manga_preview
Boruto TBV 09

Kyuubi nebo Naruto 1: Nová shledání

Takže tohle je naše první společné dílko:Šakran Hatake a Hinata.Hyuuga.Dostáváme se do doby 2 roky po osvobození Gaary z rukou Akatsuki.Takže Narutovi je 18 let a podle toho také odvoďte věk ostatních.Přejeme hezké čtení.

Bylo krásné slunečné ráno a Konoha se probouzela do víru života.Naši staří známí už se staly ve směs jouniny.Každý už měl svoje starosti,ale sem tam se opět spojovaly do svých starých týmů.Naruto byl jediný,který nebyl v Konoze.Byl znovu s Jiraiyou na tréninku už více než dva roky.Kakashi znovu pročítá staré knížky znovu a znovu,protože už tak dlouho neviděl Jiraiyu.Gai si z něho pořád utahuje,že je závislák,ale někdy si to od svého velkého rivala pořádně slízl.
V ten nádhrený den šel Kakashi do akademie,aby si prohlédl nové studenty a také staré známé.Najdenou ho oslovil známý hlas.

"Kakashi sensei dobrý den"-oslovila ho ta osoba a otočil se.
"Je Hinato rád tě vidím.No ale,že si se pořádně změnila."-odpověděl jí.
"No děkuji Vám,ale chtěla jsem se zeptat,jestli nemáte zprávy o Narutovi??"-zeptala se zvědavě Hinata,ale viděla,že její otázka ho hodila do hluboké deprese.
"No......Hinato nevím nic,běž se zeptat Tsunade-sama,ta zná Jaraiyu nejlépe a asi ví,kde teď jsou.-řekl smutně.
"No..a..a...proč se nezptáte vy??"-otázala se ho se zvláštním výrazem.
"Nechce mi to říct,protože ví,že se nemůžu dočkat nových knih......"-povídá a zadívá se do prázdna.
V tom ho Hinata překvapí nečekanou otázkou.
"Mohla bych se přidat do vašeho týmu,když je Sakura pořád v nemocnici a nechodí už ani na mise??"-zeptala se a trošičku zčervanala.
Tahle otázka Kakashiho úplně odrovnala a on klesl jak budova při zemětřesení."Chce být určitě u Naruta co nejblíž",pomyslel si.
"Víš Hinato,já nevím.Kurenai by mě asi zabila........a navíc....no....."-zamumlal a nasadil nevinný výraz a podrbal se na hlavě,ostaně jak měl ve zvyku,když se objevila trapná situace.
"Tak řekněte Narutovi,že jsem se....pokusila s ním strávit nějaký čas"-hykla Hinata a odcházela zklamaná,ale zároveň pyšná,že to aspoň zkusila.

Mezitím se u Tsunade v kanceláři odehrávalo jednání mezi Konohou a Kumou(Země Blesku).Vyslanec samotného Raikage se jmenoval Šakran,který měl sebou dva ninja začátečníky(teprve genini)-chlapec Kiro a dívka Kiara.Jednání bylo v nejlepším,kdy najednou někdo vlítnul do kanceláře.
"Ahoj bábi-Tsunade,jsem zpátky"-byl to Naruto a za ním stál zaražený Jiraiya.Tsunade Naruta udeřila a zabouchla za ním dveře.Ten se chvíli nemohl vzpamatovat a tak ho Jiraiya odnesl domů,jak pytel brambor.Tsunade pak skončila rozhovory s poslem a nabídla mu přístřeší.Ten se ale nejdřív zeptal:
"To byl Uzumaki Naruto,že?",Tsunade překvapeně přikývla a zeptala se ho odkud ho zná.Vyprávěl jí,co všechno slyšel o Narutovi a jeho schopnostech.Překvapená Tsunade to přijala a vedla hosta do domu,kde měli přespat.

Naruto se probral doma,nevěděl co se stalo a bylo mu to jedno,protože chtěl pozdravit své přátele.Nejdříve zamířil k Akademii.Po cestě potakl pár známých a prohodil s nimi pár vět.Nakonec doběhl na místo a uviděl Kakashiho.Hulákal na něj:"Kakashi-sensei".Kakashi se chtěl otočit,ale viděl,jak Hinata padá na zem.Rychle zareagoval a chytl jí okolo pasu.v tu chvíli přišla Kurenai.Kakashi věděl,že je zle.Položil Hinatu na zem a snažil se odpochodovat pryč,ale Kurenai ho zarazila slovy:"Co tohle mělo jako bejt Kakashi?Co to děláš mojí studentce?".Kakashi se ani neotáčel a řekl něco jako,že musí do kanceláře Hokage a vyrazil.Když dorazil na místo a otevřel dveře,tak se zděsil.

"Co..co..co...co tady děláš Kurenai?????"-zeptal se Kakashi se strachem v očích,protože na něj zírali dvě velmi naštvané ženy.
"Co si to dělal s Hinatou?"-zeptala se Tsunade.
"Já za nic nemůžu,to.....to.....to....udělal Naruto ."-snažil se z toho vyklouznout.
Naruto však všechno popřel a tvářil se jak neviňátko.Tsunade i Kurenai řvali na Kakashiho,že tohle si dovolovat nemůže a obvinili ho z toho,že je stejnej úchylák jako je Jiraiya.Jiraiya to slyšel,protože tajně špehoval Tsunade."Co si to řekla Tsunade...."-zařval,ale než stihl něco dodat,tak ležel na zemi s rozbitým obličejem.
"Teď mám šanci se zdejchnout"-řekl si pro sebe,ale za bundu ho chytla Kurenai a chtěla po něm vysvětlení.Hádali se asi půl hodiny než si všimli,že Naruto ani Hinata nejsou v místnosti.Podívali se na sebe a sborově zařvali:"NARUTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!".Kakashi se je vydal hledat.

Naruto odnesl Hinatu na své oblíbené místo v zahradách a položil jí ke stromu.Díval se na ní,až do chvíli než mu jí Hinata jednu lískla.Naruto odletěl a Hinata se mu začala omlouvat,že se jenom lekla postavy nad sebou.Naruto se držel za nateklou tvář,když ho Hinata políbila.Naruto zrudnul ještě víc než jeho při účinku Kyuubiho a nevěděl co má dělat.Pak udělal jedinou věc,která ho napadla,objal Hinatu a začal jí líbat,tak vášnivě,že to snad ani nemohl být on.Pro Hinatu to byl nejšťastnější okamžik v životě.Mezi vášnivými polibky mu vyprávěla o tom,jak ho vždy pozorovala a fandila mu.Naruto vypadal,že slova Hinata neposlouchá a díval se pouze na ní hřejivým pohledem." Miluji tě Hinato a vím,že už jsem ti to měl říct dřív"-řekl Naruto a Hinata ho opět svalila na zem.V tu chváli je našel Kakashi,ale když je viděl,tak neměl sílu je odtrhnout.Naopak uviděl nějakou krásnou ženu kousek od těch dvou zamilovaných a přiskočil k ní.Aniž by se jí ptal na jméno,tak jí popadl a políbil jí.Když se žena vzpamatovala,tak už byl Kakashi pryč."No Kakashi to jsem teda nečekala"-řekla si tiše a už jen stačila pozdravit svého bratra Gaie.Ten Kakashiho naštěstí neviděl a to bylo jenom dobře.

Když byli Naruto a Hinata v nejlepším,seskočil k nim Kakashi,ale vůbec si nelámal hlavu s tím,že je třeba vyrušuje.Zvedl oba dva a táhnul je k Tsunade.Tam ho pod hrozbami šikany donutil říct,jak to bylo.Naruto to vysvětlil a Tsunade se raději s Kurenai nedívali na úlevou si oddychujícího Kakashiho.Pak si Tsunade všimla Naruta s Hinatou a viděla jejich obětí.V ten okamžik přiběhl zadýchaný člen Anbu.Kurenai při pohledu na Tsunade myslela,že ho nejdřív zabije,ale nestalo se tak.Voják pravil:
"Tsunade-sama,hranice naší země překročily čtyři členové Akatsuki.Nevíme,kdo do je,ale už zabili tři členy Anbu. podařilo se nám zjisti,že jsem jdou pro nějakého Kyuubiho.Nevíte kdo to je?!"-zeptal se zvědavě voják.Než stačila vůbec něco říct,tak se v kanceláři objevil vyslanec a ptal se jaká je situace,když mu člen Anbu řekl,co věděl,tak hned řekl Tsunade:
"Tsunade-sama,já a mí dva učni jsme vám k službám,pokud budete chtít využít i nás."-Tsunade neměla v úmyslu vystavovat dva mladé ninji nebezpečí a dala to jasně najevo,ale na to Šakran jenom zvolal: "Kiro!!!Kiaro!!!"a genini se objevily ve vteřině. "Jsou rychlejší než někteří jounini,tak je nepodceňujte."-dodal Šakran.Tsunade se zamyslela a kývla na souhlas.Pak se otočila na Naruta a řekla mu,že jí hřeje u srdce,že konečně Hinatě vyjevil své city a taky že z toho nebude dělat aféru,ale aby si to potom sám vysvětlil s Hiashim.To Hinatu rozzářilo a objala proto Naruta.
Tsunade pak už jen dodala: "Kakashi!!Šakrane!!I ty Jiraiyo jdeme!!!"-všichni čtyři zmizeli a ostatní je následovaly hned po nich.

Přípravy začínají,zkouška odvahy začíná........

-pokračování v: Kyuubi nebo Naruto 2: Přípravy na bitvu

4.71698
Průměr: 4.7 (53 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, So, 2010-11-20 17:33 | Ninja už: 5533 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

ten začátek je tak úžasný, na táři mi hrál úsměv skoro od začátku příběhu, jen tak dál

Obrázek uživatele Naruto Uzumaky7
Vložil Naruto Uzumaky7, Ne, 2010-06-20 20:43 | Ninja už: 5252 dní, Příspěvků: 364 | Autor je: Prostý občan

Dobrý začátek...

Obrázek uživatele Kesumi
Vložil Kesumi (bez ověření), Pá, 2010-04-09 16:53 | Ninja už: 19843 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

WoW! To se tam bude dit nebo to nekdo vymyslel? Laughing out loud Veci mi dochazeji docela pomalu.

Obrázek uživatele Kesumi
Vložil Kesumi (bez ověření), Pá, 2010-04-09 17:06 | Ninja už: 19843 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Potom, co jsem to precetla.. Jsem pochopila, ze to nekdo napsal Laughing out loudLaughing out loud Hinata nemuze byt TAAAAAAKOVA Laughing out loud Ona je hrozne placha

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, So, 2010-03-27 00:29 | Ninja už: 6186 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

zajimavý začátek

Obrázek uživatele Narutofilka7
Vložil Narutofilka7, St, 2010-03-24 20:29 | Ninja už: 5331 dní, Příspěvků: 545 | Autor je: Prostý občan

Je to dobrý xD Tak dem na další..Eye-wink

Jsem fanda:

Obrázek uživatele Tiron
Vložil Tiron, So, 2009-04-25 17:54 | Ninja už: 5573 dní, Příspěvků: 54 | Autor je: Prostý občan

suprovej příběh a žádný kopyto! fakt úžasný, dostávala jsem u toho celkem velký záchvaty smíchu. už letim na další díl a tam se připrav na další chválu Laughing out loud

Obrázek uživatele pyrowajcak
Vložil pyrowajcak, Ne, 2008-08-10 19:58 | Ninja už: 5795 dní, Příspěvků: 277 | Autor je: Prostý občan

tha uz sm cital lepsie...je to na jedno kopyto ...a kopyto neni moc velke...4 body..

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Pá, 2008-03-14 15:42 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

Supeeeeeer!!!!Keď stihnem prečítať ďalší diel, určite ťa zasa pochválim.

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele Hinata-H
Vložil Hinata-H, Út, 2008-03-04 18:07 | Ninja už: 6049 dní, Příspěvků: 53 | Autor je: Prostý občan

Fakt super moc se mi to líbí!!!! jdu si přečíst další část Eye-wink

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, St, 2008-03-05 23:42 | Ninja už: 5966 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

To teda jdi

Obrázek uživatele Hinata.Hyuuga
Vložil Hinata.Hyuuga, Ne, 2008-03-02 20:30 | Ninja už: 5980 dní, Příspěvků: 74 | Autor je: Prostý občan

http://www.konoha.cz/?q=node/21592 toto je odkaz na dalsi dil..Laughing out loud

Obrázek uživatele Hinataaa
Vložil Hinataaa, Ne, 2008-03-02 20:10 | Ninja už: 5931 dní, Příspěvků: 42 | Autor je: Prostý občan

To doufám už se nemůžu dočkat;-)

Obrázek uživatele Hinata.Hyuuga
Vložil Hinata.Hyuuga, Ne, 2008-03-02 19:36 | Ninja už: 5980 dní, Příspěvků: 74 | Autor je: Prostý občan

njn diky za vsechno a nebojte pokracovani ude BRZY!!Laughing out loud

Obrázek uživatele Hinata.Hyuuga
Vložil Hinata.Hyuuga, Ne, 2008-03-02 19:36 | Ninja už: 5980 dní, Příspěvků: 74 | Autor je: Prostý občan

njn diky za vsechno a nebojte pokracovani ude BRZY!!Laughing out loud

Obrázek uživatele Felliss
Vložil Felliss, Ne, 2008-03-02 16:03 | Ninja už: 5926 dní, Příspěvků: 246 | Autor je: Prostý občan

je to celkom pekné (i keď nie všetky pasáže sú podľa môjho gusta) je to pekne podané a keď chcete napísať aj o nejakom boji mrknite sa na toto: http://www.konoha.cz/?q=ff-objeveni-skryte_sily je to poviedka (teda skôr kniha) od Shinkena fakt nádherné

Obrázek uživatele Hinata16
Vložil Hinata16, Ne, 2008-03-02 01:02 | Ninja už: 6030 dní, Příspěvků: 24 | Autor je: Prostý občan

je to mocíík hezký už se těšim na pokráčko

Obrázek uživatele Aiyu
Vložil Aiyu, Ne, 2008-03-02 00:21 | Ninja už: 5936 dní, Příspěvků: 250 | Autor je: Prostý občan

kawai pokracko vela pekne a s tím kakashim se to povedlo .... Shocked uchyacek

Obrázek uživatele ManDy
Vložil ManDy, So, 2008-03-01 23:40 | Ninja už: 5953 dní, Příspěvků: 450 | Autor je: Prostý občan

jj je to fakt kawaii..chci pokračko Eye-wink

Obrázek uživatele Satake
Vložil Satake, So, 2008-03-01 23:12 | Ninja už: 6027 dní, Příspěvků: 945 | Autor je: Prostý občan

Je to pekne... Smiling Moje oblibene tema podane velmi romanticky. Eye-wink Az bude pokracovani, chci to vedet.

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, So, 2008-03-01 23:13 | Ninja už: 5966 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

No ta romantika brzo skončí a narazí dost tvrdě.

Obrázek uživatele Satake
Vložil Satake, So, 2008-03-01 23:20 | Ninja už: 6027 dní, Příspěvků: 945 | Autor je: Prostý občan

Ted reknu asi: OU!

Obrázek uživatele Sashenka
Vložil Sashenka, So, 2008-03-01 22:41 | Ninja už: 6006 dní, Příspěvků: 616 | Autor je: Prostý občan

Mno máte to dobrý Eye-wink i když moc Naru/Hina nemusím,tak by Šakran-starej perverzák mohl mezi nima něco rozvést Sticking out tongue

Obrázek uživatele -- Temari --
Vložil -- Temari --, Pá, 2008-02-29 16:06 | Ninja už: 5906 dní, Příspěvků: 22 | Autor je: Prostý občan

je to opravdu hezké. jenom tu zatím neco chybí a to je : POKRAČOVÁNÍ!!!!

Obrázek uživatele Hinata.Hyuuga
Vložil Hinata.Hyuuga, Pá, 2008-02-29 11:13 | Ninja už: 5980 dní, Příspěvků: 74 | Autor je: Prostý občan

dikiy moc za chvalu........pokracovani bude zanedlouho.......Laughing out loud zdravi vas jedna z dvou autoru.....Laughing out loudLaughing out loud

Obrázek uživatele NekdoKohoNeznas
Vložil NekdoKohoNeznas, Čt, 2008-02-28 18:58 | Ninja už: 5940 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Hasič Amaterasu

je to hezké ale je v tom chaos, zvláštní styl psaní, takový nepřehledný.

Seznam mých fanfiction (2017): http://147.32.8.168/?q=node/20607
„Je to zhmotněná Enenra. Démon stvořený temnotou a kouřem. Dostala chuť na mrtvoly.“ -NOVÁ SÉRIE Války Klanů http://147.32.8.168/?q=node/116698

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, Pá, 2008-02-29 13:44 | Ninja už: 5966 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

Asi máš pravdu,možná to trochu chaos je,ale když jsem se z chaosu narodil,tak už nedokážu psát jinak

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, Čt, 2008-02-28 21:27 | Ninja už: 6010 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

Hm no neřekla bych...ale tak co je to tvuj nazor ne?....hlavně že se líbí...

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, Čt, 2008-02-28 18:48 | Ninja už: 6010 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

Naprosto sugózníí ......jeeejka kdy bude pokračování přátelé?...aaah kawaiiii *****.*****

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele KyuubiDemon
Vložil KyuubiDemon, Čt, 2008-02-28 18:44 | Ninja už: 5937 dní, Příspěvků: 57 | Autor je: Prostý občan

super. len tak dalej