manga_preview
Boruto TBV 13

Akatsuki Genesis 13

Ticho před bouří

,,Kolik jich je?“ Otáže se zděšeně Takezo a při tom chytne Niu za ramena.
,,Nevím bylo jich dost… Celí prapor“ Odpověděla Nia a odvrátila zrak.
,,Kruci! Kruci! Kruci!“ Takezo pustil Niu a praštil do zdi které byla před ním.
,,Nemáme Ninje! Nemáme obranu, nemáme nic čím by jsme se jim ubránili!“ Začne třískat rozzuřený Takezo do zdi.
„Máme přece sebe… Jsme nejsilnější Ninjové v okolí neměl by to být problém. “ Začne Nia uklidňovat svého vzteklého bratra.
,,Je nás 6 proti stovkám chápeš? Tohle není boj jeden na jednoho tohle je boj jeden na sto!“ Zakřičí Takezo na Niu které se lekne.
,,Nevěřila bych že uslyším od někoho jako ty něco takového…“ Řekne potichu Nia a odvrátí zrak od Takeza pak se otočí celá a rozejde se do kanceláře aby to řekla i ostatním. Takezo se podívá za mizící Niuo a pak skočí na hradbu která brání Dešťovou. Koukne před sebe kde je velká pláň plná louží a mokré země. Hned za plání je Les který je silně zarostlí jehličnany. Všimne si mladého chlapce který sedí taky na hradbě a kouká stejným směrem. Je mu asi 16 sleduje déšť před sebou. Takezo se za ním rozejde. Jakmile k měnu dojde sedne si vedle něho a usměje se. Chlapec se opětovně usměje a zeptá se.
,,Co tu děláte Takezo-sama? Měl jsme pocit že máte teď plno práce.“
,,Papírování počká… Jsou i důležitější věci.“ Odpoví mu Takezo který se snaží zastírat svůj vztek.
„Slyšel jsme vás i vaši sestru… Co budeme dělat?“ Optá se a mírně znervózní.
„Nevím… Opravdu netuším co dělat.“ Odpoví sklesle Takezo.
„Ať se děje co se děje… Já budu za svojí vlast bojovat až dokonce! A mám tokoví pocit že nebudu jediný. “ Usměje se kluk a ukáže prstem za sebe. Když se Takezo otočí za sebe stojí tam tři řady mužů kteří u sebe mají zbraně které posbírali z domu. Jsou seřazeni do obdélníkového útvaru a před každou četo stojí dvojice z Akatsuki až na Niu která stojí u jednoho praporu sama a usmívá se.
,,Tak co Vlnoočko? Seš připravenej chcípnout za svůj sen?“ Zeptá se vyzývavě Hayate a při tom se divně směje. Kaemon mu dá pohlavek a zakroutí hlavou. Rikimaru stoji a má na sobě Noví plášť který má rozepnutý u límce. Pod límcem se mu line podél hrudi provázek který pokračuje dál pod plášť na zádech mu visí katana. Mírně se usmívá. Zangar vedle něho stoji a pod rozepatým pláštěm na půl žerdi má otcovo červené brnění. Kýve hlavou a cení zuby. Je celí nedočkaví. Takezo se koukne pyšně na své přátele a na muže za nimi kteří se odhodlali bojovat za svou čest a zemi.
,,Není to zrovna armáda Dešťové ale lepší než nic ne?“ Ozve se Nia a koukne na Takeza tázavým pohledem. Takezovi se objeví na tváři menší úsměv otočí se na chlapce a řekne mu.
,,Kluku rozešli do celé vesnice aby všichni muž od 15 výš nastoupili do zbraně a všechny ženy a děti se šli ukrýt do úkrytů.“ Kluk radostně přitaká a seskočí ze zdi pak se rozběhne do vesnice.
,,Tak co? Bude se zabíjet?“ Dodá Hayate a koukne na Takeza jako malé dítě před vánoci.
,,Ano Hayate budeš v první línii…“ Vzdechne si Takezo a seskočí ze zdi.
„Miluju tě!“ Vykřikne Hayate nadšeně a vyskočí do vzduchu pak si ale uvědomí co řekl a opraví se.
,,To měla být metafora miláčku jistě že miluju tebe.“ Začne se omlouvat dotčené Nii a klekat si před ní na kolena.
,,Tak jo… Když chce Uzumaki válku bude mít válku.“ Dodá Takezo a dojde ke skupině.

Dešťová se dává do příprav. Kováři tvoří zbraně a zbroje. Muži chystají kůly před zdi Deštné. Děti a ženy se evakuují do úkrytů a věznic ve kterých budou chráněni před bojem. Celá Dešťová je opět na nohou. Kaemon ve zbrojnicích testuje kvalitu dodělaných zbraní. Hayate a Nia pomáhají z evakuací žen dětí a nemohoucích. Rikimaru provádí svojí předválečnou modlitbu. Zangar učí vesničany aspoň úplné základy Ninjutsu aby mohli aspoň trochu vzdorovat po stránce chakry. Takezo sedí v kanceláří a sleduje všechno z okna. Na chvíli se vzpamatuje a dojde ke svému pracovnímu stolu. Na něm je fotka Nie, Hayateho, Kaemona a Takeza jak stojí před Dešťovou a za nimi je oslava osvobození. Takezo se usměje a položí ji zpátky na stůl. Pak se koukne do šuplíku a vytáhne fotku Anny. V tu si uvědomí že jí vlastně ještě neviděl. Položí fotku zpátky do šuplíku a rozběhne se ven. Davy lidí proudí v opačném směru než jde Takezo a proto je obtížné se dostat na opačnou stranu. Takezo vyskočí na dům a rozběhne se po střechách. Jakmile dopadne před krámek z květinami rychle jde zaklepat. Nikdo neotvírá. Proto se rozhodně se zeptat Nie jestli neví kde je. Doběhne za Niou a Hayatem.
,,Ale né kdo pak tu přišel… už tě od sezení rozbolel zadek? Hodil by se menší helf…“ Dodal Ironicky Hayate když si všimnul Takeza. Ten ho ani nezaregistroval a šel rovnou k Nie.
,,Nio nemůžu najít Annu nevíš kde je?“ Zeptá se udýchaný.
,,Nevím neviděla jsme jí… Není ještě u sebe doma?“ Dodá Nia koukne na kolem jdoucí jestli tam náhodou Nia není.
,,Nikdo mi neotvíral…“ Odpověděl Takezo a už opravdu nevěděl kde má hledat. V tom Hayatemu došlo…
,,Tý brácho… není náhodou tak jediná pořádná lékařka v okolí?“
„Kruci!“ Křikl Takezo a rozběhl se k nemocnici.
„Tady je někdo zabouchlééééj.“ Začne si zpívat Hayate a má velký úsměv na tváři. Takezo doběhne do nemocnice. Od ní odchází Annin strýc.
,,Kde je Anna.“ Zeptá se na rovinu Takezo.
„Snažil jsme se jí přemluvit ale je tvrdohlavá jako její rodiče… Chce zůstat v nemocnici a pomáhat zraněným. “Řekne smutně strýc.
,,Díky“ poděkuje Takezo a rozběhne se do nemocnice.
„Mimochodem… Jdu do boje…Konečně splatím svůj dluh tobě…“ uslyší ještě Takezo dřív než se za nim zavřou dveře. Nemocnice se zásobuje vším co má. Všude jsou rozdělaná záložní lehátka a i židle jsou naskládány vedle sebe jako postel. Takezo si prohlíží osobu po osobě aby našel Annu. Jakmile se mu to povede doběhne za ní a celí udýchaný sotva řekne její jméno.
,,Takezo… čekala jsme že přijdeš“ Řekla klidně Anna a dále se věnovala tomu co dělala.
,,Nemůžeš být tady… Je to nebe.. Nebezpečné…“ Lapá po dechu Takezo.
,,Stejně nebezpečné jako venku… Tady mě potřebují.“ Dodá Anna a odvrátí hlavu směrem odkud se ozývá Takezův hlas.
,,Neodpustil bych si kdyby se ti něco stalo prosíme běž s ostatními do úkrytu… Vždyť jsi slepá… tady nemůžeš pomoc.“ Začne naléhat Takezo. To Annu ale mírně rozzlobí.
,,Prosím? Protože jsem slepá a ty ke mně něco cítíš bych měla plýtvat svým talentem? Oni mě potřebují jsme jediný schopný lékařský ninja který se vyzná v lékařském Ninjutsu! A ty mi přestaň poroučet.“ Takezo poprvé uzřel Annin naštvaný obličej. Všichni v místnosti se otočili po dvojici.
,,Tak jo… měl jsem o tebe jen strach… Teď se začínám bát o ty zraněné…“ Řekl Takezo trochu potichu a neklidně. Anna si oddechla aby se trochu uklidnila.
,,Jak tebe dneska budou potřebovat na bojišti mě dneska budou potřebovat tady. Dokážeš to pochopit?“ Optá se mírně zklidněná Anna a koukne Takezovi do očí.
,,Dokážu… jen dej na sebe prosíme pozor…“ Řekne zesmutnělí Takezo který je smířený ze situací. Anna se usměje a dodá.
,,Neměj o mě strach já se o sebe umím postarat.“ Pak k měnu dojde a dá mu pusu. To Takeza docela rozháže. Bezeslova odejde z místnosti z které se ozívá vzdychání sestřiček a strašně se směje

Takezo dojde do centra města ze kterého se stala hlavní zbrojnice. Muži sem vcházejí pro brnění a zbraně a odcházejí vyzbrojení k hradbám. Takezo dojde ke Kaemonovi.
,,Jak to vypadá?“ Optá se Takezo Kaemona.
,,Jako když se vesnice rozhodne bránit svoje území. Většina z nich neměla ani zbraň v ruce.“ Odpoví Kaemon z ledovím klidem.
,,Kolik jich je?“ Podá další dotaz Takezo. V tom příjde Hayate z Niou a Hayate odpoví.
,,Asi sto mužů a oddíl 50ti žen který se rozhodli bojovat taky.“
,,Co?“ Zeptá se překvapeně Takezo. Na to odpoví Nia.
,,Přece si nemyslíte že se mi ženy budeme koukat jak nám demolují město…“
,,U Jashinů platí pravidlo že když zabiješ manžela nějaké ženy na bojišti můžeš si jí přivlastnit.“ Dodá Rikimaru který právě došel.
,,To je nechutný.“ Řekne Nia ze zkřiveným obličejem.
,,Už víte proč nesnáším Jashina a jeho poskoky?“ Zeptá se Rikimaru.
Ke skupině dojde hrstka 5 kovářů a jeden z nich drží v ruce krátkou katanu.
,,Takezo-sama. Chtěli jsme vám touto zbraní poděkovat za to že za nás bojujete.“ Muž co drží v ruce katanu se ukloní a podá ji Takezovi. Ten ji veme a vysune čepel. Na začátku čepele je vyražen znak Dešťové. Katana je velice dobře zpracována.
,,Děkuji vám…“ Dodá Takezo celí uchvácený Katanou.
,,Stejně není pěknější než můj Shirou Tatsu. (Bílý Drak)“ Dodá Hayate který se kouká Takezovi přes rameno na katanu.
,,Všechno je připraveno. Už jen počkáme až dojdou.“ Informuje Zangar který právě přiběhl.
,,Tak jo dejte se do pořádku… Za chvíli tady a určím vám prapory. Budete ve dvojících jako při misích.“ Řekne Takezo který právě odlepil zrak od katany. Všichni se rozejdou připravit.

Mezitím tažení…
,,Akimichi-sama blížíme se k Deštné“ informuje muž Choujiho který jde vedle něho.
,,Výborně… Jsou všichni připraveni?“ Zeptá se Chouji hlubokým hlasem.
,,Pane… proč děláte takové přípravy? Jsou to jenom vesničané kteří nikdy snad nedrželi zbraň v ruce.“ Optá se ninja nechápavě.
,,Chlapče během jedné noci odrovnaly celou hlídku v Deštné a pak jedna z nich nechala vybouchnout celí sklad… Myslím že si zaslouží trochu pozornosti.“ Odpoví Chouji na otázku Ninje
,,Máte pravdu Akimichi-senpai. Všichni jsou připraveni.“ Dodá Ninja a odejde od Choujiho. Ten se usměje a koukne směrem na Dešťovou.
,,Tak se nám předveďte.“

V Dešťové…
Kaemon stojí z Hayatem a svým praporem na hradbách a koukají do dáli.
,,Tak co zakuklenče? Dáme zase naši hru?“ Hayate má rozeplý plášť a pod ním jde vidět holá hruď a obvázané břicho na zpevnění. Na zádech má vodorovně bílou katanu. Pochva je sněhově bíla a jsou na ní vzory dvou draků kteří se táhnou až ke konci pochvy. Rukojeť je klasicky obvázaná a konec rukojeti je železná dračí hlava z otevřenou tlamou. Kaemon má své klasické Ninja Kimono a na něm plášť. Místo katany kterou nosí na Zádech má velký svitek na provazu.
,,Co je výhra?“ Optá se Kaemon z klidem.
,,10000 jenů?“ Zeptá se informačně Hayate.
,,Beru“ Odpoví Kaemon a koukne na pole které se za chvíli stane bojištěm. Všude kolem nejde slyšet ani hlásky. Jediné co přehlušuje klid je bušení kapek vody do brnění můžu. Jejich dech je klidný a vyrovnaný. Žádná známka strachu nebo ústupku. Rikimaru ze Zangarem a jejich praporem leží v zákopech před hradbami a čekají na povel od Hayateho. Takezo stojí u brány s Niou a za nimi je další prapor mužů a žen kteří čekají na povel od jejich vůdce. Takezo stojí klidně a kouká Rinneganem na bránu. Nia má na tváři neutrální výraz. Po chvíli co tam tak stojí chytne Nia Takeza za ruku a pořádně ji stiskne. Takezo stisknutí opětuje. Zvukem se začne hnát řev válečníků a zvuk trubek. Oznamují že jsou tady. Zpoza lesa začne vystupovat ohromná armáda Ninjů a začínají se formovat do útočných formací.
,,Co myslíš Kaemone uvítáme je po našem?“ Optá se Hayate na hradbách když zpozoruje armádu.
Kaemon se usměje a vyhrne si rukáv pak i rukáv od kimona. Na ruce má pečeť. Vytáhne Kunai zpoza druhého rukávu a řízne se do pečetě. Ta se potře krví a z pečetě vyletí oštěp. Kaemon zase zakryje svojí ruku a chytne kopí. Na konci kopí je hořící výbušný lístek. Kaemon se napřáhne a kopí se ponoří do modrého světla větrné chakry pak Kaemon hodí kopí a to letí přes celé pole až se zabodne do jednoho Ninje Konohy. Spolubojovníci se nechápavě podívají na směr hodu a pak na probodlého Ninju. Nikdo nechápe jak může někdo hodit tak daleko. V tu chvílí si jeden z Ninjů všimne Hořícího papíru.
,,Buuuuum!“ Zakřičí Hayate a v jedné z front to bouchne.
,,Jdeme řádit!“ Křikne Hayate a nedočkavě čeká až se Armáda rozběhne. V tu se armáda dá do pohybu a první lajna oslabená o pár mrtvím členů se rozběhnou proti Dešťové.
,,Boj začal.“ Ozve se Takezo u brány…

Dodatek k Vydání

Poznámky: 

Tá tohle jsme sfoukli... Laughing out loud Příštím díle začne být trochu akce a odhalí se pár schopností některých členů. K tomu jsem dodal menší bonus na zamyšlenou dopředu. Takže čtěte, Komentujte a přeju vám pěknou zábavu.

4.5
Průměr: 4.5 (4 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuhako
Vložil Yuhako, Čt, 2010-03-11 21:52 | Ninja už: 5312 dní, Příspěvků: 7 | Autor je: Prostý občan

PArdon.. Yuhago Gaiden.. doufám že nevadí, že si tu dělám reklamu Laughing out loud

Obrázek uživatele Yuhako
Vložil Yuhako, Čt, 2010-03-11 21:50 | Ninja už: 5312 dní, Příspěvků: 7 | Autor je: Prostý občan

Zdravíčko Laughing out loud Tady váš milovaný Hayate Laughing out loud Doufám že Takezo napíše další díl a ukáže mé super schopnosti .-D těším se Laughing out loud jinak můžete číst můj příběh, který zatím není schválený ale brzo bude : Yuhako Saiko - Příběh o GOBI no HOUKOU

Obrázek uživatele akai
Vložil akai, Čt, 2009-12-24 10:10 | Ninja už: 5806 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Asumův zapalovač

tákže, je to vážně skvělý obsahem, ale někdy je tam prohozené "s" a "z" a pár chybiček se tam najde, ale jinak se mi to vážně hoooodně líbilo Smiling

you wanetd it; chtěla jsi to… tak si sakra nestěžuj!
Tanabata je svátek přání. A tak se ho pokouší najít; třeba i na dně flašky saké.

„What a world we live in, to see such unique idiots…?”

Obrázek uživatele Lodyha
Vložil Lodyha, St, 2009-09-09 20:46 | Ninja už: 5833 dní, Příspěvků: 88 | Autor je: Prostý občan

To začíná mít grády! Je fajn, že se přidali noví Akatsuki, je s nima sranda. Laughing out loud
Snad bude nový díl brzo. Eye-wink