manga_preview
Boruto TBV 14

Fakta o minulosti 03

V den zkoušek se odebrali k budově Hokage, kde se měli sejít s Leeem a pak šli za Hokage. Ta na ně čekala a odvedla je k ostatním, co přišli skládat zkoušky.
Těsně po ukončení zkoušek. „Hinato, Naruto gratuluju k získání hodnosti jounin.“ Oba vyčerpaní a unavení z posledních dnů, jelikož Lee byl otráven a rozhodl se radši odstoupit, museli vše zvládnout sami, ale jim to nějak nevadilo, a i tak zkoušky složili. Po tomto oznámení Naruto objal Hinatu a dlouze po dlouhé době políbil, při zkouškách si akorát občas, našli chvíli času, na něco takového. V tom se u nich objevil Kakashi, Sakura a Sasuke.
Všichni svorně řekli „Blahopřejeme, Hinato, Naruto.“ Naruto je, ale zarazil, protože byli unavení, tak se se všemi rozloučili a vydali se k Narutovi domů, kde prožili nádhernou noc. Další ráno byla Hinata brzy vzhůru, opatrně vstala a šla koupit něco na snídani. Po cestě potkala většinu kamarádů z akademie. Po tom co se vrátila k Narutovi domů, připravila mu snídani a šla za ním do pokoje, když si k němu lehala, tak ji popadl a políbil a ptá se jí „Kdepak si byla, lásko?“ „Byla jsem něco koupit k snídani, pojďme se najíst.“ Při snídani jakou neměli, už ani nepamatuju, nemluvili, jenom koukali jeden na druhého.
Někdo zaklepal, tak šel Naruto otevřít, ve dveřích stála TenTen. „Je tu Hinata, Naruto?“ táže se ho. Naruto se otočí a povídá „Lásko, je tu TenTen a chce s tebou mluvit.“ Při tom se TenTen usmála, a pak byla Narutem pozvána dál. Hinata došla za TenTen „Ano TenTen, co potřebuješ?“ „Jenom bych vás chtěla pozvat na mojí a Nejiho svatbu, která bude zítra, a chtěla jsem se tě zeptat, jestli mi nepujdeš za družičku.“ (Svědek, nevim, jak se tomu říká u žen, gomen) To Hinatu zaskočilo, chvíli koukala jako by právě spadla z višně, a pak jí řekla „No jistě, že pudu.“
Po zbytek dne si Hinata s Narutem užívali volno, které dostali za úspěšné složení zkoušek. I když většinu odpoledne strávili tím, že se snažili vymyslet, kdy si udělají oni dva svatbu a nakonec se dohodli, že si jí udělají týden po Nejim s TenTen, po zbytel si Naruto kupoval společenský oblek, akorát k tomu potřeboval Hinatu, jelikož ještě nic takového nepotřeboval. Večer zašli datum své svatby oznámit klanu Hyuuga, v domě klanu Hyuuga byl spěch, kam jste se jenom podívali, se všichni připravovali na zítřejší svatbu, po deseti minutách našli Hiashiho a řekli mu, na čem se dohodli, ten jenom kývnul, že to bere na vědomí a hned se zase ztratil v davu.
Pak šel Naruto s Hinatou najít Sasukeho, kterého se chtěl Naruto na něco a pozvat na svatbu. Našli ho před částí, kde kdysi bydlel klan Uchiha. Když k němu přišli, všimli si, že tam není sám, byla tam s ním Sakura. Všichni čtyři se napřed měřili pohledy a pak „Sasuke, chtěl bych tě pozvat na mojí a Hinaty svatbu a chci se tě zeptat, jestli bys mi nešel za svědka.“ Mezitím Hinata došla k Sakuře a říkala jí „Já bych tě ráda pozvala na mojí a Narutovo svatbu.“ Sasuke a Sakura koukali jako by jim měli vypadnout oči z důlků, a pak svorně odpověděli „Ano, rádi přijdeme.“ a Sasuke dodal „Naruto, rád ti pudu za svědka.“ Já se Sakurou jsme chtěli zejtra oznámit naše zasnoubení, ale vám to řekneme už dnes.“ Povídal trochu se červenající se Sasuke. „No, už bylo na čase Sasuke“ usmál se na něj Naruto.
Ráno proběhla svatba, vše šlo, jak mělo a nakonec se objevil i Jiraiya, večer byli skoro všichni opilí, takže si ani nevšimli, že TenTen s Nejim zmizeli. Další den se Naruto s Hinatou vydali k Tsunade říct jí o jejich svatbě. Když byli na odchodu, tak je Tsunade zastavila „Naruto, chtěli bychom ti říci něco o tvých rodičích.“ „My?“ zarazil se Naruto a když se otočil, stáli tam i Jiraiya a Kakashi. Narutovi blesklo hlavou „Když je tu Kakashi to znamená, že můj otec byl … ale ne to je blbost.“ Podíval se na Hinatu a ta přikývla, aby mu přidala na odvaze, přešli místnost a posadili se.
První si vzal slovo Jiraiya „Naruto, nevím jak ti to říct nějak šetrně, a tak ti to řeknu rovnou. Tvoje matka byla Kushina Uzumaki, která padla při obraně vesnice, před Kyuubim a tvůj otec byl Minato Namikaze, čili Yondaime.“ skončil Jiraiya. Hinata nevěřila svým uším, ale Naruto na tom byl hůř, skoro skolaboval a hlavou se mu honilo „Tak přece, moje domněnky byli správné.“ „Jiraiyo, proč si mi to neřekl dříve, už jsme spolu byli tolikrát trénovat a ty si se, ani slůvkem nezmínil.“ nakonec ze se sebe vysoukal Naruto, nevěděl, jestli se má smát, nebo brečet štěstím a v tom ho chytila Hinata a do ucha mu zašeptala „Já si vždycky říkala, že mi někoho připomínáš, lásko, a klidně se vybreč, jestli se ti chce.“ ale Naruto se napřímil a podíval se na Kakashiho a ten jenom přikývl, protože nevěděl, co by měl říct, pak spadl Narutův pohled na Tsunade a přitom povídal „Tsunade, to ale znamená, že se asi po vás stanu Hokage?“ „Ano, Naruto znamená.“ a po tom dle Naruto zkolaboval úplně.
Probral se asi za deset minut a viděl, že se mezitím v místnosti objevil Sasuke se Sakurou. Kývnul jim na pozdrav, jelikož se na více nezmohl. Pak do místnosti vešli Kotetsu s Izumou a nesli jakousi zbroj, Sasuke se zarazil stejně jako Naruto, protože oba poznali, že tato zbroj patřila Yondaimemu. Naruto se otočil na Tsunade s výrazem „To znamená, že to dle, je moje.“ Tsunade jenom kývla. Naruto se otočil na Sasukeho se Sakurou a pověděl jim „Sasuke, Sakuro dnes jsem se dozvěděl, kdo byli mí rodiče.“ Uviděl jak se Sasuke tváří. „Ano, Sasuke to znamená, že můj otec byl Yondaime.“ V tom se Sasuke sesunul a kdyby ho nechytila Sakura, spadl by na zem.
Probral se vedle Naruto na pohovce, otočil se k Narutovi „Naruto to znamená, že e ti splní tvůj sen.“ Naruto kývl. Potom se všichni odebrali domů Naruto si odnesl zbroj svého otce, večer dlouho nemohl usnout, za prvé byl rád, že ví, kdo jsou jeho rodiče, a za druhé nemohl uvěřit, že jeho otec byl Yondaime. Hinata taky nespala, přemýšlela, jak se asi cítí Naruto, věděla, že nespí, a tak se k němu přitulila a políbila.
Další dny, se nějak rozkřiklo, že se Sasuke se Sakurou zasnoubili i to, že Narutův otec byl Yondaime a všichni na Naruta koukali jako na ducha, jelikož si většina z nich uvědomila, koho jim připomínal. Naruto byl až do svatby úplně mimo a den před svatbou se u něj doma objevil Kakashi s Jiraiyou a předali mu čtyři svitky, ve kterých bylo mnoho různých jutsu, většinu vymyslel sám Minato. Byli tam jutsu jako, jak ovládat Kyuubiho pomocí pečetě, potom „Kage Konoha Kawarimi no Jutsu“, potom jak ovládat Rasengan na dálku a taky tam bylo Jutsu, které nebylo dopsané až do konce a to „Fuuton: Rasen Shuriken“ podle slov, které k tomu byli, to bylo něco jako „Fuuma shuriken“ akorát z chakry a jehož středem byl Rasengan. Kakashi řekl Narutovi, že po svatbě mu pomůže s jejich trénováním, na to Naruto řekl „Děkuju.“ A začetl se do jednoho ze svitků. Večer se už naučil ovládat Rasengan na dálku a „Kage Konoha Kawarimi no Jutsu“. Potom se šel osprchovat a když se sprchoval, tak se u něj najednou objevila Hinata a začali s líbat. Potom odešli do postele, ale moc to nepřeháněli, jelikož se těšili na další noc.

5
Průměr: 5 (14 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Verča 007X
Vložil Verča 007X, Ne, 2008-03-30 12:42 | Ninja už: 6111 dní, Příspěvků: 600 | Autor je: Prostý občan

Woow, super povídka, akorát se všichni hromadně vdávaj a žení Laughing out loud

Yuumei - více spoluautorská FF xD Laughing out loud určo se mrkněte ;-)

Dedík a POMELO!! Joj, POMELO!!! Boží obrázek našeho spolku xD

Pomelo, to je věc.
Kdo řek něci jinýho- je to kec.
Pomelo vládne světu,
řekně jen tu jednu větu:
Pomelo je náš král
každý se ho vždycky bál!!

Aneb POMELO vždy výtězí Laughing out loud Laughing out loud

Nebýt Natush(té HLAVNĚ!! xD), tuším že Michi(nebo to byla Miya?? Puzzled xD) slovenskýho prezidenta a dalších blbostí, pomelo by skončilo na ulici... teď je z něj náš BŮŮŮŮH xD Laughing out loud Kakashi YES

Obrázek uživatele Chikage
Vložil Chikage, Pá, 2008-02-29 00:09 | Ninja už: 6307 dní, Příspěvků: 45 | Autor je: Prostý občan

moc pěkný ale nezdá se ti že těch zasnoubeních je tak trochu najednou moc?

Obrázek uživatele ironman1997
Vložil ironman1997, Čt, 2008-02-28 18:40 | Ninja už: 6081 dní, Příspěvků: 62 | Autor je: Prostý občan

to je teraz akoze konec?

Obrázek uživatele P1NG
Vložil P1NG, Čt, 2008-02-28 19:58 | Ninja už: 6124 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Prostý občan

ne neni, no pisu denne asi tak 3 radky na vic nemam cas (GM je moc prace) takze dalsi dil hned tak nebude

Obrázek uživatele Asa Kujaku
Vložil Asa Kujaku, Čt, 2008-02-28 18:14 | Ninja už: 6142 dní, Příspěvků: 141 | Autor je: Prostý občan

super uz nemam slov fakt uz vubec nic proste bylo to super az moc super ykdyz je to stare uz se moc tesim na dalsi dil

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, Út, 2008-02-26 22:34 | Ninja už: 6139 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

Hukot,skvělý,bomba,síla a já nevim ještě co.

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, Út, 2008-02-26 22:31 | Ninja už: 6184 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

Kawaiii Smiling

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele Lan
Vložil Lan, So, 2008-03-01 19:35 | Ninja už: 6232 dní, Příspěvků: 156 | Autor je: Prostý občan

Dlouho to nevydržim další!!Laughing out loud

Looosers.

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Út, 2008-02-26 21:52 | Ninja už: 6201 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Hmmm hmmm hmmm very good. Laughing out loud Ale ty techniky, a udalosti mi neco rikaji Laughing out loud

Obrázek uživatele P1NG
Vložil P1NG, Út, 2008-02-26 22:11 | Ninja už: 6124 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Prostý občan

njn sry Laughing out loud

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Út, 2008-02-26 22:13 | Ninja už: 6201 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

¨Nic se nedeje Laughing out loud

Obrázek uživatele P1NG
Vložil P1NG, Út, 2008-02-26 22:14 | Ninja už: 6124 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Prostý občan

ae jutsu bleskovyho premisteni bude mit jiny prubeh nez u tebe

Obrázek uživatele Sabaku no_Gaara
Vložil Sabaku no_Gaara, Út, 2008-02-26 18:18 | Ninja už: 6171 dní, Příspěvků: 119 | Autor je: Prostý občan

well done Eye-wink

Obrázek uživatele P1NG
Vložil P1NG, Út, 2008-02-26 21:37 | Ninja už: 6124 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Prostý občan

vim ze to trvalo dlouho ae to vite delat GM je trosku narocny obzvlast kdyz ti lidi sou uplni dmn*i

Obrázek uživatele P1NG
Vložil P1NG, Po, 2008-02-25 14:12 | Ninja už: 6124 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Prostý občan

tak tady to je kdyz sem nebyl ve skole tak jsem neco splacal Laughing out loud