manga_preview
Boruto TBV 08

Padlý anděl


Kde jsou ty krásné doby, kdy jsme byli všichni tři spolu. Naruto…Sasuke…Kde jste? Plakat pro vás, i když to dávno nemá smysl. Odešla jsem sama. Byla jsem už příliš slabá. Nedokázala jsem s tím žít. Tiché bloudění světem. Smrt, která znamenala tolik. Ztratila jsem naději. Víru v lepší zítřek. Už se nedovedu nevzdávat. Jako tehdy, když jsi to nikdy nevzdal ty. Smrtí jsi vykoupil život vesnice. Byl to osud? Nebo jen hloupá náhoda. Co by se stalo, kdyby tam místo tebe stál někdo jiný? Co by se stalo, kdyby ses to nedozvěděl včas? Co by se stalo, kdybys neměl víru? Co, co, co… To věčné slovo, které odteď budu nenávidět. Žít bez vás dvou. Naruto, tvé sny a přání. Sasuke… Ty by jsi ho dovedl přivést zpátky. Já ne. Už dávno ne. S tebou odešla poslední naděje. Poslední víra ve šťastný konec tohohle zamotaného příběhu. Nevěřím. Už navždy.

Tichá řeka, jež pomalu proudí kolem břehu. Ve svých průzračných vodách nese malé břímě. Větvičky, opadané listí, písek a také pár okvětních lístků sakuru. Staré sakury, jež tiše stojí výš po proudu a dohlíží na svou řeku. Pod ní ve stínu sedí mladá žena. V mírném vánku jí vlají vlasy barvy stejné jako lístky sakury, jež se v nich co chvíli zachytí. Smaragdově zelené oči jsou sklopené k vodě a hledí skrze svůj odraz do hlubiny koryta. Vypadá mladě, ale její oči prozrazují, že už dávno se necítí mladá. Oči, které utrpěli příliš mnoho na to, aby si mohly užívat svého mládí.

Sasuke. To kvůli tobě jsem chtěla být pořád silnější a silnější. Vyrovnat se ti a už nikdy nestát vzadu. Jít s tebou a s Narutem tam vepředu. Ale proč už bych se teď měla snažit. Nejsi tu. Už nikdy tu nebudeš. Ukousl jsi velké sousto. Každý si musí zvolit a ty jsi zvolil boj. Boj, který jsi prohrál. Padl v boji. Půl Konohy oslavovalo a půl truchlilo. Spíš pár truchlilo. Kde jsou ty doby, kdy jsme byli spolu a šťastní. Všichni tři. Na začátku jsme byli tři. Potom já a Naruto. Teď jsi ty a Naruto. Za dlouho, ale možná už brzy, budeme zase spolu. Na tom nelze nic změnit. Zkoušelo to mnoho lidí. Ale nikdo z nich to nedokázal změnit. Že Sasori, Orochimaru, Kakuzu, Madaro…Vy všichni už spíte věčným spánkem. Už nikdy neovládnete svět. Démoni spoutaní, až na dva a vy jste jen prach ve větru. Už není pro co žít. Není pro co bojovat.

Žena se lehce zvedla z travnatého břehu. Černé šaty se zavlnily v novém poryvu větru. Po kamenné cestičce zní tiché kroky. Cesta vede nahoru do kopců. Úzká, mezi skalami. Zrádně nad horským potokem. Kam ji asi zavede, ta kamenná stezka. Došla na vrchol. Pod ní je krásné údolí a malá vesnice. Tady nahoře jen bílá branka a plaňkový plot. Z druhé strany sem doléhá vůně šeříků, jež lemují plot a nedovolují cizinci spatřit, co branka skrývá. Branka zavrže, jak ji otevře jemná ruka v černé rukavici. Černé podpatky zaklapou na dlážděné cestě. Letmý pohled na město mrtvých. Ubírá se cílevědomě svou cestou. Zastaví až na okraji u těch šeříkových keřů. Položí na hroby čerstvé bílé květiny a skloní hlavu v tiché modlitbě. Žena celá černá s očima, které znají pláč. Padlý anděl.

Poznámky: 

Tak jsem něco napsala. Zase. No aspoň, už to není každý den něco. A sorry za ten obrázek. Ale on je prostě úžasnej a lepší jsem prozatím nenašla.

4.357145
Průměr: 4.4 (14 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Tomodachi no Tatsu
Vložil Tomodachi no Tatsu, Út, 2009-02-03 15:29 | Ninja už: 5666 dní, Příspěvků: 437 | Autor je: Prostý občan

To je tak krásné. Miluju úvahy, kde se člověk trochu zamyslí, zvlášť když je to takhle hezky napsané.

~Kuroshitsuji~
~Even so, I will search for that one true, love~
~Fandím~Melonade/Yumi/hAnko~My FF~ Novej stajl Sasukeho Uchihy...
~Deidarovo dětství Requiem za sen

~Jsem hrdá yaoistka!~

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Po, 2009-02-02 17:49 | Ninja už: 5910 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Pěkná úvaha. Líbí se mi, když se autor umí dostat postavě "pod kůži" a tobě se to povedlo.

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Dyrim 少し雌
Vložil Dyrim 少し雌, Po, 2009-02-02 20:21 | Ninja už: 5795 dní, Příspěvků: 333 | Autor je: Prostý občan

No jsou to šaty jemné, hebké, měkké látky. Takže logicky měkký ne? Sticking out tongue

Jsem jen prach ve větru... Moje existence je bez významu... Zmizím na věčnost... A přesto... Možná si jednou někdo vzpomene... Doufám... Nevěřím... Zůstávám... Jsem jen prach... Prach ve větru... Vítr mi dal křídla... Nemám víc co si přát... Doufám... Nevěřím... Jsem jen člověk... I kdybych chtěla víc... Nesmířím se tím... Protože jsem jen člověk... A člověk je prach ve větru...

Obrázek uživatele Shelly Stinson Rodriguez Cooper
Vložil Shelly Stinson ..., Čt, 2010-05-13 08:37 | Ninja už: 5380 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud A Fakt krásná povídka..sakuru nemám ráda, ale tohle se mi líbí. Mám ráda, když jsou v FFkách vidět jejich myšlenky a pocity, a tady se to pocedlo, takže..echm Laughing out loud

Nová Shelly přichází, asi tak...nestačím se divit, jak jiná jsem tehdy byla, a za pár let jistě budu valit oči stejně. Takže jestli někde uvidíte můj starý komentář, nelekejte se, okay? ^^
Podpis nijak řešit nebudu, stejně by ho nikdo nečetl :'D
+ Smazala jsem většinu povídek a začínám od začátku, ačkoliv na konoze už nestraším tak často.