manga_preview
Boruto TBV 09

Klan mnoha tajemství 2: Sebevražedná mise

V minulém díle jsme dorazili do zničené Kumy a nalezli jsme pár živých lidí.Dozvíme se co se stalo.Proto je tu díl číslo dvě.Hezkou zábavu.

Když donesli Šakrana do tábora a položili ho na zem,přiběhl za ním mladý ninja.
"Sensei,jak jste na tom???"-zeptal se ho mladík.
"To je tvůj sensei??"-ptal se Naruto vyjeveně.
"Ano,trénuje nás už tři měsíce."-odpoověděl mu mladík,ale v tom se znovu probudil Šakran a mladíka chytl za ruku.
"Kde jsou lidé??Jsou v bezpečí??A co další dva genini??"-ptal se ho Šakran.
"Odvedli jsme je do skal,jak jste chtěl a já jsem se pak vrátil s Toidhanou vás hledat,ale překvapil nás Yondaime-sama."-odpověděl mu.
"Dobře,velmi dobře a abych nezapomněl,tohle není Yondaime,to je jeho syn Uzumaki Naruto"-řekl z posledních sil a znovu o sobě nevěděl.
"Kdo je vlastně ta Toidhana??To je ta vlčice??"-zeptala se zvědavě TenTen.
"Ano je,tak jí pojmenoval sensei,když jsme jí našli opuštěnou"-odpověděl mladík.
"Ale jak to že mluví a navíc se zvětšuje???"-ptal se ještě zvědavěji Kiba a Akamaru do toho zaštěkal.
"No sensei jí to naučil.Tu proměnu nacvičili nedávno.Já ani nevím,jak to udělal"-odpověděl znovu a trochu se tomu i smál.Potom se všichni odbrali znovu do spaní,že nechají otázky na ráno.

Druhý den ráno,když se všichni probudili,Hinata se Sakurou připravili něco ke snídani.Najedli se a chtěli se zeptat Šakrana,co se tu stalo.Když se Šakran vzbudil,Tsunade s Jiraiyou se ho zeptali na dění ve vesnici.
"Vše začalo před dvěma týdny,když byl jmenován nový Raikage.Když byla oslava v plném proudu,tak se ve vesnici objevil nějaký muž,který nám oznámil,že nebude-li vesnice poslušná a loajální k jeho pánovi,bude vesnice zničena a lidé pozabíjeni.Raikage to odmítl a nechal ho vyvést z vesnice.Po osmi dnech k našemu městu přišlo nějaké vojsko.Bylo tak malé,že by ho přemohli i naši učni,ale než jsme se vzpamatovali,vlítnul do našeho středu Gryffin.Když jsem ho uviděl,bylo mi jasné,kdo na nás útočí.Zabíjel rychle a do toho si přidal i ON!!Neměli jsme šanci.Jeho rychlost byla ohromující,ale když jsem Toidhanu přeměnil,tak se ztáhl,jako by se něčeho bál.Ustoupil a já se ho vydal hledat s dalšími jouniny a Raikagem,ale ztratili jsme stopu.Ostatní se odebrali ke Stříbrným skalám a já se vydal sem.To je všechno,co vám můžu říct."-dovyprávěl Šakran.
"Ale Šakrane,kdo to byl???Kdo by mohl být tak silný,aby zničil celou vesnici???"-tázal se ho Jiraiya a byl stále víc nervóznější.
"Byl to můj bratr!!Myoshi Kareon.Vůdce klanu Kareon."-odpověděl a uhnul pohledem do země.
"Bratr??Ale proč by tvůj bratr chtěl zničit tvůj domov??"-zeptal se jej Neji.
"Možná proto,že můj pravý domov je místo,kde on vládne.Kde je on Mizukage."-dostal ze sebe Šakran.
"To není možné!!Proč by Mlžná vesnice útočila na někoho,kdo má spojenectví s Konohou??"-ptala se ho zase Tsunade.
"To si myslíš,že se všechno točí kolem Konohy??Konoha je sice poslední na seznamu jeho plánů,ale i tak není jedinou vesnicí,která má být zničená."-vykřikl na ní Šakran.
"Co si to řekl??"-teď už byli zvědaví i ostatní.
"Můj bratr kdysi nechal zabít našeho otce nějakým vrahem z Akatsuki a když se dostal do čela klanu,začal jim trochu pomáhat.Nemám pochyb o tom,že se chce stát pánem světa,když ví,že ho nezastaví ani Akatsuki.Kuma,Suna,Konoha i Zvučná vesnice budou zničeny pokud se něco nepodnikne."-řekl Šakran a chtěl se vydat k úkrytu ve skalách.

Když ale vyšel ven,uviděl před sebou Raikageho a lid Kumy.Poklekl a začal vysvětlovat situaci.Raikage,což byla ve zkutečnosti žena,mu poděkovala za provedenou práci a předala mu svitek.Byl pro Mizukageho a bylo to potvrzení o vyhlášení války mezi Kumou a Kiragou.Šakran věděl,že dostal misi,ze které se možná nevrátí,ale poslechl a šel se na misi připravit i se svými svěřenci.Když to viděl Naruto,okřikl Raikageho,co to dělá.Ta se ani nezastavila a pokračovala směrem k paláci.Naruto a ostatní se rozeběhli za Šakranem,jenom Tsunade a Jiraiya šli za Raikagem.Naruto a jeho přátelé se snažili Šakrana přesvědčit,ať to nedělá,že je to sebevražda,ale on je neposlouchal a připravoval se dál.Pak ho Naruto chytil pod krkem a začal na něj řvát.

"Tohle nemůžeš zvládnout!!!Proč to děláš,přoč se chceš nechat zabít??Je to sebevražda!!!"-ptal se pořád dokola Naruto.
"Když půjdu jako vyslanec,snad mě nezabije hned a přečte si dřív ten dopis.Pak budu mít dokonalou šanci zabít ho.Co ty na to příteli??"-vysvětlil mu svůj plán,ale ten mu nikdo nevěřil.
"To je úplná blbost.To se ti nikdy nepovede."-řekli mu na to všichni.
"No a co??"-reagoval Šakran,chvíli sledoval jejich udivené obličeje,pak dal znamení svým geninům a vyrazili.Než jim však zmizeli z dohledu,zakřičel Šakran na Naruta.
"Nesleduj mě a raději se mi postarej o Toidhanu"-tohle vyslovil a už zmizel.

Mezitím se bavila Tsunade s Jiraiyou a Raikagem,ale nikam jejich rozhovor nevedl.Bylo vidět,že je vůdkyně Kumy stále dost mimo a tak raději odešli za ostatními.Doběhli k nim chvíli potom,co Šakran odešel.
"Musíme zpět do Konohy!!"-rozkázala Tsunade.Všichni až na Naruta se chystali na návrat.
"Pojď Naruto.Víš,co ti řekl Šakran.Nemá to cenu,hnád se za nimi."-řekl mu Neji a dal mu ruku na rameno.
"Já vím Neji.Jenom přemýšlím,jestli ho ještě někdy uvidíme."-odpověděl mu Naruto dosti utrápeným hlasem.
Pak se Naruto vschopil a přenesl sebe a ostatní z Kumy zpět ke Konoze.Vzali sebou i Toidhanu,jak si přál Šakran.Když dorazili do vesnice,Tsunade nechala poslat varování do Písečné a nechala vytvořit hlídací jednotky v okruhu dvaceti kilometrů od vesnice.Znovu měli obyvatelé Konohy na paměti událost před jedním rokem,ale snažili se na to příliš nemyslet.Uběhli tak další tři dny a Tsunande stále neměla odezvu z Písečné.Asi každý začal uvažovat nad tím,jestli už nebyla Vesnice písku také zničena a jestli není další na řadě Konoha.

V tu samou chvíli dorazil Šakran se svými svěřenci k Mlžné vesnici.Celou cestu přemýšlel nad tím,jestli je má brát sebou.V hlavě se mu opakoval okamžik,kdy jeho předchozí genini všichni zemřeli.Když chtěli jeho genini vyjít ze stínu,tak je Šakran zastavil.
"Nikam nepůjdete!!Vraťte se domů.Nechci aby další lidé umírali."-okřikl je.
"Ale sensei,my chceme jít s vámi!!"-odpověděli mu najednou.
"Jestli mi chcete pomoct,tak poslouchejte.Vyrazíte do Konohy a řekněte Tsunade,ať pošle Naruta a několik ninjů najít Ashinu slzu."-vymyslel Šakran,aby je nějak donutil odejít.
"Hai sensei,můžete se na nás spolehnout."-odsekli naráz a opustili senseie.
Ten se mohl vydat do vesnice.Když prošel branou dovnitř,stáli tam čtyři ninjové a čekali na něj.Odevzdal všechny své zbraně a předal svitek od Raikageho a žádal návštěvu u Mizukage.Chvíli čekal na odpověď,ale nakonec ho odvedli k Mizukagemu.Vešli do velké místnosti a tam seděli čtyři osoby.

"Buď vítán bratře,vítám tě doma."-zvolal na Šakrana muž sedící uprostřed a postupně ho pozdravili další dva muži a žena.
"My už nejsme bratři!Nepamatuješ si!"-odpověděl na pozdrav Šakran.
"Ale nech toho bratříčku.To co se stalo před lety bylo nutné a ty to víš."-řekl Šakranovo bratr Myoshi.
"A co jsi udělal nyní bylo taky nutné??Bylo nutné povraždit tisíce lidí???Odpověz nebo o tobě prohlásím,že jsi zbabělec."-zakřičel na Myoshiho Šakran.
"Jak se opavažuješ???Jsi sice vyslanec,ale nezapomeň na to,že jsi mi přinesl dokument o vyhlášení války,tak si sakra nemysli,že tě nezabiju."-okřikl ho zpět Myoshi.
"Hmmm.Ještě si mi stále neodpověděl!!"-řekl v klidu Šakran.
"No dobře,jak chceš.Bylo to nutné do budoucna,abys věděl.Další bude Suna a nakonec zničím Konohu,aby konečně přišla sláva i na naší vesnici."-odpověděl zase Myoshi.
"Ostatně jsem slyšel o tvém hrdinské skutku při bitvě s Akatsuki a s Kyuubim.Ale ztratit Balrocka byla velká chyba.Společně s ním bych mohl vše zničit a ani bych se nehnul z paláce.Jsi tak ubohý,že jsi se obětoval pro toho kluka.Uzumaki Naruto se jmenuje,že."-chvástal se Myoshi a pak bylo chvíli ticho.
"Už mi nemáš co říct bratře??"-zeptal se Šakrana.
"Ne!vše jsem vyřídil a teď jestli dovolíte rád bych se vrátil do mé země,Mizukage-sama"-odpověděl Šakran a to vytočilo jeho bratra.
"Řekl jsem ti,že jsem tvůj bratr a to budeš respektovat!!!!!"-křičel na zas Myoshi.
"Promiňte pane,ale můj bratr zemřel ve stejný den,co zemřel otec.Nashledanou Mizukage-sama"-řekl v klidu Šakran,otočil se a odcházel.

Tato poslední slova rozzuřila Myoshiho do nepříčetnosti.Rozběhl se ke svému bratrovi a zabodl mu kunai zezadu do ramene.Šakran padl na zem a držel se za ránu.Myoshi by zřejmě Šakrana zabil,ale zastavila ho žena sedící po jeho boku při jednání.
"Ne!!!Je to tvůj bratr."-vykřikla na něj.To zastavilo kunai v dalším pohybu.
"Vidíš bratře,moje snoubenka ti zachránila život.Asi jsi na ní zapůsobil"-řekl Myoshi a odcházel z místnosti,ale než odešel,dočkal se jedné věty od bratra.
"Za to co jsi provedl otci a mému novému domovu,ti slibuji,že se nedožiješ mnoha dní,BRATŘE!!!!!!!!!!"-okřikl bratra Šakran.
"Tohle nehodlám poslouchat!!!!Zavřete ho a nechte ho pomalu zemřít!!!"-vydal rozkaz Myoshi a zmizel v temnotě.
Potom stráže odvedli Šakrana do vodního vězení pod náměstím Mlžné a zanechali jej tam bez ošetření,bez jídla a bez vody.Šakran se snažil pomocí chakry nějak zlepšit svůj zdravotní stav,ale bylo mu jasné,že bez lákařského ninji dlouho nevydrží.Vzpomněl si na Narutova slova: "Je to sebevražda"a řekl: "Měl si pravdu Naruto."
Myoshi nechal napsat pozvání na popravu svého bratra a chtěl pozvat Kazekageho,Raikageho a Hokageho.Chtěl znát jejich reakci na to,že se nebojí zabít vlastního bratra.

Po několika dnech mučení byl Šakran na pokraji sil.Jeho genini dorazili do Konohy vyřídit vzkaz pro Tsunade,ale když ho předali,Tsunade jim oznámila,že taková věc není a jejich sensei je od sebe odstrčil.Pak ale dorazil orel z Mlžné a přinesl sebou dokument.Když si ho Tsunade přečetla,upustila svitek a sedla si na zem.
"Co se děje Tsunade???"-zeptal se Jiraiya.
"Za pět dní nechá Mizukage popravit Šakrana za urážku jeho majestátu."-odpověděla Tsunade.To zaslechl Naruto a chtěl mu jít na pomoc,ale už před domem ho zastavil Kakashi.
"Nedělej to Naruto.On by určitě nechtěl,aby si k vůli němu riskoval vlastní život"-promluvil na něj pomalu.
"Toho tam mám nechat zemřít???Je tak paličatej,nikdy si nadá nic vymluvit."-křičel zas Naruto,ale Kakashi se tomu smál,protože věděl,že Naruto by jednal stejně.
"Vím,co cítíš a pokusím se ho z toho místa dostat.To ti slibuji!!!"-řekl Kakashi.
"Já půjdu s vámi sensei."-povídá Naruto.
"Ne!!!Už jsem připravil plán a mám i vybrané lidi na tuhle misi.Nezlob se,ale tvoje zbrklost by mohla misi uškodit."-opáčil ho Kakashi.Pak se otočil a zmizel v obláčku kouře.Se svolením Tsunade byl Kakashi a jeho tým připraven vyrazit.Jeho tým tvořili tito ninjové:Sakura(zdravotník),Neji(průzkum),Lee a Gai(taijutsu) a Kiba s Akamarem a Toidhanou,no a samozřejmě Kakashi.

"Týme vyrážíme!!!"-ozval se Kakashi a všichni zmizeli.Budou mít však štěstí a zachrání Šakrana???To se dozvíme v další epizodě s názvem:

4.976745
Průměr: 5 (43 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, St, 2011-06-22 22:51 | Ninja už: 6207 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

super pokráčko

Obrázek uživatele dusicinko
Vložil dusicinko, Út, 2011-04-19 23:35 | Ninja už: 6056 dní, Příspěvků: 63 | Autor je: Prostý občan

ashina slza. to bolo v jednej hre (Heroes of might and Magic 5)

userbarz.com

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, So, 2010-11-20 21:51 | Ninja už: 5553 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

je to tak strašně krásné, jinak vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby se tam naruto vydal na vlastni pest jo a podle me šakran nezemře Smiling

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, Ne, 2009-03-08 13:07 | Ninja už: 5554 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

Zajímavé xD .. hned jdu na další xD

Obrázek uživatele Larten
Vložil Larten, So, 2008-07-19 00:10 | Ninja už: 5848 dní, Příspěvků: 566 | Autor je: Prostý občan

Koukam, že se tam objevuje čím dál víc napětí a zajímavostí! Laughing out loud super!

Moje NEJOBLÍBENĚJŠÍ FF - Extra long! 20th is coming! Finally! by Lilgaara
Njelepší FFkáři - hAnko, Lilithka, sorafay, Takari, Lilgaara, ... uf, to by bylo moc na dlouho, je jich fakt neskutečně moc! Laughing out loud
Jsem Hidanofil, Kibofil, Temarifil, Hinatofil, Gaarofil, Peinofil,... a věrný Jashinista xD

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Čt, 2008-03-13 20:41 | Ninja už: 5956 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Daří se ti, chlapče. Smiling Líbí se mi to, je to správně napínavé, jen tak dál...

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Hinata-H
Vložil Hinata-H, Út, 2008-03-11 10:02 | Ninja už: 6070 dní, Příspěvků: 53 | Autor je: Prostý občan

No myslím si že ho, mno vlastně tebe zachrání Eye-wink

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, Po, 2008-03-10 21:27 | Ninja už: 5986 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

Lidi pokráčko bude tak ve středu,pokud stihnu jeden detail domyslet v další epizodě,tak se omlouvám.

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Po, 2008-03-10 20:26 | Ninja už: 6061 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

tak to nám naozaj pekne začína, je to super skvelé:)) sa teším na pokračovanie ako blcha:))


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Po, 2008-03-10 20:20 | Ninja už: 6048 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Už aby byl další díl Eye-wink Do tohohle jsem zažranej jak sviň Laughing out loud

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, Ne, 2008-03-09 21:49 | Ninja už: 6031 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

je to naposto famozní jako vsechna jeho dílka no naprosto z toho nemůžu

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, Ne, 2008-03-09 21:55 | Ninja už: 5986 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

Nech toho,nebo se začnu červenat.

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, Ne, 2008-03-09 16:17 | Ninja už: 5986 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

Tak je tu pokráčko.Hezkou zábavu