manga_preview
Boruto TBV 09

Otravný svět 4

Vzorek dřeva už znal téměř nazpaměť, ale stále nemohl usnout. Jak je možné že si jí nevšimnul dřív? Shikamaru se pomalu zaobírá svými myšlenkami a dospěje k názoru, že se k ní musí přiblížit. Vstane a vyjde ven.
„Sakuro víš já jsem přemýšlel...“ řekne už cestou nahlas, ale jakmile uvidí prázdné místo před ohněm, zmlkne....Rozhlédne se a uvidí záblesk ohně v něčím meči...okamžitě jde na to místo. Jakmile tam dorazí, nevidí při vší smůle nic, je tma. Ale jakmile si jeho oči začnou zvykat na tmu, rozjasní se silueta dvojice. V jedné pozná Sakuru..ale kdo je ta druhá? Pak si všimne vlastně co je dělají a jeho srdce se na okamžik zastaví. Oni se líbají! Právě když zjistil, že vůči Sakuře necítí pouhé přátelství...stane se tohle. Dvojice od sebe odskočí, jakmile ho uvidí. Sakura okamžitě vezme situaci do svých rukou.
„Víš Shikamaru nedělej z toho nějaké unáhlené závěry.“ Řekne roztřeseným hlasem a raději se chytne nabídnuté ruky Suigetsu. Shikamaru sklopí oči, ale po chvilce je hned zvedne.
„To je v pořádku Sakuro, jsme přátelé...nikomu to neřeknu že máš tajemného milence.“ Řekne a při posledních dvou slov se neubrání zlostnému úšklebku.
„To jsem ráda, za chvilku se vrátím zpátky.“ Odpoví a čeká se bude dál. Shikamaru se uchechtne a otočí se s úmyslem vrátit se do tábora.
„Suigetsu ty tupče, si tu hrdlíš místo abys je zabil. Všechno musím dělat sám do hajzlu.“ Ozve se podivný hlas ze tmy a mezi ně skočí zrzavý mladík. Zavlaje šedý plášť a jeho tvář se najednou zkřiví do nenávistného úsměvu. Jakmile uvidí Suigetsu v náruči se Sakurou, jeho oči se stáhnou do úzkých linek.
„Co si myslíš že děláš?Zabiju tebe i tu couru!“ řekne a už se napřahuje, ale v tom si všimne Shikamara, který pouze přihlíží.
„Tady není nic k vidění!“ rozječí se a v nekontrolovaném závalu vzteku a rozeběhne proti němu. Shikamaru ochromený událostmi si ho nevšimne.
„Néééé.“ Zakřičí Sakura, když shuriken projde Shikamarovým tělem a vrátí se zpátky ke svému majiteli.
„Eh to bude stačit, s tebou si to ještě vyřídím Suigetsu.“ Ozve se zrzek a otočí se na něj. Shikamarova krev, která ulpěla na jeho tváři ho činí děsivějším.
„Juugo, zničím tě.“ Sykne zlostně, ale on jeho odpověď ignoruje..zmizí stejným způsobem jako přišel.
Sakura se vytrhne z jeho sevření a běží k Shikamarovy, jeho tep je sice slabí ale ještě žije!
„Shikamaru, vyléčím tě, ještě vydrž chvilku, prosím.“ Šeptá a z jejích očí začnou kapat slzy. Svojí chakrou se mu snaží vyléčit rány, které jsou ale smrtelné.
„Sakuro, víš..já jsem lhal.“ Řekne a z jeho koutku unikne pramínek krve. Sakura se na něj zadívá očima plných slz.
„Jak?“ zeptá se a dál se snaží ho udržet při životě.
„Víš řekl jsem, že jsme přáteli...ale z mé strany to byla lež.“ Řekne a jeho dech se krátí a tep je skoro nehmatatelný. Sakura na něj vytřeští uslzené oči, ze kterých stále padají nové a nové slzy. Shikamaru se těžce usměje....pramínek krve nabírá na intenzitě, a jeho tělo pomalu ochabuje. Sakura klečí nad jeho tělem a už se vzdala úsilí...Pláče a její slzy dopadají na jeho tvář. Zadívá se naposled do jeho očí, které najednou ztratí veškerý svůj lesk...
„To je otrava...dívka po které toužím miluje jiného...a chcípnu tím nejotravnějším způsobem. Bože celý život je otrava.“ Zašeptá a jeho ústa se namáhavě zvednou do úsměvu..do posledního úsměvu který věnoval celému otravnému světu.

Tháákže toto může být konec a také nemusí...hlavou už mi víří nové nečekané pairingy, nové střety, souboje a občas se tam mihne i další smrt Ja to nebyl ae také to tady můžu ukončit na furt... Ae tag se ptám svých čtenářů... mám pokračovat?? Laughing out loud pro fandy Suigetsu bych měla v záloze menší příjemné překvápko... Sticking out tongue

5
Průměr: 5 (6 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Tlouie
Vložil Tlouie, Ne, 2008-03-23 01:12 | Ninja už: 6010 dní, Příspěvků: 123 | Autor je: Prostý občan

Shikamarova smrt se mi líbila ... I při umírání si neodpustí ten svůj vopruz xD ... A chcípnu tím nejotravnějším způsobem xD

Obrázek uživatele Uchihova
Vložil Uchihova, Po, 2008-02-11 20:42 | Ninja už: 6031 dní, Příspěvků: 99 | Autor je: Prostý občan

ty se jeste ptas!no jasne ze chceme pokracko!to je otazka...
Smiling

Obrázek uživatele Chie.Uchiha
Vložil Chie.Uchiha, Po, 2008-02-11 19:28 | Ninja už: 5997 dní, Příspěvků: 109 | Autor je: Prostý občan

Ok ok...přidáno pokračování Smiling sice trošku kratší, ale neva...příště to napravím

Obrázek uživatele Mina neko
Vložil Mina neko, Po, 2008-02-11 09:17 | Ninja už: 6055 dní, Příspěvků: 139 | Autor je: Prostý občan

jj.. pokráčko ...

Obrázek uživatele Hyuuga.com.
Vložil Hyuuga.com., Ne, 2008-02-10 21:53 | Ninja už: 5942 dní, Příspěvků: 40 | Autor je: Prostý občan

jj pokráčko.....................

Obrázek uživatele BlackTears
Vložil BlackTears, Ne, 2008-02-10 08:06 | Ninja už: 5976 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

Neváhej a piš pokráčko

Obrázek uživatele Sashenka
Vložil Sashenka, So, 2008-02-09 23:48 | Ninja už: 6023 dní, Příspěvků: 616 | Autor je: Prostý občan

Chie!!!Musíš pokračovat...možná budu jediná,možná nás bude 20...ale musíš napsat další díl..a po něm další..a po něm další... Laughing out loud achjó a Sakura zasejc vyvázla Tak teď ti nevím... Laughing out loud

Obrázek uživatele Barunka
Vložil Barunka, So, 2008-02-09 23:29 | Ninja už: 5953 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Prostý občan

Jo pokračuj,je to zajímawé...Smiling