manga_preview
Boruto TBV 07

Co byste v Narutu změnili?

co by jste změnili?např.páry nebo chvíle které se staly ve špatném čase na špatném místě..nebo co by jste tam přidali

nebo


nic(VŠECHNO!) proti Sakura fan


Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele povídkář
Vložil povídkář, Čt, 2019-04-18 18:43 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 1554 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Celkové nemám rád příběhy o vyvoleném, co zachrání svět, ať už jde o Harryho Pottera, Naruta, Matrix nebo třeba Bibli. Tak nějak to degraduje všechny ostatní postavy. Nejsi vyvolený? Haha, můžeš tak maximálně leštit kunaie.
Do Naruta se proroctví prostě nehodí. Působí tam jako pěst na oko. Navíc nemá prakticky ani žádný význam, vědělo o něm vůbec někdo jiný, kromě pár žab? Proč to tam cpát? Zvýraznění výjimečnosti Naruta, ať mají narutardi v noci lepší poluci? Absolutně jsem to nepochopil.

Jojo, kočko, vždycky tu pro tebe budu.

Obrázek uživatele NekdoKohoNeznas
Vložil NekdoKohoNeznas, Pá, 2017-09-29 18:24 | Ninja už: 5907 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Hasič Amaterasu

Já bych změnil dvě věci.
1) V podstatě cokoliv, co bylo po tom, co Pein oživil všechny vesničany.
2) Více detailů o světě. Chybí nám úplná mapa, sociální systém, politický... je to vše strašně naivní. Samotná Listová vesnice vypadá snad pokaždé jinak.

Seznam mých fanfiction (2017): http://147.32.8.168/?q=node/20607
„Je to zhmotněná Enenra. Démon stvořený temnotou a kouřem. Dostala chuť na mrtvoly.“ -NOVÁ SÉRIE Války Klanů http://147.32.8.168/?q=node/116698

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Pá, 2017-09-29 13:45 | Ninja už: 5163 dní, Příspěvků: 6215 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Znalec tisíce technik

Ja už reálne mením: Sakura: Hitokugutsu Tee-hee

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele krakenisk
Vložil krakenisk, St, 2017-09-27 13:19 | Ninja už: 2374 dní, Příspěvků: 4 | Autor je: Prostý občan

Co bych změnil?
Tak toho by bylo opravdu hodně Laughing out loud
Ne že bych neměl Naruta rád, ale i tak autor stačil za ty roky nasekat pár chyb a udělat hromadu věcí co se mě osobně nelíbí...
Tak pár obecných nápadů, mých nebo ukradených odjinud...
Boje hodně zásadní věc, co mě bavila, teda do jisté chvíle... hlavně ke konci Shipuudenu už se mění spíš v to, kdo udělá větší BLAM a BUM! Co místo toho dál nechat nindžy spoléhat na šurikeny, kunaie a strategii, případně nějaké ty klanové techniky a kekkei genkai? Nejsem úplně proti šílenostem jako Susanoo a další OP techniky, ale určitě bych s nimi šetřil a nechal je pro hlavní hrdiny a záporáky (a to až někam na konec)
Vztahy zásadní hlavně vztah Naruta k Sasukemu, vykreslený... dost podivně. Hlavně se vykašlat na neustálé "přivedu sasukeho zpátky!!!" (i když o to nestojí a je z něj v podstatě zločinec, wtf?) Vynechat taky finální párování, anebo aspoň naznačit jak k tomu vůbec došlo (hlavně Naruto a Hinata...)Anebo se na to všechno vykašlat, kvůli Narutově obsesi Sasukem nebo tomu, kdo s kým nakonec skončí v manželství/posteli/kdekoliv jsem Naruta fakt nesledoval.
Neporazitelnost/nesmrtelnost klaďasů samozřejmě, kdyby si Kishimoto masově vraždil postavy, asi by brzy skončil, ale... co nechat umřít o něco víc klaďasů, tam kde to dává smysl? A rozhodně je častěji nechat prohrávat, ustupovat, zdrhat před šikovnějším/chytřejším/silnějším soupeřem, platí hlavně pro nezkušené zelenáče.
Na druhou stranu, totéž platí tak trochu pro záporáky - předvést jak Akatsuki loví bijuu a sem tam někoho z nich nechat umřít při tom (nedostal bývalého Itachiho parťáka Yagura/Tříocasý?)
Mytologie, pozadí a takUkázat víc z bijuu, případně klanů, naopak bych se skoro nebál vypustit Rikuda a rozhodně "proroctví" (pokud by mělo být vážně o Narutovi) a Ootsuki klan (a když už, předvést je nějak, klidně jen nepřímo, dřív... ale proč, Kishimoto vytvořil celou baterii super záporáků, tak proč je něčím -mnohem horším, nudnějším a tak- honem honem rychle nahrazovat...)

Obrázek uživatele martin.pole
Vložil martin.pole, Pá, 2017-09-29 13:29 | Ninja už: 4525 dní, Příspěvků: 888 | Autor je: Prostý občan

Souhlas, ke změně by byla spousta věcí.

Boje se samozřejmě zcela zvrhly. Myslím, že jako předěl se dá určit boj Naruto se čtyřmi ocasy vs Oochimaru. Do té doby to bylo celkem v normě. I tento boj dokážu překousnout, protože Orochimaru je Orochimaru. Dále už to jsou jen výjimky. Hidan super. Kakuzu dobrý do té doby, dokud nepřišel Naruto. Deidara č.2 byl jasně OP. Itachi byl silně OP. Pein OP, ale k tomu by mi to sedělo. Protože to měl být ten poslední záporák a tudíž nejsilnější. Tam měl příběh skončit. Buďme upřímní, Pein měl schopnosti, které prakticky obsahovali všechny, které jsme do té doby viděli: loutky, bomby, nesmrtelnost/oživování, psychické techniky, oční techniky, božské techniky. Proště finálový záporák jako vyšitý. Navíc jeho historie, krásně uzavírající Jirayovu linku, super. To byl pro mě vrchol příběhu. Od toho souboje, resp. jeho konce s oživením konožanů, šlo vše v Narutu z kopce. Další postavy, většinou křoví, další OP techniky, žádné rozvinutí dosavadních postav.

Jako jednu z vážných chyb považuji to, že kromě Naruta, žádný jinchuuruki nebyl schopný porazit člena Akatsuki. Neříkám, že je vyslověně špatně, že je Akatsuki silná, ale sakra, vždyť chodí ve dvojicích, tak proč asi? Jenom Hidan a Kakuzu při boji spolupracovali, proto to je také tak oblíbená dvojice. Já samozřejmě nejsem proti tomu, aby byly ninjové silní, i když v sobě nemají bijuu. Ale viděli jsme sílu bijuu... Čekal bych, že jinchuuriki, který bude poražen, automaticky nechá svého bijuu řádit a ničit atd... Což se nedělo.

Vztahy se buď neměly řešit vůbec a nebo o hodně více. K tomu není, co dodat.

Nesmrtelnost Naruta OK, je to shounen. Kakashi měl zůstat mrtvý a neoživený Peinem, s tím, že jeho minulost měla být ale samozřejmě vyřešena ještě předtím.

Vůbec bych do příběhu nevracel Madaru, žádné masivní Edo tensei na desítky a stovky OP postav z minulosti, které prakticky nic dobrého nepřinesly.
Žádná válka. Místo ní jen pár soubojů. Naruto, Sasuke, Kabutomaru, Kakashi, Tobi/Obito (klidně i s myslí Madary, ale rozhodně ne jeho tělem). A hlavně žádný Rikudou, žádní jeho synové, žádná jeho matka.

Když se člověk ohlédne nad dějem, tak je jasné, které části stály zato. Starý Naruto v podstatě celý v pořádku. Shippuuden na začátku dobrý. Sasori OK. Deidara horší. Orochimaru horší. Hidan a Kakuzu super. Kakashi gaiden OK. Sasuke hrozný. Susake x Itachi zbytečně OP a uměle osudové, ačkoliv nic nevyřešilo, ačkoliv mělo. Jirayia x Pein skvělé, ať si kdo chce, co chce říká. Naruto x Pein super a opravdoý vrchol příběhu. Zbytek bych rád zapomněl. Ale uznávám souboje Sasuke x Danzou, Tobi x Konan, Kakashi x Obito finálový zápas.

Myslím, že moje názory o válce a její zbytečnosti, jsem prezentoval dost dlouho a nebyl jsem v tom sám. Příběh ukončený po souboji Naruto x Pein by byl o několik úrovní výše jako celek.

Obrázek uživatele demonkyuubi
Vložil demonkyuubi, Čt, 2017-09-28 22:25 | Ninja už: 4091 dní, Příspěvků: 1083 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Skutočne som nesledoval Naruta kvôli páreniu a potomkom.

24.8.2020 Sasuke is dead. Zomrie Tenten alebo Sasuke ?

Obrázek uživatele Sabaku no Tanaris
Vložil Sabaku no Tanaris, Čt, 2017-09-28 22:43 | Ninja už: 4019 dní, Příspěvků: 1473 | Autor je: Propadlý student Akademie

Veď ani on nie, mal bby si lepšie čítať, čo ti ľudia píšu. To platí aj o PM... Bad

Navštívte stránku Zakázaného ovocia! --> Z láskyZ láskyZ láskyZ lásky

Môj Wattpad https://www.wattpad.com/user/SabakuNoTanaris - čítajte príbehy aj mimo Naruta práve tu!
Blog Sabaku no Tanaris a Mestekovej www.sameta.blog.cz/

Obrázek uživatele demonkyuubi
Vložil demonkyuubi, Pá, 2017-09-29 17:34 | Ninja už: 4091 dní, Příspěvků: 1083 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Ved som si to prečítal a preto som tak odpovedal ako som odpovedal. Inak by som nenapísal to čo som napísal. Tým čo som napísal som súhlasil s ním. (light weight)
Nepochopil som tvoju otázku v PM. Okrem toho prekrucuješ. Si typická ženská. Eye-wink

24.8.2020 Sasuke is dead. Zomrie Tenten alebo Sasuke ?

Obrázek uživatele Sabaku no Tanaris
Vložil Sabaku no Tanaris, Pá, 2017-09-29 17:40 | Ninja už: 4019 dní, Příspěvků: 1473 | Autor je: Propadlý student Akademie

Navštívte stránku Zakázaného ovocia! --> Z láskyZ láskyZ láskyZ lásky

Môj Wattpad https://www.wattpad.com/user/SabakuNoTanaris - čítajte príbehy aj mimo Naruta práve tu!
Blog Sabaku no Tanaris a Mestekovej www.sameta.blog.cz/

Obrázek uživatele demonkyuubi
Vložil demonkyuubi, Pá, 2017-09-29 17:53 | Ninja už: 4091 dní, Příspěvků: 1083 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Aspoň sa niekto baví. Tak ešte raz mám sa dobre , dám si teraz pár dobrých pív a bude mi lepšie. Celkovo sa mám zaneprázdnene , zainteresovane a sem tam vzrušújuco. Tiež záleží asi aké je počasie , situácia alebo vplyv vesmíru.
Každopádne sis zablokovala odo mňa príjem správ či čo. Tak to píšem sem.

24.8.2020 Sasuke is dead. Zomrie Tenten alebo Sasuke ?

Obrázek uživatele Sabaku no Tanaris
Vložil Sabaku no Tanaris, Pá, 2017-09-29 18:11 | Ninja už: 4019 dní, Příspěvků: 1473 | Autor je: Propadlý student Akademie

Navštívte stránku Zakázaného ovocia! --> Z láskyZ láskyZ láskyZ lásky

Môj Wattpad https://www.wattpad.com/user/SabakuNoTanaris - čítajte príbehy aj mimo Naruta práve tu!
Blog Sabaku no Tanaris a Mestekovej www.sameta.blog.cz/

Obrázek uživatele demonkyuubi
Vložil demonkyuubi, Pá, 2017-09-29 18:17 | Ninja už: 4091 dní, Příspěvků: 1083 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

24.8.2020 Sasuke is dead. Zomrie Tenten alebo Sasuke ?

Obrázek uživatele Sabaku no Tanaris
Vložil Sabaku no Tanaris, Čt, 2017-09-28 22:05 | Ninja už: 4019 dní, Příspěvků: 1473 | Autor je: Propadlý student Akademie

S tými bojmi musím súhlasiť. Tiež sa mi ku koncu vytrácala taktika a na intenzite naberali samé výbuchy a záblesky. OMG! Vážně nevím, co dál...
Aj to s tými vzťahmi, tiež mi niektorý prišli random popárované. Taký Naruto a Hinata...ako ok, to by ešte šlo. Jak sa sakra dal Sasuke so Sakurou dohromady? Trocha možno chápem, Sakura bola jediná žena v jeho okolí, u koho videl pravdepodobnosť, že by vynosila Ďalšieho Uchihu. Ale jak na to všetko došlo? Nishishi

A čo bol teda u mňa najväčší gól, tak to Karui a Chouji. Kua, jak? Cookie 2

Navštívte stránku Zakázaného ovocia! --> Z láskyZ láskyZ láskyZ lásky

Môj Wattpad https://www.wattpad.com/user/SabakuNoTanaris - čítajte príbehy aj mimo Naruta práve tu!
Blog Sabaku no Tanaris a Mestekovej www.sameta.blog.cz/

Obrázek uživatele krakenisk
Vložil krakenisk, Pá, 2017-09-29 11:19 | Ninja už: 2374 dní, Příspěvků: 4 | Autor je: Prostý občan

Souboje - náké ultra mega hyper techniky ok, ale tak u jednoho/dvou hlavních záporáků, možná ještě Sasukeho a Naruta, případně některých Kagů (a to ještě až někdy ve finále). Ale třeba Kakashi? Konec už se fakt zvrhal v "kdo nedá dost velkou bijuudamu nebo nemá aspoň mangekyou sharingan, není vlastně vůbec nic" Laughing out loud

Vztahy - při tom by stačilo jen párkrát naznačit, že jo (Temari a Shikamaru třeba - s těmi Kishi moc neotravoval, ale přitom si člověk na konci neřekl "wtf? cože?") A taky se nesnažit honem rchle spárovat úplně všechny, že jo.

Obrázek uživatele Sabaku no Tanaris
Vložil Sabaku no Tanaris, Pá, 2017-09-29 17:43 | Ninja už: 4019 dní, Příspěvků: 1473 | Autor je: Propadlý student Akademie

U Shikamara a Temari mi to neprišlo vôbec wtf, najviac zase u toho Choujiho. Laughing out loud Nejdú mi k sebe ani povahami, ona je taká marha a on chudák taký dobrosrdečný, jemný Laughing out loud no neviem, asi bude pod papučou.

Všetky tie boje, aj s tým Kakashi, si už ani ako moc nepamätám, vybavuje sa mi hlavne to samé bum, búúúm, búúúúúm, ktoré by v reáli ani jeden zo súperov neprežil. Smiling
Chcem si od začiatku pozrieť Naruta Laughing out loud teda už som s tým začala, ale popri milión veciach to nejak nestíham. Chcem sa dostať aj na shippuden, tak keĎ to skuknem, vrátim sa sem pridať nejaký ten môj súvislejší názor na stratu Kakashiho taktík a pod. Smiling

Navštívte stránku Zakázaného ovocia! --> Z láskyZ láskyZ láskyZ lásky

Môj Wattpad https://www.wattpad.com/user/SabakuNoTanaris - čítajte príbehy aj mimo Naruta práve tu!
Blog Sabaku no Tanaris a Mestekovej www.sameta.blog.cz/

Obrázek uživatele Jano
Vložil Jano, Ne, 2015-11-08 03:10 | Ninja už: 4262 dní, Příspěvků: 440 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

určite by každý zmenil plno vecí, ja by som chcel aby Itachi, Shisui a Jiraiya žili a plno iných vecí, ale myslím si že potom by to nebol ten Naruto ktorý je teraz preto si myslím že je najlepšie nechať všetko tak ako je, určite by ma však potešili dajaké diely o Narutových rodičoch, Itachim, Jiraiyovi a mnohých ďalších postavách, tiež si myslím že by bolo veľmi zaujímavé keby bol dej v Narutovi taký ako v niektorých poviedkach

Obrázek uživatele Findë
Vložil Findë, Ne, 2015-11-08 01:04 | Ninja už: 3955 dní, Příspěvků: 38 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Po tom, co jsem slyšela, bych to také viděla na kompletní remake války. Tam už to začíná zacházet poněkud do absurdit. A vynechat celou tu záležitost s Borutem!

Ale tak nemůžeme si diktovat. Autor je autor a co řekne, je svaté. A já mám Naruta, i přes všechny jeho chyby, stále ráda! Smiling

Ráda si kdykoli s kýmkoli pokecám o čemkoli ohledně Naruta.

Obrázek uživatele Lukas IV. Baruto
Vložil Lukas IV. Baruto, Pá, 2014-08-01 20:42 | Ninja už: 4228 dní, Příspěvků: 521 | Autor je: Pěstitel rýže

Vrátit příběh do fáze porážky Nagata a dát autorovi druhý pokus na vytvoření lepšího příběhu, bez války Smiling

Tvůrce, který pořádně neví, kdy přestat.

Obrázek uživatele Miesič
Vložil Miesič, Čt, 2014-07-31 18:18 | Ninja už: 4652 dní, Příspěvků: 991 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Určite pridať nejakých normálnych zaporákov.

Kšá.

Obrázek uživatele hoplus9
Vložil hoplus9, Čt, 2014-07-31 18:05 | Ninja už: 3528 dní, Příspěvků: 24 | Autor je: Prostý občan

Oživení Minata, Kunshiny, Jiraiy, \\\\\ SMRT ! ///// všem Akatsuki

Obrázek uživatele reymond
Vložil reymond, Po, 2013-07-29 23:58 | Ninja už: 4513 dní, Příspěvků: 4 | Autor je: Prostý občan

aby Jiraiya nezemrel tak brzo ,sice jeho smrt mela vyznam pro pozdejsi zapletku(Nagato vs Naruto) ale podle me to byla jedna z nejlepsich postav v tomto Anime vubec,aspon mohl byt ve vice dilech .A Sasori aby neumrel ,nebyl to sice spatny souboj ,ale myslim si ze zrovna on mel velky potencial na to aby prohral s nekym lepsim .Potom bych dal vic dilu z minulosti jeste za dob 1. a 2. Hokage,a samozrejme Minata abychom videli vic jeho schopnosti Laughing out loud

Obrázek uživatele suiken
Vložil suiken, Út, 2013-07-30 08:08 | Ninja už: 3918 dní, Příspěvků: 2754 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

si moj človek. jiraiyu bola velká škoda Sad

Obrázek uživatele martin.pole
Vložil martin.pole, Út, 2013-07-30 11:51 | Ninja už: 4525 dní, Příspěvků: 888 | Autor je: Prostý občan

taky jsem ho litoval, protože to byla jedna z nejlepších postav.
Ale potom zpětně, jeho smrt měla veliký význam nejen pro Naruta, ale i pro vyznění dalších událostí. Myslím si, že jeho smrt přišla v nejlepší možný okamžik a vše okolo bylo provedeno přímo mistrovsky. podle mě jednoznačně vrchol příběhu.

Obrázek uživatele suiken
Vložil suiken, Út, 2013-07-30 12:01 | Ninja už: 3918 dní, Příspěvků: 2754 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

súhlas Smiling

Obrázek uživatele Yelaflash
Vložil Yelaflash, Po, 2013-07-29 23:35 | Ninja už: 5591 dní, Příspěvků: 1084 | Autor je: Pěstitel rýže

menej FAILerov v anime,
menej flashbackov,
menej sebalútosti - viac sebadôvery - menej koktania a väčší výstrih od hinaty,
menej ružovej,

viacej častí za týždeň a mne je jedno nech si kishimito aj vykreslí ruku.

Obrázek uživatele -Nicolle-
Vložil -Nicolle-, St, 2013-08-14 10:13 | Ninja už: 3930 dní, Příspěvků: 66 | Autor je: Konohamarova chůva

menej ružovej xD

Z lásky Uchiha Brothers Z lásky

Obrázek uživatele Mezaigakure
Vložil Mezaigakure, Út, 2013-06-25 23:34 | Ninja už: 5359 dní, Příspěvků: 102 | Autor je: Pěstitel rýže

Oživil bych Sakona a Ukona, dost mi chybí Sad

Obrázek uživatele ssSerpent
Vložil ssSerpent, Ne, 2012-10-07 10:46 | Ninja už: 4386 dní, Příspěvků: 723 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Víc Kabuta. A pak, až by byla tahle podmínka splněná, tak bych chtěla ještě víc Kabuta. Pak bych zrušila neschopnost velký části žen a pár věcí, který mi připadaj nelogický, to tu nebudu rozepisovat.
Taky bych chtěla, aby to bylo míň o hrdinství pana Naruta. Jo, občas mu postavy pomůžou, nebo maj šanci zazářit, když tam neni, ale stejně. Já chápu, že je to hlavní postava, ale jeho božství mi prostě leze krkem. Já neříkám, že tam nemá být, nebo že by tam měl být míň, to ať si tam je, ale ať nestíní Laughing out loud.

Manželčina pomsta, na motivy schovávací mise:
Už na zahradě jsem cítil aceton. to nevěstí nic dobrého, ale trochu jsem to očekával. Pod rohožkou byla mina. To už mě zaskočilo. Ozval se výbuch a zakrátko noha letěla přes zahradu. Seběhli se sousedi. Křičel jsem Aaaaaahh!I Daniel z vedlejšího domu začal řvát, ač se mu nic nestalo. Uch, i Hana se k nám přidala. Řvali jsme všichni.

Obrázek uživatele kaculle
Vložil kaculle, Ne, 2012-10-07 10:38 | Ninja už: 4387 dní, Příspěvků: 27 | Autor je: Prostý občan

vymazala bych úplně Konohamara.

Obrázek uživatele Namikaze Monika
Vložil Namikaze Monika, Ne, 2012-10-07 09:21 | Ninja už: 4246 dní, Příspěvků: 198 | Autor je: Prostý občan

když bych už měla něco změnit, tak určitě bych nezabíjela Konan, bylo by super, kdyby bojovala ve válce po boku Aliance.. ale jinak bych toho nic moc neměnila, vytratilo by se to kouzlo Smiling

,,Nezdarům se musí člověk umět zasmát."
- Jiraiya