manga_preview
Boruto TBV 13

Kroniky Vzduchu: Díl 2-Větrné Oko

Když se Jaden vrátil z Akademie jako ninja, začal s Ranimem trénovat své Kekkei Genkai.
Oba stáli na zahradě za pekárnou.
„Aby jsi mohl ovládat Větrné Oko Jadene, musíš se naučit koncentrovat na chakru, obsaženou ve vzduchu, když to dokážeš, budeš moci ovládat vzdušné proudění a to je klíčem k ovládnutí Větrného oka, rozumíš?“ Vysvětlil Ranimo Jadenovi.
„Celkem ano.“ Odvětil Jaden.
„Učit se to by pro tebe mělo být jednodušší, protože se obvykle začína z výukou už v 10 letech…Dobrá, tak začnem, zavři oči a soustřeď se na vzduch kolem, zhluboka se nadechuj a vydechuj… soustřeď se na Vzdušnou chakru, proudící tvým tělem, tu lehkost a rychlost…
Jaden zavřel oči a soustředil se, pocítil, jak se zbystřují jeho reflexi a začal vnímat všechnu tu chakru kolem sebe… byl to skvělí pocit.
„A teď se soustřeď a pohni vzduchem.“ Řekl Ranimo.
Jaden vydechl, otevřel oči, uvolnil se a naznačil rukou pohyb vlny…zvedla se větrná vlna, která směrem pohybu Jadena rozhýbala koruny stromů na zahradě.
„Páni!“ byl ohromen Jaden a nemohl se dočkat až se naučí další věci.
„Výborně! Základ jsi pochopil, teď už musíš jen své schopnosti rozvíjet a brzo dokážeš i tohle…“ řekl Ranimo a hned na to prudce švihl rukou s dvěma prsty vztyčenými, jako by chtěl někam ukázat, jeho pohyb následovala prudká vlna větru, která byla ostrá jako čepel a přepůlila stromy, stojící o podál. Jaden na to koukal s otevřenou pusou.
„To by měla být dostatečná motivace k tréninku, ale ještě tě naučím způsob, jak používat Větrné Oko, k boji na blízko, musíš koncentrovat Větrnou chakru ve svém těla, díky tomu budeš rychlejší a silnější…tak, zaútoč na mě Jadene!“ vyzval ho Ranimo.
„Cože!? přece na tebe nebudu útočit dědo!“ zděsil se Jaden.
„Bojíš se snad, že by s tebou tvůj starý děd zametl?“ zeptal se s poťouchlým úsměvem Ranimo Jadena, aby ho přiměl k výpadu.
„Chmpf! Tak jo! Připrav se dědo!“ urazil se Jaden a rozběhl se na Ranima a namáchl se rukou, že ho srazí k zemi…ale Ranimo se bleskurychle přesunul za Jadena a prudkým ale ladným pohybem ruky ho vyvedl z rovnováhy a srazil k zemi.
„Jau!“ rozplácl se Jaden na trávě. „Jak jsi to udělal?“ divil se Jaden, jak ho mohl Ranimo tak rychle porazit, aniž by si všimnul jediného jeho pohybu.?!
„Tak jak jsem řekl, abys to udělal ty!“ vysvětlil mu Ranimo, který z výkonem svého vnuka nebyl zjevně moc spokojen.
„Dobrá, vzpomeň si co jsem ti právě říkal a zkus to znovu…ale teď jsem na řadě já!“ řekl Ranimo a zaútočil na Jadena, jako předtím on na něj.
Fajn, koncentrovat se na Vzdušnou chakru a nechat jí proudit svým tělem…myslím že to mam! Pomyslel si Jaden a připravil se na výpad.
Ranimo zvedl ruku, jako matoucí tah a skrčil se aby Jadenovi podrazil nohy…Jaden udělal hvězdu stranou, vykryl kop Ranima a chytl ho za ruku a zkřížil mu jí za zády.
„Výborně! Učíš se rychle!“ řekl Ranimo. „Díky dědo!“ odpověděl Jaden, který byl trochu vedle z toho, jakou rychlostí se najednou pohyboval, z pohledu pozorovatele nebyl vidět jediný pohyb mezi těma dvěma.
„Teď už víš jak na to, takže jsi dnes významně pokročil Jadene. A teď už jdi spát, zítra můžeme pokračovat.“ Slíbil Jadenovi Ranimo.
„A Jadene, zítra pro tebe budu mít překvapení, řekl bych že pro tebe užitečné.“ Dodal tajemně Ranimo.
„Ok, a děkuji za trénink dědo! Dobrou.“ Poděkoval Jaden a odcházel.
„Dobrou chlapče!“ volal za ním Ranimo.
Ten kluk to má v genech! Neústupný a vytrvalí! Jako jsi byl ty,Utako.

Když šel Jaden vracel příští den z Akademie, kde dostal informaci, že má pozítří přijít na zaváděcí setkání, ani si nevšiml, že ho sleduje jeden stín na střeše.
Tak to je Jaden co? S jeho Kekkei Genkai z něho bude vynikající „Stopař“.

Jaden dorazil domu a když už chtěl pozdravit svým obvyklým „Čau dědo!“ a třísknutím dveřmi, si to rychle rozmyslel, protože v obývací místnosti stál s jeho dědou ještě jeden muž, kterého Jaden neznal.
„Dobrý den.“ Pozdravil Jaden slušně a změřil si návštěvníka pohledem.
Měl dlouhý šediví kabát až k botám a černé rukavice, v obličeji tajemný úsměv a na čele pásku se znamením Konohy. Byl to ninja.
„Ahoj Jadene, dovol abych ti představil mého starého přítele, Sashiho Kawaru.“
„Těší mě!“ pozdravil Jaden muže, „A tohle je můj vnuk Jaden, Sashi.“ Představil oba Ranimo.
„Já vím.“ Řekl tajuplně Sashi, co měl stále svůj záhadný úsměv.
„Sashi, Jadene, je specialista na utajení a špionáž v Konoze a je také zakladatelem bývalého výcvikového střediska „Stopařů“.Vysvětlil Ranimo Jadenovi.
„Stopařů?“ zeptal se Jaden trochu podezíravě.
„Nedivím se chlapče že jsi ten název ještě neslišel,“ odpověděl Jadenovi hbitě Sashi, než stihl Ranimo jen otevřít ústa.
„je to jenom krycí název, takzvaný „Stopař“ je ninja, který je odborníkem na získávání a ochranu důležitých informací v Konoze. Samozřejmě musí být také mistrem utajení,aby mohl vykonávat to, pro co byl vycvičen.“ Objasnil Jadenovi Sashi.
Jaden ho poslouchal, ale zatím netušil co přijde za chvíli.
„Fajn, ale proč bývalým ?“ zeptal se Jaden Sashiho obezřetně.
Sashi se usmál, teď spíše spokojeně než tajemně, „Protože nebyl dostatek ninjů, kteří by byli schopni být kvalitními „Stopaři“, proto jsem toho nechal a dělám tu práci sólo.“ Řekl Sashi a měl opět ten svůj tajemný úsměv. „Ale doufal jsem že se to změní.“ Řekl náhle.
Jaden už začínal chápat.
„Proč já? Myslíte že budu výjimka?“ ptal se Jaden, kterému už došlo, kam tímhle rozhovorem jeho děda a tajemný Sashi míří.
„Ano myslím, protože máš schopnosti které jsou výjimečné a jako dělané pro to, co tě můžu naučit a…nemyslím že by to uškodilo tvému snu stát se nejmocnějším ninjou v Konoze.“ Uzavřel Sashi.
Jaden nad tím přemýšlel, Sashi měl pravdu a rozhodně by se mu líbilo umět se pohybovat nepozorovaně…
„Rozmysli si to. Jestli budeš souhlasit, přijď zítra za mnou a neboj nebude to tvoje povolání jako je například ANBU. Vím že nejsi moc typ na poslouchání rozkazu,“dodal Sashi s úsměvem.
„dělám to jen proto, protože nechci, abys mrhal svým talentem a proto, že jsi vnuk mého přítele.“ Uzavřel Sashi a zmizel.
Ranimo se podíval na Jadena: „Do ničeho tě nenutím chlapče…rozmysli se a zítra uvidíš.“ Usmál se a odešel do pekárny.
Večer Jaden přemýšlel o návrhu, který mu dal Sashi.

Ráno se Jaden přiřítil do kuchyně na snídani, naházel ji do sebe a už byl pryč.
Takže souhlasí, poznal Ranimo, zasmál se a šel obsluhovat zákazníky.

Počkat, řekl ať za nim přijdu, ale neřekl kam. To bude nejspíš nějaká hádanka. Vzpomněl si Jaden na rozhovor ze včerejška.
Tak jo, kdybych byl odborník na utajení, kde bych měl asi základnu?
Zamyslel se Jaden…a skončil zrakem na kamenných tvářích Hokage…
No jasně! Tam kde mě budou nejmíň hledat! Zajásal v duchu Jaden a rozběhl se ke kamenným tvářím Hokage.
Když byl nahoře, chvíli tam prozkoumával okolí, než našel zamaskovaný vstup na hlavě druhého Hokage.
Odklopil víko a slezl dolů po dřevěném žebříku, který tam byl připravený.
Když se dostal až nakonec, zjistil, že hlava druhého Hokage je dutá a je zařízená jako pozorovatelna. U stolu u svíce seděl Sashi.
„Čekal jsem tě trochu dřív, ale to nevadí. Tak začneme!“ poznamenal Sashi.
Jaden se ušklíbl. On mě čekal! Pomyslel si ironicky.
„To budeme cvičit tady? Není tu moc místa.“ Zeptal se Jaden Sashiho, co k němu kráčel místností 10 metrů širokou a 10 metrů dlouhou.
„Jistě že ne!“ odsekl mu Sashi. „Pojď se mnou.“ Vyzval ho.
Šli po skále s kamennými tvářemi Hokage po zadní stěně dolů, až došli na malé tréninkové zařízení, které zřejmě původně sloužilo k výcviku „Stopařů“.
„Tak jo Jadene, umíš chodit potichu?“ zeptal se najednou Sashi Jadena.
„No, ještě jsem to pořádně nezkoušel ale snad jo.“ Odpověděl nejistě Jaden .
„Tak to zjistíme, vidíš tamhleten strom? V jeho koruně sedí veverka, dostaň se k ní blízku na deset centimetrů, aby si tě všimla až tehdy co na ní bafneš!“ Zadal Sashi Jadenovi úkol-pravda, zněl trochu nesmyslně.
Jaden vyvalil oči: „Na deset centimetrů?!“ divil se.
Jak se mam dostat do koruny stromu, aniž bych udělal nějakej zvuk a ještě bafnul na veverku?!
„Nemělo by to být moc těžké ne?“ zeptal se Sashi, a vytáhl obočí.
Tak jo! Jestli chci být nejlepší ninja z Listové, tak tohle dokázat musím!
Určitě to musí mít něco společného s mým Kekkei Genkai, takže jak použít vzduch, abych nebyl slyšet?
Jadenovi svitlo. Větrné Oko může použít k tomu, aby se rychlostí dostal na strom a k tomu aby se tím nadlehčil a nemohl udělat rámus.
„Bude to ještě dnes?!“ zeptal se netrpělivě Sashi.
„Ještě dřív!“ odpověděl Jaden s úsměvem. Soustředil se na Větrnou chakru a…zmizel…vlastně nezmizel, jen se pohyboval tak rychle, že nebylo skoro možné pro netrénované oko ho vidět. Co by jste chtěli? Začal cvičit teprve včera!
Ale stačilo to aby splnil úkol co mu zadal Sashi. Bafnul na veverku z deseti centimetrů, aniž by si ho předtím všimla.
„To ušlo,“ poznamenal Sashi v klidu.
„myslím že tě můžu naučit pár technik.“
Jaden se rozzářil.
„Super!“ zajásal.
„ A které to budou?“ dozvídal se s výrazem, jako když by v jídelně dávali jeho oblíbenou pizzu.
„Prozatím bude stačit Ninpou Fuusajin, to by jsi měl umět hned, když je to větrné jutsu.“ Prozradil mu Sashi.
„Aha, á…k čemu je dobré?“ zvídal Jaden.
„K obraně, především. Vytvoří tlak, který mění okolí na prach a tím zpomaluje nepřítele.“ Vysvětlil Jadenovi Sashi.
„Tak, dělej všechno po mě a soustřeď se…“ Sashi uděla pár pečetí a pronesl: „ Ninpou Fuusajin!“ zvedl se vítr a začal vířit písek. Jaden cítil že se mu těžko pohybuje, jakoby zpomaleně.
„Ty to můžeš překonat, nebo zrušit Jadene, protože máš moc nad vzduchem, stačí chtít!“ zavolal na Jadena Sashi.
Jaden se soustředil na okolí a na houstnoucí vzduch…napřáhl ruce do předu jakoby se snažil do něčeho zatlačit a máchl jimi do stran jako když otvírá dveře. V tu chvíli vítr ustál.
„Výborně Jadene! Takhle jsem to myslel! Uvidíš, že postupem času pro tebe kontrolovat vzduch bude jako čistit si zuby!“ pochválil Jadena Sashi a obdařil ho povzbudivým úsměvem.
Jaden se taky usmál, měl radost z toho co dnes dokázal.
„To by pro dnešek stačilo, až budeš chtít, stav se zas a budeme pokračovat.“ Rozloučil se Sashi a zmizel…Jak jinak.
Jaden se vydal domů. Zítra měl zaváděcí schůzku s ostatními Genini a musel na ní být fit.

4.931035
Průměr: 4.9 (29 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Pá, 2010-10-29 09:56 | Ninja už: 5685 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

je to čím dál lepší, jen me mrzí že nebudu doma a nebudu moc pokracovat ve ctení Sad , jinka jen tak dál Smiling

Obrázek uživatele r6nd99l
Vložil r6nd99l, So, 2009-07-04 09:40 | Ninja už: 5720 dní, Příspěvků: 536 | Autor je: Prostý občan

hodně dobrý a pořád lepší xddd

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, So, 2009-07-04 16:02 | Ninja už: 6067 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

Jupííí tak to sem moc rád Smiling tak přeju pěkný čtení Eye-wink Smiling


Obrázek uživatele -Nobody-
Vložil -Nobody-, Po, 2009-06-01 16:45 | Ninja už: 5701 dní, Příspěvků: 42 | Autor je: Prostý občan

tak dalsi dobry dil Smiling taky bych chtel psat takovy povidky .... jen nejak nemam predstavu Tak teď ti nevím... ale jinak mooooooooc dobry

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, Po, 2009-06-01 19:08 | Ninja už: 6067 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

díky moc Smiling tohle FFkáře zahřeje u srdce ^^ XD


Obrázek uživatele Jozzynko
Vložil Jozzynko, St, 2009-03-11 20:23 | Ninja už: 5790 dní, Příspěvků: 223 | Autor je: Prostý občan

jo je to dobrý jenom mám otázku kde jsi sehnal japonskej slovník?díky moc

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, St, 2009-03-11 21:23 | Ninja už: 6067 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

http://otakuland.cz/slovnik/ Eye-wink

a díky za chválu Smiling


Obrázek uživatele Verča 007X
Vložil Verča 007X, Čt, 2009-02-26 21:41 | Ninja už: 6090 dní, Příspěvků: 600 | Autor je: Prostý občan

wau xDDD tak tohle bylo eňo ***o xD ale teda ta veverka xD to mě dostalo Laughing out loud odplouvám na další díl ^^

Yuumei - více spoluautorská FF xD Laughing out loud určo se mrkněte ;-)

Dedík a POMELO!! Joj, POMELO!!! Boží obrázek našeho spolku xD

Pomelo, to je věc.
Kdo řek něci jinýho- je to kec.
Pomelo vládne světu,
řekně jen tu jednu větu:
Pomelo je náš král
každý se ho vždycky bál!!

Aneb POMELO vždy výtězí Laughing out loud Laughing out loud

Nebýt Natush(té HLAVNĚ!! xD), tuším že Michi(nebo to byla Miya?? Puzzled xD) slovenskýho prezidenta a dalších blbostí, pomelo by skončilo na ulici... teď je z něj náš BŮŮŮŮH xD Laughing out loud Kakashi YES

Obrázek uživatele Kikulines
Vložil Kikulines (bez ověření), Pá, 2008-12-26 00:14 | Ninja už: 19995 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

úžasnéé xD len už musím ísť, tak zajtra sa nato okamžite vrhnem xDD

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, Čt, 2008-12-18 11:38 | Ninja už: 6146 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Sugoi!! Fakt skvělí FFko!!!

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, Čt, 2008-12-18 15:41 | Ninja už: 6067 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

dííkeeess !!! Smiling Laughing out loud


Obrázek uživatele Lali
Vložil Lali, Po, 2008-11-24 15:15 | Ninja už: 5910 dní, Příspěvků: 501 | Autor je: Prostý občan

Tak teda, rychlostí blesku sem se dočetla druhýho dílu xD.. vážně nevim, jak jich dám 40 a ještě shippuuden xD, ale nic mno xD
A Rikůš má pravdu, veverky vládnou světem xD .. Prostě super díl
btw. naprosto nechápu, kde všichni berou ty japonsky vypadající jména.. mně dá vždycky nejvíc zabrat vymyslet jméno ^^ xD


Komu nešibe s námi, tomu s největší pravděpodobností šibe s někým jiným... Smiling

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, Út, 2008-11-25 16:49 | Ninja už: 6067 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

Laughing out loud
nejdřív jsem je vymýšlel, ale teďkon si do slovníku japonskýho zadam nějakou vlastnost nebo věc a od toho to pak odvodim Smiling


Obrázek uživatele Yumi_zrůda
Vložil Yumi_zrůda, St, 2008-10-29 18:51 | Ninja už: 5855 dní, Příspěvků: 404 | Autor je: Prostý občan

muhehe, bafnout na veverku...xD

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, St, 2008-10-29 21:38 | Ninja už: 6067 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

ta veverka nějak padá do oka co? XD
díky za chválu Smiling
a Jadena poznáš v sobotu osobně Eye-wink XD


Obrázek uživatele Ero Michi
Vložil Ero Michi, Po, 2008-10-27 14:39 | Ninja už: 5852 dní, Příspěvků: 640 | Autor je: Pěstitel rýže

bafnout na veverku, lol XD chudák veverka, bude mít psychickou újmu Laughing out loud ale dobré je to, dobré, uvidíme, jak se to bude vyvíjet nadále :D

SAJRAJTI!

Na pana S a na pana K nám nesahejte! Jsou výhradním majetkem dvou nezbedných úchylů :3

Obrázek uživatele TsuchiKim
Vložil TsuchiKim, So, 2008-03-15 23:12 | Ninja už: 6043 dní, Příspěvků: 747 | Autor je: Prostý občan

Myslim, že je to dobrý

dlouho jsem tu nebyla, ale snad se to zase změní a doženu staré resty Smiling *těší se na ty "své" autorky*

"kniha" Ninža z druhého patra? Jedině za trest! více - proč já tomu vlastně dělám reklamu? Puzzled

jsem členem Spolku žroutů knih (itadakimááás), naše závislost a rychlé čtení je přímo legendární, kdo by se chtěl přidat ať kontaktuje Akumakirei

napsala jsem recenzi na Black Cat, ale nevím jestli se tím mám chlubit Smiling
a pokračovala s recenzí NO.6

jsem členem FC Cinkl, FC Yuki Kaze-san a FC tepeyollotl

všude narážím na to, že 92% teenagerů poslouchá hip hop a pokud patřím do zbylých 8%, ať si to přidám do podpisu, ale je zajímavý, že to má polovina konohy a mém okolí to poslouchá pouze jeden člověk :D

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, Ne, 2008-03-02 23:15 | Ninja už: 6162 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

Joo moocka pěkný ......Smiling teda mooooooc pekny Smiling

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Ne, 2008-03-02 23:07 | Ninja už: 6179 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Jdu cist dalsi dil. Tohle je super. Laughing out loud

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, So, 2008-03-01 15:30 | Ninja už: 6067 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

Když si to přečtete lidi, něco mi sem please napište.dík