manga_preview
Boruto TBV 09

Elite six - 6. kapitola - Kotatko Hatake

Elite six
6.kapitola

Ze stínu chodby se vynořil Naruto. Kolem něho vířila démoni chakra, zatím jenom s jedním ocasem, oči měl zrudlé vztekem. Démon se v něm bouřil, cítil další démony a chtěl s nimi změřit své síly.
„ Naruto! Co tu sakra děláš!? Nerozuměl si snad tomu co jsem ti řekl? Vykřikl Revan.
„ ÁÁÁÁ, drž pysk, dědku jeden! Přišel jsem si pro svého přítele a bez něj neodejdu!“ zaječel na něj Naruto.
Nastala chvíle ticha kterou po chvíli proťal Orochimaru. „ Ale, ale….máme tu Jinchuriki….a musím tě zklamat Naruto, ale Sasuke odsud neodejde.“ Naruto zavrčel, chystal se na něj skočit, když najednou vybuchly dveře. Poté co se oblak kouře rozplynul bylo vidět dívku, která zhluboka oddechovala. Její černé tričko a kalhoty byly sem tam roztrhlé. Měla hnědé vlasy zhruba po ramena s bílými pramínky. K tomu bílá ouška a bílý ocas mihotající se vzadu. Zvedla hlavu. Naskytl se jim pohled do bílých očí ve kterých se sem tam mihlo několik barev: ohnivě rudé, modré, zelené, šedé a žluté.
„ Orochimaru!!!!! Ty Bastarde!!! Za tohle zaplatíš!!!“ Zahřmí nově příchozí.
„Ale, copak? Kdepak jsme vzaly tolik síly?“ Zeptá se jmenovaný. „ Vždy jsem jí měla.“ Uchechtne se posměšně dívka. „Já jsem totiž…“ Narovná se „ …Jinchuriki!“ vyjde z jejích úst hrdě. Kabutovi spadne čelist. Zkoumal její tělo několik dní na nepřišel na to….
Najednou se k jednomu ocasu přidá druhý. Odrazí se a skočí na Orochimaru.. Kousek před nim se přidá Naruto a společně udeří……

„ Kakashi!!! Vy jste nás, ale vylekal…..“ Začala mírně Luchia, ale Sakura ji rázně přerušila. A vyštěkla „ To je jedno!!! Mě spíš zajímá kde byl! Že jste si zase četl tu vaší úchilárnu!?!?“ „Ale to mě obviňuješ neprávem Sakuro.“ Bránil se Kakashi.
Sakura po něm hodila vražedný pohled…..chvíli trvalo než se uklidnila …“ A kde vůbec je Naruto?“ zeptala se Sakura

Avšak …Orochimaru se rozplynul. „ Klon“ vyjde Narutovi z pusy. Společně dopadnou na zem a otočí se. Jejich protivník stojí u dveří usmívá se na celé kolo. Neznámá dívka chce bezmyšlenkově zaútočit, když v tom ji zastaví hlas Morituri, „ Počkej, kdo jsi?“ „ Říkají mi Kotatko.“ „ To je ale blbé jméno.“ Ozve se odněkud z pravé strany Kotatka. „ Já řekla, že mi tak říkají, ne, že se tak jmenuju, v tom je rozdíl.!“ Sasuke si zlostně odfrkne. „ Jak bizarní, když si vezmete, že je ve mně Gobi jež nabývá tvaru psa.“

„ Já jsem tady!!!“ Křičí odněkud Luchiin klon přeměněný na Naruta a vylézá. A přiběhne k nim. „ Tak co? Tady jsme asi hotovy, neměli bychom jít za nimi?“ zeptá se Sakura.
„ Já myslím, že ne, co když se objeví další? Nebo na nás budou naštvaný.“ hádá opatrně Luchia. „ A co když ne? Třeba potřebují naší pomoc.“ Argumentuje to Sakura.
Po chvilce vyměňování názorů (čti: menší hýdky) se obě podívají na Kakashiho v domnění, že jejich spor vyřeší. „ Oba vaše názory jsou jistě dobré, ale já nevím, který je lepší.“ Jounin se usměje a podrbá se za hlavou. Obě dívky se na něj podívají pohledem: To snad nemyslí vážně.

„Ale dost už o mě“ Přestanou tedy se bavit o novém spojenci a vrátí se zpátky do bojů.
Už vzpamatovaný Kabuto proti Satakemu a Revanovi,
Sasuke vs Ichigo a Naruto,
A nakonec Orochimarovi se postaví Kotatko a Morituri.

Kabuto zaútočí na Satakeho a chystá se mu rozříznout pomocí chakry svaly. Ten se ale hbitě vyhne a Revan se chystá to zezadu napálit do Kabuta Rasenganem. Orochimarův nohsled se kousek uhne a Rasengan škrtne jeho bok. Ihned na jednu ruku použije léčitelské jutsu a začne se léčit. Avšak druhou si stále nechává na rozříznutí svalů. V tu chvíli zautočí Satake. Lékařský ninja se ožene volnou rukou a syn klanu Hyuuga se jen taktak vyhne. I přesto však stihne zablokovat několik chakrových obvodů.

Ichigo sekne Zanpakutau na místo kde stojí Sasuke. Ten se stočí na stranu a Shinigami mine.
Naruto hodí na Sasukeho několik shurikenů a kuanaiů. Nejmladší Uchiha je všechny vykreje.
Ichigo znovu máchne mečem a tentokrát ho sekne do ramene. Vlastník Sharinganu zakleje a udělá výpad proti Narutovi, ale zastaví ho Bůh smrti. Naruto se záhadně dostane za Sasukeho a udeří mu do zad pěstí. Tehdy uhne i Ichigo a Sasuke dopadne tvrdě na zem. Pomalu se zvedne a vytvoří Chidori znovu zaútočí na svého bývalého nejlepšího přítele.
rozběhne se proti němu a…..

Mezitím obě dívky stojí a dívají se na svého protivníka. Morituri zaútočí jako první.
Máchne svými drápy a rozsekne Orochimaru vejpůl, který se pak celý rozteče. Obě se chvíli rozhlíží. Za chvíli Kotatko vyjekla. Pod ní se plazila spousta hadů. A pomalu jí obmotávali celé tělo. Začala je ze sebe strhávat, ale přibývali stále další a další. Morituri se vrhla jí pomoct. Společně z ní strhaly všechny hady, hadice a háďátka. „ Díky“ Morituri přikývne na znamení: nemáš zač. Orochimaru zase zmizel a ony nyní stojí opřené zády o sebe a vyčkávají kde se ten slizký had objeví.

Kabuto si začíná myslet, že tohle prohraje, ale bude bojovat dál. Za svého mistra. Nesmí ho zklamat. Přestal myslet a bezmyšlenkově vyrazí už se „ Sekáčky“ zase v obouch rukách.
Zuřivě kolem sebe máchá rukama a Satake a Revan mají co dělat, aby se vyhýbali jeho útokům.Přesně ve stejný okamžik, oba dva našli místo které bylo z obou stran nechráněné.
Zaútočí…..

…a bum…hustý oblak dýmu. Naruto Sasukeho oblafnul stejnou technikou, jako předtím Orochimaru jeho. V momentu překvapení Uchihy zaútočí Ichigo se svým Zanpakutau.
Sasuke ho zablokuje Katanou „ Nemyslíš si, že je to trochu nefér, dva na jednoho?“ „ Život je nefér.“ Odpoví černovlasému chlapci, jiný se zrzavými vlasy. V tu chvíli dostane další ránu do zad od Naruta. Naruto a Ichigo skvěle ladí své pohyby a mladý Uchiha dostává pěkně na frak…… Na chvíli se však něco zvrtne… a Sasuke probodává Jinchuriki rameno. A jemu začíná růst druhý ocas….

Obě dívky vyčkávají. Kolem je slyšet řinčení mečů a chvílemi výkřiky bolesti. Najednou se země proboří a ony vyskočí do vzduchu. Málem je chňaply další dva Orochimarovi hadi.
„ Tak vylez a neschovávej se jako nějakej srab, Oročíčo!!!“ Zakřičí Kotatko. Morituri mezitím zlikviduje další salvu hadů dole. Kotatko dopadne na zem a naroste jí také ocas, ale už třetí a k tomu drápky. Pomalu se přestává ovládat a už skoro bezmyšlenkově likviduje společně s Morituri tak nenáviděné hady, kterých se zde vyrojilo velké opět velké množství.

Sakura i Luchia se koukaly na Kakashiho a mysleli si, že se asi přeslechli. Kopírovací ninja tam stál a po chvíli začal tikat očima z jedné na druhou a na nehybného falešného Naruta.
Za několik okamžiků se zhluboka nadechl a vydechl…. „ Dobře, dobře…Jdeme dovnitř.!“ Zavelel a Luchia nasucho polkla. Vydali se tedy do Pevnosti.

Zásah….Kabuto to dostal z jedné strany Hyuuga stylem a z druhé Rasenganem…..Bylo technicky vyloučeno, aby přežil. „ Tak a co teď pomůžeme ostatním ne?“ Otázal se Satake.
„ Jistě, ale kdo a komu?“ řakl Revan při sledování Naruta a Ichiga jak melou Sasukeho a občas dostanou nějakou tu ránu a Morituri a Kotatko, jak roztrhávají Orochimarovi hady vejpůl nebo je Morituri odhodí někam křídlama. „ Já bych šel každý k jednomu.“ „ Dobrý nápad Satake.“ A tak se Satake přidal k Ichigovi a Narutovi. A Revan k Morituri a Kotatku.

4.714285
Průměr: 4.7 (14 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Ne, 2010-06-13 17:23 | Ninja už: 5527 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Je to výborný jen se musím hodně soustředit aby jsem se v tom neztratila Smiling

Obrázek uživatele Jidus-chan
Vložil Jidus-chan, Pá, 2008-04-04 00:44 | Ninja už: 5886 dní, Příspěvků: 452 | Autor je: Prostý občan

Musim rict ze je to bomba! Kazdy mate svuj styl a kazdy z Vas pise skvele! Laughing out loud Doufam ze to pokracko bude brzy!!! Eye-wink Gratuluji k vazne skvelemu vykonu! Smiling

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Pá, 2008-04-04 06:59 | Ninja už: 6022 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

No pokráčko je vesměs hotové, akorát ještě vyřešímě jednu organizační věc a budeme zpátky. Možná v neděli uvidíte dalších 6 dílů Eye-wink Ale nic neslibuji

Obrázek uživatele Jidus-chan
Vložil Jidus-chan, Pá, 2008-04-04 21:09 | Ninja už: 5886 dní, Příspěvků: 452 | Autor je: Prostý občan

To by bylo vazne super Laughing out loud

Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, Čt, 2008-02-28 15:55 | Ninja už: 5948 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

dotaz pro všechny z elite six...kdy sem dáte další část???

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Čt, 2008-02-28 16:06 | Ninja už: 6022 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

No pokud by se mecekalo az to budou mit napsane vsichni abychom to sem dali najednou tak by tu mohl byt uz asi jeden dalsi dil. Ale to zalezi na domluve s Lordem Revanem.

Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, Čt, 2008-02-28 18:05 | Ninja už: 5948 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

no jasný....

Obrázek uživatele Lirael
Vložil Lirael, Čt, 2008-02-28 15:50 | Ninja už: 5914 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

Tak to je bomba....moc dobrá povídka...už se nedočkavě těším na pokračování...=DD

Obrázek uživatele Tomsen
Vložil Tomsen, St, 2008-02-27 14:17 | Ninja už: 5958 dní, Příspěvků: 307 | Autor je: Prostý občan

keď to tak čítam tak rozmýšľam, že aj ja začnem niečo písať

FanFiction by Tomsen
môj pokus o poviedky, poprosím ak by sa dalo prečítať a potom okomentovať

Obrázek uživatele Luchia_Uzumaki
Vložil Luchia_Uzumaki, Pá, 2008-02-22 16:57 | Ninja už: 6033 dní, Příspěvků: 326 | Autor je: Prostý občan

Páni já jsem snad naprosto slepá... tak nějak mi ušlo, že to tu je... Jinak je to parádní!!! Z Oročíčy jsem se fakt složila Laughing out loud

Pokud máte chuť tak klikněte na tenhle odkaz... budu vám vděčná Naruto

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, Út, 2008-02-19 18:22 | Ninja už: 5989 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Super. Všech vás šest jsem přečetl na jednou a můžu říct, že z toho vznikl nejlepší paskvil kterej jsem kdy četl.

Obrázek uživatele Chie.Uchiha
Vložil Chie.Uchiha, Út, 2008-02-19 13:14 | Ninja už: 5974 dní, Příspěvků: 109 | Autor je: Prostý občan

jj máte to pěkný

Obrázek uživatele Ayashiki
Vložil Ayashiki, Po, 2008-02-18 21:21 | Ninja už: 6036 dní, Příspěvků: 485 | Autor je: Prostý občan

Hehe, toto je véééľmi zaujímavý projekt, aký sa len tak nevidí Laughing out loud Rozhodne ale stojí za to. Výkvet Fanfiction tvorby v Česku a na Slovensku (aj keď slovák medzi vami nie je, dávam to dokopy), to nám zaručuje neopakovateľný zážitok, zábavu, napätie a všetko to ostatné, čo k tomu patrí Smiling A aby som nezabudla: Ja sa tááák teším na ďalší diel!
Neviem kto ho má teraz písať, ale nech si pohne!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Akiyoshi-do
Vložil Akiyoshi-do, Po, 2008-02-18 21:30 | Ninja už: 6122 dní, Příspěvků: 133 | Autor je: Prostý občan

Hm...super Kotatko!Ale škoda, že Karlos ide na hory :-c...tiež by som sem dačo hodil...ale nová "cesta za snom" nebude lebo idem na hokejballové sústredenie do Rožňavy a bez kompu...a cez týždeň nie som na kompe dosť dlho...no nič zobrať do Rožňavy pero a blok a uchýliť sa k mojej múze Laughing out loud xD...ale nesmútim lebo moja séria aj tak stojí za...no nepokračujem Laughing out loud

stop trollin man!

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Po, 2008-02-18 21:16 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

No teda, už zase mi někdo sejmul chudáka Kabuta Eye-wink Dobře napsané, Koťátko, chválím Smiling

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Sashenka
Vložil Sashenka, Po, 2008-02-18 21:09 | Ninja už: 6000 dní, Příspěvků: 616 | Autor je: Prostý občan

Takže já psala u každého....tak napíšu i ke Kotatku (nebo se to má psát ke Kotatko?? Shocked ) super akce...máš to dobré Eye-wink

Obrázek uživatele Yori
Vložil Yori, Po, 2008-02-18 19:14 | Ninja už: 6104 dní, Příspěvků: 595 | Autor je: Prostý občan

není to trestný aby se spojilo šest tak dobrejch spisovatelů?

Obrázek uživatele Vân
Vložil Vân, Po, 2008-02-18 19:15 | Ninja už: 6023 dní, Příspěvků: 484 | Autor je: Prostý občan

není, když jim to za chvíli sabotujeme

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Út, 2008-02-19 20:14 | Ninja už: 5994 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Proč sabotáž?

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, Po, 2008-02-18 19:31 | Ninja už: 5948 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

co bys sabotovala bez nich by tu nebylo nic good ke čtení

Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, Po, 2008-02-18 12:03 | Ninja už: 5948 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

je to moc pěkný...vážně...už se těším na další části

Obrázek uživatele Orashi
Vložil Orashi, Po, 2008-02-18 11:24 | Ninja už: 6030 dní, Příspěvků: 113 | Autor je: Prostý občan

tak Oročíčo jo? Laughing out loud xD dobrý! Laughing out loud ne je to naprosto famózní, přímo fenomenální! Laughing out loud

Obrázek uživatele morituri
Vložil morituri, Po, 2008-02-18 11:10 | Ninja už: 5945 dní, Příspěvků: 232 | Autor je: Prostý občan

pěkný ale jsem zvědavá jak budeš pokračovat budeš to mít těžký škoda že Karlos odjíždí na hory mohli jsme dát o víkendu další sadu Laughing out loud

Obrázek uživatele Lord Revan
Vložil Lord Revan, Po, 2008-02-18 09:47 | Ninja už: 6039 dní, Příspěvků: 97 | Autor je: Prostý občan

ÁÁÁÁ, drž pysk, dědku jeden! tak u toho jsem se natlemil.
Jinak bombová kapitola!!!!!!!!!!!

A jak tak koukám tak další díl je na mě.

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Po, 2008-02-18 08:20 | Ninja už: 6022 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Bomba to je Laughing out loud ja jsem stasten ze jsem to stihl precist nez odfaram na ty hory Laughing out loud

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Po, 2008-02-18 07:23 | Ninja už: 6035 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

pekná mela:) ste naozaj dobrý tím spisovateľov:) už sa neviem dočkať ďalších častí:)


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Koty
Vložil Koty, Ne, 2008-02-17 22:43 | Ninja už: 6055 dní, Příspěvků: 248 | Autor je: Prostý občan

Tak další díl Elite six

Jinak Revane: Prosím promiň

Koty's anime, manga, reviews, recommendations, blogs and lists at Anime-PlanetAnime-Planet.com - anime | manga | reviews