manga_preview
Boruto TBV 09

Samotářův příběh 3.kapitola

Tenhle díl není moc záživný, příští by měl být lepší.

Kapitola 3: Pravým ninjou
Druhý den poslední ročník akademie skládal zkoušky, aby se staly Geniny. Volen se to ráno probudil na zemi a s bolestí v rameni, takže si dal dohromady, že zřejmě ve spánku přepadl přes postel na dřevěnou podlahu. Ale přesto byl za těch několik hodin spánku vděčný.
Už dlouho jsem se tak dobře nevyspal. Zívl si a šel si vzít z lednice něco k jídlu. Bohužel tam už nic nebylo, takže rozmrzelý se převlékl a vyšel do ulic. Vyděl několik svých spolužáků se svými rodinami a napadlo ho, jestli jsou napjatí a plní očekávání. Použil svou chakru, aby vycítil emoce jedné rodinky, kolem které zrovna procházel. Skutečně, vůbec netuší, jaká to bude zkouška., říkal si a šel k nejbližší obchod, kde si koupil rajčata, bochník chleba a šunku a ještě za chůze se pustil do rajčat, aby alespoň nějak zaměstnal svůj žaludek. Takhle se nějakou dobu potloukal po vesnici a prohlížel si domy, lidi a prostředí.
Když už slunce svítilo tak, že byly ulice zality ranním světlem, šel Volen zrovna jednou takovou ulicí. Už zde procházelo mnohem víc lidí, a všiml si, že z jednoho dobu právě vyšla osoba s růžovými vlasy. Sakura! Díval se na ní, ale přesto pokračoval v cestě. Ona zrovna zavírala dveře a na někoho mluvila, když si Volena všimla a ztuhla. Volen okamžitě obrátil zrak k cestě, ale chakrou sledoval její pocity a rozpoložení. Byla překvapená a slabě znechucená, ale snažila se to zakrýt slušným vychováním a přátelskou náladou. Vyšla směrem k akademii a Volen byl od ní vzdálený deset metrů. Ani jedinkrát se neohlédla, ale bylo jasné, že to chce udělat. Volena takové chování trochu bavilo, ale trochu mrzelo. Za chvíli Sakura došla na křižovatku, kde odbočila doprava a Volen pokračoval rovně ke svému bytu, aby tam donesl nákup.
Po návštěvě jeho skromného bytu Volen rychle vyrazil do akademie, a začal skákat ze střechy na střechu, aby se tam dostavil včas.
Ve třídě byla tak půlka žáků, mezi nimi Sasuke Uchiha. Volen se posadil na své obvyklé místo v zadní lavici a čekal, až dorazí zbytek třídy. Už tam dorazil i Naruto , který neřekl ani slovo, tak jako většina třídy (až na 2 chlapce, kteří se mezi sebou bavily). Za pár minut dorazila Sakura a Ino Yamanaka, blondýnka s dlouhými vlasy, které jí částečně zakrývají jednu část obličeje. Obě dvě ztuhly, když uviděly Sasukeho a začaly se obě najednou rvát dveřmi. Ty však na něco takové nebyly stavěné, takže se tam obě dvě zarazily jako korkový špunt. Nakonec se obě dvě prorvaly dveřmi a skončily na zemi hned za Volenem a začaly se hádat o tom, které z nich patří Sasuke. Mezitím dorazil zbytek holek a připojily se k hádce. Hinata, celá vyděšená, si sedla vedle Volena a sledovala hromadu těl, kterou byly holky a sledovala ji. Volen to také nechápavě sledoval a kroutil nad tím hlavou. Zničehonic se před Sasukem na lavici objevil Naruto a z vzdálenosti deseti centimetr se mu díval přímo do očí. Sasuke mu to oplácel a holky se přestaly prát a rozhořčeně sledovaly tyhle dva. Sakura s Inou na Naruta řvaly, ať toho nechá, ale v tu chvíli se stalo to, že chlapec za Narutem (takže před Sasukem) se opřel a do Naruta drknul, což zapříčinilo pusu těch dvou, všechny holky zešílely a začaly řvát jak stádo buvolů a Naruto se Sasukem začaly kašlat a prskat, aby se zbavily slin toho druhého.
„Tos neměl dělat!!“, zařvala Sakura a všechny holky se připojily a rozeběhly se na Naruta a začaly ho všichni mlátit. Po tomto nájezdu vypadal Naruto jak okopané brambory nabarvené voskovkami…
Ten den ještě proběhla zkouška z přeměnného jutsu, a Volen měl co dělat, aby se neudusil smíchy, když uviděl, jak se Naruto přeměnil v nahou sexy holku, které všechny intimní partie zakrýval jen obláček páry. Když přišel na řadu Volen, řekl tiše a rozváženě „Přeměna.“ A celá třída oněměla v úžas. Před Irukou a třídou se objevil Druhý Hokage, kterého Volen viděl jen jednou na jedné fotografii.

O několik hodin později:
Všichni čekaly, aby mohly vstoupit do vedlejší místnosti, kde je čekala závěrečná zkouška. Už tam byla většina třídy a zbýval Volen, Naruto, 2 kluci a jedna hnědovlasá holka. Za chvíli zůstaly Naruto a Volen sami a Volen se zavřenýma očima relaxoval a čekal. Věděl, že se na něj Naruto občas dívá, ale nedal to na sobě nijak najevo a když odešel Naruto, Volen se už pomalu začal nudit. Do deseti minut uslyšel své jméno a vkročil do místnosti, kde seděl Iruka a ještě jeden ninja.
„Tak, Metalicu, předveďte nám Klonové jutsu.“, vyzval ho Iruka a Volen to bez námitek a problémů splnil. Ještě jim předvedl několik dalších jutsu, aby se přesvědčily, že se všechno stihl naučit. Předaly mu pásku se znakem Listové a Volen si ji přivázal na rameno.
Venku už byly všichni rodiče dětí a blahopřály dětem, že prošly testem a že se staly ninji. Volen si mezi nimi připadal cizí a proto co nejrychleji prošel davem. Na houpačce na druhé straně ulice uviděl blond vlasy a oranžovou teplákovou soupravu a řekl si, že se u něj zastaví.
„Ahoj, ty jsi Naruto, že?“, zeptal se Volen a Naruto překvapením oněměl. Volen to chápal, Naruta si nikdo nevšímal a hůř, nikdo s ním nemluvil. A jak si Volen všiml, neměl na sobě žádnou pásku ninjů.
„Tys neprošel?“, zeptal se opatrně a Naruto se od něj obrátil a díval se do davu před ním.
„Závidím ti.“, odpověděl a Volenovy bylo jasné, co.
„Jsi tu teprve týden a už jsi ninja, já tu žiju od mala a…“, zasekl se mu hlas, na tohle nemohl říct nic.
„Tak se měj a přeju ti, ať se ti to příště podaří.“, řekl Volen a Naruto byl znovu překvapen. Volen se otočil a odešel. Ještě viděl, že se u Naruta objevil ninja, který byl u zkoušky.

Volen zašel za Hokage a požádal ho, aby ho nezařazovaly do žádného týmu, protože nebyl přímo oficiálním ninjou Listové vesnice. Hokage to schválil a Volen se rozhodl, že půjde na procházku. Zrovna procházel lesem, když uslyšel jakési zvuky a pokradmu se ke zdroji přibližoval. Spatřil Naruta, jak u nějaké velkého svitku používá nějaké jutsu, při kterém se objevovalo několik jeho nepovedených klonů. Volen se odhodlal a vyšel ze svého úkrytu.
„Ahoj, Uzumaki.“, slušně pozdravil, ovšem Naruto to nečekal a spadl na zem. Volen mu pomohl se zvednout a Naruto se na něj díval podezřívavým pohledem.
„Co tu děláš?“, zeptal se a Volen se pouze usmál.
„Popravdě jsem se šel jenom projít, ale slyšel jsem nějaké zvuky, tak jsem se šel podívat.“, odpověděl Volen a Naruto se trochu uklidnil, ale stále zůstával ve střehu.
„Co tu děláš?“, zeptal se Volen a Naruto se zarazil. Volen použil chakru a vycítil, že se Naruto rozhoduje.
„Cvičím Klonové jutsu.“, odpověděl za chvíli a podrbal se na hlavě, Volen se podíval na velký svitek.
„A co je tohle?“ Ukázal na něj a Naruto znejistěl ještě víc.
„To je….. hodně důležitý svitek, jsou tam všelijaká jutsu a já ho používám, abych prošel zkouškou a stal se ninjou.“, odpověděl a trochu se uklidnil.
„A mohu se připojit?“, zeptal se Volen po chvilce uvažování a Naruto zaváhal, ale nakonec souhlasil.
Během několika hodin se Volen naučil 3 nová jutsu a pomohl Narutovy s Klonovým jutsu. Po západu slunce se Volen rozhodl, že už půjde, rozloučil se s Narutem a odešel do svého bytu.

4
Průměr: 4 (2 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Ne, 2008-04-20 18:02 | Ninja už: 5909 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

Kedy dopíšeš?

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele Voltér
Vložil Voltér, Pá, 2008-04-25 18:17 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 170 | Autor je: Prostý občan

mám již připraveno, takže to tu může být za pár hodin

jinak jsem rád, že o to má alespoň někdo zájem

a měním název na Samotářův příběh

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, So, 2008-04-19 16:56 | Ninja už: 5909 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

supeeeeeeeer!!!

NYOHOHOHOO~