manga_preview
Boruto TBV 13

Anonymní výlet aneb Parta vs. Farma

Další věc, co ani nevim, jak se mi zrodila v hlavě. Snad se vám to ale bude líbit. Budu ráda za každej komentář.

Shirako datovala další ze svých článků na blog, když v tom jí najednou zablikal notifikátor emailu (lepší nevědět jeho vzhled). Hodila tam kukuč a chvilku na to koukala, protože tam červeně svítil nápisek „Itachi“. Konečně jí něco napsal...jenže než se vzpamatovala a stačila kliknout, notifíkator byl tam, kde většinou končí. V pr...ééé...pod lištou. Shir nadávajíc hůř než ministr financí před vykradenou bankou Konohy najela na svůj mail na SasorihoJob.net (byl to nejlepší poskytovatel – promineme jí to) a přečetla si obsah zprávy. Pak si to přečetla asi třikrát, než si pořádně uvědomila obsah. Prej měl domluvenou partu o obsahu Danieeru, Kisame („Bože, proč zrovna ta žraločí tlama...“), Gaara („Ještě Gaara, za to už stojí jít...“), Kabuto a Deidara. Když už jde Danieeru, tak ona taky. Napsala Itachimu, že teda půjde za tím jeho anonymním převápkem („Itachi, já tě jednou zabiju...“). Šla se rychle vypravit, protože jí hned přišla odpověď, že mají za dvacet minut sraz u kina Konina s.r.o.. Takže Shir na sebe rychle něco naházela, pak ještě rychleji naházela do batohu pití, jídlo, žvýkačky Orbit melounové a jiné životně důležité věci. Potom doklusala ke kinu (stylem tři kroky před, čtyři kroky vzad).
Danieeru tam o něčem horlivě debatovala s Deidarou, ten ji ovšem neposlouchal a debatoval s Kabutem, který zase neposlouchal Deidaru a Kabuto něco říkal Danieeru, která se však soustředila na ‚pokec‘ s Deidarou, čímž ho ignorovala. Shir se zasmála při pohled na ně, pak se podívala na hodinky a prohlásila : „Kde se šouraj ostatní?“, když v tom přidupali jak Itachi, tak Gaara i Kisame.
„Jako na zavolanou, co?“ pochvaloval si Gaara.
„Až moc doslova, pískuláku,“ zabručela skoro pro sebe Shirako, ale Gaara to bohužel slyšel. Začal ji honit po okraji kašny, až mu to podjelo a celej se vykoupal. Ostatní z toho měli poměrně dost a Gaara se pak naštval, udělal písčitou tlapku a všechny je po jednom do fontánky naházel. A ještě si při tom provokativně pískal.
Až se konečně vydali na cestu, začalo šílený ukecávání Itachiho, aby jim už konečně řekl, kam se jde. Ten však simuloval hluchost a dařilo se mu to líp než Béďovi Smetanovi. A tak nakonec došli na nějakou soukromou megafarmu. Itachi oznámil, že je Hakova a tak se tam všichni vrhli.
Gaara jakožto známý zoofil, kterého se ještě nepodařilo vyléčit okamžitě přiletěl k výběhu s klisnami a začal je děsně otravovat. Pak přelezl plot a jedna mladší hnědka vykopla zadní, načež Gaara přeletěl vedle k hřebcům, ty to ovšem záludně odpálili hned za ploteček, takže hříbátka opodál čučící mohly započítat jedna nula.
Shirako s Danieeru zaběhli ke stájníkovi Nejimu (chudáci koně...) a chtěli ho ukecat k projížďce. Ten jim ovšem nechtěl půjčit koně a jak se do toho vložila Shirako svými metodami (a jen Danieeru ví, jak ty metody vypadají), hned jim ochotně ukázal sedlovku a utíral si lesk na rty z tváře.
To už ovšem Shirako liskal vítr do xichtu a střídavě lítala za a seděla na tmavé plnokrevnici. Slušně ji ovšem bolel zadek. Danieeru si to fařila velde ní na o něco menším zvířátku, ale nebojte, ještě to byl taky kůň. Pak si to prohodily (a Shirako dřela nohama o zem, ale oděně to nevíte). Nakonec si obě vzaly Frísky, co tam čirou náhodou taky měly, čímž připravily tým černejch klisen o dva nejsilnější články. A Gaara jim byl vděčném.
Jak si to tak fařily kolem farmy, koho neviděj. Itachi se polohlasně bavil se slepicema.
Teď to teprve začalo – Danieeru a Shirako se začali chechtit.
Pak zahlédly Kabuta, jak lítá za husama. A za Kabutem lítal houser. Ale to byla scénka jak z grotesky a Kabuto byl Charlie Chaplin. A to ještě slabě řečeno, jen mu klobouček a hůlečka chyběly.
A to už se Dany a Shir chechtaly parádně.
Teď bacha – Kisame se vozil na krávě. Navíc úchvatně kazil panoráma pastvin, po kterejch se proháněl jak neřízená střela.
To už to Danieeru a Shirako doáhly až na parádní výtlem.
Dorazil je Deidara, kterej vypadal, jako by použil Sexy no Jutsu, ale ono to tak nebylo. Jen se tak vyšňořil. Navěsil n sebe každém bobek co našel, takže to vypadalo...žalostně. A snažil se sbalit Hakua.
Shir a Danieeru se rozbrečely smíchy, spadly z koní a teď za ně prosím držme minutu ticha.
Konec.
Tečka.


P.S.: Neberte mě vážně, dál si vesele žijou, ale to by nebyla taková tragédie, kdyby jste to věděli od začátku. Díky za pozornost a že jste tuto slátaninu jedné dvanáctileté hlavy dočetly až sem.

4.5
Průměr: 4.5 (8 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Athalien
Vložil Athalien, Ne, 2009-08-23 18:18 | Ninja už: 5559 dní, Příspěvků: 245 | Autor je: Horší než odpad

hahah Smiling Vraj Konina s.r.o. Laughing out loud
Ale predstava modrej rybky Kisameho na krave aj tak nemá chybu Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud

Obrázek uživatele Kikul
Vložil Kikul (bez ověření), St, 2009-08-12 09:57 | Ninja už: 19993 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Dobré to bolo.. Gaara známy zoofil xD

Obrázek uživatele animeotaku
Vložil animeotaku, Út, 2008-06-17 17:16 | Ninja už: 5966 dní, Příspěvků: 93 | Autor je: Prostý občan

heh zoofil gaara---- to je dobre podarilo sa ti to Smiling

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, St, 2008-03-19 09:02 | Ninja už: 6060 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

pěkný:)

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, Čt, 2008-03-13 18:21 | Ninja už: 6060 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Hezké^^

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Út, 2008-02-26 08:43 | Ninja už: 6191 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

zlátanina to bola dobrá:)) lenmi nejde do hlavy ten štýl tri kroky dopredu, štyri kroky vzad:))


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Shirako
Vložil Shirako, Út, 2008-02-26 15:36 | Ninja už: 6064 dní, Příspěvků: 35 | Autor je: Prostý občan

no to víš, tak se chodí nejlíp xD