manga_preview
Boruto TBV 07

Yuhako Gaiden 2. - Před bohem se neschováš

Před bohem se neschováš

Asi po čtyřech hodinách mě GOBI informoval, že jsme toho divného chlápka setřásli. Vylezl sem ze země a lehl si unaveně do trávy. Cítil sem jak mi hoří celé tělo od použití chakrových bran a pomalu se nemůžu ani hýbat jak mám roztrhané svaly.
,, GOBI..kdo to k čertu byl? Co po nás chtěl?"
,, Ten muž? Byl to jeden ze členů Akatsuky.." odpověděl GOBI a já ho ihned přerušil.
,, Aka co? c-co to je?"
,, Akatsuky.. nová.. no už stará, ale v poslední době se proslavuje.. zločinecká organizace, která má ale zájem o ocasaté démony.. takže i o tebe a poté i o mě.."
,, No do háje.. odkud to vůbec víc?"
,, My démoni máme takové menší propojení.. už jich pár chytily.. myslím že Nibi byl první.. nejsem si již jistý.."
,, Aha.. a kdo byl teda ten chlap?"
,, Ten.. podle mě to byl vůdce Akatsuky.. říká se mu Pein... A on sám o sobě jak jsi slyšel říká že je bůh.. víc o něm nevím.. údajně má několik těl.. nečekal sem že ale přežije tvých 7 bran s mojí chakrou... je zřejmě až moc silný.. musíme se mu vyhýbat."
,, Dobře.. vyhneme se mu jak to jen bude možné.. teď si musím odpočinout.. snaž se mé zraněn vyléčit co nejrychleji... pfff kdyby něco.. vzbuď mě.." ukončím náš rozhovor s GOBIM a pomaličku začnu zavírat oči.
Z hlubokého spánku mě probudí vrčení GOBIho
,, Vstávej cítím tu chakru toho chlápka."
,, C-c-co je? Co?! Do háje.. musíme odsud." ihned se začnu zvedat, ale mé tělo mi připomene co sem prožil a já ze sebe vydám jen pár zvuků :
,, Ááááárrrgggg.. ffff... áááá ksóó."
,, Co teď? Nemůžu se hýbat.."
,, Něco vymyslíme... musíme to nějak zvládnout jinak je po nás.. musíš před ním zase utíkat."
,, Tak fajn.. mizíme."
v tom se ozve obrovská rána a odhodí mě asi pět metrů. Když se ohlédnu vidím toho chlápka, který zaštvaným hlasem pronese
,, Pojď ke mě ty zmetku!"
ihned sem se probořil opět do země a za sebou sem slyšel ránu. Po nějaké době sem opět vylezl ze země. Lehnu a opět usnu.
Poté se probudím a zdá se že nikde nikdo.Cítím se už i trošku lépe a tak se pokusím vstát. Tělo bolí, ale již se to dá snést.
,, Tak jo.. musíme se odsud dostat než se zase objeví. Snaž se mě léčit ještě jak to jen de.." poprosil sem GOBIho a snažil mě se chodit. Už se stmívalo a tak sem se rozhodl katonem rozdělat oheň a obalit ho mírně hlínou aby nešel vidět do okolí. Něco sem si i ulovil a najedl se.
Po menším jídle, ulovil sem nějaké králíka nebo co to bylo, sem se uložil ke spánku a nechal GOBIho dělat to co má - léčit mé zničené tělo. Když sem se ráno probudil, tak oheň byl už vyhasnutý a já se vydal dál na cestu. Nevěděl sem kam půjdu, ale najednou sem si vzpomněl o vyprávění od známého o Kirigakure no Sato. Pokoušel sem se nějak zorientovat.. tělo sem sice neměl úplně v pořádku, ale bylo to jen jako po velmi náročném tréninku.
Najednou sem ucítil jak se mě snaží GOBI něco říct, ale než to stihl, tak sem ucítil ohromný tlak na zádech a poté sem letěl několik desítek metrů v před. Prorazil sem několik stromů a zastavil sem se až o jeden mohutnější. Ze země sem se podíval na směr mého letu a mezi padajícími jsem viděl toho může z Akatsuky jak se na mě z dálky usmíval. Najednou se objevil u mě a chytl mě pod krkem. Vyzdvihnul mě a hleděl mi do očí a já jemu. Nevěděl sem co dělat, když v tom promluvil
,, Ty jsi ale parchant... takto dlouho utíkat bohu... nikdo mi zatím neutíkal dýl jak půl hodiny. Musím uznat, že jsi dobrý.. ale tady tvá cesta končí." viděl sem jak se napřahuje a zřejmě mi chtěl dát ránu, ale najednou sem ucítil, jak se mě zmocnil GOBI a já mohl jen sledovat.
Jakmile sem ucítil to, že se mě zmocňuje, tak sem mu ještě pomohl a než mi Pein stihl dát ránu, tak mu GOBI dal podběráka a tak mě pustil. Pomyslel sem si, že se GOBI zbláznil, protože mi narostl jeden ocas a to znamenalo, že GOBI bude bojovat. Sledoval sem jak jsme se do sebe pustili. GOBI se snažil Peinovi utrhnout nějakou končetinu, který mu ale jen uhýbal a občas si praštil. Asi po 5 minutách boje se GOBImu podařilo udeřit a Peina, který odletěl několik desítek metrů, tak jak já poprvé. Přikázal sem GOBImu aby se otočil a začal utíkat s čímž souhlasil a rozběhl se pryč.
Uběhli jsme asi kilometr a najednou se Pein objevil před námi. To už se mi ale vracela zase má nadvláda nad tělem. Ponořil sem se zase do země, ale Pein to už čekal a tak jí začal odstřelovat zem. Viděl sem jak zem, ve které jsme kolem mě bouchá a měl sem co dělat, abych se tomu vyhnul, ale nakonec mě zasáhnul a já vylétl i s kusy kamenů do vzduchu, kde mě Pein skopnul k zemi. Jakmile sem dopadl ucítil sem silné křupnutí a poté bolest ruky, nohy a zad. Dostal sem nápad
,, GOBI.. zkusíme teleportovací jutsu.. Potřebuju co nejvíc tvojí chakry... musíme se ho už zbavit!"
,, Dobře... jdu na to... věřím že nás zachráníš.." pokusil sem se vstát i přes obrovskou bolest a dal sem ruce v pečeť najednou ze mě vyrazilo ohromné množství chakry až to Peina odhodilo a najednou sem ucítil ohromný tlak na těle a před očima se mi zatemnělo a najednou sem se objevil kdesi úplně jinde. Neznámo kde a vyčerpáním sem ztratil vědomí...

Poznámky: 

No.. tak tu mám druhý díl... Doufám, že se vám to aspoň nějak líbí Smiling

5
Průměr: 5 (1 hlas)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuhako
Vložil Yuhako, Út, 2010-03-16 21:33 | Ninja už: 5133 dní, Příspěvků: 7 | Autor je: Prostý občan

Sem dis, takže se omlouvám.. a dělím to podle toho co se děje a to bys měl vědět i ty, že se dostavce dělí jakoby na menší podčlánky nebo jak to nazvat.. a udělat odstavec uprostřed boje by bloy dost blbé a jinak sem to oddělil, ale zdá se že se to dlao dohromady.. za to já už nemůžu.. aji když sem to vložil, tak sem i to samo rozdělilo na odstavce s mezerou jedním řádkem a ty odstavce blyi po jeden a půl řádku, takže sem to musel zase dávat dohromady...toto není poprvé co mi to blbne... prvně sem klikl že to chci dát jako fanfiction a dlao mi to sem jako článek...je to divné..asi rozbité Laughing out loud... a GOBI píšu stejně jako MIZUKAGe .. já tak dávám najevo že je to pro tu postavu důležitá postava a že k ní má nějákej vztah.. ať už kladný nebo záporný.. GOBI a MIZUKAGE jsou jediní co píšu velkým...a ten článek bude vypadat líp.. nechám si to konkortovat bo jak.. doufám že to bude v pohodě...

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Út, 2010-03-16 19:35 | Ninja už: 6008 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.