manga_preview
Boruto TBV 13

Bohyně Lan 5-KONEC

Naruto šel pomalu za Lan.Pzorně si jí prohlížel.Ze zadu mu připadala nějaká povědomá.Prohledával svou mysl.Z Lan vycházelo zářivé světlo,měla blond vlasy a modré šaty…………….počkat!Není to snad……..ale jako by ho Lan slyšela.

,,Ano to já jsem seděla u toho jezera.Zpívám si ale jen někdy!"řekla mu na jeho myšlenky Lan.

,,Aha!"řekl jen Naruto .

,,Jo a Naruto!Tady nejsi v normálním světě!Proto ti ám radu!S ničím si nepuď na 100 % jistý!"řekla Lan.Naruto kývnul.Pak už nemluvili.

Naruto měl divný pocit z prostoru kolem něho.Podíval se pod sebe a zorničky se mu rozšířily.Vždyť on nešel on se vznášel!Spíše procházel vzduchem!Zajímavé!Pomyslel si.

V tom Lan zmizela.Naruto se trochu zarazil ale pak se vydal dál.zastavil se.Někoho vycítil(že by tak smrděl?:-xD).měl pravdu.Zjevila se předním osoba.

,,Jmenuji se Sako!"zahřměl.

,,Já jsem Naruto Uzumaki!"

,,Vím!A proto tě Naruto uzumaki vyzívám na souboj………….."

Mezitím u Tsunade a spol.:

,,Tsunade-sama!"řvala Sakura zatím co běžela do kanceláře Tsunade.

,,Copak Sakuro?"zeptala se Tsunade ptom co jí v padla do kanclu udýchaná Sakura.

,,Z……z Naruta….vycházi………divná chara!"vykoktala ze sebe ale to už Tsunade nebylo.Vpadla do Narutova pokoje.Z jeho těla vycházela divná chakra.Oranžová.A nejen to.Nad Narutem stála zářící osoba.Osoba se otočila a hodila Tsunade zářící úsměv.

,,Lan?"zeptala se Tsunade a její věta měla nádech nejistoty.ten se ale ztratil hned jak osoba kývla a pokračovala v tom v čem přestala.Co to…….pomyslela si Tsunade ale Lan jako by jí četla myšlenky.

,,….dělám?"dokončila její větu:,,Léčím Naruta.Ale přestanu pokud neprojde zkouškou cti,statečnosti a lásky!"řekla a její úsměv zkameněl a její oči poteměly.Pak se ale opět usmála pokračovala..

U Naruta:

Souboj Naruta a Saka trval dlouho.Ani jeden se nevzdával.Pak ale Naruto Saka zranil a on se musel stáhnout.Naruto se vydal dál.Procházel se…….vlastně ani nevěděl čím.Pak se objevil na útesu.A zděsil se.Na druhé straně stál Sako a hinata.Sako držel Hinatu za vlasy a nakláněl ji nad útes.

,,naruto!"zašeptala Hianta.Naruto nemohl čekat.Bez rozmýšlení skočil na druhou stranu.Byl si na 100% jistý že doskočí.No spíš jen na 99.Jedno procento váhalo.V tom se ale útes oddálil a Naruto začal padat dolů .Naruto se pomalu louči s životem ale pak si vzpomněl na Lanina slova." S ničím si nepuď na 100 % jistý!"To mu stačilo.Otevřel oči a zjistil že se vznáší.

,,Vstaň Naruto!"zahřměl nějaký hlas a naruto se ani nenamáhal zjistit jaký.Věděl kdo je toho hlasu původem.Vstal a pohlédl na Lan.

,Naruto složil si obě dvě zkoušky!Zkošku ze statečnosti a zkoušku z lásky!Potvrdil jsi že tvé srdce má slitování a lásku!Proto jsi volný!Léčila jsem tě a teď je konec!Jdi dál!Teď už můžu říct jen nashledanou!Ale možná se ještě uvidíme."řekla a zmizela.Vtom se před Narutem rozzářilo prudké světlo a donutilo ho zavřít oči.Když je zase otevřel ležel na posteli v nemocničním pokoji.Nad ním se skláněly Sakura s Tsunade.

,,Naruto!"řekla Sakura a hned ho začala objímat kolem krku.Naruto se začal dusit tak ho radši sakura pustila.Pak se Naruto zářivě usmál.

,,Jsem táááááááák rád že jsem zase na živu!Ale upřímě doufám že Lan ještě někdy uvidím!"řekl a Tsunade se sakurou souhlasily!

KONEC!

Uvidí ještě někdy Naruto lan?To se dozvíte v pokračování Stroje na zabíjení!

4.22222
Průměr: 4.2 (9 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele naruto - kun
Vložil naruto - kun, Pá, 2009-08-14 23:50 | Ninja už: 5688 dní, Příspěvků: 687 | Autor je: Prostý občan

hehh to bolo pekneee... moc moc moc sa mi to pacilo =DDD

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Čt, 2008-05-01 20:08 | Ninja už: 6089 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

jupííííí ... to bylo skvělé!!!! x)