manga_preview
Boruto TBV 09

Fakta o minulosti 04

Ráno v den svatby byla Hinata dříve vzhůru, napsala Narutovi vzkaz, že se uvidí u obřadu a odešla. Když se Naruto vzbudil, přečetl si vzkaz a usmál se.
Do začátku obřadu zbývalo deset minut Tsunade a Sasuke, který šel Narutovi za svědka přešlapávali a ptali se tázavými pohledy jeden druhého, kde je sakra ten Naruto. Najednou oblohu přeťal blesk, všichni se lekli, teda kromě Jiraiyi ten jenom koukal a přemýšlel. Blesk padal k zemi a těsně před zděšenou Tsunade se zastavil a pak zmizel. Místo něj tam stál Naruto, ale v zadních řadách si mysleli, že se vrátil Yondaime, Naruto na sobě měl totiž jeho plášť. Naruto se otočil k Sasukemu a do ucha se ho zeptal „Nejdu moc pozdě, že ne?“ „Neboj Naruto máš ještě asi osm minut.“ odpověděl z klidem Sasuke.
Obřad se povedl bez žádných komplikací, večer se Naruto s Hinatou někam vypařili a nikdo si toho nevšiml. Sasuke trochu opilý, tam sváděl Sakuru, ta na něho koukala, měla v sobě totiž taky pár skleniček, ale nikdo neměl na Tsunade, ta do sebe saké lila rovnou z flašek a říkala „Nač špi- škyt -nit skleničky.“ K ránu se všichni rozešli a kolem poledne Tsunade zjistila, že Naruto s Hinatou se vydali cestovat.
Naruto s Hinatou byli od rána v Suně, kde se objevili díky Narutovi stráže u průchodu si mysleli, že se vrátil Yondaime Hokage, ale Naruto je ihned vyvedl z tohoto omylu, když na ně zařval „Hej vy tam, je Kazekage doma?“ Těsně u nich se objevila Temari a povídá „To jsou k nám hosti. Co od Gaary potřebujete.“ „No chci mu něco oznámit, můžeš přijít i ty s Kankurem.“ odpovídá Naruto a chytne Hinatu za ruku a pomalu vyráží za Temari, která se mezitím rozešla do Suny.
V kanceláři Kazekageho se zrovna dohadoval Gaara s Kankurem, když Temari zaklepala a vstoupila dovnitř, tak ihned oba přestali. Naruto vešel a povídá „Ahoj Gaaro, něco jsem ti přišel oznámit.“ Kankuro s Gaarou odpovídají „Ahoj Naruto, Hinato.“ Hinata se jim vloží od řeči a povídá Narutovi do ucha „Musíme to tak zdržovat.“ Naruto se na ní usměje a políbí ji. Potom se otočí na ty tři v místnosti, neubránil se smíchu, všichni měli vykulený oči a vypadali hrozně směšně Naruto cítil, že se směje i Hinata. Uklidnil se a povídá „Gaaro my jsme ti přišli oznámit, že jsme se s Hinatou vzali, chtěli jsme tě pozvat na svatbu, ale Tsunade nám to nedoporučovala, že prý teď máš dost práce.“
O hodinu později v Gaarově kanceláři. „Naruto jak jste se sem vůbec dostali, když říkáš, že vyrazili teprve dnes ráno.“ vyzvídá Gaara. Naruto se podívá na Hinatu a pak odpoví „No použil jsem jutsu mého otce, víš ne Kage Konoha Kawarimi no Jutsu.“ Při zmínce tohohle jutsu se Gaara zarazil a pro sebe si říkal „Takže je to víc než jen náhoda, že se podobá Yondaime Hokagemu.“ „Takže Naruto, tvůj otec byl Yondaime Hokage.“ Ptá se trochu zasekávaně Kankurou. Naruto se k němu otočí a povídá „No koukám, že jutsu mého otce jsou známa i zde v Suně.“ Usmál se a dal si ruce za hlavu, jak bylo jeho zvykem.
Večer se Naruto s Hinatou rozloučili s Gaarou a Kankurem. Temari je dovedla k pokoji, kde budou spát. Uvnitř pokoje byli dvě postele. Naruto se podíval na Hinatu, ve stejném okamžiku se Hinata podívala na Naruto a oba se podle usmáli. Obou v hlavách problesklo „Tu druhou postel ani nevyužijeme.“ Ráno je, probrali sluneční paprsky, které jim, svítili přímo do tváří. Chvíli po tom co se probrali se tam objevila Temari s nějakou menší snídaní. Před polednem se Naruto s Hinatou rozloučili s Gaarou, Temari a Kankurem. Vydali se směr moře. Ještě jednou se otočili, zamávali a zmizeli v oslnivém záblesku a byli fuč.
V poledne si dali pauzu a zastavili se u menšího jezírka, kde nakonec strávili skoro dva týdny. Když už byli sbalení k odchodu, objevil se u nich Jiraiya s Kakashim, oba k smrti vyčerpáni, a Kakashi začal povídat „Naruto, Hinato, musíte nám pomoct, na Listovou zaútočila Akatsuki. Myslí si, že tě někde schováváme.“ A Jiraiya dodal „Podle mých zdrojů už jim chybí chytit akorát Devítiocasého.“ A v tu chvíli se oba skáceli na zem a usnuli.
Naruto se podíval na Hinatu se strachem v očích. Oba počkali do odpoledne, a pak probudili Kakashiho s Jiraiyou. Jiraiya mu řekl „Sasuke zabil Itachiho, Sai se Sakurou zabili Deidaru. Jinak se toho moc zatím nestalo, i když to už se mohlo změnit, jsme na cestě už pět dní.“ Naruto už na nic jiného nečekal, popadl všechny tři přítomné a přemístil se ke Konoze. Bohužel se objevili mezi Tobim s Kisamem, kteří byli vyvedeni z míry tím jutsem, jelikož si mysleli, že se objevil Yondaime. Naruto se vzpamatoval nejrychleji ze všech, vyvolal dva klony, a když dodělal to, co tam kul, rozběhl se ke Kisamemu a vykřikl „Fuuton: Rasen Shuriken“, ale tento byl hodně upravený oproti tomu co použil na Kakuzu, tento dělal škody jenom nepříteli a ne i Narutovi. V tu chvíli Akatsuki přišla o Kisameho, Tobi chtěl zbaběle utéct, ale to mu nebylo dopřáno. Ze země kolem něj se vynořili ninja psi a chytli ho Kakashi k němu přišel a ptal se ho „Tak, kde má Akatsuki úkryt, ze kterého na nás útočí.“ a přitom mu v ruce jiskřilo Raikiri.
Tobi, který odjakživa byl zbabělec, vše vykecal a potom dostal jednu smrtelnou ránu mezi oči, udělalo to menší nepořádek, Hinata se otočila na Kakashiho a spustila „To jste to nomohl udělat míň drasticky.“ Kakashi se na ni otočil „Gomen, nechal jsem se unést.“ Naruto, Hinata, Kakashi a Jiraiya se pomalu vydali do Konohy, už zdálky viděli, že je rozbořená, ale když došli blíž, viděli i mrtvá těla ANBU jednotek. Hinata prohledávala vesnici Byakuganem a zjistila, že jsou nějací lidé uvnitř tváří Hokagů, a tak se tam vydali.

5
Průměr: 5 (11 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Aisu-san
Vložil Aisu-san, So, 2008-03-15 11:52 | Ninja už: 5957 dní, Příspěvků: 137 | Autor je: Prostý občan

is great napis pokracko

Obrázek uživatele P1NG
Vložil P1NG, So, 2008-03-15 13:15 | Ninja už: 5972 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Prostý občan

malo casu ae snazim se porad neco napsat

Obrázek uživatele P1NG
Vložil P1NG, So, 2008-03-15 13:15 | Ninja už: 5972 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Prostý občan

malo casu

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Út, 2008-03-04 17:37 | Ninja už: 6062 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

pokraaaačko:))


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Sabaku no_Gaara
Vložil Sabaku no_Gaara, Út, 2008-03-04 17:32 | Ninja už: 6019 dní, Příspěvků: 119 | Autor je: Prostý občan

good Eye-wink

Obrázek uživatele Asa Kujaku
Vložil Asa Kujaku, Út, 2008-03-04 14:47 | Ninja už: 5990 dní, Příspěvků: 141 | Autor je: Prostý občan

super dil fakt bomba doufam se ze brzo bude dalsi dil

Obrázek uživatele P1NG
Vložil P1NG, Út, 2008-03-04 16:49 | Ninja už: 5972 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Prostý občan

jak sem rikal mam malo casu ae budu se snazit