manga_preview
Boruto TBV 09

Chyba v Matrixu 6

Poněkud vyjeveně následuju tu strarou ženu dolů do podzemí, katanu mám pořád v ruce. Přijde mi...nemyslitelné, že bych se od ní měla oddělit. Cítím, že ve chvíli, kdy jsem se jí dotkla, stala jsem se já její součástí, stejně jako ona mojí. Když jsme konečně sešly po těch (moooooooc) schodech, tak stařena rozsvítila svíčky a já mohla zkoumat, kde jsem se to ocitla. Byla to jednoduchá místnost s jednou postelí, teda....s něčím, čemu by se při kýblu dobré vůle postel říkat dala, rozviklaným stolem s jednou židlí, která vypadá, že se při sebemenším záchvěvu větru rozsype a....těžkou, pokovanou truhlou v nejzazším rohu místnosti. Byla obrovská...a zamčena na několik zámků. Dokonce jsem mohla vidět pouhým okem chakru, která truhlu chránila. Byla to bezpochyby ta nejcenější věc v celé místnosti. Konečně jsem ze sebe vypravila pár slov.
,,Kdo jsi? A co se to tady stalo? A kdo jsou sakra ti ONI?" vyptávám se stařeny.
,,Já jsem stráškyně Kroniky..jsem jedna z posledních, co znají pravý příběh této země...proto mě ONI chtějí zničit..i poklad, který chráním vlastním životem a osudem..kroniku sepsanou posledním hokagem, Uzumaki Narutem....kroniku starší 300 let. Odpovím ti i na ostatní otázky, ale je to dlouhý příběh. začalo to asi...ano, asi před 300 lety a trvá to až do krušných dnešních dní." jeeee...ta baba má strašně dlouhej úvod...a jako 300???! let....bratříčku..si to trošičku přehnal, ne?
,,Ech, Strážkyně??? Nechtěla byste mi říct, co se stalo?? Ten úvod můžete zkrátit." skočím jí do řeči a pak se už jen krčím, když mě sjede pohledem, který by mě jistojistě zabil, kdyby mohl.
,,Pššš, neruš. Už mám svoje léta..a víš jak dlouho jsem si to nacvičovala?"! seřvala mě.
,,Takže...před 300 lety nám do té doby neznámá sekta pořádně zavařila. Oživila hrůzu ze zapomění, do které to první kágové poslali..poprvé se tehdy spojili vládci všech pěti zemí, aby zničili nebezpečí, které se nazávalo...Beleor. Nebyl to démon, ale taky to nebyl člověk..byl silnější než kdokoli, s kým se potkal..ale spojená sílá pěti největších vládců pěti národů ho porazila...a vyštvala do světa, kde není ´te´d, tehdy ani žádné pak. Ale přívrženci tohoto monstra zůstali..stáhli se, ale byli tady...a postupně sílili. V ten osudný den přepadli Akatsuki a porazili je. Pomocí zakázané techniky využili jejich sílu a životy..dokonce i duše, aby přivolali svého pána zpátky. Beleor přišel..s úmyslem mstít se a ovládnout svět. Tehdy, když se to stalo, tak se do toho připletl tým Hebi...mladý Uchiha přišel vykonat svou pomstvu, viděl smrt svého bratra...ale cizí rukou. Hebi se rozhodli zůstat a bojovat i proti přesile, a..zemřeli všichni. Nejhorší na Beleorovi totiž je, že jeho sílá roste s každým, koho zabije...síla jeho obětí vztoupí do něj. Jak postupoval a sílil...ničil na co přišel. Asi měsíc po svém návratu zabil Tsunade a hokagem se stal Naruto..byl to dobrý hokage, snad i ten nejlepší...bojoval svou plnou silou proti zlu, ale neměl šanci. Bylo příliš pozdě a temnota byla příliš temná. Zemřel..zůstala po něm pouze jeho žena Hinata, která v té době byla těhotná...a od ní se odvíjí klan, jehož hrobku jsi mohla vidět. Už žádný Uzumaki není..bojovali...a možná, že neměli. Momentálně nám vládne Beleor..přes své věrné poskoky. Starají se o to, aby se zapomělo..aby se zapomělo na vše, i na to, co znamená odvahaa. A bohužel se jim to daří. Ale před ..přibližně..10 lety byla na mořském dně nalezena tato katana. Bohužel, nikdo ji nemohl používat..nikdo se jí nedokázal dotknout...až ty...podívej se na ni pořádně a přečti, co je na ní napsané."
ať jsem koukala jak jsem koukala, nic jsem neviděla...až když stařena přišla, vzala kunai a..pořezala si ruku. nechala svou krev dopadat na katanu..a tak, kde dopadla, začal vyvstávat nápis :

,,Přepiš příběh, jehož konce ještě nebyly svázany."

,,Jak jste věděla, co máte dělat?"
,,Protože se starám i o tuhle katanu."
,,Hmm...moc tomu nerozumím. proč se o ten meč staráte vy?"
,,Protože jsem četla Kroniku....je tam stejná věta...na konci..na stránce, kde už nemělo být napsáno nic. proto...měla by jsi jít..a dej si na NĚ pozor...jsou všude."
A docela nešetrně mě vystrčila ven se svého podzemního království.Ještě v šoku jsem došla za pomník a ukryla se v jeho stínu...potřebuju čas, abych pochopila to, co jsem se dozvěděla. Když jsem tam seděla asi hodinu a utřídila si myšlenky, konečně jsem vytáhla mobil a napsala bratrovi o tom co se mi stalo a o jeho malém seku. Za chvíli mi odepsal :

Segra, promin. Ted uz si s matrixem rozumim lip..potreti se mi to podari poslet te do te doby, kde by si spravne mela byt. Delej tak, aby si nemusela niceho litovat...ja do toho dal nemuzu zasahovat. Od teto doby to bude na tobe...mela by si to zvladnout. Az napises priste, tak te to vrati zpatky k nam. Hodne stesti...

zase jsem počítala do deseti, pak jsem ucítila mě již známý pocit a ocitla se...ano! jsem tam, kde bych měla být. na nějakém palouku..kolem les...a v dálce tým Hebi, který se blíží. Stačí si na ně počkat

***v minulosti***

Tým 7 se příští den sešel, aby splnil svou první misi, ale jedna osoba nepřišla..Yanisha. Když dorazil i Kakashi a ona tam stále nebyla..bylo jim to už notně podezřelé. Každý z těch tří přemýšlel, co se asi mohlo stát....nakonec se zeptali Kakashiho.
,,Já vám to neřek?" zareagoval udivený muž v masce.
,,Yanishu si vzal jeden..skvělý ninja..na osobní trénink. Nemyslím, že se vrátí. Rozhodně ne dřív, než za pár let." říkal, jako by se nic nedělo...ale pod maskou si šeptal něco jiného...,,zatracený matrix, jsou s tím jenom problémy...ti nahoře by si měli udělat pořádek se zaměstnanci...poslední dobou tam mají nějak moc chyb." tyhle jeho slova však nikdo neslyšel....bohužel, nebo bohudík? Co myslíte? Eye-wink =)

4.690475
Průměr: 4.7 (42 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yonaka
Vložil Yonaka, Po, 2019-09-02 18:31 | Ninja už: 4332 dní, Příspěvků: 154 | Autor je: Hlídač Gaiovy želvy

Mise L4: Ouvej, vypadá to, že jde tuhého. Jako 300 let je opravdu hodně. Docela dost se to zamotalo, ale doufám, že se vše vyřeší. Prvních několik kapitol bylo vtipných, ale teď to nabralo na vážnosti. No popravdě nevím, co si o tom mám myslet, ale líbí se mi to, jen tak dál. Dobře popsaná ta minulost, jak měli mít první misi. Kakashi je super a nespíš dobře ví, co se děje.

Obrázek uživatele Akirou
Vložil Akirou, Ne, 2010-01-17 08:45 | Ninja už: 5345 dní, Příspěvků: 280 | Autor je: Prostý občan

Nj, je to dost zamotaný, ale moc dobrý :wink:

Obrázek uživatele Nathyyy
Vložil Nathyyy, Pá, 2010-01-15 15:48 | Ninja už: 5277 dní, Příspěvků: 281 | Autor je: Prostý občan

úžasné hned idem čítať další diel Eye-wink

Obrázek uživatele Ivanescence
Vložil Ivanescence, St, 2009-02-25 19:37 | Ninja už: 5764 dní, Příspěvků: 677 | Autor je: Prostý občan

Řekla bych, že kdyby ty slova slyšel např. Naruto tak by to bylo naprosto jedno, páč by to beztak nepochopil xD .. ale jinač by to mohlo mít zajímavé následky Smiling
A opakování matka moudrosti: kwááásnej dílek Eye-wink

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Čt, 2008-11-13 17:35 | Ninja už: 5719 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Zamotaný, zamotaný, ale takhle je to víc napínavější a lepší...
Tak, že směle do dalších dobrodružství...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Uchiha Sterethys Yumi
Vložil Uchiha Sterethy..., Čt, 2008-08-14 16:06 | Ninja už: 5893 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Prostý občan

Heh faajn len soda ze sa budes muset vratit naspat je to fakt fajn... A Kakashiho uvahy boli super

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Ne, 2008-07-27 14:01 | Ninja už: 5781 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Dost dobře se to čte, i když to čím dál víc zamotáváš Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele kotelmaniac
Vložil kotelmaniac, Čt, 2008-06-19 20:31 | Ninja už: 6060 dní, Příspěvků: 130 | Autor je: Prostý občan

Mooooooc pěkný

Obrázek uživatele Lilgaara
Vložil Lilgaara, Čt, 2008-06-19 20:24 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 488 | Autor je: Prostý občan

hej holka ty válíš Laughing out loud

Obrázek uživatele vrahoun
Vložil vrahoun, Ne, 2008-04-27 10:56 | Ninja už: 5929 dní, Příspěvků: 100 | Autor je: Prostý občan

skvelííí jen tak dal.....:-D

Pravá pýcha ninji není to jak žil ale jak zemřel.

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, St, 2008-04-16 14:36 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

Dúfam že budeš mať čas dopísať!

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele Felliss
Vložil Felliss, Po, 2008-04-14 17:00 | Ninja už: 5926 dní, Příspěvků: 246 | Autor je: Prostý občan

Alea kedy tu už pridáš novú kapitolu? Nemám čo čítať a to už som prečítala aspoň 15 FF každá s minimálne desiatimi kapitolami

Obrázek uživatele Alea
Vložil Alea, Po, 2008-04-14 17:54 | Ninja už: 5938 dní, Příspěvků: 950 | Autor je: Prostý občan

No, to kdybych já věděla =DDD pravděpodobně až po přijimačkách, ale pořád tu je možnost že mě posedne psavá =D

Obrázek uživatele Felliss
Vložil Felliss, So, 2008-04-26 11:30 | Ninja už: 5926 dní, Příspěvků: 246 | Autor je: Prostý občan

Mne sa o tom že tu bude Chyba v Matrixu 7 už aj snívalo

Obrázek uživatele Alea
Vložil Alea, Čt, 2008-05-01 22:43 | Ninja už: 5938 dní, Příspěvků: 950 | Autor je: Prostý občan

no =) tak už jsem tu hodila další díl =) já fím, trvalo mi to Laughing out loud teď už jenom počkat, až to ,,ti nahoře" schválí XD

Obrázek uživatele TsuchiKim
Vložil TsuchiKim, So, 2008-04-12 19:42 | Ninja už: 5892 dní, Příspěvků: 747 | Autor je: Prostý občan

hezký moc, jenom mi je divný, že Kakashi ví o matrixu

dlouho jsem tu nebyla, ale snad se to zase změní a doženu staré resty Smiling *těší se na ty "své" autorky*

"kniha" Ninža z druhého patra? Jedině za trest! více - proč já tomu vlastně dělám reklamu? Puzzled

jsem členem Spolku žroutů knih (itadakimááás), naše závislost a rychlé čtení je přímo legendární, kdo by se chtěl přidat ať kontaktuje Akumakirei

napsala jsem recenzi na Black Cat, ale nevím jestli se tím mám chlubit Smiling
a pokračovala s recenzí NO.6

jsem členem FC Cinkl, FC Yuki Kaze-san a FC tepeyollotl

všude narážím na to, že 92% teenagerů poslouchá hip hop a pokud patřím do zbylých 8%, ať si to přidám do podpisu, ale je zajímavý, že to má polovina konohy a mém okolí to poslouchá pouze jeden člověk :D

Obrázek uživatele Alea
Vložil Alea, So, 2008-04-12 22:59 | Ninja už: 5938 dní, Příspěvků: 950 | Autor je: Prostý občan

Matrix musí mít své lidi všude =D

Obrázek uživatele Diamond-chan
Vložil Diamond-chan, Po, 2008-03-31 19:55 | Ninja už: 6030 dní, Příspěvků: 83 | Autor je: Prostý občan

Faktický skvělý!!!

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Po, 2008-03-31 07:30 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

Ehm... Kto akože je ten Kakashi? Boh vševedúci? Inak je to úplne absolútne SUPER!!!

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Ne, 2008-03-30 21:08 | Ninja už: 6000 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Ta babča byla na začátku nějaká hysterická ne? xDD...super dílek, ale byl takovej povídací xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Ishimaru Genji
Vložil Ishimaru Genji, Ne, 2008-03-30 21:07 | Ninja už: 6054 dní, Příspěvků: 139 | Autor je: Prostý občan

heej moc dobrý fakt!!


Kakashis Killers clan

Obrázek uživatele DJAfro
Vložil DJAfro, Ne, 2008-03-30 21:06 | Ninja už: 5896 dní, Příspěvků: 120 | Autor je: Prostý občan

to slovo jeste nevymysleli co tendle pribeh je......proste cool na 100000tou

Obrázek uživatele T.a.r.a.n.e.e
Vložil T.a.r.a.n.e.e, Ne, 2008-03-30 19:14 | Ninja už: 5906 dní, Příspěvků: 1099 | Autor je: Pěstitel rýže

Fakticky supr... Smiling

一度に心の中で本物の願望があります、そしてその願望和津沿いです...そのときあなた和本物の明らかにされていない脳l族をみつける。
"When there is a true desire in your heart and that desire is strong...that is when you find the real strength that even you did not know you had." (Orochimaru-sama)




PS: Ano, to na tom avataru jsem já.

Obrázek uživatele Alea
Vložil Alea, Ne, 2008-03-30 20:10 | Ninja už: 5938 dní, Příspěvků: 950 | Autor je: Prostý občan

to jsem ráda, že sa ti to páčí =)))