manga_preview
Boruto TBV 09

Vzpomínky na Dětský den

naru.jpg

Na Konohou dopadly první paprsky nové jitra. Všude bylo spousta dětí a jejich rodičů, jenž je doprovázeli na Den dětí. Akce probíhala u vodopádu, který vznikl při Narutově tréninku když dokončoval techniku čtvrtého Hokage. I sám Naruto mířil tím směrem za doprovodu své ženy a jejich malého syna Saita. Jeho syn byl otci podobný kromě blonďatých vlasu, protože ty měl černé jako jeho matka. Chlapec běhal kolem svých rodičů a neustále něco pokřikoval. Jeho pozornost si na chvíli přitáhla maličká žába, která zrovna skákala kolem. Běžel za ní, a jelikož nedával pozor, narazil do muže stojícího opodál. Jakmile se mu podařilo vstát, uslyšel hlas svojí matky. ,,Shikamaru, moc se omlouvám. Saito, kolikrát ti mám říkat, aby si dával pozor.“ okřikla ho. Shikamaru se usmál a svým líným hlasem pronesl. „To je v pohodě, přece jenom je to ještě malý kluk.“ Na to se otočil a odkráčel pryč.

Naruto se s rodinou vydal dál do centra dění, všude byly stánky s cukrovím, dárky a atrakce (hod kunaiem, pojídání rámenu, kohoutí zápasy, opičí dráha a velmi oblíbené pojídáni u Choujiho). Byl zde ovšem i Kakashi a jeho bojová hra. Této hry se mohli zúčastnit pouze mladší chuuninové a ti nesmějí používat ninjutsu a genjutsu ale pouze taijutsu. Hra spočívala v tom, že se rozdělí na dva týmy. Každý v týmu má u sebe kámen a ten musí dát tomu, kdo ho porazí při souboji. Týmy jsou modří a červení. Celá tahle pomyslná bitva se odehrává kousek dál v uzavřené cvičící oblasti tři. Narutova žena se od něj odtrhla a vzala malého s sebou podívat se po okolí a Naruto se vydal za svým starým učitelem. Kakashi už ho z dálky zdravil a hned potom ho objal. ,,Naruto, ty jsi ale vyrostl.“ neodpustil si svoji obvyklou poznámku, která zazněla kdykoliv se potkali. Naruto se zašklebil, ale raději mlčel. Oba dva se zahleděli směrem k oblasti tři. Bylo odtud slyšet křik a někdy i smích. Ticho prolomil až Kakashi který se zeptal. „Vzpomínáš si na to, jak si tam byl ty?“ Naruto přikývl a začal vzpomínat na ten den dětí, který ho učinil šťastným…

Vzpomínka

,,Takže modrý tým ve složení Shikamara, Hinata, Tenten, Neji, Ino a Lee. A tým červený jsou Kiba, Shino, Sakura, Naruto, Chouji a Sai. Tým Modrý vyrazí na počáteční místo za pět minut pod vedením Gaie a tým Červený vyrazí za deset minut pod vedením Kakashiho.“ Ozval se hlas z rozhlasu. Mistr Gai svůj tým odvedl na minutu přesně. A červení osaměli. ,,Takže o kolik přijde Kakashi pozdě.“ Zeptal se Naruto a uvelebil se pohodlně do trávy. Nikdo se ani nenamáhal odpovědí, neboť všichni věděli, že se to muže protáhnout klidně i na půl hodiny. Takže když se ozvala rána a Kakashi se objevil na vteřinu přesně byli všichni zděšeni. ,,Tak děcka vyrážíme.“ zavelel a vyrazil bránou na druhou stanu, než šel jeho rival Gai. Cesta proběhla celkem v klidu ale jen Naruto se pořád ptal kdy už tam budou a Chouji neustále šustil brambůrky, které pojídal během chůze. Došli na mýtinu kde jim Kakashi rozdal kamínky a zase zmizel. Na chvíli potom se ozvala siréna a týmy vyrazily, jen Naruto chvíli počkal a pak vyrazil pomalím krokem do hlubin lesa. Les přivítal Naruta svojí temnou náručí a on se vydal vstříc neznámému. Chvíli šel jen krokem, ale nakonec usoudil, že by se mohl rozběhnout, aby alespoň jeden zápas vyhrál.

Chvíli bloudil lesem až spatřil Kibu, který byl uprostřed zápasu s Nejim. Naruto si všiml, že Neji neměl aktivovaný svůj Byakugan aby zápas byl vyrovnanější. Naruto zvažoval možnost, že se vydá a Kibovi pomůže, ale věděl, že lepší bude to nechat na něm. Proto radši stočil svůj běh na druhou stranu. Každou chvíli se otáčel, aby věděl, že není sledován nebo aby ho případný útok nepřekvapil. Začal zpomalovat až nakonec zastavil u maličkého potůčku kde se osvěžil a natáhl se do trávy. A po chvíli i zavřel oči. Neměl je zavřené snad ani vteřinu, když uslyšel, jak k němu někdo jde. Trošičku pootevřel oko a spatřil Hinatu jak kolem něj jako myška prochází. Pousmál se a oslovil ji „Hinato, nikam neutíkej.“ A vyskočil na nohy. Bohužel Hinata při oslovení celá zčervenala a omdlela. Naruto se rychle rozběhl pro vodu, aby ji pokropil. Nabral hrst vody a běžel zpět, bohužel zakopl a on i voda dopadli na Hinatu současně. Ona se červenala a snažila se dostat zpod něho a on se červenal také a snažil se vstát. A aby toho nebylo málo zrovna kolem běžel Sai. Při běhu se jen otočil a zakřičel „ Díky bohu už jsem čekal, že nedostaneš rozum Naruto.“ A zmizel v roští. Když se mu podařilo slézt přemýšlel nad slovy co pronesl Sai. Z jeho myšlenek ho přivedla k vnímá až Hinata. „ Naruto, jsi v pořádku?“ pronesla potichu. On se na ni otočil a jen kývl hlavou. V hlavě se mu rozbouřilo. Měl by s ní bojovat? Dokáže ji praštit? Ani jeden však nevěděl, že oba dva řeší stejné otázky. Naruto stiskl ruce v pěst a oslovil ji „ Hinato bojuj! Vůbec se nedrž zpátky!“ Ona pozvedla své dlaně a boj mohl začít.

Naruto zaútočil první, ale dával pozor, aby útok mohla vykrýt. Když ho vykryla, zaútočila sama a Naruto ucítil její dotek na svém hrudníku. Hinata se dotkla jen jeho kombinézy ale jeho vůbec. Ještě chvíli pozoroval její údery a jí samotnou. Je nádherná pomysle si. Ale tahle myšlenka vyrušila jeho soustředění a nestihl blokovat úder. Byl slabí ale stejně ho nečekal a musel odskočit. Přitom si všiml maličké slzy v jejím oku a byl rozhodnut udělat to, co ho napadlo. Rozběhl se a řítil se na Hinatu. Kousíček před ní se otočil a chytil ji zezadu za pas a jemně ji stiskl. Stáli tak celou věčnost než jí pustil a otočil ji směrem k sobě. Díval se jí do očí a pomalu se k ní naklonil a políbil ji. Pochvíli i ona jeho polibky oplácela a silně si ho přitáhla k sobě. Pro tento okamžik existovali pouze oni dva.

Ani jeden neměl chuť pustit toho druhého. Ale když uslyšeli odkašlaní ihned přestali.Stál tam Neji a byl rozzářený jako vánoční stromeček. „Hinato-sama, gratuluji, ale hra končí.“ Oznámil a začal se šklebit na Naruta. Ten se začervenal a sklopil pohled. Cesta zpět proběhla potichu jen sem tam se Hinata a Naruto na sebe podívali a usmáli se. Kakashi si volal k sobě každého, aby zkontroloval kamínky. Když od něj vycházela Hinata byla celá rudá a udiveně koukala na Naruta, ten se jen usmál a mrkl na ni. Po pěti minutách Kakashi přišel. „Modrý tým vyhrál. Nejlepší z tohoto týmu jsou Neji, Ino, Lee a Hinata, kteří neztratili svoje a získali nepřítelův. Rozchod.“ Zavelel Kakashi a všichni se začali rozcházet. Kakashimu vrtalo hlavou, jak Hinata získala Narutův kámen a rozhodl se, že bude ty dva sledovat, protože mířili stranou od ostatních. Ten pár sledoval, až na malou louku kde se začali spolu mazlit. Kakashi se pod svojí maskou usmál a zašeptal. „ Dospěl si Naruto. Snad vám to vydrží.“ A odešel pryč a nechal je prožívat jejich lásku.

Přítomnost

„Naruto! Jsi v pořádku?“ ozval se Kakashi který se svíjel smíchy. Naruto se otočil a zašklebil se na svého starého mistra a pronesl. „Ano jen jsem vzpomínal na první polibek s Hinatou.“ Kakashi položil ruku na jeho rameno a pronesl. „To už je přesně na den devět let zpátky. A pořád jste spolu. Jsem hrdý Naruto.“ Odešel a nechal tam Naruta stát. Ten se po chvíli otočil a spatřil Hinatu, jak vede jejich syna. Vykročil za nimi. Objal a políbil Hinatu svoji nejkrásnější ženu a pohladil svého malého synka po hlavě. A potom se s celou rodinou vydal zpět domů.

Poznámky: 

snad to-není jen snůška keců ...

3.6
Průměr: 3.6 (5 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele GingerHimari
Vložil GingerHimari, Po, 2018-08-13 22:07 | Ninja už: 2645 dní, Příspěvků: 149 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Mise L3:
Jako jo, přečíst se to dalo, dokonce to i bylo takové mile úsměvné. Ale jen s těží si dovedu představit Hinatu a Naruta jak se někde takhle muckají a Kakashi to pozoruje, to trošku zavání úchylárnou, ne? Puzzled

Obrázek uživatele povídkář
Vložil povídkář, Út, 2013-07-02 01:28 | Ninja už: 5922 dní, Příspěvků: 1554 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Hezky napsané, ale klidně bych tam nechal jenom tu vzpomínku. Dost ti tam chybí interpunkce a máš hodně chyby v přídavných jménech (pomalím, slabí atd). Zkus si najít korekturu.

Ctyri roky, kocko.

Obrázek uživatele Uke-chan
Vložil Uke-chan, So, 2013-06-15 23:08 | Ninja už: 4090 dní, Příspěvků: 31 | Autor je: Pěstitel rýže

Itachi, ty.. -___- neboj, však já tě jednou zabiju !! Laughing out loud
ale musím uznat že se ti to povedlo no ^^


Můj blog zde
Nejúžasnější video co jsem kdy viděla

Free userbars

Obrázek uživatele Hakke
Vložil Hakke, So, 2013-06-15 23:37 | Ninja už: 4069 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Uklízeč záchodů na Akademii

Sasuke můj malý pošetilý bratříčku děkuji Smiling Sticking out tongue

„Věřím, že fantazie je silnější než vědění.
Že mýty mají větší moc než historie.
Že sny jsou mocnější než skutečnost.
Že naděje vždy zvítězí nad zkušeností.
Že smích je jediným lékem na zármutek.
A věřím, že láska je silnější než smrt.“

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Út, 2013-06-11 21:23 | Ninja už: 5936 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

správně bych ti to neměla uznat, protože tam máš postavu, kterou nevymyslel Kishimoto - Narutova syna Saita. Ale protože v příběhu nemá hlavní roli, tak s přivřeným okem splněno.
Jen ta úprava - když začíná mluvit nová postava, měla by přímá řeč začínat na novém řádku. Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Hakke
Vložil Hakke, So, 2013-06-15 23:00 | Ninja už: 4069 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Uklízeč záchodů na Akademii

Jestli bude ten syn problém pro ty ostatní tak mě radši misi neuznej ať kolem toho nevznikne nějakej problém Smiling A jináč Mahalo Smiling

„Věřím, že fantazie je silnější než vědění.
Že mýty mají větší moc než historie.
Že sny jsou mocnější než skutečnost.
Že naděje vždy zvítězí nad zkušeností.
Že smích je jediným lékem na zármutek.
A věřím, že láska je silnější než smrt.“