnul. Právě nad ním totiž přeletěl jeden Kunai. Ten o několik metrů dál chytla Luchia a zabodla ho do jednoho protivníka, který právě přebýval za jejími zády. Vyskočila do vzduchu, tam udělala přemet a hodila několik Shurikenů. Ty se vetknuly přímo do srdcí soupeřů. Dopadla na zem a už zase byla nucena kličkovat. Nyní však to bylo něco jiného…..nezvládla ho jediným pohyb ruky. Tak jako všechny ostatní. Tenhle byl silnější než oni. Luchii se zalesklo v čích. Najednou to bylo jen ona a protivník.

Revan zrovna zlikvidoval další čtyři nepřátele. A podíval se branou ven z Konohy. To co viděl mu vyrazilo dech. Do vesnice se hrnula další várka Zvučných. „ A do háje!“ ulevil si a vydal se to říci Ichigovi, jenž právě přeťal šest lidí jedním máchnutím meče….Kakashi právě ve svém genjutsu umučil několik soků. Na chvíli přestal dávat pozor a v tu chvíli byl sražen k zemi. Začal se pomalu zvedat.

Luchia chytla nohu svého rivala, která byla mířena na její obličej. Odhodila jí, ale dala do toho více síly než bylo třeba. A tak protivník udělal otočku a Narutovo dvojče muselo znova vykrýt tu samou končetinu. Tentokrát ho však odkopla a tak holt skončil několik metrů dál. Zvedl se a „ROUROU KOBUSHI NO JUTSU“(jutsu zvučné pěsti) zařval. Luchiu to hodilo pryč. Zastavila se až o velký kámen. Byl to tvrdý náraz.
Na zemi vykašlala trochu krve a začala pomalu vstávat. V očích se jí zračil vztek. „ Ty Bastrade!“ Vykřikla. Vytáhla několik kunaiů a shurikenů a hodila je po něm. Protivník se jim však vyhnul. „ Nejsem Bastrad.“ Řekl uraženě. „ Jsem Okatashi Sono, velitel celé téhle…“ Nedopověděl. Příčinou toho bylo, že skoro celá jeho jednotka byla FUČ! Satake a Hyuuga klan poslali většinu na cestu do lepšího světa (pekla?) a ti přeživší co zatím nezdrhli se právě demolovali. Ti co tak podle opustili své spolubojovníky, – ne že by jim to k něčemu bylo - nebyli na živu však na dlouho. Jakmile se totiž dostaly více do vesnice, leželi na zemi na dvě půlky nebo z prokousnutým hrdlem.
„….jednotky.“ dodal po chvíli zcela otřesený Sono. Luchii se na tváři zformoval vítězný úšklebek.

Kakashi se zrovna připravoval na velkou várku Zvučných, jenž měl uvěznit do genjutsu. Revan a Ichigo se zatím postarali o zbytek, který zde zůstal a ti co se dostali přes ně, čekal ve vesnici osud stejný jako ty, co utekly ze sídla Hyuuga klanu.
Soundneři už byli skoro u Brány a Kakashi se pokusil použít Mangekyou Sharingan ale jaksi se to nepovedlo… „ A do Háje!“ zaklel. A to taky bylo to poslední co udělal, neboť upadl do hlubokého komatu. Skácel se k zemi jako spadlá hruška…
… Toho si všiml Ichigo a poklepal Revanovi na rameno „ Myslím, že máme menší problém.“ Řekla a ukázal na Kopírovacího Ninju. Revanš se plácne do čela. „ Ach jooo! Asi bude lepší když ho někam odklidíme…“ Ichigo kývne a společně se dají do odklízení……

Sono posla znova na Luchiu Zvučnou pěst, ale ta už ví co má čekat a pevně se zapře nohama. Schyýbne se a chytne se několika kamenů. Poté co Jutsu přejde se narovná „ Nic lepšího neumíš?“ Na tváří se jí ob jeví Devil smile. „ Ale jo umim!“ Zařve a udělá několik pečetí. „ Heiki Hibiki (zvučná zbraň) !“ Vydere se mu z úst hlasitě. V ruce se zformuje Katana... Je neuvěřitelné, že je ze zvuku…Odkdy je vidět zvuk? Probleskne Luchii hlavou… Sono jako by jí četl myšlenky. „ Od té doby, co to chci.“ Naruto dvojče začíná popadat vztek. Okatashi se na ní vrhne obrovskou rychlostí. Ta vytáhne kunai a zablokuje jeho útok. Kunai však praskne. Luchia vykopne a strfí se přímo doprostřed hrudníku. Poté udělá otočku a Sono to druhou nohou dostane přímo do ramane. Z podrářky jí vyjede malikej nožík, který se zaryje přímo do Sonova ramene…..ten vykřikne bolestí.

Revan a Ichigo schovají Kakashi do skulinky pod kamenem a opráší si ruce… „ Tak to by bylo“ Řekne spokojeně Shinigami. „ Ještě ne!“ Jeden z učňů Yondaimeho ukáže na valící se armádu zvučných! „ A Kurňa…“ Vydechne Ichigo. „ Bankai!!!!“ Zařve z plných plic. Vše kolem zaplaví černorudý kouř. Kouř se rozplyne a Shinigimo obvyklé kimono, zakrývá črný plášť. Na rameni má Hollow masku. Z jeho meče se stala dlouhá a úzká Katana… „ tak Zvučáci, připraveni na smrt?“ řekne a na tváři má devil smile.

Ančin Had se zakousne do Mandy, aby ho nenapadlo utéct a Tsunade a Orochimaru vedou vážnou řeč. „ Proč jsi sem přišel Orochimaru! Nemáš tady co dělat!“ říká rozzlobená Hokage naprosto vážným hlasem. „ Ale, ale….jen si vezmu pár Hyuugů a zase jdu.“ Pochechtával se Orochimaru. „ Ty Parchante!!!!!“ zaječí Tsunade a dá mu pěstí, bohužel to byl klon.
Orocháč se objevil za ní a chtěl udeřit. To ho však srovnala Anko, když ho probodla kunaiem.“Otokare“ se roztekl na místě. Na Anko si to namířil Kabuto a ta se stihla jen tak tak vyhnot. Orochimarovův poskok se na ni vrhnul znova a rukou se dotkl jejího stehna. Anko s nim nemohla pohnout. „ Cos – cos mi to udělal?“ Kabuťák se hlasitě rozchechtal.

Naruto dá pořádný kopanec do Sasukeho hlavy a ten sletí tvrdě na zem. Naruto za nim seskočí a jejich Summony zmizí. (radši) Sasuke na něj vytáhne Katanu a udělá výpad. Naruto má tu smůlu, že uhnul moc pomalu a mač projel jeho bokem. Oba se do sbe pustili s nevýslovnou vervou.

Najednou se na celou vesnici ozvalo: Kyochiose no Jutsu!!!!“ Konohu zavalil oblak kouře....Po jeho rozplynutí stojí asi kousek od ostatní summonů obrovský bílí pes. Někde jeho srst byla černá. A na jeho zádech byla obrovská černá křídla. Na jeho čumáku si tleskli Kotatko a Morituri. „ Tak se to nakonec povedlo a tys nevěřila.“ Řekla Morituri. Kotatko kývla.

5
Průměr: 5 (16 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Ne, 2010-06-13 18:22 | Ninja už: 5522 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

je to opravdu neuvěřitelné

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, St, 2008-06-04 21:37 | Ninja už: 5876 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

Supeeeeeer!!! Ja cu pokráčko! Smiling

Obrázek uživatele Yori
Vložil Yori, Pá, 2008-05-02 17:19 | Ninja už: 6099 dní, Příspěvků: 595 | Autor je: Prostý občan

N-E-X-T! jo, právě sem vás ohromila svou znalostí jazyka anglického XDD

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, Ne, 2008-04-27 13:33 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Dalšííí Smiling

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Ne, 2008-04-20 17:53 | Ninja už: 5901 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

Supeeeeeer!!! Ja cu pokráčko!

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Ne, 2008-04-20 15:49 | Ninja už: 6030 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

jeee už sa pridal aj havko xDD skvelá časť, zase Smiling teším sa na pokračko:))


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.