manga_preview
Boruto TBV 07

Páni Bijuů 7

Posledních 30 vteřin bylo pro ninji klanu Desu utrpení. Z posledních sil drželi ochranou bariéru a modlili se aby vydrželi. Síla jim rychle docházela, ale kdyby povolili určitě by zemřel Biosai i kapitánka. Na Hirotsukim, který byl dost ošklivě zraněn bylo vidět že co nevidět povolí. Těžce se mu dýchalo a tělo se mu třáslo napětím a křečmi.
Když se konečně Jomei vrátila, držela za límec Bosaie. Byl bledý a vyděšený. Vypadal, jako by viděl ducha nebo samotnou smrt. Tělo měl však bez škrábance. Kromě zhrouceného Bosaie na zem dopadli i ostatní ninjové. Hirotsuki, Kazumi, Macuo, Takaraij a Murasaki se pomalu rozdýchávali.
,, Tak a teď se postaráme o tu malou šelmičku. Ostatní si odpočiňte. Brzy vyrazíme zpět. ‘‘ s těmito slovy si Jomei sundávala masku. Konohamaru její tvář neviděl, ale neměl ani čas a chuť se soustředit na takovou triviálnost. Vnímal jen její ruce, které se pohybovali rychlostí, kterou už viděl. Viděl ji u Kakashi senseie. Pak následovala velká tma, která Konohamaru pohltila. Chvíli si Konohamaru myslel že zemřel, nebo že jen ztratil vědomí. Né že by se stalo něco s jeho tělem, ale měl pocit prázdnoty a samoty. Byl si celkem jistý že se už nikdy nedostane zpět za svými přáteli a rodinou až do chvíle kdy spatřil Vlka. Ten vypadal jako při mučení. Jeho tvář teď připomínala tvář lidskou a dokonce zvuk, který vydával zněl jako lidský nářek. Během okamžiku tento lidský vlk zmizel pod vlnami černé hmoty. A Konohamaru stál zase u těla Dyirai. Už si zase připadal jako živý, dokazovala to bolest, kterou cítil po Dyiaraiově ráně.
,, Je to s ním vážné?‘‘ zeptala se Jomei s již nasazenou maskou.
,, Je to velmi zlé, umírá. Potřebuje nutně doktora. Nebo lékařské jutsu.‘‘ spěchal s odpovědí Konohamaru.
,, Hmmmm. To je špatné. ‘‘ odpověděla Jomei nezáživně.
,, Co tím myslíte, že je to špatné? Copak nikdo z vás neumí lékařské jutsu? ‘‘ na Konohamarově tváři byla vidět zloba. ,,Co pak ho necháte umřít?‘‘
Jomei vypadala překvapeně, ale nebyla tak překvapená jako Konohamru, když se mu dostalo odpovědi. ,,Jo, necháme. Co jiného zbývá?‘‘ V tu chvíli vytáhla Jomei kunai a vrazila ji Dyiraiovi přímo do srdce.
,, Co to ku...?‘‘ vykřikl Konohamaru zděšením. ,,Co jste to udělali?‘‘
Jomei se na Konohamara podívala se vší vážností : ,, My jsme specialisté na smrt...... takže od nás nemůžeš nic jiného očekávat. Smrt je naše jediná obrana i útok. To znamená, že jediné východisko jak ho zachránit je ho zabít. Kromě toho ....... co ti je do toho? Byl to přece ninja. Byla to jeho povinnost a čest zemřít v boji!‘‘ rozlobeně reagovala na jeho křik s výrazem, který v Konohamarovi vzbudil dojem, že chce aby byl mrtvý.
,, No to je jedno, teď by jsme měli jít, dřív něž Dyiraia opravdu zemře.‘‘ vzala Dyiraiovo tělo a vydala se na cestu zpět do Konohy.
,, Jak doopravdy zemře?‘‘ slyšela z dálky volat toho prcka, ale ignorovala ho.
Když dorazili zpět byla celá Konoha na nohou a hledala je . ,,Nejspíš nás něchtějí uvítat.‘‘ vyslovil svou myšlenku nahlas,nejspíš nevědomky Macuo, který nesl na zádech zhrouceného Bosaie.
,, Musíme za Pátou, okamžitě! ‘‘ rozkázala Jomei. ,, Hirotsuki, Takarai postarejte se o to!‘‘
Hirotsuki a Takarai se vrhli ke zmateným ninjúm a snažili se vše vysvětlit. Mezitím dorazili ostatní členové klanu Desu k Páté.
,, Princezno, potřebujeme vaši pomoc.‘‘ volali už z dálky.

4.882355
Průměr: 4.9 (17 hlasů)

Kategorie: