manga_preview
Boruto TBV 09

Otravný svět 7

Yamato na ní vytřeští oči, čímž docílí že Sakura zase couvne s dalšími informacemi.
„Takže ses s nim setkala...jak se to stalo?“ zeptá se a zahledí se jí do očí ve snaze vyčíst něco víc. Bohužel narazí na tlustou stěnu, kterou si Sakura vytvoří v mysli.
„Nevím, Suigetsu ho zabil, Juugo tam přišel a málem zabil i mě. Jak přišli tak i odešli.“ Řekne a podívá se na opačnou stranu. V okně si všimne Narutovy postavy ležící v trávě, na zlomek vteřiny místo něj uvidí Shikamara, zatřepe hlavou a podívá se zpátky.
„Sakuro, teď tu není místo a čas na to, aby si dělala takovéto cavyky, potřebujeme vědět, jak silného máme protivníka!“ řekne její provizorní sensei a prudce se postaví, ruce si opře o stůl a vypadá rozrušeně. Sakura na něh pohlédne a ironicky se zašklebí.
„Jsou silní...hodně silní.“ Řekne a postaví se také. V tom se stane něco nečekaného, Yamato se zhrouceně sesune na židli a složí hlavu do dlaní.
„Ztratil jsem člena jednoho týmu, to mi neodpustí...já musím dovést misi do zdárného konce, musím prostě musím!“ řekne tiše a nezvedne hlavu. Sakura se pomalu posadí zpátky do židli a za svůj výstup se začne stydět.
„Omlouvám se, je to velká ztráta pro všechny...musíme jít dál.“ Řekne a aniž by zvedla zrak od podlahy, beze slova se zvedne a odejde do horních pokojů, kde se posadí k oknu a zadívá se na oblaka. Mezi oblaky se mihne jeho tvář a na Sakuřině tváři vykouzlí úsměv, což jí zarazí a okamžitě ho nahradí něčím jiným.
„Sakuro...“ ozve se hlas v její mysli a ona zatřepe hlavou, aby ho dostala pryč.
„Je konec Suigetsu.“ Zašeptá do větru, který jí rozcuchá vlasy. Vzpomene si na Shikamarův úsměv, poslední...v nitru věděla že patřil jí.

„Suigetsu...co to měla znamenat?“ zeptá se hlas ve stínu mohutného stromu, který mu zaručí zakrytou tvář.
„Nic.“ Sekne po něm zlostně a posadí se na kámen.
“Jejda, že by se nám někdo zamiloval? Už chápeš mé chování?“ zeptá se rudovlasá dívka s brýlemi.
„Drž klapačku Karin.“ Odpoví jí Suigetsu stejným hlasem jako prve...

Shino se pomalu vrací z lesa zpátky a cestou mine Naruta.
„Jdeme zpátky, Sakura sedí v okně, nejspíš už ten rozhovor skončil.“ Řekne, Naruto se beze slova zvedne a následuje ho zpátky. V tom se Shino zastaví a otočí se na něj čelem.
„Naruto, Sakura nám něco tají.“ Řekne tím svým vlezlým klidem a Naruto se zamračí.
„Hm, ale z ní to nejspíš nedostaneme, pokus chceme přežít.“ Řekne a kysele se zatváří, ví moc dobře jak tvrdý jsou Sakuřiny rány.
„Cestou...“ šeptne Shino a dál pokračuje v návratu zpátky. Naruto chvilku stojí, ale přece jen se rozejde za ním. Stále mu ty jeho slova vrtají hlavou a přemýšlí, jak se dopídit k pravdě. Nakonec bez jakéhokoliv zdárného výsledku svého usilovného přemýšlení ( ironie) dojde až ke stolu, kde teprve nad teplým obědem začne vnímat okolí.
„Jé to je super, co to je?“ zeptá se a hladově se vrhne na jídlo před sebou.
„Měl jsem depku a tak jsem vařil.“ Řekne Yamato a posadí se. Za chvilku dorazí i Sakura, nad připraveným jídlem pozvedne obočí, ale beze slova se posadí a začne večeřet.
„Týjo to je lepší než ta snídaně.“ Zahuhlá Naruto s plnou pusou a v tom se začne stůl třást. Shino si instinktivně přidrží brýle a Yamato se pro jistotu přikrčí. Naruto se na chvilku zastaví a přestane žvýkat chutný kus kuřecího řízku. Koutkem oka pohlédne na Sakuru, jakožto na epicentrum otřesů a celé jeho těle zalije studený pot. Za těch pár let, už vycítí, kdy mu nejspíš hrozí ztrát života a tohle je jeden z těch okamžiků. Samozřejmě, že jeho instinkt se nemýlil a tvrdá, v tomto případě opravdu tvrdá pěst se mu zaboří do obličeje, až odlítne velký kus dozadu. Při letu stihne dožvýkat jídlo a těsně před dopadem i spolkne, takže při nárazu má možnost se rozječet na celý kole, čehož samozřejmě využije. Sakura jeho srdceryvný křik ignoruje a mne si zápětí...pára kolem její hlavu pomalu mizí a začíná nabírat normální barvu. V tichosti se posadí zpátky a v klidu se pustí do nedojedené porce. Yamato se posadí zpátky do normálního posedu xD a začne porcovat rýžové koule. Shino si upraví polohu brýlí, které při tlakové vlně změnili svou polohu, i přesto že je držel a zakousne se rajčete xD
„Au.“ Řekne Naruto bolestivě a začne počítat hvězdičky...Když už jich napočítá nejméňe 50, vrátí se s natékajícím obličejem zpátky ke stolu. Shino se nenápadně uchechtne a dojí svůj přísun jídla.Sakura už má taky dojezeno a Yamato po několika koulích usoudí, že tolik jídla je přece pro atleta jako on nevhodné. Jediný Naruto sedí jako přikovaný k židli, protože přes vzrůstající otok nemůže jíst.
"No takže mám pro vás důležitou informaci ohledně naší mise. " pronese vážně a čeká taky náležitou odezvu. Sakura se na něj sice podívá, ale bez zjevného nadšení. Shino se s tímto pohledem ani neobtěžuje a Naruto už na něj nevidí xD

5
Průměr: 5 (4 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele povídkář
Vložil povídkář, Pá, 2008-02-22 21:50 | Ninja už: 5918 dní, Příspěvků: 1554 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

já nevim ... naruto obědval ale sakura večeřila ... a přitom seděli vedle sebe

Ctyri roky, kocko.

Obrázek uživatele Chie.Uchiha
Vložil Chie.Uchiha, So, 2008-02-23 18:01 | Ninja už: 5976 dní, Příspěvků: 109 | Autor je: Prostý občan

Já vím...já si to uvědomila Laughing out loud ae tam sem to asi přehlídla..moc se omlouvám

Obrázek uživatele Mina neko
Vložil Mina neko, Čt, 2008-02-21 16:09 | Ninja už: 6034 dní, Příspěvků: 139 | Autor je: Prostý občan

skvělé... Smiling

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Čt, 2008-02-21 07:44 | Ninja už: 6038 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

super:) má to len jednu chybu:) pokračovanie:)


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Sashenka
Vložil Sashenka, St, 2008-02-20 23:36 | Ninja už: 6002 dní, Příspěvků: 616 | Autor je: Prostý občan

No jééj...já se těšila..a dočkala....zbytek nervozitou okousaných nehtů mám připraveno na Ričinu povídku... Laughing out loud ale k tématu:Super super super...Chudák Naruto,debilní Sakura,miláček Suigetsu (ale neodpustím mu to xDDD),kráva Karin,anorektik Yamato (to jsi mě dostala s tím atletem Laughing out loud) a to prostě jsem musela shrnout Laughing out loud
ps:Pořád je Sakura píp Smiling xD

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, St, 2008-02-20 23:21 | Ninja už: 5996 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Hhhhh Naruto? A myslet? xD hhhh...samozřejmě Sakura ranařka co se dalo čekat xDDD Máš to sugoi Lucíku jen tak dál!!!

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”