manga_preview
Boruto TBV 10

Konoha: Vize budoucnosti

Tuhle povídku bych ráda věnovala svým přátelům, bez kterých bych dneska nejspíš umřela nudou. Nemůžu je jmenovat všechny určitě bych na někoho zapomněla, ale musím jmenovat: Satakeho, Natsumi, Karlose a Pargenessu (té se omlouvám, že jsem zkonila její nick). Jsem ráda, že vás mám lidi. Smiling

Mnoho lidí si klade otázku jak to bude v budoucnosti vypadat v Konoze. Tohle je jedna z možných variant. Číslo 45 126 547:

Je nádherné ráno a sluce zalévá svými paprsky slavné to místo, Konohu. Mnoho se změnilo a většina dříve nezvladatelných genninů z té nejlepší generace se usadila. Naruto Uzumaki se oženil s Hinatou Hyuugou a denodenně otravoval Tsunade s tím, aby už umřela a on se mohl stát Hokage. Hinata neměla dost odvahy mu to rozmlouvat a raději se starala o jejich dvě děti, které podědily Narutovu povahu a kudy prošli, tam sedm let tráva nerostla.

Navíc starší syn Minato zdědil Byakugan, takže před ním něco utajit bylo téměř nemožné. Koneckonců to i před jeho otcem. který k tomu ani Byakugan nepotřeboval. Stačilo si jen vzpomenout jak zdemoloval Tsunadinu kancelář, když hledal informace o svých rodičích. Nakonec to vymámil z Ero-sennina pomocí svého „Sexy jutsu“.

Sasuke, kterého jednou Naruto opravdu přitáhl svázaného jako podsvinče zpět do vesnice, byl donucen oženit se se Sakurou, protože mu její brutální síla začala nahánět strach. Tsunade mu navíc přidělila na starost jednotky ANBU a Sasuke se měl co otáčet, aby to stíhal. Dokonce uvažoval, že opět dezertuje. To bylo rázně zamítnuto jeho ženou a pěti dětmi, které si stihl udělat a které měli tatínka vesměs za blbce.

Shikamaru se oženil s Temari a odstěhoval se za ní do skryté písečné vesnice. Když se ho ptali proč, odpověděl, že v otázce bydlení „takticky“ ustoupil. Většina lidí, ale věděla, že by ho Temari zabila, kdyby se jí pokusil odporovat.

Takže si Shikamaru otevřel taktickou poradnu a tiše žil pod nadvládou svojí ženy. Občas si zaskočil pobrečet k Sasukemu, který na tom byl podobně. Společně si zanadávali na tyranii svých žen, řádně je zdrbali a pomluvili, a pak se poslušně vrátili do svých domovů.

Neji si napodruhé vzal TenTen a založil si svůj vlastní miniklan. Napodruhé proto, že poprvé před oltářem utrousil, že je to osud a on s tím nic nenadělá. To slyšela TenTen a zřídila Nejiho tak, že ho Tsunade a Sakura dávali dohromady celou noc. Napodruhé raději mlčel a díky tomu se zdárně oženil. Všechny jejich děti zdědily otcův Byakugan a matčinu zuřivost.

TenTen také ochotně poskytovala Hinatě rady, jak si udržet manžela pod kontrolou. Následně jí předvedla náležitou ukázku, když zfackovala Nejiho, který se domu dostavil tak opilý, že se sotva držel na nohou. Výmluvu, že slavili narození malého Uchihy, neakceptovala, neboť to už slavili celý poslední měsíc. Neji začal přemýšlet, že si vymyslí novou výmluvu. Tahle už evidentně nezabírala.

Lee si otevřel vlastní školu zaměřenou na taijutsu. Stal se z něj zapálený učitel a jeho studenti ho mnohdy považovali za blázna. Nicméně z jeho školy vycházeli velmi dobře vycvičení ninjové, takže všem brzy sklaplo. Nejvíce Irukovi, který se musel začít víc snažit, aby nezavřeli jeho Akademii pro nedostatek žáků.

Tsunade byla čím dál více utopená v saké a Naruto si z ní často dělal legraci, že až umře, tak nechají její ostatky naložit do lihu a budou je vystavovat. Následně většinou proletěl oknem. Tedy pokud byla Tsunade ve stavu ho chytit a hodit.

Nejzajímavější bylo ovšem sledovat osudy Ino. Když už se vyhrabala z depresí, že Sasuke si vzal Sakuru, tak začala podnikat. Časem se z ní stala taková vesnická utěšitelka. Nejvíce k ní vídali chodit Shina, který si u ní léčil mindráky, protože ho žádná ženská nechtěla, kvůli jeho broukům. Což se není, co divit.

Brzy se Ino proslavila svými službami a její přátelé jí provokovali tím, že jí před dům pravidelně věšeli červený lampiónek, který Ino vždy zuřivě roztrhala. Asi největší radost z toho měl Jiraiya, který sem chodil čerpat inspiraci pro své celosvětově známé romány. Celosvětově známé v negativním slova smyslu.

Kakashi se stával čím dál více závislejší na Jirayiových románech, byl jejich jediným známím fanouškem, a často Ero-senninovi nechával obdivné dopisy, ve kterých urgoval další díl.

Kiba si zařídil prosperující obchod na úschovu předmětů. Měl jeden obrovský trezor, do kterého schovával předměty a který byl hlídám Akamarem, nyní velkým jako dům. Už jen jeho sliny byly nebezpečné, neboť nepřítele přilepily k zemi a občas se stalo, že se pod jejich vahou i udusil. O zubech raději ani nebudu mluvit.

Chouji se dál věnoval profesionálnímu degustátorství a brzy se stal celosvětově vyhledávaným odborníkem. Žádné jídlo nebylo považováno za vynikající, pokud to Chouji neodsouhlasil.

Sakura, jak už bylo naznačeno, se doma starala o své četné potomstvo a občas pracovala na částečný úvazek jako domácí léčitelka. Nejčastěji navštěvovala domácnost TenTen, kde dávala dohromady Nejiho.

Ten byl totiž buď opilý nebo příšerně zmlácený, protože se rád pouštěl do pouličních rvaček. Věřil, že jeho osudem je být vítěz. A většinou ho někdo vyvedl z omylu. Nejčastěji Naruto a Lee, který si to vysloveně užíval.

Konohamaru, Udon a Moegi se snažili vyrovnat slávu předchozí legendární generace ninjů. Nicméně se jim to nedařilo, zato Konohamaru úspěšně vyrovnával Narutův rekord v počtu návštěv nemocnic.

Orochimaru poté, co mu Naruto násilně odebral jeho nejmilejší hračku Sasukeho, se nervově zhroutil. Chtěl si tedy vyrobit, alespoň klona, když nemohl mít originál, ale během jednoho z chemických pokusů se omylem vyhodil do povětří.

Možná na tom mělo zásluhu to, že raněný Kabuto, který se nemohl smířit s tím, že už není Orochimarův oblíbenec číslo jedna, přisypal do substance trochu výbušné směsi a vzápětí odešel na záchod a už se nikdy nevrátil.

A Akatsuki? Když zjistili, že jim Naruto Kyuubi dobrovolně nevydá, začali kout tajné plány na pomstu, kterou uskutečnili tím, že začali Kohonou hluboce opovrhovat a uspořádali konferenci nesoucí název: „Konoha ne! Zničme sídlo ďábla!“ Ale díky malému zájmu ji předčasně zrušili a začali se věnovat černému obchodu s ocasatými démony.

A (skoro) všichni žili (víceméně) šťastně až do smrti.

4.875
Průměr: 4.9 (16 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Athalien
Vložil Athalien, Ne, 2009-08-23 11:51 | Ninja už: 5465 dní, Příspěvků: 245 | Autor je: Horší než odpad

Haluuuuuz Laughing out loud Fakt, jedna z možných víz budúcnosti Laughing out loud číslo 45 126 547 Laughing out loud je ich naozaj veľa... Super! Laughing out loud

Obrázek uživatele Kikul
Vložil Kikul (bez ověření), Pá, 2009-07-24 17:05 | Ninja už: 19900 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Rofl, tak toto neoazaj nemalo chybu xD. Všetci majú proste geniálne osudy xD

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, St, 2008-03-19 13:49 | Ninja už: 5966 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Tak to je super!!!!!

Obrázek uživatele Verča 007X
Vložil Verča 007X, Ne, 2008-03-16 18:32 | Ninja už: 5994 dní, Příspěvků: 600 | Autor je: Prostý občan

WOW, TAK TO BYL MAZEC!!! LOL FAKT SUPER!!!!

Yuumei - více spoluautorská FF xD Laughing out loud určo se mrkněte ;-)

Dedík a POMELO!! Joj, POMELO!!! Boží obrázek našeho spolku xD

Pomelo, to je věc.
Kdo řek něci jinýho- je to kec.
Pomelo vládne světu,
řekně jen tu jednu větu:
Pomelo je náš král
každý se ho vždycky bál!!

Aneb POMELO vždy výtězí Laughing out loud Laughing out loud

Nebýt Natush(té HLAVNĚ!! xD), tuším že Michi(nebo to byla Miya?? Puzzled xD) slovenskýho prezidenta a dalších blbostí, pomelo by skončilo na ulici... teď je z něj náš BŮŮŮŮH xD Laughing out loud Kakashi YES

Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, Po, 2008-03-03 18:45 | Ninja už: 6010 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

heh dobré XD ale to ty už víš Eye-wink

Obrázek uživatele vrahoun
Vložil vrahoun, Út, 2008-02-26 14:40 | Ninja už: 5985 dní, Příspěvků: 100 | Autor je: Prostý občan

super!!! malej Naruto s Byakuganem to by mohlo byt nebezpecny

Pravá pýcha ninji není to jak žil ale jak zemřel.

Obrázek uživatele Ookami Hime
Vložil Ookami Hime, So, 2008-02-23 17:48 | Ninja už: 6057 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Prostý občan

Hej tak to je drsný nechceš udělat pokráčko?

Obrázek uživatele NekdoKohoNeznas
Vložil NekdoKohoNeznas, Pá, 2008-02-22 18:59 | Ninja už: 5996 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Hasič Amaterasu

Nejlepší povidka co jsem tu zatím četl

Seznam mých fanfiction (2017): http://147.32.8.168/?q=node/20607
„Je to zhmotněná Enenra. Démon stvořený temnotou a kouřem. Dostala chuť na mrtvoly.“ -NOVÁ SÉRIE Války Klanů http://147.32.8.168/?q=node/116698

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, Pá, 2008-02-22 18:50 | Ninja už: 6051 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Famózní, cool, šíleně super. Nechctěl bych dopadnout jako Shikamaru,Neji nebo Sasuke =) To rozhodně né!!

Obrázek uživatele Darkness 4you
Vložil Darkness 4you, Ne, 2008-06-29 18:57 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 427 | Autor je: Prostý občan

a potom, že každá 5 žena je týraná... by to mali pozmeniť, že každá piata žena týra


Nakŕmit pleas
jo a odporúčam si pozrieť "Trik se špičatým kloboukem" Laughing out loud

Obrázek uživatele Luchia_Uzumaki
Vložil Luchia_Uzumaki, Po, 2008-07-14 22:12 | Ninja už: 6095 dní, Příspěvků: 326 | Autor je: Prostý občan

A co... náhodou víš jaká je to super představa, že jsou pro jednou těma utlačovanýma chlapy?? A uznej že když se podíváš na dámský výkvět Narutovy generace (a nepočítáš Hinatu), tak to ani jinak dopadnout nemůže.. no ne? Laughing out loud

Pokud máte chuť tak klikněte na tenhle odkaz... budu vám vděčná Naruto

Obrázek uživatele Koty
Vložil Koty, Po, 2008-02-18 21:14 | Ninja už: 6117 dní, Příspěvků: 248 | Autor je: Prostý občan

Ha, no to je prostě Super....Luchio Jeď

GO LUCHIA GO

Koty's anime, manga, reviews, recommendations, blogs and lists at Anime-PlanetAnime-Planet.com - anime | manga | reviews

Obrázek uživatele Nimari
Vložil Nimari, Po, 2008-02-18 21:04 | Ninja už: 5985 dní, Příspěvků: 80 | Autor je: Prostý občan

HAHAHAHAHAHAHA fakt dobrý, ale asi si budu muset nechat jít předělat stehy Laughing out loud

Obrázek uživatele Felliss
Vložil Felliss, Po, 2008-02-18 20:56 | Ninja už: 5982 dní, Příspěvků: 246 | Autor je: Prostý občan

z Nejiho je taký...taký...ehm...errr...no jednoducho neviem nájsť tie správne slová

Obrázek uživatele 1temari1
Vložil 1temari1, Po, 2008-02-18 20:43 | Ninja už: 5979 dní, Příspěvků: 114 | Autor je: Prostý občan

hahaahahahah cool

Obrázek uživatele 1temari1
Vložil 1temari1, Po, 2008-02-18 20:43 | Ninja už: 5979 dní, Příspěvků: 114 | Autor je: Prostý občan

hahaahahahah cool

Obrázek uživatele Tva-smrt
Vložil Tva-smrt, Ne, 2008-02-17 09:05 | Ninja už: 6087 dní, Příspěvků: 215 | Autor je: Prostý občan

good lol

Obrázek uživatele Yori
Vložil Yori, So, 2008-02-16 23:02 | Ninja už: 6166 dní, Příspěvků: 595 | Autor je: Prostý občan

Aaaaaa!!!Lidi vy jste hnusný,všechny pochvaly jste už vypoužili,co k tomu teď mám napsat???? Psychicky se zhroutím!!! TT_TT

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, So, 2008-02-16 01:36 | Ninja už: 5992 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Luchia rulezzzz!!! Smiling S tímhle jsi mě vážně dostala! Moc děkuju za Sasukeho, konečně dostal , co si zasloužil!!! Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele 1temari1
Vložil 1temari1, So, 2008-02-16 00:58 | Ninja už: 5979 dní, Příspěvků: 114 | Autor je: Prostý občan

fakt uuuuuuuuuuuplne super

Obrázek uživatele Garou-tan
Vložil Garou-tan, Pá, 2008-02-15 21:03 | Ninja už: 5979 dní, Příspěvků: 292 | Autor je: Prostý občan

to se ti prostě povedlo, fakt super povídka

Obrázek uživatele Natsumi
Vložil Natsumi, Pá, 2008-02-15 20:55 | Ninja už: 6298 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

Luchio, asi tě zažaluju. Na začátek povídky jsi zapomněla napsat warning: Pozor! Hrozí záchvat smíchu. Teď díky bolesti a křečím břicha z pod stolu minimálně týden nevylezu. Laughing out loud

Fakt skvělá povídka, dlouho jsem se takhle nezasmála (normálně mi tekly i slzy). Nejvíce jsi mě dostala s TenTen a Nejim. Laughing out loud

Ale je mi upřímně líto Sasukeho. Je ohromně statečný, když vydrží s takovou agresivní mlátičkou.

Obrázek uživatele Ayashiki
Vložil Ayashiki, Pá, 2008-02-15 20:35 | Ninja už: 6098 dní, Příspěvků: 485 | Autor je: Prostý občan

A-HA... Tak to bolelo. Myslím, že mi praskli tak tri - štyri rebrá. Ospravedlňte ma, idem spočítať. Ale ešte predtým - nikto sa neurazte, ale - toto bolo lepšie ako celý "Návrat" a "Mise s názvem pohroma". Na toto dlho, dlho nezabudnem Laughing out loud

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, Pá, 2008-02-15 16:23 | Ninja už: 6022 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

Tak to byl hukot,vážně skvělá vize budoucnosti.

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Pá, 2008-02-15 15:54 | Ninja už: 6084 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Tak tomuto se říká pořádná porce smíchu Laughing out loud

Obrázek uživatele ja501
Vložil ja501, Pá, 2008-02-15 15:40 | Ninja už: 5992 dní, Příspěvků: 50 | Autor je: Prostý občan

Měl jsem co dělat abych se nesmál na celou místnost a ostatní lidé zde sedící mě nepovažovali za blázna Laughing out loud

Obrázek uživatele Vân
Vložil Vân, Pá, 2008-02-15 15:17 | Ninja už: 6085 dní, Příspěvků: 484 | Autor je: Prostý občan

Nevím, co všichni máte s Paragnessou, když jsem Pargenessa, ale jen tak nezapomenu na ,,Konohamaru úspěšně vyrovnával Narutův rekord v počtu návštěv nemocnic.''

Obrázek uživatele Luchia_Uzumaki
Vložil Luchia_Uzumaki, Pá, 2008-02-15 15:22 | Ninja už: 6095 dní, Příspěvků: 326 | Autor je: Prostý občan

Mno jo nikdo neni dokonalej.. a ty tam máš moc písmenek, co se pletou! Sticking out tongue

Pokud máte chuť tak klikněte na tenhle odkaz... budu vám vděčná Naruto

Obrázek uživatele Vân
Vložil Vân, Pá, 2008-02-15 15:25 | Ninja už: 6085 dní, Příspěvků: 484 | Autor je: Prostý občan

To víš... kámoška mi vysvětlovala cosi o parkování nové generace, ale moc jsem jí nevnímala...

Obrázek uživatele samovrah
Vložil samovrah, Pá, 2008-02-15 15:12 | Ninja už: 6087 dní, Příspěvků: 345 | Autor je: Prostý občan

Že je Shikamaru pod papučou ma neprekvapuje..Sasuke..No keď je to sakura..Mohlo mi napadnúť:D
Ale že aj Neji?To som nečakal:D

-----------
Nech vám všetkým najklíčkatejší požehná
http://www.bramboranstvi.mysteria.cz/uvod.html
A nemám rád vianoce..