manga_preview
Boruto TBV 13

Temný Fénix 15

Plán Uchiha převratu

Bylo sobotní odpoledne, Jiraiya byl ve staré Uchihovské čtvrti a prohlížel si pečeť, kterou objevil nějaký člen ROOT. Nevypadala jako nějaká běžná pečeť, kterou by znal. Poté začal do pečeti vkládat chakru a hledal, kam a jak proudí. Výsledek se mu ani za mák nelíbil. Potřeboval se s někým poradit. Otočil se na ANBU, který jej doprovázel a byl u něj i jako rychlý poslíček, kdyby se něco vážného stalo.

„Araiguma (Mýval), jdi říci Hokage, že potřebuji pomoc. Řekni mu, že bych potřeboval Hatake Kakashi a Temného Fénixe.“ Řekl Jiraiya.

ANBU přikývl a zmizel v obláčku kouře. O třicet minut později se dostavil Hokage, Kakashi a Temný Fénix.

„Co se děje Jiraiya.“ Zeptal se Sandaime.

„Máme zde pečeť čtvrtého stupně, ale nevím si s ní rady. Když do ní začnu vkládat chakru, tak ji nějakým způsobem začne rozesílat do celé Uchiha čtvrti. Chtěl jsem Kakashiho a Temného Fénixe, aby mi pomohli s rozborem toho, co odtud nemůžu vidět, popřípadě, čeho jsem si nevšiml a pokud možno, aby mi ji pomohli zneutralizovat.“ Vysvětlil Jiraiya.

„Mohl byste nám ji ukázat?“ zeptal se Kakashi.

Jiraiya přikývl a zopakoval proces, který už jedou proběhl.

Naruto se na pečeť šokovaně podíval.

„Zat*aceně. Uchové byli opravdu sv*ně, jestli nainstalovali něco takového. Nedivil bych se, kdyby to bylo po celé vesnici.“ Křičel znechucený Naruto.

„Ty víš, co to dokáže, Temný Fénixi.“ Zeptal se překvapený Hokage.

Jiraiya si mezitím potvrdil, že Naruto byl opravdu Mistr Fuuinjutsu. Nemyslel si, že by Naruto dokázal rozpoznat pečeť, se kterou si moc nevěděl rady.

„Kakashi, mohl bys zkontrolovat, jestli zde nejsou nějaké vzory, které by šly identifikovat jen s pomocí Sharinganu?“ zeptal se Naruto jounina.

Kakashi přikývl a zvedl svou čelenku. Téměř okamžitě málem upadl do šoku.

„P-Pečetě jsou po celé oblasti, kam až dohlédnu. Většina je odnoží téhle, ale vypadá to, že některé mají svůj vlastní systém. Hned vám je obkreslím.“ Řekl Kakashi a vytáhl svůj set. „Tohle jsou dva typy, které se mají kořeny v pečeti před námi. Většinou vidím druhý typ, ale je zde pár domů, na kterých je tenhle první. Opakují se po celé čtvrti.“

„Ta druhá pečeť je opravdu komplikovaná Bezpečnostní pečeť, která se dá použít ke ukrytí nějaké důležého místa. Sensei, neříkal jste, že jste během čištění Uchihovské knihovny po masakru nenašel moc svitků?“ zeptal se Jiraiya.

„Ano. Našli jsme několik svitků a zbraní, ale nebylo to nikde blízko množství, které jsme očekávali u klanu, který kopíroval techniky po celé generace. Nebylo zde toho dost. Sasuke neměl více než několik svitků na to, jak pracovat se Sharinganem a několik Katon jutsu. Dlouho jsme hledali knihovnu, která by odpovídala očekáváním, ale nic jsme nenašli.“ Potvrdil Hokage.

„Hádám, že se musíš Sharinganem podívat z určitého úhlu. Druhá pečeť pravděpodobně skrývá Knihovnu, kterou jste nemohli najít. Už jsem to viděl. Temný Fénixi, máš nějaký nápad, co je zač ten první typ?“ Otočil se Jiraiya na Naruta.

„Parazitická pečeť. Skládá se z hlavní pečetě, která je na zdi před námi a k ní by měly být připojené vedlější pečetě. To jsou ty, které našel Kakashi se Sharinganem. Hádal bych, že ty vedlejší jsou rozesety po celé vesnici. Když Jiraiya-sama vložil chakru do pečeti, viděli jsme odnože, jak jdou bránou ven. Ty vnější pečetě budou pravděpodobně určeny k vysávání chakry, zatímco tahle hlavní slouží jako rozdělovač a menší tady ve čtvrti jako vysílače. Dle mého to vypadá, jako kdyby byly určeny ke zmocnění se vesnice. Pokud by byly aktivovány na plno, Uchihové by vysáli chakru ze zbytku vesnice, nechali je tak a v klidu by se zmocnili vesnice. Teď už asi vím, proč byli zmasakrováni.“ Řekl naštvaný Naruto.

Jiraiya i Hokage se zatvářili šokovaně a Kakashi rezignovaně. Těsně se vyhnout hrozbě jako byla tahle, bylo opravdu zázrakem. Hokage měl nyní v rukou i nevyvratitelný důkaz, že podepsat vyhlazení Uchihů bylo oprávněné. Pořád ale bylo otázkou, proč i všechny malé děti byly popraveny také. Itachi měl nejprve zabít vůdce povstání, poté všechny, kteří byli zainteresováni a až pak zbytek těch, co aktivovali Sharingan, což byla bohužel většina klanu.

„Dají se použít?“ zeptal se Hokage Naruta.

„Ano, jsou perfektně funkční, ale vzhledem k velikosti počtu připojených vedlejších pečetí, zabere spoustu času, než budou všechny odstraněny. Zvláště, když byly vytvořeny tak, aby je šlo vidět jen Sharinganem. Jinak by si jich Hyuugové všimli už dávno svým Byakuganem.“ Řekl Naruto.

Hokage přikývl. Nebude to ani tak složité, jako spíše časově náročné.

„Nejprve bychom měli vytvořit mapu, kam zaznamenáme pečetě, které dokáži svým Sharinganem najít. Poté se pokusíme najít, jestli je dokáže odstranit i někdo jiný, když budou vědět, že tam jsou.“ Řekl Kakashi.

„Ano, to bude nejlepší. Kolik Kage Bunshin můžeš udělat a ještě použít Sharingan?“ zeptal se Hokage.

„Asi dva, když jsem plně odpočatý.“ Odpověděl Kakashi.

„Deset.“ Řekl Naruto a vytáhl svazek pečetí. „Tohle jsou větší pečetě, které dokáží ukládat chakru. Testoval jsem je se svými Kage Bunshiny. V každé by mělo být dost chakry na to, aby moje klony trénovaly asi pět hodin obyčejným stylem. Myslím tím učení se nových jutsu. Podle mých propočtů by každá pečeť měla mít dost chakry, aby zásobovala klon asi tři hodiny. Nejprve použij jednu pečeť na sebe, abys měl dost energie na vytvoření dostatku klonů, ostatní dej klonům. Dokud je někdo neudeří, tak ustojí do té doby, než se pečetě vyprázdní.“

„Fungují na každého, nebo se musí přizpůsobovat?“ zeptal se užaslý Jiraiya a snažil je ji vyřešit.

„Ne, jsou universální. Je to v podstatě pečeť na ukládání chakry, kterou jsem trošku upravil, aby si z ní mohl chakru brát Kage Bunshin nebo ninja. Původně jsem je chtěl použít k obnovení chakra zásob během bitvy. Obnovit si zásoby, zatímco se budete stahovat a schopni se celou dobu bránit. Oproti chakra pilulkám ale nemají žádné vedlejší účinky. Pokud do pečetí vložíte vlastní chakru, kterou pak zase během bitvy použijete, nic se nestane, ale pokud v pečeti bude chakra někoho jiného, možná vám bude trochu divně. To jsem ale zatím nemohl otestovat.“ Vysvětlil Naruto.

„Neuvěřitelné.“ Řekl Hokage. „Během boje by to byla užitečná pomůcka. Jak dlouho to zabere, než se doplní?“ zeptal se.

„Pro normálního ninju s průměrnými chakra rezervami by se pečeť mohla doplnit během celonočního spánku. Jedna pečeť vyjde asi na stejné množství, jako jedno nebo dvě A-rank jutsu. Pečetě by se také daly nastavit na vyšší vstup chakry v kratším čase, ale to by se zbytečně shinobi zbytečně unavil. Celonoční způsob by byl podle mě lepší, protože si večer lehnete a ráno si v podstatě ničeho nevšimnete.“ Řekl Naruto.

„Aha… Udělej jich asi tři tisíce pro naši zbrojnici, klasifikuji je jako pečetě třetí úrovně. Jak často se dají použít, než zkorodují?“ zeptal se Hokage Temného Fénixe.

„Asi deset až patnáct použití. Jsou to zatím jen prototypy. Rád bych počet použití zvedl na dvacet. Inkoust už více nezvládne. Je to protože se v nich přesouvá velké množství chakry a tím pádem se rychleji opotřebují a jejich efektivita klesá.“ Odpověděl Naruto.

„Vidím, že tvá hodnost je zasloužená. Kakashi, dej se do práce. Musíme se tohohle co nejdříve zbavit. Temný Fénixi, Jiraiya, pojďte se mnou do kanceláře. Musíme něco probrat.“ Rozkázal Hokage.

„Jistě Hokage-sama.“ Řekl Kakashi a Naruto, zatímco Jiraiya jej oslovil sensei.

Kakashi se pustil do práce, umístil první pečeť na sebe a ucítil to obrovské množství chakry v pečeti uložené. Pak vytvořil Kage Bunshiny a pak na ně s Narutem umístili pečetě. Kakashi a jeho klony se pak pustily odstraňovat parazitické pečetě, zatímco Jiraiya, Naruto a Sandaime se vydali do kanceláře.

______________________________________________________________________

Hokage poslal své ANBU pryč a Jiraiya použil své pečetě, které zajišťovaly soukromí. Jakmile to bylo dokončeno, Naruto si sundal kapuci a masku ze spodní části obličeje. Už měl podezření, ohledně čeho se bude tahle konverzace týkat.

„Naruto, mohl bys nám vysvětlit, jak jsi dokázal tak rychle rozpoznat ty pečetě?“ zeptal se Hokage.

„Ve dvou krocích. Základ pečetě byl popsán v jednom svitku, který jsem našel v domě mých rodičů. Jak víte, Uzumaki klan byl pečetěmi proslulý. Pečeť původně používali k uvěznění zločinců v Uzushio. Hádám, že je to také důvod, proč ji Uchihové měli. Přece jen byli hlavní složkou Vojenské Policie. Myšlenkou je, udržet vězně oslabené, aby je útěk ani nenapadl a aby se snadněji ovládali. Ve vězení se používá systém jedné pečetě, která chakru vysává a druhá ji zase posílá do hlavní pečetě, která ji převádí na elektřinu, která zase pohání některé části vesnice. Uchiha pečeť ale byla upravená. Zaprvé, upravili to tak, aby šla vidět jen hlavní pečeť. Zadruhé, vedlejší rozvaděče nenapájí budovy, ale lidi.
Pokud by se jim podařilo převrat odstartovat, vysáli by chakru ze zbytku vesnice a dočasně by ji připojili ke svým zásobám. Dosud tohle nikdo nepoužíval, protože šok při dobíjení chakry byl dost velký na to, aby ninju v podstatě nabil do té úrovně, kdy mu to ale spálí všechny, nebo aspoň podstatnou většinu chakra buněk, což by dost pravděpodobně osobu vyřadilo ze shinobi programu, nebo v horším případě, zabilo. Uchihové to ale nějak dokázali upravit, tak, aby se pečetě chovaly jako dobíječky na baterie, kde baterie měli být Uchihové. Ted už asi víte, co by se přibližně stalo.“ Vysvětlil Naruto.

„To jsou vážné zprávy. Pořád jsi ale nevysvětlil svůj druhý zdroj informací. Od Kushiny vím trochu o Uzumaki pečetích. To je důvod, proč jsem tě zavolal v první řadě. Poznal jsem podobnosti ve stylu kresby. Jak jsi ale rozpoznal zbytek?“ zeptal se Jiraiya.

Naruto si povzdechl. Zde končí jeho utajení znalostí. Odpověď ale odepřít nemohl, jednalo se totiž o bezpečnost vesnice a pokud by někdo pečeť použil, následky by byly katastrofické.

„V noci hned po Uchiha masakru jsem se k nim vplížil, zatímco se zbytek vesnice honil za Itachim. Sebral jsem tolik svitků, kolik jsem mohl. Také něco ze zbrojnice tak, abych to unesl. Dva ze svitků popisovaly tyhle pečetě.“ Řekl Naruto.

„A proč jsi mi o tom neřekl?“ zeptal se Hokage přísně.

„Protože mi přišlo správné, abych si je vzal jako odškodné za to, co všechno mi udělali do té doby, než je Itachi vyhladil. Když jsem o Masakru slyšel, měl jsem potřebu spíš oslavovat než držet smutek jako zbytek vesnice. Ze stovky útoků na mou osobu, devadesát-osm bylo vedeno Uchihy. Z mého úhlu pohledu je Itachi spíš hrdina a s tím, co jsme dnes objevili, se mi to jen potvrdilo. Pokud by to Itachi neudělal, a určitě to pro něj nebylo lehké, tak by vesnice padla do ruky Uchihům a já bych byl bud mrtvý, nebo by ze mě udělali nemyslící zbraň pod jejich velením.“ Řekl Naruto.

Oba muži byli šokovaní surovou nenávistí k Uchihům, kterou Naruto vyzařoval. Hokage mu ale rozuměl. Jejich akce mu celou dobu rozhazovaly plány a nebyl schopen efektivně Naruta chránit. Uchihové měli hodně velký vliv a jako hlavní část Vojenské Policie mohli efektivně zakrývat své přestupky.

„Rozumím. Máš nějaké další důležité informace, které bych měl vědět?“ zeptal se Hokage.

„Krom toho, že vím vše o ochraně vesnice? Že bych se dokázal proplížit během bílého dne ven i dovnitř?“ zeptal se Naruto a znova šokoval Hokageho a Jiraiyu.

„Jak?“ zeptal se Jiraiya.

„Být delikvent a plánovat vtípky, které jsem poté realizoval, pro mě mělo dva důvody. Na jednu stranu jsem lehce ventiloval svou zlobu a předcházel jsem tak tomu, abych vám pomalu vyvraždil vesnici, a na druhou jsem trénoval své schopnosti v plížení, vytváření pastí, infiltrace, assassinace a shromažďování informací. Vím, že mé skutečné šance na vyšší hodnost než gennin znamená, že musím být o hodně lepší, než by stačilo zbytku. Zbytek mojí třídy z Akademie mě pomalu začíná vidět jako něco víc než id*ota a slabocha, ale většině vesnice to stačit nebude. Musel bych si úspěšně projít několik akcí, které by měly velký dopad, aby začali vůbec uvažovat o tom, že možná nejsem tím, kým jsem byl na Akademii. Rozhodl jsem se, že začnu v utajení trénovat, abych se stal Přízrak. Vím, že specialisté na infiltraci a assasinace jsou dost vzácní. Rozhodl jsem se, že bych to místo mohl vyplnit. Také se zdá, že mí předkové v tom byli také docela dobří.“ Řekl Naruto.

„Ano. Namikaze byli jednou nejobávanější assassinové na celém světě. Ale podle toho, co jsem viděl, tak v téhle oblasti asi nebudeš chtít působit.“ Řekl Hokage.

„Zkoušel jsem dostat všechny své schopnosti na maximum ve všech shinobi oblastech. Rozhodně ale mám mysl infiltrátora a assasina. Byl jsem nucen jednat ze stínů celé roky už jen proto, aby mě v téhle zat*acené vesnici nezabili. Za tu dobu se moje osobnost přizpůsobila. Víte jak často už jsem měl vymyšlený kompletní plán na assassinaci některých dost otravných členů Civilní části Rady v jejich spánku a nechat stopy které vedly k ROOT?“ zeptal se Naruto.

„Ty víš o ROOTu?“ zeptal se šokovaný Hokage.

„Jistěže. Vím o nich, dá se říci… všehno. Znám jejich umístění, způsob tréninku, jak velký id*ot Danzo je, identity několik jejich členů a v jakých oblastech Danzo působí. Ale ROOT nebude problém, dokud umíš Danzoa udržet na vodítku. Docela by se dali využít ku prospěchu vesnice. A myslím, že už jsem zaznamenal zvýšený počet jeho Agentů tady ve vesnici. Aspoň během několika posledních týdnů.“ Vysvětlil Naruto.

„Pokud se Danzo dozví, že si někdo všiml jeho Agentů, tak to pro něj bude jako facka přímo do obličeje.“ Zachechtal se Jiraiya.

„Co myslíš tím, že je Danzo id*ot?“ zeptal se Hokage.

„Ten pablb je chycený v minulosti. Sice je pořád dost silný a schopný shinobi, který si hraje na chromého, ale přece jen stárne a jeho chakra zásoby se zmenšují. Je naprosto nemožné, aby se stal dobrým Hokage, který by uměl ochránit vesnici. Ten chlápek má na zbytek světa tolik informací, že kdyby je někdo využil, tak je Konoha bezesporu nejsilnější z velkých vesnic. Prohlašuje, že chce mít Konohu jako nejsilnější, ale nic pro to nedělá. Myslím, že bych s ním měl prohodit několik slov.“ Zadumal se Naruto.

„Opravdu si myslíš, že ho přiměješ změnit jeho přístup?“ zeptal se Jiraiya.

„Jsem pravnuk muže, kterého měl jako vzor. Trochu se mu podobám také. Můj praděd byl ten, kdo zkombinoval prohnanost a plíživost vysoce schopných assassinů spolu s nediskutovatelnou surovou silou jednotek z prvních liní. Byl tím, kdo založil ROOT a do jeho velení dosadil Danzoa. Opravdu si myslíš, že Danzo neví, kdo jsem?“ zeptal se Naruto.

Hokage i Jiraiya uznali, že bylo dost nepravděpodobné, že Danzo o Narutově rodné linii nevěděl. Už jen proto, že Naruto vypadal jako Minatův klon a také věděl o Minatových rodičích a prarodičích.

„Pořád to ale neznamená, že bys okolo něj měl relaxovat. Danzo není někým, koho bys měl podceňovat.“ Varoval Hokage.

„Já vím. To samé ale platí i pro mě.“ Zašklebil se Naruto. „Můžu být jeden, nebo tři tisíce. Můžu být čímkoliv chci. Rostlina, myš, obr. To všechno pro mě nic není. Až zajde příliš daleko, tak uvidí, že si ukousl sousto, které nedokáže rozkousat. Já v téhle vesnici nemám nikoho, po kom by mohl jít. Nemá žádný způsob, jakým by mě mohl vydírat.“

Hokage i Jiraiya se začali obávat ohledně jeho postoje, ale všechno z toho byla pravda. Hokage byl jeden a jediný důvod, proč byl ještě tady. Možná by se mohl okrajově zapsat i Kakashi. Ale oba byli dost silní, aby se dokázali postarat sami o sebe. Když se vezme, kolik potenciálu Naruto měl, tak to pro ně bylo dost nervy dráždící. To všechno jen poukazovalo na to, jak moc jej potřebovali udržet si jej ve vesnici.

______________________________________________________________________

Další ráno Narutův klon převlečený jako Temný Fénix doručil do skladu první čtvrtinu pečetí, které dokázaly ukládat chakru. Tyhle pečetě byly dost choulostivé a braly si dost chakry. Proto je nemohl produkovat v množstvích, v jakých vyráběl jednodušší pečetě. Mohl udělat jen dvěstěpadesát klonů a každý mohl vytvořit jen jednu pečeť za noc. I když je nenaplňoval, tak už jen jejich vytvoření jej dost vysilovalo. To znamenalo, že jakmile byla pečeť nakreslená, tak se klon zrušil z nedostatku chakry.

Předal svazek pečetí Hokagemu, který na kousek papíru napsal množství peněz, které měly být převedeny na Narutův účet. Naštěstí, Banky byly pod přímým Hokageho dozorem a účty byly jen zapsány jako čísla těm, kteří neměli dostatečné pravomoci, které uděloval jen Hokage. To znamenalo, že jen Hokage a ředitel Banky věděli, komu bankovní účet patřil. Tím pádem se nikdo nemohl obávat, jak si gennin mohl vysloužit tolik peněz a tak pravidelně. Už jen prodejem tolika pečetí si Naruto vydělal nemalé množství peněz.

Bez problémů si zaplatil svůj plášť, který měl v plánu používat k létání. Jakmile byly formality vyřízeny, tak se klon zrušil a informoval originál o transakci.

______________________________________________________________________

Během týdne se Tým 7 zdržoval převážně ve vesnici a dělal většinou D-rank mise, během kterých měl Kakashi najít co nejvíce Uchihovských pečetí, které byly skryté ve vesnici. Všichni členové týmu si všimli, že Naruto byl k Sasukemu a Sakuře ještě chladnější než dříve, ale pořád se choval profesionálně. Sakura se ale očividně pořád nenaučila, jak číst jeho nálady.

„Naruto! Proč se tak chováš?“ přepadla jej.

„Chovám jak?“ zeptal se a nepřerušil svou sadu cviků.

„Jako kdyby bylo lepší, kdybychom nebyli toho, abys s námi mluvil.“ Řekla a upřeně na něj zírala.

„To je přesně, jak to chci. Mohl bych se chovat ještě hůř, ale to bych narušovalo funkčnost týmu.“ Řekl Naruto a bez přestávky pokračoval.

„COŽE?! Jak tohle vůbec odvažuješ vyslovit? Sasuke byl nejlepší z naší třídy z Akademie. Ty jsi byl přesně na opačném konci. Ty bys neměl být hoden vůbec se k němu přiblížit!“ křičela.

„Ještě pořád ti za ten měsíc a půl nedošlo, že moje hodnocení na Akademii je jen jeden velký vtip? Kdybych chtěl, tak bych ten posvátný titul měl já. Ale řekni mi, co bych z toho měl? Uznání a respekt? Téměř všichni ve vesnici jsou tak lakomí, že by mi to zapřeli, i kdyby o tom nebylo ani snítko pochybností. Na to místo dosadili Sasukeho i přes to, že vzhledem ke svému klanu není nic speciálního. Co dobrého to pro něj udělalo? Zvýšilo to jeho ego tak, že kompletně ztratil pojem o realitě. Jeho růst to místo zrychlení zpomalilo.
To ani nezačínám o tobě. Nechtěj po mě, abych začal vyjmenovávat seznam tvých selhání. Byla jsi fyzicky nejslabší z naší třídy. Jediná věc, kterou jsi uměla, byla teorie, kterou jsi se učila nazpaměť, místo toho, aby ses ji snažila pochopit. Nic z teorie se v boji nedá opravdu uplatnit. K čemu mi je, že znám jméno Shodaimeho tety, když se snažím chránit klienta před hrdou banditů? Tvé taijutsu, přestože jsou tvé postoje perfektní, je v podstatě neexistující, protože nemáš žádnou sílu a rychle se unavíš.
Mimo Taijutsu lekce na Akademii jsi vůbec netrénovala. Veškerý svůj čas jsi strávila špehováním a fantazírováním okolo tvého zlatého emo-Uchihy. Jak se uplatníš, kdybychom na misi potkali nějakého nukennina, který dokáže náš tým rozdělit? Umluvit jej k smrti svými znalostmi ohledně historie, jak udělat vázu květin nebo jak si udržet lesklé vlasy? Historie a diplomacie jsou pro ninju druhotné věci. Své peníze si vyděláváme jako zloději, zabijáci a vojáci. V naší profesi není nic romantického, jak si představuješ. Jakmile jsme za zdmi vesnice, jsme závislí sami na sobě a čelíme ninjům, kteří nezaváhají nás zabít, pokud je to jejich rozkaz. Musíš být dost dobrá, abys přežila, nebo zemřeš. Nic víc!“ vybuchl Naruto a ani jednou se během cvičení nezastavil.

Kakashimu se nálada v týmu nelíbila, ale nemohl ohledně toho nic udělat. Nějak se Sakura z její fanynkovské nátury dostane a přežije, nebo zemře během některé z těžších misí. Sasuke potřeboval také skopnout z jeho imaginárního trůnu, který představoval jeho masivní ego. On si na rozdíl od Sakury uvědomoval, že Naruto z Akademie není Naruto z Týmu 7. Během každého tréninku bylo jasné, že Naruto je kilometry před ním. Kakashi také neviděl důvod, proč by se měl obtěžovat a Naruta pokárat. Ten se držel na uzdě a jen, trošku drsně, vysvětlil, jak ninja svět funguje. Kakashi byl také zaneprázdněn vylepšováním svého Raikiri. Pokud by se měl stát Hokage, bude potřebovat ve svém arsenálu více palebné síly.

Zatím se mu podařilo zvýšit rozsah útoku. Vzhledem k tomu, jakou rychlostí se Naruto zlepšoval, tak nechtěl zůstat pozadu. Byl více motivován. Také musel uznat, že až příliš spoléhal na Obitův sharingan. Stejný Sharingan, který měl tendenci své nositele přeměnit v líné jedince, kteří se bez něj nakonec ani nezvedli z postele. Kakashi také nebyl označován jako Génius pro nic za nic. Na gennina byl povýšen, když mu bylo pět, chunnin vestu dostal o rok později. To bylo ještě rychlejší, než nechvalně známý Uchiha Itachi. Když bylo Kakashimu třináct, tak se dostal do řad jounin. Byl synem známého Bílého Tesáka. Byl nazýván Kopírovací Ninja, muž, který zkopíroval přes tisíc jutsu. Už bylo na čase, aby se jeho jmého zase začalo jen šeptat. Za posledních dvanáct let příliš zlenivěl.

O volném čase, kdy netrénoval tým nebo nesledoval mise jeho týmu, věnoval se kompletnímu ovládnutí co nejvíce jutsu, které za ta léta okopíroval. Všechna je zapisoval do svitků a posílal je do Hokage knihovny. S Chakra Pečetěmi, které vytvořil Naruto mohl jeho klon zapisovat jutsu po dobu osmi hodin. To bylo dost času, aby se jeho postup dal poznat. Jakmile se Chakra pečetě objevily ve vesnici, začal trénovat s klony stejně, jako Naruto. Sice to bylo v menším rozsahu, ale i tak to byl rozdíl. Navíc jen trénoval s jutsu, které už věděl.

Kakashi viděl, jak byla Sakura z Narutovy lekce vytočená. Nikdo ji před Narutem nebránil.

„Sakuro, vrať se ke svým cvičením!“ připomněl jí Kakashi.

Sakura vypadala, že už vybuchne, ale neodvažovala se odporovat přímému rozkazu od jejího nadřízeného. Začala utíkat přes mýtinu tak rychle, jak mohla.

Poznámky: 

nazdar
tak tu mám další díl série...
uznávám, že překlady mi trvají déle než předtím, ale škola se neudělá sama
určitě jsou tam nějaké gramatické chyby, ale raději si jich nevšímejte Laughing out loud
přikládám docela slušné a dokončené FF v angličtině

https://www.fanfiction.net/s/3975134/1/An-Uzumaki-Amongst-the-Dunes

https://www.fanfiction.net/s/8161355/1/Her-Shield-His-Sword
NarutoxFairy tail

4.97561
Průměr: 5 (41 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Mephisto-san
Vložil Mephisto-san, Ne, 2013-11-17 22:03 | Ninja už: 4730 dní, Příspěvků: 29 | Autor je: Prostý občan

Fantasticky super nejlepsi opravdu vyplati se cekat i kdyz netrpelivost dela sve skvele jen tak dal uz se tesim na pokracko:) pokracuj a cim drive Tim lepe Smiling

Obrázek uživatele kurowo
Vložil kurowo, Ne, 2013-11-17 20:06 | Ninja už: 4042 dní, Příspěvků: 22 | Autor je: Prostý občan

Už aby bol ďalší diel Smiling

Obrázek uživatele Akimoto Kuniumi - 国海 秋本
Vložil Akimoto Kuniumi..., Ne, 2013-11-17 20:11 | Ninja už: 4214 dní, Příspěvků: 77 | Autor je: Pěstitel rýže

překládám, a snažím se, abych jej sem nahrál zítra jako odškodné za čekání Laughing out loud

Obrázek uživatele kurowo
Vložil kurowo, Út, 2013-11-19 15:29 | Ninja už: 4042 dní, Příspěvků: 22 | Autor je: Prostý občan

Páni, som milo prekvapený Smiling Veľké ďakujem.

Obrázek uživatele Itarashi-san
Vložil Itarashi-san, Ne, 2013-11-17 14:36 | Ninja už: 4440 dní, Příspěvků: 141 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Epic. vážně super těším se na další díl.Smiling


Itarashi-san podpis

Obrázek uživatele kubork
Vložil kubork, Ne, 2013-11-17 13:17 | Ninja už: 4352 dní, Příspěvků: 4 | Autor je: Utírač Udonova nosu

další díl

Obrázek uživatele Karimao Toshika
Vložil Karimao Toshika, Ne, 2013-11-17 12:05 | Ninja už: 4016 dní, Příspěvků: 859 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Naruta bych měla pochválit!!! Smiling
Překrásnej stěr!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Choko
Vložil Choko, Ne, 2013-11-17 10:13 | Ninja už: 4322 dní, Příspěvků: 44 | Autor je: Prostý občan

So much epic episode! :3
těším se na další díly... Laughing out loud

Obrázek uživatele Jano
Vložil Jano, Ne, 2013-11-17 10:01 | Ninja už: 4446 dní, Příspěvků: 440 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

skvelý diel už sa teším na ďalší ktorý dúfam výjde čo najskôr