manga_preview
Boruto TBV 13

Přívěsek probuzen 13.kap.

13. kapitola: Tajemství minulosti

Naruto byl tak šťastný jako ještě nikdy. Tati…
Chvíli tam tak stáli a pak se od sebe zase odlepili. Ještě abych to dokončil, Yondaime už měl zase vážný výraz. Tehdy, když jsem se konečně rozhodl že to udělám, jsem se nemohl smířit s myšlenkou, že bys mě nenáviděl nebo že bys nepochopil co mě k tomu vedlo. Rozhodl jsem se nechat ti vzkaz. Věděl jsem že část duše člověk může zůstat v nějakém jemu moc drahém předmětu, ale že se to nikdo nemusí dozvědět, tak jako to bylo u Dana a Nawakiho. Nevěděl jsem ale do čeho bych ho měl dát. Tehdy už jsem byl na cestě k bojišti, když jsem si všiml přívěsku Tsunade, která mě tehdy doprovázela jako lékařský ninja. Poprosil jsem ji jestli bych si ho mohl prohlédnout. Nechápala sice proč zrovna v téhle situaci, ale vyhověla mi. Použil jsem speciální jutsu a zakódoval jsem do něj kus mojí existence. Naštěstí mi zbylo dost sil na boj s Liškou. Věděl jsem že se musíte s Tsunade dřív nebo později potkat. Tedy jsem v to aspoň doufal. Vím že bylo pošetilé na to spoléhat, ale zrovna jsem neměl moc na výběr. Pak jsem řekl Tsunade, že jednou určitě narazí na výjimečného kluka a ať se nebojí toho že by mu mohl řetízek nějak ublížit. Tehdy to moc nechápala, ale toto přispělo k tomu že tak snadno přikývla na vaši sázku a že se ho tak snadno vzdala. Pak jsem už jen doufal, že jednou zlomíš pečeť, která zabraňovala, aby si moji zprávu mohl kdokoliv přečíst…Naruto na něj hleděl a se zájmem poslouchal vše co mu vykládal. Pak se na chvíli zamyslel.
A jak jsem ji teda dokázal zlomit? Já jsem to neudělal nějak vědomky…zeptal se.
To sice ne, ale ty jsi neobyčejný kluk. Na toto ji nepotřeboval znát žádné jutsu. Ta věc co dokáže zlomit pečeť, je jen v tvém srdci. Je to láska, Naruto. Touha po rodičích a po rodině. Touha ochránit všechny blízké osoby. Je to tvoje dobrota a tvoje odhodlání. Jsi to ty. Bylo jen otázkou času, než se pečeť poškodí a nakonec úplně zlomí… a myslím že to přišlo v tu nejvhodnější chvíli… usmál se na Naruta. Ten to sice stále pořádně nechápal, ale věděl, že to vlastně ani nepotřebuje vědět. Hlavní bylo že byl tam kde byl, a že tam byl se svými rodiči. Naruto měl najednou ohromné nutkání je oba obejmout. Udělal to a zašeptal:
Vy se mi ale zase ztratíte, že? Naruto se na ně podíval smutnýma očima. Jeho matka váhavě přikývla.
Je mi to líto, ale musí to tak být… jsem si jistá že to chápeš. Teď tě budou potřebovat tvoji přátelé…řekla mu. Jsem na tebe moc pyšná Naruto.
To my oba. Přitakal Yondaime. Pak se na Naruta smutně podíval. Už budeš muset jít Naruto. Musíš se vrátit. Jenom ti chci říct ještě jednu věc. Nezapomeň na to, že je důležité myslet na minulost a poučit se z ní, člověk ale nesmí žít minulostí. Musí se z ní poučit ale ne s ní žít. A taky… lidskost je všude, i tam kde bys ji čekal nejméně na světě…Mám tě rád, synu… Naruto si uvědomoval, že tam nemůže zůstat věčně, ale vůbec se mu nechtělo pryč.
A pozdravuj od nás Tsunade. Poprosil ho Nawaki.
Ano a řekni jí že ji máme moc rádi. Přidal se Dan.
Sbohem Naruto. Políbila ho matka na čelo.
Sbohem…zašeptal. Pak pevně zavřel oči ve snaze udržet si jejich obličeje co nejdéle před očima. Když je ale opět otevřel, nebyl už s nimi. Běžel pouští s Kamayi na zádech a za ním utíkali Kakashi, Hinata a Sakura. A dál vzadu, za nimi vytrvale utíkal Sasuke.
„Sasuke…“ zašeptal Naruto. Pak se podíval na náhrdelník houpající se na jeho krku. Stále ještě vyzařoval světlo, ale už naštěstí nebylo tak intenzivní. Pomalu začalo vyhasínat a teplo přestávalo tak žhnout. Naruto, který byl ještě před chvílí, než se dostal k rodičům, zmatený a nešťastný, se teď usmíval a jeho mysl byla klidná. Ve všem měl zcela jasno. Věděl co teď bude muset udělat. Vyrazil ještě rychleji, pokud to ještě bylo možné. Jediné co ho tížilo, byl strach o Kamayi, ale podvědomě cítil, že se z toho dostane. Musela… Náhrdelník už konečně vyzařoval skoro nezřetelné teplo, které ale už nevyprchalo. Kámen Naruta příjemně hřál na hrudi a dodával mu energii. Naruto před sebou uviděl vesnici a otočil se k týmu sedm. Kývl na ně, na znamení že je v pořádku a obdaroval všechny zářivým úsměvem. Všechny, včetně Sasukeho.

Jj, když už slaďák, tak nešetřit, ne?... :D

4.735295
Průměr: 4.7 (34 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Aki Uchiha
Vložil Aki Uchiha, Út, 2018-07-24 10:25 | Ninja už: 5081 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

"Misia L3" Musím uznať, že opäť táto poviedka bola napísaná úžasne. V tejto kapitole dokonca bolo citeľne, ako sa prelievajú city. Som nehorázne zvedavá či sa ešte nejakým spôsobom dokáže Naruto spojiť s rodičmi. A či odovzdá pozdrať Tsunade od Dana a Nawakiho, ako aj jej prípadná reakcia.

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, St, 2010-06-23 19:36 | Ninja už: 5683 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

nemůžu si pomoci každý díl na mně vyvolá úsměv

Obrázek uživatele ...Therezka...
Vložil ...Therezka..., Po, 2009-01-12 20:38 | Ninja už: 5741 dní, Příspěvků: 40 | Autor je: Prostý občan

...Je...to...jeden..z..nejlepsich..pribehu..co sem..tady na konoze..cetla..Laughing out loud poc pekne

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, Čt, 2008-06-19 20:18 | Ninja už: 6144 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Bájo! Bájo! Bájo!

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, St, 2008-04-16 07:25 | Ninja už: 6062 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

To je supeeeeeeeeeeeer!!!

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Út, 2008-04-15 10:40 | Ninja už: 6191 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

super:)Smiling teším sa na pokračko:))


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Po, 2008-04-14 20:00 | Ninja už: 6177 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Good. Uz se tesim na dalsí díl. Revan dopsal 13 kapitolu Elite Six tak se vrhnu na muj dil a pak ti dam vedet, kdy to bude at muzes vsechny potesit neim jinym Laughing out loud

Obrázek uživatele Jidus-chan
Vložil Jidus-chan, Po, 2008-04-14 20:23 | Ninja už: 6041 dní, Příspěvků: 452 | Autor je: Prostý občan

OK Laughing out loud Jen doufam, ze to potesi... Smiling

Obrázek uživatele TsuchiKim
Vložil TsuchiKim, Po, 2008-04-14 19:52 | Ninja už: 6041 dní, Příspěvků: 747 | Autor je: Prostý občan

moc hezký, jen tak dál Smiling

dlouho jsem tu nebyla, ale snad se to zase změní a doženu staré resty Smiling *těší se na ty "své" autorky*

"kniha" Ninža z druhého patra? Jedině za trest! více - proč já tomu vlastně dělám reklamu? Puzzled

jsem členem Spolku žroutů knih (itadakimááás), naše závislost a rychlé čtení je přímo legendární, kdo by se chtěl přidat ať kontaktuje Akumakirei

napsala jsem recenzi na Black Cat, ale nevím jestli se tím mám chlubit Smiling
a pokračovala s recenzí NO.6

jsem členem FC Cinkl, FC Yuki Kaze-san a FC tepeyollotl

všude narážím na to, že 92% teenagerů poslouchá hip hop a pokud patřím do zbylých 8%, ať si to přidám do podpisu, ale je zajímavý, že to má polovina konohy a mém okolí to poslouchá pouze jeden člověk :D

Obrázek uživatele Jidus-chan
Vložil Jidus-chan, Po, 2008-04-14 19:40 | Ninja už: 6041 dní, Příspěvků: 452 | Autor je: Prostý občan

Zase je to kratičký, ale ono se to těžko rozděluje... Laughing out loud Na oplatku by se tady mel dalsi dil objevit driv Eye-wink (snad) Laughing out loud