manga_preview
Boruto TBV 07

Den dětí v Listové

Den Dětí v Listové
Bylo ráno 1.6. a všichni ninjové z Listové věděli, že dnes se nebudou dít žádné mise, dnes se nebude trénovat, akademie pro budoucí ninji bude zavřená a Hokage nebude mít tak napilno jako vždy. Je totiž den dětí.
Tsunade-sama se prochází po Listové a jen stěží dokáže uvěřit tomu co vidí. Vesnice vůbec nevypadá jako večer předtím. Je nádherně ozdobená všude jsou papíroví draci, ale i různé konfety, ozdoby, květiny a samozřejmě hračky. Hokage se zastavila, podívala se k nebi a skočila na velký balkón pod hlavní budovou. Narovnala se do celé své krásy a rozhlédla se.
Uviděla nespočet Ninjů jak připravují své Atrakce pro malé děti z Konohy. Támhle stojí Kiba a Akamaru u stánku s nápisem „Kolem Konohy během minuty“. Žertovné pomyslela si Tsunade, Akamaru musel opravdu zesílit. Opodál viděla Kakashiho jak se baví se Saiem, Sai se netvářil zrovna nadšeně a tak si Tsunade řekla, že se ho půjde zeptat proč v tak krásný den je tak zkroušený.
„Saii !“ Zavolala na něj Tsunade. „Proč jsi tak smutný? Dnes je den radosti, máme oslavovat naše děti, naší budoucnost a ty podle mě nejsi zrovna šťastný.“
„A-Ale to vůbec ne Hokage-sama. Jen nedokážu se asi vyrovnat s takový přívalem emocí a radosti tady všude kolem.“ Sai to řekl poněkud nervózně, ale Tsunade mu to neměla za zlé zvěrstva prováděná na mladých mužích a ženách v Rootu byla ohavná. Zbavit někoho veškerých emocí je nechutné, ale jak se zdálo ve světě ninjů velice účinná zbraň. Ale nad těmito věcmi dnes nechtěla přemítat. Dnes byl den radosti. Ještě pár momentů mluvila se Saiem a svolila mu že pokud nechce nemusí se dnešních aktivit účastnit.
Během dne viděla spoustu ninjů. Anko připravující atrakci Závody na hadech, Kapitána Yamata jak tvoří neuvěřitelně krásné bludiště, Kakashiho a jeho psí smečku u cedule závody psích spřežení, nedaleko Ino měla u krámku své matky květinářky cedulku s nápisem „Pletení věnců nejen pro malé“ a Sakura měla opodál přístřešek pod stromy a v něm kreslila dětem na obličeje různé obrázky.
Ale jak se Tsunade dívala kam se dívala, nikde neviděla Naruta.
„Sakuro, neviděla jsi někde Naruta? “ Sakura zkřivila rty a úhybně se podívala Páté do oči se slovy „Naruto trénuje na louce u pomníku obětí Války.“ Tsunade bez poděkování a s jasným plánem v hlavě jak Naruta zapojit do dnešního dění ve městě.
Když přišla Tsunade na Louku kde Naruto trénoval vzpomněla si na den kdy ho viděla trénovat rasengan. Usmála se a pokračovala dál k němu. „NARUTO!!!“ zakřičela Pátá s výrazem v obličeji který umí jen a jen ona. Naruto ztuhl, věděl že je špatně ale jakoby nic pokračoval dál v tréninku Taijutsu . „Naruto, mám pro tebe misi typu super S.“ Skoro než stačila doříct větu Naruto stál v pozoru přímo přední a čekal na rozkazy.
„Naruto, pro tebe misi na které jsi ještě nikdy nebyl…“ Naruto přikývl. „Misi takovou u které si nejsem jistá jestli by jí dokázal kdokoliv jiný zvládnout…“ Naruto s viditelnou nedočkavostí zas přikývl. „ Ale než ti řeknu o co jde musíš mi slíbit že mi teď odsouhlasíš že na tu misi půjdeš, musíš mě chápat nemohu ti říct podrobnosti o misi typu super S a až potom aby ses rozhodl.“ Naruto rychle přikyvoval a mlel pořád dokola „Ano, ano, ano máte mé slovo že se té mise účastním Bábi Tsunade.“ „Dobrá Naruto tak pojď.“
No a toto je příběh o dni kdy si na sebe musel vzít Naruto oblek Prasátka a celí den Chodit po vesnici a bavit děti. Jsem si naprosto jistý že si každý z vás dovede představit Narutův výraz v obleku prasátka a spousty dětí kolem a smíchy pukající Tsunade.
A plyne z toho ponaučení. Když dostanete rozkazem udělat den dětí nezašívejte se nikde i když trénujete, mohlo by se vám to vymstít.

Poznámky: 

omlouvám se jestli se to mělo poslat ve wordu ale nepřišel sem nato jak tak sem to zkopíroval do textu...doufám že se to bude líbit:-)

2.5
Průměr: 2.5 (4 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele strigga
Vložil strigga, Po, 2013-07-01 00:30 | Ninja už: 4923 dní, Příspěvků: 1637 | Autor je: Konohamarova chůva

Chtělo by to korekturu, chybí tu spousta čárek a gramatika trochu pokulhává. Jinak oceňuju, že i když tu zase byly atrakce a úkoly (zařadím tahle slova spolu s "disciplínami" na svou soukromou černou listinu, a kdo je přede mnou následující rok vysloví, ten ať se dopředu třese strachy), vypadají tentokrát aspoň originálně a nečtu pomilionté o házení shurikenů. Je to ale kratinké a nemá to zrovna příběh, kterého by se dalo chytnout...

Pamatuj, tenhle svět není jen pro silný, stvořen byl pro všechny ztracený duše
a počítá se, jestli tě tvá cesta posilní, a ne to, jak rychle jsi ji ušel
~ Radůza

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Ne, 2013-06-23 02:11 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Nemělo se to poslat ve Wordu. Bylo jen doporučeno, aby sis to v něm předepsal, a pak text zkopíroval a vložil sem. Kontrola pravopisu je fajn věc. Ale pravdaže funguje i v prohlížeči Google Chrome.
Chybí ti hodně čárek ve větách. Sám si to komplikuješ tím, že píšeš hlavně souvětí. Ze začátku stačí psát jednoduché věty; i s nimi se dá vystavět hezký příběh.
Kontroluj po sobě překlepy, je škoda si z nepozornosti kazit povídku. Někde mezery za slovy nebo interpunkcí zapomínáš, jinde je děláš navíc.
Když začíná mluvit nová postava, měla by se přímá řeč dát na nový řádek. Líp se to pak čte. Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie