manga_preview
Boruto TBV 09

Konečný duel 1: Začátek

Tak se tedy vracím do víru napětí, síly, lásky a pomsty. Tato serie bude úplný vrchol mé tvorby a já doufám, že se vám bude líbit. Děj této serie se bude odehrávat čtyři roky po událostech ve Válce duší. Narutovi je tudíž 25 let a je horkým kandidátem na post Hokage, jelikož Tsunade by ráda přenechala tuto úlohu někomu mladšímu. Ale teď už k této serii, hlavně bych chtěl říct, že první díl bude spíš takové seznámení s novými postavami a dozvíte se několik maličkostí ze soukromí.

Je nádherný letní den, malebný zpěv ptáků se rozléhá lesem a vůni květin a stromů rozfoukává příjemný vánek. Přesně takové dny teď zažívá Hinata s Narutem a jejich čtyřletou dceruškou Kushinou. Malá Kushina byla velmi nadané dítě a to hlavně díky Byakuganu po své matce, na druhou stranu podědila i vlastnosti svého táty. Dělala věci bez přemýšlení a někdy se chovala jako cvok - prostě celý Naruto. Ostatní děti jejího věku byly slabší než ona, ale Kushina se nechovala vůči ostatním nadřazeně. Už ve svém mládí se už stačila zakoukat do jednoho staršího kluka z akademie, který vládl neuvěřitelné síle. Mezi lidmi se o tomto chlapci šuškalo, že je to budoucí následník klanu Kareon. Jestli vám to nedošlo, tak se jedná o Kazukiho - jediného syna Bleskového vládce Šakrana. Stejně jako Hinata v mládí se i ona tajně dívala na Kazukiho a jeho trénink. Kazuki byl velmi uzavřený a to hlavně k vůli tomu, že nikdy nepoznal svého otce, o kterém všichni pořád mluvili. Každý od něj čekal veliké věci a Kazuki se obával, že zklame. Proto měl raději samotu a když se mu zdálo, že ho někdo pozoruje okamžitě zmizel. Možná tušil, kdo ho neustále sleduje a snad ho to i těšilo, ale i tak raději byl sám. Malá Kushina byla jeho schopnostmi ohromena a stále musela myslet na jeho tvrdé tréninky. Začala proto trénovat s Narutem a Hinatou, aby si mohla ověřit své schopnosti se svým oblíbencem.

Kushina nebyla jediné dítě, které se narodilo našim hrdinům. Gaara s Matsuri měli již tříletého chlapce, který se jmenoval Mareo (což znamená Neobvyklý). Jeho schopnosti ještě nebyli tak vyvinuté, ale Gaara cítil, že má velice silného potomka. Gaara ovšem nebyl jediný Kage, kterému se narodilo dítě. Kakashi dostal od své ženy Natano dárek v podobě novorozených dvojčat - Katsuro (Vítězný syn) a Minori (Krásná válečnice). Když se přišla podívat celá Mlžná vesnice na děti jejich Mizukageho, tak snad poprvé v životě uviděli tvář svého vůdce. Byla to tvář plná štěstí a radosti, kterou nikdy v životě nezažil. Byl tak bláznivě zamilovaný do Natano, že to ani jinak dopadnout nemohlo.

Poklidný život všech našich hrdinů ovšem netrvá věčně. Všichni vůdci spojených čtyř zemí byli pozváni do Raitranu, kde jim měli zvědové dát důležité informace. Během dvou dnů byli Kage se svými družinami na místě určení a okamžitě se pustili do jednání. Vrchní velitel tajné jednotky si vzal slovo a začal vyprávět, co se děje v Orochimarově táboře a řekl poslední novinky o Akatuski. Byla to nečekaná slova:
"Akatsuki plnou silou zaútočila na Zvučnou vesnici a donutilo Orochimara odejít z vesnice i se svými věrnými. Během boje byl zabit jeden člen Akatsuki a tím byl nějaký Koragh, zřejmě nový člen zločinecké organizace. Ten, kdo ho ovšem zabil, měl na zádech označení Uchiha klanu!!!!" zdůraznil na závěr.
Noční můra, které se Kakashi bál, se naplnila. Jeho bývalý student a žák se stal přisluhovačem Orochimara. Když uviděl velitel Anbu Kakashiho výraz zeptal se ho.
"Co se děje Mizukage-sama???"
"Je to moje chyba. To já jsem zklamal při jeho výcviku" vypadlo z Kakashiho.
"O čem to mluvíš Kakashi???" optala se ho Saya.
"Ten, kdo zabil člena Akatsuki, se jmenuje Sasuke Uchiha a je to můj bývalý žák." řekl zlostně Kakashi a okamžitě navrhl, aby byl vyslán tým, který přivede Sasukeho konečně zpět a ukáže mu správnou cestu. Několik hodin se nemohli Kage dohodnout až nakonec přišel Gaara s nápadem. Navrhl, aby z každé spojenecké vesnice byl vyslán jeden tým a z Konohy týmy dva, protože Sasuke pocházel právě z Konohy. S tímto nápadem souhlasili všichni přítomní a tak se výpravy vraceli do svých vesnic, aby připravili týmy na velmi nebezpečnou misi.

Z Písečné vesnice, jak se dalo očekávat, vyrazil na tuto misi Gaara a s ním Kankurou a Temari.
Z Mlžné vesnice odešel Kakashi a dva jeho nejlepší elitní ninjové: Nearra Henea - členka elitní jednotky Darleon, a potom Kouta Neha - vyspělý jounin se speciálními genjutsu technikami.
Z Oblačné vesnice šla Saya a její dva strážní, bývalý žáci Šakrana: Kai Nakara a Asana Korugi.
No a z vesnice v listí byli vybrány tyto dva týmy: První tým byl tvořen Yondaimem, Shikamarem a Narutem. Druhý tým pak tvořil Neji, Lee a Gai.

Když se tyto týmy pak setkali v Konoze, jejich jediným úkolem bylo seznámit se s těmi, co se ještě neznali. Naštěstí zde byli jen čtyři ninjové, kteří našim přátelům byli cizí. Proto Kakashi a Saya začali představovat své svěřence.
Kakashi:
"První člen mého týmu je Nearra Henea - 20 let, hodnost Jounin + člen elitní jednotky Mlžné vesnice, členka týmu Darleon
- její otec byl člen elitní jednotky a dosáhl hodnosti Jounin a chvíli byl i dočasným vůdcem vesnice, matka původem z Oblačné vesnice a rovněž hodnost jounin.
- Druhým členem je Kouta Neha - 25 let, hodnost jounin, specialista na výslechy
- jeho rodiče jsou členové rady, která řídí naší vesnici v mé nepřítomnosti."
Saya:
"Můj první týmový partner je Kai Nakara - 18 let, chuunin a mistr v boji s katanou
- rodiče patří do vyšší společnosti naší vesnice a jsou váženými členy diplomatických delegací.
- A druhý člen našeho týmu je Asana Korugi - 19 let, hodnost jounin, členka speciální jednotky Blesku
- otec zemřel při boji s Orochimarem před pěti lety."

Když se vzájemně poznali, tak Naruto všechny přítomné pozval do svého domu na večeři. Po příchodu sice schytal od Hinaty pohlavek za to, že jí nedal vědět dřív o návštěvě. Naruto jí to vysvětlil vášnivým polibkem a pevným obětím a tím Hinatu zlomil. Naruto usadil hosty ve společenské místnosti a začalo se hovořit. Když pak byla večeře hotová, najednou někdo zazvonil. Naruto otevřel dveře a v nich uviděl trochu smutnou Sakuru. Pozval jí dál a představil jí hostům, které neznala. Pak se dali všichni do večeře, která voněla slastně až i já jsem dostal hlad. Potom si všichni šli sednout na verandu a při svěžím vánku nabírali sílu na další den.

Tak tohle byl takový malý úvod. Doufám jenom, že vás neunudil tak, že byste přestali číst mé příběhy úplně. Příště nové týmy vyrazí na záchranou misi, která má jediný úkol a tím je přivést Sasukeho zpět. Další díl:

Konečný duel 2: První informace

https://konoha.cz/?q=node/24509
-další díl

5
Průměr: 5 (38 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Ne, 2010-11-21 20:08 | Ninja už: 5533 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

blázníš, tvoje FF a nudit a no jsi kde přišel? Je to skvělé ani nevíš jak informativní díly jsou důležité a navíc nemůže to být pořád jen samá bitva, vlastně bez informací by ani žádná bitva nebyla, tak nekecej nesmysli a já jdu hned dál Smiling

Obrázek uživatele Naruto Uzumaky7
Vložil Naruto Uzumaky7, Út, 2010-06-22 17:47 | Ninja už: 5252 dní, Příspěvků: 364 | Autor je: Prostý občan

Těším se, jestli nakonec přivedou Sasukeho zpět. I v Anime v to doufám. Sice Sasukeho NENÁVIDÍM, ale štve mě, že Naruto pořád nesplnil svůj slib.

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, Ne, 2009-03-08 16:11 | Ninja už: 5534 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

Neunudil ?? Bože .. to neni pravda žádná nuda .. já sama bych to nenapsala líp, jen jak Hin políbil .. bože omdlim xD

Obrázek uživatele Konohamaru Sarutobi
Vložil Konohamaru Sarutobi, Pá, 2009-01-02 22:26 | Ninja už: 5597 dní, Příspěvků: 1 | Autor je: Prostý občan

Moc mě to zaujalo...ale není to trošku divné, že tam je yondaime..?? v minulých dílech tam o něm nebyla zmínka...!!Ale jinak je to pěkný...

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, Ne, 2009-03-08 15:33 | Ninja už: 5534 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

Byla, když se znova vrátil! A mluvil tak ... takže to neni pravda co píšeš. Sem ráda že tam je Yondaime Laughing out loud, tatíík tedy vlastně už dědeček xD.

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, St, 2008-04-09 20:42 | Ninja už: 6186 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

Pěkný jako vždicky
co jiního mám napsat je:...... nemůžu se dočkat dalšího dílu???????

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, So, 2008-04-05 23:50 | Ninja už: 5936 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Zas zajímavej začátek. Už se těším, jak se to dál vyvine. Mimochodem cool jména těch dětí. Sticking out tongue

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Sloth
Vložil Sloth, So, 2008-04-05 22:05 | Ninja už: 6023 dní, Příspěvků: 57 | Autor je: Prostý občan

pekny uvod....Eye-wink
a kedze maju týmy Yondaimeho, tak vyhraju Laughing out loud

>><<>><<<<

Kichiri Kachiri...."Mandolin?"

^Insanity is spreading... An insanity, you just won't be able to defy... Don't struggle - watch Soul Eater^
http://www.kone-poniky.estranky.sk/stranka/naruto---kone

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, So, 2008-04-05 22:04 | Ninja už: 5966 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

Tak jo rozjíždím svou největší serii prvním dílem. Doufám, že se bude líbit a zaujme nějaké lidi. Když něco nebudete vědět, tak mi napište zprávu neob na icq, které najdete v mém profilu. Hezké čtení.