manga_preview
Boruto TBV 09

Mise pro feudálního pána 1

Jendoho krásného dne se v Konoze probudil blonďatý kluk, a jak bylo jeho zvykem, tak si šel před snídaní zatrénovat. Šel zrovna kolem Ichiraku ramen a říkal si pro sebe: „Už bych jsem jednou mohl sebrat odvahu a pozvat sem Hinatu.“ V tom za sebou uslyšel šramot, tak se otočil, ale nic neviděl. Řekl si, že to musela být nějaká kočka a šel. Ale zmílil se, za rohem se schovávala dívka. Dal se na cestu do lesa, kde trénoval už tolik let. Jako obvykle ho sledovala jedna dívka, která měla černé vlasy a milovala ho už od dob, kdy chodily na akademii.
Naruto zrovna trénoval „Kage shuriken bushin no jutsu“, když se po hodu před nim objevil člen ANBU a předal mu zpravu od Hogake. To same se stalo i dívce, která ho pozorovala. Kluk okamžitě odešel za Hokage, jak stálo v dopise, má pro něj misi. Dívka pockala až chlapec odešel a vydala se taky na cestu. Když už byl skoro u kanceláře Hokage, objevila se u něj i dívka, kluk se trochu začervenal, ale ihned mu to zmizelo, protože už byli u dveři kanceláře chlapec zaklepal a čekal na vyzvání, potom vstoupil a s ním i dívka.
Chlapec pozdravil jako první: „Nazdar Tsunade-bachan.“ A dívka jenom letmý pozdrav: „Dobré ráno Hokage-sama.“ Ale pak si všimli, že tam nejsou jediní, byla tam i Shizune a Kakashi. Jenom co se rozhlídli, Tsunade je oslovila: „Naruto, Hinatu dávam vám misi třídy A, tady Kakashi půjde s vámi, ale jenom k sídlu feudálního pána, protože má stejnou cestu, pak bude pokračovat ve své misi.“
Naruto si pro sebe řekl „Jupi“. Hinata zčervanala a hrozilo, ze omdlí, ale Naruto si toho všiml a chytil dřív než mohla spadnout. Všichni koukali na Narutovo rychlou reakci, Kakashi si dokonce řekl „Tak rychle bych nezareagoval ani já.“ Naruto už byl Tokubetsu Jounin přes Kage bushin, aby ne dyť už mu tahlo na 20, ale už se chystal na Jouninské zkoušky. S Jiraiyou trénoval mnoho různých technik, takže teď akorát trénoval rychlost, přestnost atd. A jak bylo Jiraiyovým zvykem, řekl Narutovi, že jde sbírat informace, přičemž si Naruto řekl „No to jistě.“ Naruto se na Hinatu usmál a ta omdlela v jeho náručí, kdyby jí nedržel, tak spadla na zem. Opatrně ji položil na křeslo, chvíli jí pozoroval a pak si ho zavolal Kakashi.
Hinata se probrala po pěti minutách, a sledovala jak se Naruto baví s Kakashim o tom kde vzal takový postřech a rychlost, ale než Naruto stihl odpovědět Tsunade si všimla ze už je Hinata vzhůru a pokračovala ve vysvětlování jejich mise. „Hinato ty budeš mít za úkol dělat zástupce dceři feudálního pána Ohňové země, jste si dost podobné, tak nemusíš ani používat henge.“ Otočila se na Naruta a povída dále „Naruto ty budeš mít za úkol chranit Hinatu v přestrojení za ochranku dcery a pokud možno dopadnout únosce, co se už několikrát pokusili o unesení dcery.“ Oba dva přikývli a Kakashi jim řekl, ze se za dvě hodiny potkají u hlavní brány. S tím odešli.
Hinata si všimla, ze Naruto má nějaký zamyšlený výraz, chvíli na něj koukala, usmála se a sama pro sebe si rekla „Je čím dál tím víc hezčí.“ V tu chvili se k ní Naruto otočil a viděl, že se na něj směje, to mu dodalo odvahu a zeptal se jí „Hinato.... nezašla bys se mnou na ramen?“ a zčervenal. Todle Hinata nečekala a zase by se zhroutila, kdyby jí Naruto nechytl. Ona se na něj podívala a odpověděla „Ano, moc ráda s tebou zajdu.“ Naruto jí chytl do náruče a vyskočil s ní z okna. O dvě hodiny později čekají u brány a Kakashiho, ale Naruto to nevnímal, pořád visle pohledem na Hinatě a hlavou se mu honily ty dvě hodiny co byli teď spolu. V tom se Kakashi objevil se svou obvzylou výmluvou, ale všiml si, že mu Naruto ani nevynadal a oči měl jen pro Hinatu, která měla yase oči jenom pro Naruta, odkašlal si a to je oba probudilo ze snění, Kakashi povída „Měly bychom vyrazit děcka.“ a tak se taky stalo.
Beželi skoro do večera, vepředu byl Kakashi a za ním Hinata a vedle ní Naruto, Kakashi si sam pro sebe řekl „Mezi těma dvěma se muselo stát, během těch dvou hodin co odešli z kanceláře.“ Najednou se to stalo, Naruto použil moc charky na odraz a zlomil větev, od které se odrážel a padal k zemi.
Chcete vědět co se stane spadne Naruto na zem nebo ho někdo chytí. Pokračování příště.

5
Průměr: 5 (19 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Emi no Maitsuki
Vložil Emi no Maitsuki, Út, 2011-07-05 14:02 | Ninja už: 4693 dní, Příspěvků: 229 | Autor je: Prostý občan

vypadá to dobře... ále co kecám je to luxus Laughing out loud

Naruhina 4rever!
Antisakurafan!
Sláva Jashinovi... a Hidanovi ,kterej Jashinovu víru "provozuje"!
Oblíbený citáty: Bez práce nejsou koláče, ale bezva život
Kůň je nebezpečný zepředu-blbec, ze všech stran.
Kdybych měl na vojně tisíce a v civilu jen h***o-vzal bych to h***o do ruky
do ruky a zařval bych: "SBOHEM VOJNO!"
Otevřete brány do světa anime...

Obrázek uživatele Asa Kujaku
Vložil Asa Kujaku, Út, 2008-02-12 09:53 | Ninja už: 5974 dní, Příspěvků: 141 | Autor je: Prostý občan

jsou tam sice chibičky ale je to moc super

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, So, 2008-02-09 23:01 | Ninja už: 5971 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

Super a dvojka je ještě lepší,jenom pokračuj.

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, So, 2008-02-09 22:56 | Ninja už: 6033 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Good jdu hned na 2 dil tomu ver Laughing out loud