manga_preview
Boruto TBV 09

Mise pro feudálního pána 2

Kakashi mu chtěl pomoct, ale byl předběhnut Hinatou, která překvapila nejen Kakashiho, ale i Naruta a ten se zmohl jenom na „Díky Hin.“ Na tom místě, kde se to stalo se utábořili, s Kakashiho slovy, že je Naruto vyčerpán a dál to nerozváděl a rozdělal ohěn. Naruto si všiml Kakashiho pohledu a šel se ho zeptat na to co myslel tím vyčerpán. Kakashi mu odpovídá „Naruto, už kolikrát sem přečetl knížky Icha Icha Paradise poznám, že jste byli na rande.“ S tímto Naruto nepočítal, a tak poprosil bývalého senseie, aby si to zatím nechal pro sebe a Kakashi souhlasil.
Naruto si ustlal vedle Hinaty, ta sice během chvíle usla, ale Naruto se na ní s velkým zájmem díval, jelikož měl Kakashi první hlídku. Vycítil, že Naruto nespí, ale nijak to nedával najevo. Naruto ya nějakou doby usnul s úsměvem na tváři. Vzbudil ho Kakashi, protože nastal čas na jeho hlídku a Kakashi mu řekl „Koukej po okolí, ať nás někdo nepřekvapí.“ A pak skoro okamžitě usnul. Naruto se chvíli koukal na Hinatu a chvíli poslouchal jestli v okolí není nějaký neprřirozený šum. Později vbudil Hinatu a ta měla hlídku, dělala to samé co Naruto akorát své okolí neposlouchala, ale prověřovala svým Byakuganem.
Když se Naruto probouzel svítalo, Hinata zrovna prohlížela okolí, takže nevěděla, že je Naruto vzhůru, Kakashi byl na stromě a už si četl, Naruto se na Hinatu koukal. Ta se po okamžiku koukla na Naruta a všimla si že už nespí, ale kouká na ni. Trochu se začervenala a usmála se na něj a on ji usměv oplatil. Takhle se na sebe chvíli dívali a toho si všiml i Kakashi nechtěl je rušit, ale museli se vydat na cestu. Tak seskočil ze stromu, kde byl a řekl ať se nasnídají, že musí vyrazit. Naruto vstal a začal připravovat snídani i pro Hinatu, Kakashi na to koukal, zaskočilo ho to, ale nedal to na sobě znát. Po snídani s dali na cestu. V poledne dorazili před sídlo feudálního pána, kde se s nimi Kakashi rozloučil, a šel dál plnit svoji misi.
Chvíli tam oba stály a koukali na místo odkaď zmizel Kakashi, z toho je vyrušili strážci hradu. Když vysvětlili kdo jsou, byli ihned uvedeni k feudálnímu pánu. Byla tam i jeho dcera a jak říkala Tsunade, tak si byli víc než podobný byli skoro k nerozenání, to udělalo jejich zaměstnavateli radost a tak jim řekl „S nahrazením mé dcery začnete zítra ráno, a vz budete zařazen do její ochranky, do té doby máte částečné volno.“
Byli odvedeni do pokojů, ale Narutovi to nedalo a šel za Hinatou. Pokoj byl skoro stejný jako ten jeho, akorát tu bylo navíc zrcadlo, Hinata zčervenala okamžitě, jak Naruto vešel a ten se taky začal červenat. Chvíli tam na sebe koukali, ale to už byla Hinata zase na omdlení. Naruto ji opět chytl a teď se jí díval přímo do očí a sobě říkal „Jestli to neuděláš teď, tak už nikdy.“ dodal si odvahy. Pomalu ze sebe vysoukal „Hin... ehm… já ti něco chci říct už pár měsíců... ehm … Jjá tě miluju.“ Hinata byla zaskočená, na todle čekala už kolik let a teď se to stalo. Asi po pěti minutách se rozhodla, že mu to taky řekne a povída „Ehm... Naruto víš já na todle čekám mnohem dýl než ty, já tě totiž taky miluju.“ A s tím mu dala pusu.
Do večera si pouze povídali, teda spíš Hin povídala o tom, jak Naruta vždy bedlivě sledovala při tréninku a on jí na todle pověděl „Víš poslední tři měsíce jsem o tobě věděl, ale nedal sem nic najevo, protože jsem tě chtěl pozvan na ramen a potom ti říct že tě miluju.“ Hinata na něj koukala a sama pro sebe si říkala „Že todle už není ten malý Naruto, který byl na akademii, ten si jí nikdy nevšiml.“
Večer někdo zaklepal a čekal na vyzvání ke vstupu jakmile ho dostal vstoupil a říká Hinatě „Dneska prý máte povečeřet ve svých pokojích, takže vám neseme jídlo.“ Všiml si že je tam i Naruto a otčil se na něj a tázá se ho „Přejete si jídlo taky zde?“ Naruto mu odpoví „Ano“. Po tom co jim donesli jídlo si Naruto přisedl k Hinatě a začal ji krmit a ta naopak krmila jeho, byli štastní jako nikdy předtím.

Pokračování příště.

5
Průměr: 5 (15 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Asa Kujaku
Vložil Asa Kujaku, Út, 2008-02-12 10:02 | Ninja už: 5974 dní, Příspěvků: 141 | Autor je: Prostý občan

je to super

Obrázek uživatele P1NG
Vložil P1NG, Ne, 2008-02-10 14:44 | Ninja už: 5956 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Prostý občan

hmm lidi dalsi pribeh bude asi as v pondeli pac nemam napad a budu to vymejslet ve skole
btw karlosi od tebe to tesi a tesim se taky an tvuj dalsi dil do akta uzumaki 3

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, So, 2008-02-09 23:00 | Ninja už: 6033 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Budu si muset uz doopravdy najit nejake nove pochvaly Laughing out loud ikdyz tady neni treba chvalit protoze ta chvala by nestacila na doceneni tohoto pribehu Laughing out loud

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, So, 2008-02-09 22:33 | Ninja už: 5971 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

Jo piš dál!!Nezapomeň pak napsat odkaz.Zatim super

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, So, 2008-02-09 22:28 | Ninja už: 5942 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

Fantastický...je to uplně užasný. Pokráčko

Obrázek uživatele Hyuuga.com.
Vložil Hyuuga.com., So, 2008-02-09 21:06 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 40 | Autor je: Prostý občan

oooo ope moc huste moc se mi to libi!!! daaal daaal